42876

banner
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs veszélyérzet, szal úgy érzem jobb ha pihentetni hagyom a dolgot. :)
  • arty
    599xx!!!4 ;) (régen legalábbis baromi jó kis ótó volt, úgy 4 gumival ezelőtt mentem vele utoljára talán :D)
  • lac coo
    Ktm et, meg utcai mx5 ot , ilyeneket probalass. Vagy a gt4 maseratit, ferka gt3-at...
  • lac coo
    En vittem fiamat lanyomat meg kissebbek voltak, semmi cellal, csak ugy jatekra....Mentek azok mint az orult , mindketto kezserulessel jott haza :)))
  • arty
    off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lányomat ~éve levittem én is gokartozni, 1 kört eléggé küzdve a géppel ment, de olyan nehéz volt neki forgatni a kormányt, hogy a második körben már csak a falon fordult (vagy ott se :D ) és leküldték a pályáról :/ szegény, elég rosszul élte meg... lehet itt vége is a "karrierjének" (a beígértekkel ellentétben nem volt gyerek-gokart, de felbíztatták, hogy menjen a felnőttel nyugodtan... :( ).
  • b-type
    Nah, nagy hála...nálad volt a pont.
    végül elindult az AC.
    Nálam a felbontás nem volt elállítódva,..írták még a 32bites indítást, akkor meg fagyott. Jó mondom akkor még várok kicsinyt, addig is rF2 meg Cars, megnézem mit csináltak a legújabb frissítések, végül feltettem a VC Redist csomagját, és az rendberakta.
    szal ma kicsit tesztelek, tegnap kint voltam/tunk pályán....ja a gokart nem jött be, jegeltem a projektet tavaszig. Megvan a fiamban az akarás, sőt abból túl sok is van :)) De még korai neki a gokart be kell lássam.
    tegnap
    ma reggel :)
  • lac coo
    Jah, szar unalmas munkaja van !':))
  • Solt
    Valószínűleg a VR miatt csinálják meg ennyire részletesre, ott ugye már alaposan körbe lehet nézni...
  • Szabi #38544
    Marco posztolgatja :D

bár nem a Panamera G2-re várunk leginkább, de azért jó móka lehet bejelentés előtt végigfotózgatni az autót, meg hivatalos adatokat kapni róla :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 16:54:09
  • croatianus
    Hát frítrekkel azért látszanak ezek, még ha nem is sűrűn nézegetek lefelé.
    Mán alig várom.

Egyébként honnét szeditek ezeket?
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.16. 16:10:08
  • lac coo
    Hát, amig ilyen jól fut addig miért ne ! :) Ami nem látszik, lent a padlón az talán felesleges, de itt ugye van valami showroom-photomod féle , oda jól jön. a második az meg jó, ha ilyen volt legyen ilyen azt még látják is sokan vezetés közben :)
  • Szabi #38541
    ez azért talán már túlzás

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.16. 12:09:12
  • Alexease
    :))
    Persze nem mindegyik DLC lenne nyerheto, mert az bukta;) Hanem a 10 DLC-bol 1 darab.
  • b-type
    Ez a nyerő ötlet :)
    karrier DLC.
  • lac coo
    Jah, epp az emlitett SMS Ferraris jateka volt ilyen, neha vert izzadtam, hogy tovabbjussak valahol ! :) Na hogy ott teszteles nem volt az tuti :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 17:08:04
  • Alexease
    Ha van egy jo karrier engine (ami meg nincs), tablakkal, adatbazissal es szerkesztovel, akkor "nem nagy munka" osszerakni. A teszteles es a skalazas a legnagyobb szivas: szim-arkad; bill-kormany; gyenge-nehez; stb. Ezert kell egy osszetett engine es egy jo dinamikus AI (adaptive, cacthup stb). HC szimes es real szempontbol meg elfogadhato, hogy ha az idomeron fel masodperccel lassabb vagyok, akkor nem fogok a versenyen hatulrol feljonni es 10-et elozni;) De "osszjatekos" szempontbol eleg frusztralo ha nincs csata. Meg akarmennyire gagyinak tunik, kellenek az egyeb (scriptelt) "feladatok" is: erd utol, elozd meg, ne erjen utol, legyel akarhanyadik, vezess egy kort, ne legyel utolso stb.

Persze egy jo karrier akkor igazi kihivas, ha van valami ertelmes celja a szep szines kepeken kivul;) Pl. a megnyilo autok/palya. De az nem feltetlenul nepszeru:) De lehetne fizetos DLC csomag, aminek a tartalmat meg is lehetne nyerni egyenkent;))) "Vesztenek" 10EUR-ot a karrier hasznalokkal, de nem frusztralja a nepet a kotelezo karrier, es meg a gyujtogetoket is kiszolgaljak.
  • b-type
    igen, félreérthetően fogalmaztam, a jelenlegi verzióban csak a választhatóság az amit kiemelnék, mert ez számomra (sem) karrier mód.
    Én azt úgy csípem ha ki van dolgozva, eteti az embert, kis movie, szövegek, és felépített sorozatok, illetve visszatérő legyőzendő más versenyzők...stb
  • lac coo
    Na jo, de az egymas utan rakott quickrace az meg nem karrier.
    Azt normalisan osszerakni, videokkal, jatekmenettel, vasarolhato cuccokkal penzdijakkal stb..., az kulimunka, azt szerintem csak a nagy cegek gyozik.
  • b-type
    számomra logikusnak tűnik az AC2, a játék el fogja érni azt a határt amikor már, üzletileg, vagy 'programozásilag' megéri új játékot kiadni, a DLC-k akkor is jöhetnek, nézegettem a Forza topikot, nem is tudom 2 vagy 3 hétre a megjelenés után már DLC is elérhető (elérhetőt írok, nem kötelezően megveendőt! :D )
    Szóval semmi nem zárja ki az új köntös/új játék megjelenését, és senkinek a csőrét nem cseszi, ha meglévő dolgok továbbra is működnek, de fejlődik.
    A CRPG szerű fejlődést, karrier módot én üdvözölném,..most sem kötelező rákattintani a karrier módra, de megteheti az ember ha az AI-val szeretne játszani és ugymond karriert építeni, ez egy másik oldal, én szeretem az ilyesmit, valszeg mert szeretem a CRPG műfaját is, törpékről ábrándozni, Verstappen bőrébe bújni..stb. :)
    Tehát akadálya sztem nincsen, az évek múltával logikus is, és az elmaradt, kihagyott lehetőségek/tartalmak miatt talán(!) szükséges is.
  • Alexease
    Termeszetesen semmi hivatalos nincs az AC2-rol, ez csak logikus uzleti huzas (lenne). Az hogy 2 ev mulva vagy 4, az is valtozhat.
    A DLC jo dolog, foleg ha multiplatform es nepszeru a program. De ha jol csinaljak, az embereknek eszebe sem jutna nem megvenni az uj programot, es ujra a DLC-ket, csak mas sorrendben es koritessel;) Ott a Forza, az is DLC alap, vegtelensegig huzhatnak, de ok is kitolnak nehany evente uj prgramot (sot kettot, a Horizon-nal egyutt: 1 egine fejlesztes es "kozos" tartalom = "dupla" bevetel:P).

Persze az AC mas, messze nincs ugy bevezetve es osszerakva mint egy Forza. Itt a tul korai masodik resz ellenszenves lenne. De lobb-utobb "szukseges" lesz.
  • lac coo
    Kivéve ha a már DLC-ben eladott autókat, újból el lehet adni egy új játék alatt ! :)
  • lac coo
    Engem jelenleg egy dolog zavar, a kuplung. Vagy motor vagy hajtáslánc vagy akármi ...:)
    Visszaváltásnál szerintem indokolatlanul nagy mértékben megakad a motor, főleg kis utcai autóknál, még ha lassan engedem a kuplungot akkor se vagyok elégedett vele .Olyan gagyi ez a része nekem :))
  • tobias88
    Nem tudom hogy honnan az istenből szeditek az AC2 hírét, de én sehol sem olvastam ilyent. Attól hogy valaki le van ragadva az 1-2-3 verzió számozásnál, az még nem azt jelenti, hogy évente (vagy pár évente) új játékot kell kiadni. DLC-kből bőven bejön annyi pénz, mint egy új játékból, teljesen felesleges új játékot kiadni
  • Alexease
    Ha mar most nekialltak az AC2-nek (amivel 2 even belul mar illene villantani), akkor elsosorban valoban "csak" DLC-k lesznek a szukseges patch-ekkel. Amiben lehetnek uj dolgok is, de uzletileg nem erdemes elerni egy tervezett AC2 szintet.
  • Alexease
    De csak azert nem itt hasznalnam az AI-t, mert hasznalhatatlan, hanem mert nekem mas program is tetszik, azokat is hasznalom, nem finnyazom a grafika vagy a tartalom miatt, es mivel ott (logikusan joval) elorebb jarnak az AI-val, ott hasznalhatobb.

Az AC2-ot tolnam masszivan, meg ilyen AI-val is, ha megjelenne 50-100 autoval, de csak karrierrrel lehetne megnyitogatni oket a palyakkal egyutt:)

Az SMS (SlightyMad:)) Ferrari teljesen jo lett volna, eppen emiatt. Nem volt szim, de a nem tul szivataosan fokozatosan elert tartalom hasznalhatova tette. Vegigtoltam volna, ha nem lett volna annyira idegesito a kameranezet:) De ameddig eljutottam, elvezetes volt.

Persze az AC-nal (vagyis majd AC2) kerdeses ez a megoldas: szimnek reklamozzak, ott meg gazos lehet ha nyitogatni kell a tartalmakat, nagy lenne a fika-faktor es/vagy jonne cheat;D
  • b-type
    Inkább már DLC-ről érdemes beszélni mint patch-ről sztem is, valamit tekergetnek jobbra-balra, ha akarják.
  • Totti5
    Új DLCvel lesz új peccs is. Így szokott lenni.
  • lac coo
    Ezzel is egyetertek, de akkor is kitartok az mellett, hogy most mar ideje lenne megint picit bovitgetni, ha van ra kapacitas .
    Mondjuk a 10-es gumi sokkal jobb lesz , mindenki azt mondja. Meg nem mintha tudnam mi lesz az uj patcben, lehet lesz tiz giga ujdonsag...! :)
  • Totti5
    Konzolon csak akkor lesz hosszú távon profitáló, ha javítgatják. Sajnos első körben sok hibával jött ki, elbaszták. De ha ebből több pénzük lesz, akkor azzal mindenki csak jól jár.
  • lac coo
    Na de ez az...!
    Van AI de nem jatszanal vele, mert semmire valo .:))

Softgumi spec itt olyan hogy palyatol fuggoen akar harom ka yar alatt felforr ! :))
  • Alexease
    Minden relativ;)

Tuti nincsenek olyan kod sorok benne, mint az iR-ben vagy az rF2-ben, de itt legalabb minden "gyorsan" elkeszul (gyorsabban mint mashol es/vagy legalabb elkeszul;P), es ami elkeszul, az a rel-fun kozott van, de ami "fontosabb", elvezetesen, hasznalhatoan mukodik.

Egy jo(bb) AI-t evekig kellene fejltesztgetni (nem csak mukodesre, hanem a sok szabaly/verseny "ismeretre" is); ahhoz kepest, hogy elso probalkozas, nem rossz. Persze, ha AI-val akarok meni, nem ez a program lesz:) De a konzol miatt tuti arra is ragyurtak/nak. PC-n "senkinek" nem kell, meg ha jo (lasd mas programok), lefikazzak, felesleges, eleg az online;)

A gumi meg halal tema, azt mar az elejen megmondta;) Lehet hogy "fantasy", egyszeru beallitasokkal, de legalabb tipusonkent jol van skalazva, hiheto es elvezetes.
    Az hogy igazabol mennyit bir egy soft gumi, gozom sincs. Ha az F1-bol indulok ki, meg egy profi kezeben is 1 kort:DDD Persze tura/GT mas lehet;)
    De hat mindenki ismeri a szimek rakfenejet: elvarasok, stilusok, autokezeles stb. Aris belovi ugy, ahogy neki tetszik, ahogy szerinte jo, aztan stilustol fuggoen, mindenkinek kisit mas lesz a vegeredmeny: nem erzi a kulonbseget, nem erzi a kuilonbsegek, nem tudja kiautozni, szenne egeti, nagyon tapad vagy eppen csuszkal, alul- vagy tulkormanyzott stb:)

Ami bzitos, hogy az AC-ban a legkevesbe friusztralo a gumi;P
  • lac coo
    Jó, csak példaként írtam, hogy azért egyébb dolgok készülnek, de ajáték maga eléggé leállt megint.
    nincs normális AI, softgumi már két éve használhaTATLANRA VAN BELŐVE, EGYSZERŰEN SZÉNNÉ ÉG HA FELRAKOD, KIVÉVE 10 FOKOS ASZFALTON, SZERINTEM KUPLUNG IS KICSIT FAKE, STB STB STB .
  • Alexease
    Azert a hibrid cucc nem olyan rossz (az most mindegy hogyan.mennyire szamolja). Egyre tobb a hibrid utcai/sport/super/hyper/verseny auto, ma mar szinte minden markanak van (full)hybrid vagy tisztan elektromos autoja. Talan meg 1-2 DLC csomagot is megerne, valami fantazia nevvel, lazan bele lehet tolni utcai, sport, verseny autokat vegyesen, hogy "fogyaszthato legyen. De ha nem is kulon DLC, akkor is befer 1-1 auto 1-1 DLC-be "tolteleknek".

Es ez a sok (promo) auto nem csak azert lehet erdekes, mert tobb DLC bevetelt general, hanem nekik is van egyeb beveteluk/barteluk a kihelyezett szimekbol (hasonloan az rF2-hoz vagy az R3E-hez), ahol nem art ha a legujabb/legdivatosabb autokat is meg lehet hajtani. Vagy "csak" szalonban, kiallitason, beamutaton korozgetni vele.
  • lac coo
    De az autók környékén sok minden nem történik . Leszámítva a gumi állitgatást . :) Meg igaz, megcsinálták a hibrid cuccot, azt nem tudom hogy jó -e, de sok embert az nem érint :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 11:28:08
  • Alexease
    Nem emlekszem az utobbi idok frissiteseire, de szerintem azet tettek bele anyagot boven. Szimes szolgaltatasokban, beallitasokban, lehetosegekben meg mindig eleg jol allnak, foleg a talpon maradt tobbiekhez kepest:) A konzol megjelenessel foleg a "jatekossag" resze lett rendbeteve, ami azert rafert. Most nem jut eszembe egysem (:P), de tuti volt sok. Pl.: a regen "vart" skalazhato Python-os APP GUI. Ami lehet nem nagy dolog, de alap, es nekem fontos, mert 1280x720px-ben azert a bekapocsolt dolgok eleg sokat kitakartak a kepernyobol.

Kint van a konzol verzio, valszeg normalis minosegben (gondolom nem hiaba csusztak honapokat), es valszeg Kunos a hatterben ugyanugy dolgozik. Nem ISI, aki fel-egy evre csak ugy leall, aztan elmulik;)

Ha a 3 indulo programot nezzuk (AC, rF2, R3E), akkor az AC fejlodott a legtobbet, es meg mindig hasonlo tempoban fejlodik. Es ugy, hogy itt a fejlodes "nullarol" indult.
    Az R3E-nel reszeltek egy masszivat az rF1/DX9 engine-en, aztan megszortak fizetos tartalommal. Az utobbi 3-6 honap fejlodes eredmenye pl. a legfrissebb promo, lesz melysegelesseg:DD LOL!
    Vagy az rF2, aminek az alapja nagyon jo lenne, de kuzdottek vele nehany evet, a beta ota nem sokat haladtak, aztan "megszabadultak" tole:D
  • Alexease
    A regi Silverstoneok is jok, volt nehany nyomvonal. A regi klasszik tempos, szaguldos, heyezkedos, kozepes fektavokkal, helyzezkedos kanyarokkal. Mint a regi "osszes" palya, foleg hosszu, gyors egyenesek, sikanokkal, kanyarokkal "megszakitva": Monza, Watkins, Imola, Zandvoort, Spa, Rouen stb. Vagy a regi Hockenheim, azt mindig szeretem.

Ez meg regi Silverstone, szivarokka, kicsit off-ban es recsegosen:D
  • lac coo
    Teszem hozza, az uj autok annyira nem hoznak lazba, inkabb lenne jo ha a jatek fejlodne kicsit :)
    A konzol miatt gyak egy arva bit fejlodes nincs .....Jo lenne mar tul lennenek a konzolos foltozasokon.
  • arty
    a régi szivarokhoz nagyon jól fog jönni
  • lac coo
    Vazzeg IR-ben mentem most annyit rajta egy évre elég is volt :DD
  • Alexease