42876
-
#38872 Off.:
Van manapsag valami jo es ingyenes virusirto ? -
wakeboarder5 #38871 -
zummy82 #38870 Gondoltam szerecsét próbálok kérdésemmel itt is, hátha:
Feltettem az AC Legends modot, de szinte mindegyik járgánynál cockpit viewban időnkét belóg a vezető fejének egy-egy textúrája. Több helyen is olvastam, hogy általános megoldás erre, hogy a gyári kocsikhoz tartozó, közös driver3d.ini file tartalmával kell felülírni a mod autó ugyanilyen nevű file-ját. Kipróbáltam, és több egyéb mod esetén remekül működik, de itt eleve nincs is ilyen nevű file. Sebaj, létrehoztam, de úgy néz ki hogy annyit segít mint halottnak a csók.
Nagyon magas FOV-vel és az ülést tökig előre tolva nagyjából javítható a dolog, de azért jobb lenne ha nem egy lőrésen keresztül kellene vezetni.
Valaki esetleg? -
#38869 -
GeriDoc #38868 Azt én is várom, de szerintem neked az sem fog tetszeni. Nekem a GT4 csúszkál is, el is megy kigyorsításkor, ha úgy akarom, vagy átlépem a határokat. Ma mentem egyet az utcaival, utána a versenyautóval, és ez itt nagyon jó, hogy mennyire lehet érezni a különbséget egy utcai, meg egy versenyautó között. -
#38867 Nem tudom, en a kupas GT3-at varom, ez a GT4 olyan izetlen, se nem csuszkal, se nem tud kiporogni se semmi.Bar a felfuggsztese tetszik , talan legjobb egesz AC ban az ilyen uj pallai ok kozott, jol adja, hogy kemeny, de ragad az utra megis ... -
#38866 Sima Cayman és a Cayman S-be is alapból manuális van.
PDK váltó az extra. -
croatianus #38865 Megnéztem jobban, nincs egyikben sem kuplung pedál, csak ilyen lábpihentető, vagy mi van baloldalt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 23:11:58 -
croatianus #38864 Nem. A mezeikajmán a H-s. -
goldboy #38863 GT4 Clubsport-6 seb. dupla kuplung PDK -
#38862 Na most mar nem ertem ! :)
A 911 az h valtos , nem ? A mezei kajmant nem tudom, de a GT4-ben modellezve sincs kuplungpedal ha jol lattam... -
croatianus #38861 Hát a 911S-ben le van modellezve egy teljesen olyan kuplungpedál, mint a pógári kajmánban.
Szóval vagy azt cseszték el, vagy ezt a nemlehetkuplungolni dolgot.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 18:30:57 -
GeriDoc #38860 A 991 S elkezd kúszni, de a GT4-es az jó, annak adhatok valóban. -
#38859 De ha féken állsz gázt is adhatsz neki . -
GeriDoc #38858 Ok. Meg van. Nem a sebességbe rakás volt a baj, hanem amikor megnyomtam a gázt. Kellene egy rajtprogram gomb ezekhez az autókhoz. -
#38857 Megneztem, feket nyomva be lehet tenni sebessegbe meg gazt is lehet adni nem indul el. -
#38856 Miert nem tudod, megallsz valahol es megnezed.:) -
GeriDoc #38855 Hm. Akkor lehet, hogy nyomni kell a féket? Az a baj, hogy a boxban berakom sebességben, akkor nem indul meg, tehát lepróbálni sem tudom. -
#38854 Hat mivel se pedal se semmi igy nem lehet kuplungolni.
Gondolom olyan szepen nincs leprogramozva, hogy fekkel lehessen indulni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 17:26:44 -
croatianus #38853 Mert abban a budiban teljesen autómata a kuplung. Ahogy a kupás kajmánban is.
De ez nem tűnik kósernek, mert egyrészt pedál van hozzá (modellezve), másrészt nem hiszem, hogy jó vért szülne a valóságban, ha nem tudsz akkor is kuplungolni, amikor te akarod, hanem csak amikor a gép.
Szívtam már meg vele, hogy kanyarban rá akartam pöccinteni, hogy mégiscsak bevegye, azt lósz.r. -
GeriDoc #38852 A rajtnál továbbra sem lehet berakni sebességbe, csak induláskor? Mentem egyet egy Porscheval, és 1-esbe rakáskor megindult az autó - áthajtásos bünti. -
neilszab #38851 Kedd esti bolyozós futam!!
Hogy mi? Egy teljesen új dolgot próbálunk ki, hogy még izgalmasabbá és még szórakoztatóbbá tegyük a szokásos kedd esti fun futamainkat. A lényeg röviden annyi, hogy nem a hagyományos értelemben versenyezni fogunk, hanem egy bolyban fogunk haladni, ahol az előzésé, a védekezésé és a folyamatos interakcióé lesz a főszerep. Gyertek bátran és próbáljátok ki!
Bolyozós esték: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6026
Keddi futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6027
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.31. 15:25:38 -
#38850 Tc engedelyezve lesz ? -
Sziasztok!
Este Porsche Cayman GT4 fun/tesztfutamot tartunk. Aki szeretne jönni mókázni azt várjuk sok szeretettel, de egyben felkészítő futam is a bajnokságban résztvevőknek. A helyszín : Nürburgring Short
> Minden további infó itt <
> Bajnokságra jelentkezés < -
#38848 Mivel mar "kifutott" az elozo csomag, igy erdemes promozni a masodikat:)))
assetto-corsa-porsche-pack-dlc-volume-2-teaser-screens -
#38847 56 volt az alap.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.10.31. 11:08:20 -
#38846 Tippem szerint alapbol hatrebb toltak az uleseket es nagyobbra vettek a FOV erteket (nekem is volt egy frissites multkor). Ez a kicsit divatos, konzolos, latvanyosan nezelodj mert szep, vezess a "hatso ulesrol" stilusu beallitas:D De mivel lehet alitani, igy teljesne indegy hova pakoljak. -
RichiE0116 #38845 Sziasztok !
Töröltem a dokumentumok mappából az Assetto beállításait és úgy látom hogy a FOV értéket 56-ra állította alapértelmezettként. Emlékeim szerint ez az érték 48 volt alapból ugye ? -
#38844 airedale terrier :) (nekem a kicsi fajtája, a welsh terrier van, gyerek mellé ilyen való, nem roti :P csak ne valami übernyertes fajtisztát vegyél, mert ahogy írod is, azokkal sok a baj :( ezekkel is: trimmelni/nyírni kell...) -
croatianus #38843 Azért az elején meglötyögteti egy kicsit az agyát. Próbálom elképzelni ezt a körúton.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.30. 14:37:17 -
#38842 Azért ezzel nem sok baj van.. :))
-
croatianus #38841 Egy kis fejcibálós. Meg duplakuplungos... a lába.. (csak 1:25-nél indul)
Nagy jókedvükben egyszer ezt is összehegeszthetnék Kunosék. Imádnám.
-
#38840 Egy volt koleganomnek van egy regi 80-as evekbeli Porsche-ja, nagy kedvenc, de csak hobby, varosban (neki) hasznalhatatlan, mert a kuplung pikkpakk kicsinalja a labat;)
Tizensok eve meg egy "Ferraris" ficko "kuzdott" (tipust mar nem tudom, 60-70-es evek), az alapbol dupla kuplungos volt, legalabbis azt szerette volna, mert kozlekedesben, normalban rangatos volt, fejcibalos ha nem ugy jtt ki a dolog;D
A kuplung macera, foleg ha nagy nyomatekot kell atvinni es regi, ahol nincs elektronika. -
#38839 a fordulat szimulálása az nem hiszem hogy nehézségbe ütközne, inkább gondolnék a kuplungra, mert annak leprogramozása sztem bonyibb.
Nekem szekvenciális van, nincs Hváltóm, sajnos. Másfelől én nem szoktam elakadni a kuplungon, mert bár valszeg trehányul van leprogramozva, tökre úgy működik mint egy szárazkuplung, régi alap versenykuplung. soklamellás szárazkuplung, nem volt egyszerű elindulni vele, de nem is az volt a fontos....ahogy manapság sem az mondjuk, de már jóval kifinomultabb megvalósítások vannak, nem más, csak kifinomultabb.
A versenykuplung nem arra van hogy szépen tudd csúsztatni, hanem arra van hogy bár a hajtás megszakítására szolgál, amikor nem használod, akkor ne csússzon meg, minnél tökéletesebb kapcsolat legyen, nagy felületen (vagy kompakt kiépítésben sok lamellával), nagy erővel nyomódjon egymáshoz a két oldal....ezért nem volt olaj, ezért nem volt kényelmes az adagolhatóság.
Ezért nekem az AC kuplungja tökéletesen megfelel, pedig valszeg csak nincs rendesen megírva :))) -
#38838 Mindegyik :) -
#38837 van még 3 kör a MotoGp-ből, addig írd meg melyik autó. -
#38836 Botvaltos autoknal csak nekem fura, vagy en rontom el a blippet ?
Iracingben, meg valo eletben is olyan szepen lagyan porgeti fel a motort itt meg picit mintha beakadna mindig... -
#38835 ..hát nekem már mindegy :) én már nem igazán tervezek, itt van ez az autó, nekem meg van oldva a szórakozás, egyébre meg ott vannak a már bevált AC autók. pályákat szrzek még és kifújt. Én már ezzel főzök, és csinálok magamnak karriert :))
-
#38834 Nalam G25, legelso generacios (amit meg egyutt vettunk a MOM Parknal;)), szerintem nem olyan rossz, de valszeg elmarad a mostani hasonlo kategoriatol. Az egyeb arany aru, szervos es egyeb cuccokat nem is emlitem;)
Valszeg nem egyszeru a mostani komoly kormany/FFB szorasoknak megfelelni a fejlesztoknek; ezert is minden programban "elojottek" a jellemzoen ezeket a kulonbsegeket athidalo megoldasok (min. FFB, linearitas, gamma, LUT, damper stb.). Hiaba az erzesre "kozvetlenebb" megoldast hasznalo iR/rF2, nekik is "trukkozni" kellett.
Az AC "nehezebb" helyzetben van. Szelesebb es nagyobb a felhasznalo tabor; valtozatosabbak az elvarasok; es mig mashol szinte csak palyaautokkal foglakoznak, arra fejlesztett engine-nel, itt nagyon sok az utcai/sport valtozat, ami nagyon mas mukdest es visszajelzest iegenyel (felfuggesztes, gumik, elektronikak, kormanyvisszajelzesek stb.). -
#38833 A lagysag nem azt jelenti nalam, hogy sokat kell tekerni vagy gyenge az FFB, hanem keson/lassan/elnyujtva/alig, alig reagal a mozgas/latvany/gumi/felfuggesztes/kasztni mozgasokra. Legalabbis arra, amit kineznek belole, es valszeg ez az egyik kulcsmomentum:)