42876
-
#38512 Hat azt most nem tudom mennyi...de kb a harmadik dlc majdnem ingyen van ! -
Tyuki80 #38511 Az nem tűnik rossznak!15 euró?
-
#38510 A 3 Porsche pakkot, így 28 %-al olcsóbb ... -
Tyuki80 #38509 Ez a season pass mit fog takarni?Hány dlc-t lehet ezzel megvenni?Hogy van ez?homályosítsatok már fel!
-
#38508 Jobb palyat nem is talalhattak volna :))) -
goldboy #38507 2017 Q1-ben lesz új pálya, tartja magát a pletyka Laguna Seca-ról -
Timbu #38506 SMS? -
#38505 Most van 5.1 hang AC-ban ? Mert valamit lattam FB-n, higy vagy lesz vagy javitanak valamit rajta ... -
Pitti #38504 -
#38503 Nincs itt gond, SMS úgy is finanszírozza most már az AC DLCket
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 18:48:08 -
#38502 "As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we'll release Silverstone 60's and the new Porsche Panamera G2."
Lesz pálya, bár ez talán nem nevezhető teljes értékű pályának.(de legalább ingyen van) -
GPx8 #38501 Köszi. -
#38500 a 3 autós legutóbbi dlchez képest nem az, de az alapjátékhoz..................... ;))))
a seasonpass mármár korrekt, szerintem arra fogok benevezni (majd) - mint gondolom mindenki :)
dekár, hogy legalább egy pálya nem fért bele... -
#38499 "About the list of cars included in the Porsche program, stay tuned. The cars included in the Vol.1: 911 Carrera S, 935 Moby Dick, 918 Spyder, Cayman GT4 Clubsport, 718 Cayman S, 917/30, 911 Carrera RSR 3.0 1974, to provide a perfect mix between road, racing and historic cars. As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we’ll release Silverstone 60’s and the new Porsche Panamera G2." -
GPx8 #38498 Mi van benne? -
#38497 jé, az pont szeptember vége :D -
goldboy #38496 7 euro, season pass 15 euro, tudom drága -
#38495 25.-en dlc.... -
-
neilszab #38493 GT3 Bajnokság - Barcelona!
Folytatódik a GT3 sorozatunk a második futammal, most még nem késő csatlakozni, hiszen a 9 futamból 2 eredmény eldobható, így még bárki teljes eséllyel harcba szállhat a bajnoki címért!
Ez első versenyen több mint 50 résztvevő állt rajthoz, így a nagy mezőnyben mindenki meg fogja találni a hozzá méltó ellenfeleket.
Skin-eket még péntek estig lehet beküldeni, illetve csapatokba is lehet még rendeződni, akik ezt most vasárnapig megteszik, azoknak jóváírjuk a csapatpontokat az első futamra is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
2. futam - Barcelona: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6003
Csapatnevezés: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5991
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.12. 20:21:01 -
#38492 Az nekunk pont jo lesz husz ev mulva !
Ket pelenkazas kozott beallitjuk, aztan race ...! :)) -
#38491 Engem nem zavar, ha a hétköznapi közlekedés egyre kényelmesebb lesz. Csak az autósportok/sportautók ne legyenek hétköznapiak. :) -
#38490 20 ev mulva olyan lesz az online verseny, hogy az ember a garazsban kapcsolgat ezt azt, aztan a startnal reflexbol megnyom egy gombot, hatradol, es vegignezi mit csinal az autoja a versenyen:) -
#38489 Na, ez a real árkád! Még jó hogy nekünk itt vannak a real szimek. -
Pitti #38488 Nem akarom megérni hogy az unokám ilyennel vigyen a zesztékába... -
#38487 Ezekutan piszkaljak az embereket vagy a Codies-t, hogy gamepad-re fejleszti az auto iranyitast:)))))
Kormany-es-pedalok-helyett-johet-a-vezerloegyseg -
Megyek, veszek még egy kiló krumplit, hátha... -
#38485 Net frame work, meg ilyen vackok rendben vannak ? -
Tyuki80 #38484 Egy kiló krumpli???Viccelsz!
Már az F1 2010 sem ment egy kiló krumplival...ahhoz is minimum 1 kiló krumpli és 4 gerezd fokhagyma kellet gyorsításnak.
Ne csodálkozz,hogy nem fut...
Már régóta 3 kiló krumpli kell a játékokhoz.
Mekkora trollok vannak.... -
neilszab #38483 Kedd esti FunRace: Historic GT Pack!
Holnap este a GT Legends-ből ismert hősköri gépeket felvonultató mod-ot fogjuk meghajtani, olyan vasakkal fogunka pályára gurulni, mint a Porsche 911 RSR 3.0, a Chevrolet Corvette, a Ford Capri RS 3100, a Nissan 2000 GTR és a listának még nincs vége...
A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6008
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.10. 21:57:01 -
#38482 Én vettem egy kiló krumplit, de azon sajnos nem fut. -
GPx8 #38481 Az AC mindenen elfut, szárítógépen is! :D -
#38480 felbontás oké...majd holnap még szívok vele
GPx8: elsőre szárítógépnek olvastam :D ...Mindegy ma este töltöget, aztán majd utánaolvasok.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.10. 20:51:08 -
GPx8 #38479 Számítógépen is próbáltad? :) -
#38478 Assettoban nézd meg a felbontást, akkor szokott betöltésnél vacakolni ha el van állítódva. -
#38477 Nah, eddig teljes katasztrófa a szimezés :))
Assetto nem akarja betölteni a pályákat, töltőképernyő és visszadob, minden pálya. rFactor2 katasztrófa force feedback, vagy illenék lecserélnem a DFp-t, vagy 1év 3hónap távollét után nem ugyanaz az érzés. mást el sem tudtam indítani, Dirt rally 21gigát kér, Pcars 8 giga, RRRe 12giga.
...és akkor még ott vannak az egyébb játékok amiket le kellene tölteni és frissíteni.
...helyzetjelentés vége :) -
Jackal #38476 Nagyon fos a té az utóbbi hetekben, majd megjavítják. Nem kábel gond van, hanem döglődnek le a szervereik. -
#38475 Igen, nálam a szar T-home-os Dlink kábel router volt a hibás (gyárilag) 3x szor szóltam nekik, hogy cseréljék ki, nem tették. Ahogy lejárt a hűség mentem át Digire mert szerencsére időközben bekötötték az utcánkba. Ja és nálam is cseréltek kábelt, modem tápkábelt minden lószart de a neten utána néztem és sokan panaszkodtak a Dlink routerre mert gyárihibás. T-home-ot meg messze el kell kerülni, volt hogy majdnem kirántottam az egyik "kedves" munkatársukat a pult mögül mert megalázóan szemét módon viselkedett egy idős párral elöttem. -
#38474 Sot , ha szerzel egy dongalabu kisgyereket, ugy mesz be az a legjobb ! :) -
#38473 A modemet erdemes neha kicsereltetni, az is "kopik", jonnek az ujak, megbizhatobbak es erosebbek, foleg ha valaki otthon WiFi-t es/vagy TV-t is hasznal, es tobben is vannak ra. A net-es problemakra finnyaznak a cegek, de ha TV-t is hasznal valaki, akkor azzal komolyabban foglalkoznak, erdemes foleg arra hivatkozni. Es ha meg telefon is van rajta, akkor orjongeni, hogy elvagjak az embert a kulvilagtol;DD