Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most magunk közt szólva, mi a lófsznak vonóhorog egy sportkocsira 😄D Még ha az elektronika kezesbárányt is csinál belőle..lehet persze, végül is a városi terepjáró is létezik.
Ez utóbbi számomra az egyik olyan amit nem értek, bár a valóvilágokat sem. Amikor kávézás közben azt hallom hogy bsszameg (sry) a tetőcsomagtartó miatt mennyivel többet eszik a Hummer kb a hajam tudnám tépni, és akkor még ha belémdurrant a kéttonás magasépítésű vackával még meg is halok, meg a családom is..és persze legtöbbször kik vezetik az ilyen halom vasakat? cicababák.
fegyvertartásit vagy szigorított vizsgát kérnék az összes ilyen böszmére..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az a kiepitett elektronika, ha jol lattam, az auto hatuljabol kilogo, oda barkacsolt vezetek koteg😄
sertrex
A motorcsónakot is el kell vinni a vízig. 😉

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

b-type
😊
sztem annyira nem fura, lehet hogy csak ez az egy autója van 😊
inkább az a fura hogy a Lambóra ki van építve a vonóhorog minden elektronikával... 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ez porog egy ideje neten, de ha nem fake, kepes volt racsavarozni az kocsira egy vonohorgot ?! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease

Ez hasonlo, mint amikor a belvarosban lattam a cigany "epitesi vallakozot", aki megvette a sport autot, de valszeg neki kellett a szutykos talicskat eljuttani valahova, es lazan feldrotozta a letekert ablakokon keresztul az auto tetejere (csomagtatro nem volt rajta)😊)
Alexease
Johet a kovetkezo Red Pack-be😊 <#idiota>

Nyílt GT3 Tesztfutam a Red Bull Ring​-en!

Vasárnap este 2 db 30 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, ezzel is megkezdve a felkészülést az ősszel induló új szezonra. A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelekkel és éles körülmények között szeretne versenyezni! <#smile>

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5931
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST

Szabi
talán még időbe adják ki a Forzra Horizon 3 előtt és jó bevételt produkál majd 😄

"Nulla tenaci invia est via"

<#eljen>

Történelmi pillanat...

"Assetto Corsa in gold: so much work, pain, challenges met for the very first time. But we did it: We Did It."
lac coo
Pl a tukrozodesen lehet javitani, az szerintem rettenet sokat eszik...

Marco:"A "non-exclusive" Porsche Panamera G2, scheduled for Assetto Corsa 1.9"<#eplus2>
Totti5
GT3as tuti lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
RSR 3.0 már tuti lesz, meg LeMans prototípus is legalább kettő.. szóval én már boldog vagyok 😄

Augusztus 26.án jön az 1.8, a konzolos verzióval együtt, remélhetőleg a konzolos autókat is megkapjuk ingyé' 😄

#37501 deszííííp panaméra, végre a suv után lesz sportkombi is 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.28. 18:29:24

Alexease
Ket DLC-k reklamoztak be, valszeg a fele utcai lesz, de a masik fele tuti verseny cucc (regi uj vegyesen).
lac coo
Mondjuk azert lehet tokon szurom magam, ha csak ilyen utcai porschek lesznek 😊)

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Köszi, azt eddig nem is figyeltem.
Alexease
1.7.5
- fixed pit timing for BMW M3 GT2
- fixed encoding issues in some json files
- fixed Steam achievement "Vallelunga Instructors are giving you the thumb, well done!"
- fixed Steam achievement "You should be driving the real Formula Abarth! Poleman!"
Alexease
Ha letoltodott akkor a changelog.txt benne van a leiras.
Ma jött valami 22 megás izé, tudja valaki mi volt?
Alexease
Az adatok alapjan ugyan annyit szamol de gyorsabban, vagyis javitottak/gyorsitottak rajta ~30%.
De persze lehetnek/vannak olyan dolgok, amin lehet "rontani", nem latszik es gyorsabb lesz tole. De ami nem latyszik, nem erzem az nem faj😛
lac coo
Amugy ebben mi a hir ? Ilyen jo lesz az 1.8 vagy igy elrontottak az 1.7.5-ot ? 😉

lac coo
<#eljen>

Szabi
na majd meglátjuk.. 😄

Tomsteel

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tempest
felállt

lac coo

Kedd esti FunRace: Ferrari 488 GT3 - Red Bull Ring!

Kedden folytatjuk az ismerkedést a nem rég megjelent Red Pack DLC tartalmaival. Ezúttal is a Red Bull Ring aszfaltján rójuk a köröket, az este autója pedig a Ferrari 488 GT3 lesz! Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! <#wink>
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5929

Vasárnap este pedig a pályára eresztjük a teljes GT3 mezőnyt egy komoly futam keretében.
GT3 TestRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5931
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.25. 19:09:30

lac coo
Találtam :

lac coo
Jah 😊)) Nem fert el sg tarhelyen ? 😊

Szabi
érdeklődés hiánya miatt megszűnt 😄

lac coo
Az AC offtopikot hol talalom ?

Alexease
Koszi, ment valasz😉
lac coo
Ment pm, sg nem igen szokta jelezni ! 😊)

Alexease
Eppen most akartam bemasolni ezt a changelog-ot, de gondoltam rakeresek, talan nem friss, csak regen inditottam Steam-et😄 Es valoban😊
lac coo
Tudom, eddig nem lattam most mar lattam 😊

sertrex
Pedig ott van. AC könyvtárban System\cfg és azon belül assetto_corsa.ini. Azon belül meg az enable dev apps.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.23. 18:54:41

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
THX !
Néztem ott is de nem láttam 😊)

Totti5
system/cfg

lac coo
A fejlesztői APP-okat hol lehet bekapcsolni ? Assetto Corsa . ini re emlékszem ,de nem találom most sehol .

lac coo
<#eljen>

Totti5
Ebben ennyi volt, tovább nem idegelem magam... ráadásul elkezdtem megint állítatni és utána stabilan mentem az 1.11eket 😄

lac coo
Mondjuk miert is lenne torvenyszeru, hogy minden auto minden gumit az adott gumi idealis hofokara tudjon melegiteni...

macleody
Én csak a Maseratit próbáltam, azzal nekem sem melegszik. Van jó minőségű Hungaroringyó valahol?
lac coo
Most eppen az, de kb sehol nem tudom a kemeny gumit zoldre rakni, sok al meg a softot se 😊))

macleody
Maserati?
lac coo
A gyari gumi app, az egy fajta gu ihoz van belove ? A kemeny gumit azert jelzi folyamatosan keknek mert puhahoz van igazitva, vagy csak en nem tudom felmelegiteni 😊)