42876
-
#38472 Én találkoztam hasonlóval, szintén telekomos internet, 50 megás volt és mindig ledobált(azért annyira nem gyakran), aztán váltottunk 120 megásra és kaptunk új modemet, azóta jó.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.10.09. 08:33:33 -
#38471 Nem vagy eltevedve, jo helyen jarsz.;)
Nehogymane ! :) -
Tyuki80 #38470 Bármennyire is eltévedtem itt az assetto topickban,képzeld!Kurva sokat tudtál segíteni!:)
Ugyanis valószínüleg az IP tv zavarhat be.Anya lefeküdt kb 2 órája,azóta semmi gond.Mikor megy ,akkor néha le le dobál.
Amúgy nem vagyok megeléghedve a t home mal...Régen Upc-s voltam,az kicsit drága volt,de legalább jó.Soha nem volt gondom.Ez most nem tetszik.
Alex!Igazad van,akkor mikor átítratom a nevemre a szerződést,be is fogom jelenteni,hogy nézzék át a rendszert,mert nem vagyok teljesen elégedett.
Köszi az ötleteket.
Bocs az offért! -
#38469 Sracok!
Ennyire ne legyunk mar eltevedve ez az assetto topic, de a regi szep versenyek emlekere, csak neked...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre a kerdesre nem csak itt nem fogsz valaszt kapni, hiaba Alex is segitokesz ember, hanem a megfelelo topikban sem kapnal. Mintha egy 10 ismeretlenes egyenletre varnad a megoldast...Es azert mert pl nekem sosincs gondom a t-home-os nettel semmit nem jelent, teljesen mas halozaton, telepulesen eszkozokon vagyok mint te, ha csak nem vagy a szomszedom, de egy szembe szomszed is lehet mas "kozpontba" de az oszlopon levo eszkoz masik portjaba van dugva, ami "jol" mukodik, maris nem letezo jelenseg masnak a te problemad. De eloszor inkabb kerdezd meg a szomszedodat, bar nem sok eselye, van, hogy az indexen kivul masra is hasznaljak, igy lehet nem fog tapasztalni hasonlo problemat. Vagyis magadra vagy utalva, neked kell vegigjarni. A teton, legalabbis bizonyos halozatnal egybol vagy splitter ami a modembe es a tv-kbe kuldott jelet "elvasztja", szoval dugd be direktbe amennyire lehet (meg a halozat tipusat sem irtad le) pingess egy t-home-s szervert, napokig probald ki tobb geppel, logold timestamp-pel es ha bebizonyitod nekik, hogy minden nap este 8-kor szar a net mondjuk 10-ig, amikor ugye nagy terhelest kap a halozat, akkor esetleg majd sokadjara foglalkoznak a problemaddal, vagy csak azt mondjak, nincs tervben most bovites. Aztan ha iptv-d van, az asszony elkezdi a tv-t nezni, lehet akkor van a baj. De meg legalabb 20 fele variaciot fel lehetne sorolni, kezdve Alex peldajat, hogy konkretan a gepe volt szar, de a kerdesed feltevesebol azt gondolom alap informaciok hianyoznak ahhoz neked, hogy ne razzon le barmikor a t-home azzal, amivel mar le is raztak :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.10.08. 21:20:58 -
#38468 - Ha hazon belul jo a kabel, attol meg a hazon kivul (kabel, csatlakozas, doboz) lehet rossz (szetragta valami, beazott, elrohadt stb.). Gondolom csaladi haz, ha felmerult a fodem atfuras?:)
- Modemet nem csereltettel? Az nem art ha van frissebb.
- "Hagyomanyos" netezesnel is ledobal vagy csak torrent/stream/online/game uzemmodban? Amiota elterjedtek a IPTV-k, elofordulhat, hogy bizonyos helyeken "vedik" az ahhoz tartozo adatforgalmat (foleg csucsidokben).
- Hiaba van kotber, a szerzodesben van kotelezo rendelkezesre allasi ido is (talan 99% felett?!). Vagyis ha ez alatt hasznalhatatlan, akkor buktak;)
En eloszor az uj bekoltozesre es a szerzodes atvallalasra hivatkozva csereltetnem/ellenoriztetnem a haz bekoto kabelet, dobozat, szuroket, elosztokat es a modemet. Ezt ha kell ha nem csereljek, ez alap, ez ala nem adnam:D
Nalam volt hasonlo gond (Telekom, bar akkor meg T-Home volt, es azelott T-Online, Axelero es MATAV-om is:D), sokaig szivtam vele (3/4 lustasag + 1/4 ugyintezes:P), mindent csereltettem, nem lett jo; rafogtam a "kozponti" szolgaltatasra.
De miutan leegett az alaplapom, csereltem, azzal egyutt a net is meggyogyult;) Vagyis az alaplap szarakodott, ugy nez ki, eloszor a halokartya resz kezdte megadni magat:D
Azelott es azutan azota is tokeletes, pedig nekem klasszik analog telefon vezetekes halozat van, lepusztult berhazban, falon logo vezetekekkel, tobb tucat helyet szigszalagozva;D
-
Tyuki80 #38467 Srácok!
Kis segítség, tanács,tapasztalat megosztás kellene!
Van valaki aki kábeles nettel rendelkezik a t home nál?
Új otthonunkban megörököltem egy előfizut,amit látatlanban átvállaltam.
30 megás,amivel nem lenne gond,de folyamatosan ledob a szerverekről,alig tudok csatlakozni,szóval nagyon sok kellemetlen percet okoz.A telecom os csávó volt egyszer már itt,de akkor a tv vel volt gondom,de rákérdeztem.Azt mondta hogy ami a falban van vezetve és nem az ő vezetékük,nem tudnak rá garanciát vállalni.Pedig szakadás biztos nincs,mert már az összes szobába a padlásról levezetett ethernet csatlakozásra is rádugtam,minden ledobált.Van amikor órákig semmi,majd félóránként.
Mi a szart csináljak?
Az egészet visszamondanám,de kötbér stb..Direktbe nem akarom rákötni,mert a födémet "szépen igényesen" nem fúrnám át,ha már a falban van vezeték.
Akinek t home os előfizuja van találkozott már ezzel a jelenséggel? -
#38466 Na kiváncsi vagyok mit mondasz majd :) -
#38465 holnap lefrissít a steam...sztem lesz vagy egy nap :D
utána teszt, estére megyek gályázni, de utána megint kicsit rátapadok a kormányra -
#38464 -
#38463 Ugye! kibújt a rossz értékrend...rögvest meg kell javítani, na tapaszd a kezed a képernyőre. 10rugó lesz, privben ment a számlaszám
ui:..kuponnal, törzskártyával term...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.08. 12:58:03 -
#38462 -
#38461 Jo, egyszer vettem olyan taskat, nagy kaland ....! :) -
#38460 Eszembe sem jutottal:) De tenyeg. Abszolut altalanos dolog volt.
Mas pelda, mas terulet;)
XY kepes ora(ka)t sorban allni a 10%-os kuponnal, hogy 1-2ezerFt-tal olcsobban vegyen pipere cuccot az eves akcios napon, es kozben szidni a rendszert, a boltot, az eladokat es a sok hulye tobbi vasarlot.
De emellett lazan kijar becsbe shoping-olni, vagy lazan belefer egy Louis Vuitton taska, meg a heti 3 VIP party es hasonlok;D -
#38459 Figyelem!
Alex természetesen nem rólam beszélt, történetének szereplője kitalált figura!
Az biztos, hogy a topik televan rossz értékrendű egyeddel, akiknek "semmisedrága" :P -
#38458 Lehet pontosan menni, legalábbis én KTM-el már pár 100 kör után tudok a Nordon. Néhány kerékvetőre azért rá lehet tenni a kocsit, de a magasakat tényleg kerülni kell -
#38457 Az ingyenes autok lehet "uzleti" resz (Kunosek, reklam, promo, jofejseg, akarmi) de a Porsche kerese/szerzodese is, hogy ott legyenek az alap csomagban. Talan Kunosek is tudjak/erzik, nem mindig szerencses ingyen adni valamit, de a szerodesben ez van, ezzel kell fozni;)
Az hogy kinek mi a draga/olcso, az egyenenkent valtozik. Valaki kepes fel oldalt gepelni, hogy mennyire atveres az egesz, aztan delutan bemegy egy gyorskajaldaba es elzabalja a DLC arat;) -
Ratrak #38456 A főnököm mindig azt mondja, hogy ne adj semmit ingyen vagy olcsón, mert akkor a kutyának nem kell. Tapasztalatból beszél. Sajnos úgy vagyunk behuzalozva, hogy ami ingyen van, az értéktelen. Ami túl olcsó, az is. Kunos ott hibázott, hogy kiadja a Porsche SUV-okat ingyen, így megy a nyígás, meg nyavajgás, meg semmisemjó. Egyszerűen olyan az emberi alaptermészet, hogy ezt nem értékeli. Először én magam is azt mondtam: "nemá', három ingyenes autó, és PONT EZEK?!?" Ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "némmá', HÁROM INGYENES AUTÓ!" Az lenne a megoldás, hogy a jövőben nem ad semmit ingyen, szépen összerakja úgy a pakkokat, hogy mindegyikben legyen mindenféle, és megkéri az árát. És akkor értékelni fogja a nép, és nem nyavajogni, hogy "csak eeeeeennnyi?" meg "miért pont ezek?" Azok, akik sokallják érte egy (két, három) pizza árát, max nem veszik meg... de aki megveszi, tuti elégedett lesz, mert azt érzi, hogy minőséget kapott. A pénzéért. Ha ingyen kapsz minőséget, az nem ér semmit. De ha fizetsz érte....
Bolond dolog ez....
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.10.07. 10:09:49 -
#38455 +one SUV for free!!4 -
#38454 végignéztem ha már megcsinálta, nem rossz.
Nem tudom szimben lehet-e elég pontosan menni, de a srác igen nagy tempónál is használta pillanatokra a belső rázót, ez teszi kicsit pontatlanná a vezetését, és játékszerűvé, a tempó is nagy kicsit, de a belső, magas rázók használata 200 felett nagyon rizikós szvsz(!)
Egyébként tetszett megvolt benne a gokartjelleg. -
#38453 -
#38452 És mikor jön ez a tisztasági csomag? -
goldboy #38451 Á, csak Marco szórakozik velünk...
De azért bétába felkerült még két DLC pack, remélem az elsőt megkapjuk októberben, és nem csak "soon" lesz decemberig... -
#38450 Talan (:P): 935; GT4 Clubsport; 911 GTS; 911 GT3; 918; 911 RSR/ 914?!, 917 (?) -
#38449 basszus.. vártam néhány másodpercet, hogy betöltsön a kép :DD -
#38448 Úgy, hogy ráakasztottak két turbót. -
goldboy #38447 One Hypercar, two GT cars, one GTR car, three historical race cars. To make everyone happy.
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.10.06. 12:32:11 -
Pitti #38446 Ez egy állat Nem kicsit bátor, mindezt sima "utcai" 3 pontos biztonsági övvel, pólóban. A legkisebb balesetnél összevagdossák a kezét a szilánkok... És azért néhányszor igencsak a határon ficereg...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.06. 07:54:28 -
croatianus #38445 Biza. A 458-as vényócából lefűrészeltek két hengert.
Mondjuk azt még valahogy fel tudom dolgozni, hogy így is maradt 510 LE, de azt már nem értem, hogy lett 600!!! Nm. -
El Gigante #38444 Szalonban csak 11 millió, igaz az lábbal hajtós, ez ferrari motoros?
Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2016.10.06. 00:28:39 -
#38443 Valami csak van benne, mert ha ugy lehetne vezetni egy ilyen autot barmelyik szimben, azt mondom, hogy kamu, ilyen nincs ! :)) -
#38442 Azert +500Le-vel, +20Millio-ert, azert csak korbe lehet vele igy menni:DDD Persze, azert ember is kell hozza!
Allitolag ez a mostani Alfa sorozat eppen futomuben, kormanyzasban, hajtasban es elektronikakban ujdonsag/jobb; ami persze lehet csak reklamszoveg is, de a video alapjan, azert valszeg van benne valami;) -
#38441 De alfa ide vagy oda, hol van ehhez képest egy BMW M5 vagy 3 ? :))
Nem tampoban, nyilván erőseb egyik mint másik, de valami eszméletlen futómű van alatta ... -
GeriDoc #38440 Azta k. életbe. Ez egy állat.
Családi sedannal ér 280-at menni a Nordon?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.05. 20:35:01 -
#38439 Jól tolja az tuti, e milyen jó már az autó, úgy reagál mindenre mint valami vaddisznó pályára épített autó ! :)) -
#38438 Féltem a videó alatt autó is a pilóta is egy állat. -
#38437 Módosítottam a Pitconfig (1.7.3) appon:
https://drive.google.com/file/d/0B0mz-biZUPAqd3VyVGpVOW1MQTA/view
Mostantól billentyűzetről is irányítható (és ez miatt kormányról is, ha beállítod)
F4: Gombok között lehet váltani vele
F7: Gombot aktiválod. Üzemanyagnál csak nyomni kell folyamatosan
F10: Eredetileg is bent volt. Presetek között lehet váltani
Használjátok egészséggel.
Készítőnek szóltam, valószínű ő is majd befrissíti a hivatalosat valamikor. -
#38436 Úgy tűnik jól összekalapálták ezt az autót! :)
-
#38435 Időnként lehet jókat kergetőzni online. Talán pont én terelgetem azt az M3-at. Pár napja én is egy E92-őt kergettem.
-
#38434 Szerveren nem lehet közvetlenül visszanézni csak single playerben. ESC - replay vagy BCtrl+R. -
AssettoDriftER #38433