Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Net Kar Pro Pro ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mindig van PRO 😊 Az nKP-bol is volt. Az az "uzleti" resze, csapatoknak, gyartoknak, cegeknek, tobb fajta, speci telemetriara es egyeb HW-re.
lac coo
Nekem ami az egeszbol pozitiv, a sok sok auto, ha jol ertem mar a gyartok is megkeresik oket, es mar sorbanallas van...
Illetve, higy van bevetel, vagyis nem fog bezarni egy ev mulva, meg nem fogjak magara hagyni a jatekot ...

Ami negativ, az a palyak, ahigy olvasom kamu neven nem akarnak, szkennelni es hivatalosan meg draga, azzal valoban bajban vannak ugy lato ..
Illetve , bar en elegedett vagyok ahigy keszulget, azert mindenre nem ravagni, higy tul sok munka, mert hamarosan azok a fejlesztesek kellenek majd amik elol eddig menekult Kunos...

lac coo
Nofene van ebből is ( AC) PRO verzió ? 😊

- teljes szériák biztos nem jönnek, túl drága aliszensz

Pedig erre a motorra egy normális szériáért sokan áldoznának... egy komplett WTCC / BTCC-ért , akár az aktuálisnál eggyel régebbiért is szerintem annyit fizetnék amennyit kérnek érte! 😊

www.smart-bus.hu

Szabi
részletsebb angol szöveges összefoglaló

érdemes beleolvasgatni 😊

eddig kb. 3millió euróba került a játék, gondolom ebbe bennevannak a szuperautós bérlős rendezvények is.... 😄

több mint 10 Porsche készül egyszerre a szeptemberi megjelenésre, jelenleg annyi autó készül, hogy nem merik már az új márkák felajánlásait elfogadni.. úgyhogy váró listára rakták őket.. 😄D

- Toyota GT86 GT4 majd a szeptemberi Porsche csomag utáni csomagban várható
- Alfa Romeo Giulia tervben van, de Alfa még nem adott rá engedélyt
- Alfa Romeo Stradale Tipo 53 szépen lassan készülget
- Audi TT 15 Cuptervben van, de a Porsche Clubsport GT4 és a Porsche Carrera Cup Ázsia is
- Maserati MC12 GT1 készülget
- még idén lesz Audi R8 2014, Toyota TS040, Porsche 2015 és 16
- BMW M6 GT3 majd jövőév elején várható
- készül az új Lotus 3-Eleven
- Audi R8 LMS 16 talán januárban érkezhet
- Aston Martin nem válaszolt a megkeresésekre
- Peugeot nem várható
- teljes szériák biztos nem jönnek, túl drága a liszensz
- Bentley sem várható
- WTCC túl drága
- Subaru és Lancia nincs tervben
- Bugatti-t meg se merték kérdezni.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.01. 19:17:09

"Nulla tenaci invia est via"

tobias88
Nekem is a kedvencem, de szerintem nem változott semmit <#bee1>
Az 1.5 óta 7:18-7:22-őt megyek nord touriston úgy, hogy még a gumimelegítő is ki van kapcsolva, szóval van viszonyítási alapom

Here's a comparison showing the improvements on reflections coming in 1.8 (below) compared to 1.7.5 (above)
Hosszú idő után most pár napig nyúztam az AC-t... a KTM eddig is tetszett, de most brutális lett!! Le a kalappal! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.01. 16:42:29

www.smart-bus.hu

ideje volt már az optimalizációnak, hotlapon megvan a 200 FPS, AI ellen, meg multiba örülök ha 60+ 😄 a VGA meg malmozik 50%-on
arty
szemétkonzolok! 😉

(mivel ott 6db, vérgyenge cpu mag áll az assetto rendelkezésére, nyilván maxra kellett járatni a hatékonyságot... örülök a kényszernek, emiatt se kell uj cput venni legalább 😊 )

Forza.

Pont így jártam én is a múlt héten. Már egyre többször jött elő a gázpedálnál, hogy vagy nem megy ki 100%-ig vagy nem megy vissza nullára. Ez egy ki-be kapcsolással, és persze játékból ki-be lépegetéssel megoldódott általában, de most már egy versenyt se tudtam végigmenni, hogy valami mizéria ne legyen. Aztán én is kikaptam a kis tengelyt meg a halszenzort, megpucoltam a tengely végén a látszólag tiszta kis mágnest és lekopogom de tök jó lett. Nyomtam vagy 10-12 versenyt a hétvégén ezzel azzal, de még nem jött elő probléma....
Kopp-Kopp-Kopp <#hehe>

lac coo
Egyszer beleneznek egy ilyen liszensz targyalasba, mit le kouzdhetnek ezek egymassal 😊)
"Berakhatod a GT-nket de gyorsabb legyen mint a Ferrari !
De hat a tietek lassabb ...!
Akkor nem adjuk oda ! "
😊)

lac coo
Most mar mondjuk a Reanult is szekalhatna oket egy Clio Cuppal ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 23:14:58

Alexease
De nagyon jol csinaltak.
Az "autogyarakat" csak is multi platform, latvanyos es nepszeru programmal lehet megnyerni. Ugy tudtak PC-re jo szimet epiteni, hogy kozben ezt a celt is elertek. Egy ido utan mar a gyartok jonnek, nyomulhatnak a marketingesek, hogy melyik program(ok)ban legyen benne majd az uj tipusuk.
Alexease
Az a lenyege a DLC-nek, pontosabban a csomagos dolgoknak, ugy kell osszeallitani oket, hogy mindenki talaljon benne 3-4 kihagyhatatlan dolgot😉 De az igazi profit az AC2-nel johet, amikor az addigra elkeszult autokbol beleteszik a felet, aztan a tobbit ujra eladjak, csak mas mas fantazia nevu csomagokban, hozzacsapva nehany egyeb fontosat vagy tolteleket😉)
lac coo
Tolem johet, elfer, annyi eszuk ugy is lesz, hogy mindet meg kell majd venni mert a nagyon jokat aprankent bekeverik a toltelek koze 😊

Alexease
Azert, mert sokaig nem volt semmiben, igy kell kezelni az elvonasi tuneteket😊 Plusz ha hivatalos Porsche/Ferrari program, illik megszorni rendesen.

De nem olyan sok az, amire "kifut" az AC, meg kell lennie itt is a 300 autonak, igy sokbol lesz 30-40 tipus😊))
Ha 2020-tol jonne valamikor az AC2, addigra lazan kezdesnek bele tudnak tolni majd 2-300 autot, aztan tovabb DLC-zik (visszarakjak az elozoeket es ujakat csinalnak), hog meglegyen az 500😄DD
lac coo
Kicsit azt unalmasan soknak érzem 😊) Mi a francnak 24 Porsche ?! 😊

Szabi
aha, az első Porsche csomag terv szerint szeptember végén jön

de beszélt M6 GT3-ról, LMP1-es Audiról és Toyotáról, az új Lotus 3-11-ről és készül az MC12 is <#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 22:25:41

lac coo
Nem tudom, ma én is megusztam vele 😊))
De tetszik, ne legyen mar minden atombiztos 😊

macleody
488-as ferka mi a szarért dobja így a seggét kanyarban gázelvételnél? Tisztára mint egy elsőkerekes autó.
lac coo
Marmint 24 Porsche ?

Szabi
basszus még visszahallgatni is unalmas, pedig jókat mesélt Marco.. remélem lesz szöveges összefoglaló.. 😄

Aston és Koenigsegg egyhamar nem várható, még nem sikerült velük megegyezni, viszont a Porsche engedélyezte, hogy akármelyik és akármennyi autót csinálhatnak, kezdésnek 3 dlc és 24+ autó várható, abból három ingyenes, az egyik az új LMP1-es

a Maser sokáig nem adta be a derekát, a Porsche-val együtt, kérték hogy legyenek utcai pályák is.. ezért készült az amcsi sivatagos csoda.. 😄

FXXK, 488GTB és Praga R1 az 1.8-al együtt jön majd, mint fizetős dlc..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 20:47:40

lac coo
Mondjuk én csak Asia Cup ot latok, de mindegy 😊)))

lac coo
Rakerdztem lesz e még kupas auto, amennyire ertettem lesz Porsche Korea Cup 😊
Az jo, rf ota kell valami jo P ! 😊

lac coo
Na ez neked való előadás 😊)

Alexease
Mostantol mar nem erdeke a modolas😉 Az addig volt fontos, amig techpreview, earlyacces es "felkesz" 1.0 volt.
Most mar massziv DLC alapnak kell lennie😉

De itt mar amugy sem erzem fontosnak, erdekesnek, hianypotlonak a modolast. Millio(fele) tartalom van, jo aron, kivalo minosegben. Persze mindig lesz olyan auto, ami "hianyzik" (meg ha a 100-bol mar 99 meg van, akkor is😛).
Autok teruleten nekem mar total erdektelen a modolas.

A palyakkal van esetleg egy kis "gond", de evi 4-6 DLC-vel, ha jol belehuznak, lesz plusz penz es ember, akkor gyorsan felhizlaljak oket.
lac coo
88 % CPU használat ! Ilyet se láttam még én itt 😊)

lac coo
Jó de itt bele nem tud menni semmibe, letörlöm azt kész. Igazából három imbusz csavar az egész .
Gyak nem is a szenzort hanem a mágnest kell letiszittani a semmitől 😊

Szabi
aranyos ahogy szidja a moddereket 😄D

bardocz
A G25-ben valami nagyon gagyi van, de azt még csak egyszer kellett pucolnom nekem, pedig régi, és rengeteg port kapott egy időben sajnos.
lac coo
Fene tudja , látszólag semmi kosz nincs rajta, de mégis megjavul egy alapos tisztitás után 😊
szerintem csak túl érzékeny, a legkisebb változást is félreértelmezi.....
Mondjuk ezt egyszerűbb tisztinai mint egy potmétert 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 17:07:39

bardocz
Igen, azért mondom. Potméterekről közel sem olvastam annyi problémát, mint a hall szenzorokról, pedig sokkal kevésbé elterjedt.
lac coo
Hall szenzor van benne . Hogy olcsó vagy nem azt nem tudom, gyanítom nem a legdrágább 😊

bardocz
Vagy mondjuk nem 2, hanem 10 filléres potmétert, amivel nem lenne gond évekig sem.
lac coo
Na szétszedtem ahogy kell, kifújkáltam, kitörölgettem, most lekopogom jó.
Ez tuti valami Fanatec ficsör, váltó is ilyen, állandóan rossz ha egy porszem is van valahol benne 😊)
Nem is értem miért nem használnak valami kevésbé érzékeny szenzort vagy valami ...TM kormányban sosincs ilyen baja ...

Nem sokára jön a "Mit mókol a Kandúr Bandi" nyári különkiadása
lac coo
Az lesz, leszedem majd mert a tengely most pont az érzékelő alatt van .

Mindkét pedál ugrál? Érdemes kitakarítani, nagyon kicsi fémes szennyeződés is okozhat anomáliákat
lac coo
Fanatec V2 / V2 pedálhoz keresek hall sensort ( gáz vagy kuplung...) ....

Szabi

lac coo
Na itt nem tokolnek, osztogatjak kemenyen az athajtasos buntetest traclimit miatt 😊)

lac coo
Mocskostolvajfideszbanda ! 😊)))

Tomsteel
M4 Sport logó, ez előtt a háttér előtt:

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Nem láttam, mi volt ?

Tomsteel
M4 Sport F1 közvetítésen az asztaluk alatti monitoron lévő kép nem ismerős nektek? 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

sertrex
Ha jól veszem ki a videóból ez Ausztráliában van. Kell ennél több magyarázat? Az aussikat még soha senkinek se sikerült megértenie. 😄DD

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.