Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ne kezdjük el! 😊 Egyébként ha semmi másra nem gondolsz csak a VR-ra, máris van létjogosultsága még az AC alatt is. Plusz ott vannak még azok a játékok, ahol fontos magas látótáv... szóval jöjjön csak minél nagyobb számban az a csóró DX12.

A teljesítmény növekedés nyilván sok mindentől függ... más lesz az eredmény egy olyan engine alatt ami alapjaiban DX9/11-re épült és csak beépítettek pár DX12 funkciót, és más egy olyan engine alatt ami az alapjaitól DX12 íródik. Eleinte nyilván lesznek anomáliák, de ugye ez nagyban függ a fejlesztőktől, pontosabban a rendelkezésre álló időtől, pénztől, szándéktól is.

www.smart-bus.hu

tobias88
Ezt a részt én sem értem AC-nál, ez szimplán csak szemétkedés. Hiába a Bmw az amivel GT3 esetén kizárólag versenyeznék, szerverre ettől függetlenül nem tudok felmenni ha már csak 1 olyan kocsi is bent van ami nekem nincs megvéve. Kisebb helyet fog foglalni a játék, de más érv nincs mellette.
Ne hiszem, de ez már off.
BF1-el amúgy szintén így jártam most, dx12-vel medium grafon 25 fps, dx11-el 27-30 és nincsenek nagyon durva beakadások miután kirakták az embert csatázni.
arty
unrealendzsin lemaradt, mobil lett a fő cél 😞

Forza.

arty
forza - 7kocsi/1400ft, egyesével is általában megvehetők a gépek, a dlc kocsikba csak beülni nem tudsz, mások a szerveren/ai offline mehet vele "melletted". huszonháromszor korrektebb megoldás... de persze kevésbé karakteresek az autók

ár-értékben a magasabb ár vs. rengeteg kötöttség (karrier és multi integráció hiánya) miatt semmiképp nem tud jobb lenni kunos, szerintem 😊

Forza.

Még mindig procilimites az AC nálad, vagy min tud segíteni a csóró Dx12 ?
Fura hogy a készülő UT4-be a mai napig nem tették bele, pedig az engine már egy éve tudja. Spoiler alert: -5-10% fps esés az új apival
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.30. 14:20:15
Pedig pont a szimulátoroknál lenne fontos, ahol ugye általában magasabb az erőforrás igény. Értem én, hogy mit akarsz mondani, de rossz felől közelíted meg a kérdést szerintem. Nyilván nem a DX verziótól függ egy játék minősége, viszont egy minőségi játékon is sokat tud még érdemben javítani a frissebb API azokkal pluszokkal amikkel rendelkezik, és itt nem feltétlenül a kinézetre kell gondolni.

www.smart-bus.hu

sertrex
Kérdeztem. 😉

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Nem mondod ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Azt ugye tudod, hogy most DX11-gyel megy az AC? 😮

lac coo
No addig allj te fellabon, vagy ne szolj itt hozza semmihez , mig itt dx15 lesz ! 😊

sertrex
Gondolom ez addig lesz nagy igazság, amíg Kunosék be nem jelentik, hogy átállnak DX12-re. Onnantól kezdve az lesz az alap és mindenki hülye lesz, mert még nem állt át.
Persze gondolom szerinted a föld lapos és nem ülsz föl ennek a divat mizériának, ami újabban azt állítja, hogy gömb alakú.

lac coo
Plusz, van egye a sok olyan user akinek a kenezet a lenyeg 😊)))

Ezt a jajjuristen legujabb dx mizeriat itt a szi ulatoroknal el kell felejteni. Soha nem volt prioritas ezutan se nagyon lesz. Sot eddig is csak a nagyon nagy cimek engedhettek meg, higy a legujabbal keszitsenek jatekot ....
Amugy meg ott van a banner, az is ugye ronda mint a rohadas 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.30. 12:36:27

sertrex
Ahaaaaaaaaa. <#nemtudom><#confused>
Figyelj! Szedd már le légyszi a DX-et a gépedről és próbálj meg játszani az AC-val. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:33:46

lac coo
En meg azt mondom amelyik jatek a dx-el gizdazott, az vegul mind egy rakas szar lett ! 😊
Aki meg kirakatot rendezett be hanem jatekot csinalt az meg jo lett...

sertrex

tobias88
Off:
Gyorsabb igen... (Kunoséknál eddig ez amúgy is gondokat okozott, most már kicsit jobb a helyzet)
lac coo
Gumi kell , ffb meg egy stopper...nem anyamkinja dx ...! 😊

sertrex
A Simraceway is eltűnt? Azt hittem azok még vannak.

Alexease
Ezt nem "direkt csinaljak", ez nem genyosag, lehuzas vagy undorito, ez egyszeruen uzlet, csak igy tud mukodni😉

Ar-ertek aranyban szerintem a legjobbak a piacon. Kezd el kiszamolni egy GT/Forza, CARS, R3E, iR "dolgait". Sot mar az AM is DLC-s lesz. A GRID is az volt. A Simraceway vagy az ACR is fizetos volt, aztan sunyiban eltuntek😉

De az rF2 nem fizetos! Azt egyszer megveszed es hasznalod. Sot, meg a tartalmak is ingyen vannak hozza! Igy a hosszutavu "ar" jonak mondhato, max az "ertekkel" vannak kissebb-nagyobb gondok😊)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.30. 12:10:30
sertrex
Igazából nem az a kérdés, hogy lesz-e AC2. Hanem az hogy mikor. Szóval tejesen egyetértünk, a lényeget illetően. 😊)
Az AC olyan, mint egy ház. Soha se lesz befejezve, legfeljebb időnként feljebb lépnek egy szintet és az aktuális állapot lesz publikálva. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:06:21

Ha 50 ajró lenne egy ilyen dlc akkor megértenem a hasfájásodat, de így... Mit szeretnél, hogy egyesévele lehessen vásárolni? Hasonlítás képen, DCS-hez 1 db repülő 30-50 euró...

www.smart-bus.hu

Alexease
Az AC egyelore bevezetes es fejlesztes alatt van. Meg messze nincs abban az allapotban, hogy mar a AC2 megjelenesere keszuljenek. Kell, totelezo, elkerulhetetlen, szukseges rossz😉 Elobb utobb it is be kell allni a szokasos ugymenetre, max 2-3 evente uj program, kozben pedig DLC-k. De egyelore ezt kell befejezniuk, a masodik resznek mar ugy kell megjelennie mint a nagyoknak. talan 2018 vege, kiderul.
sertrex
Nem feltétlenül biztos, hogyha egyenként adnák, akkor lényegesen olcsóbb lenne. Bár nem tudom, hogy ennél mennyivel kellene, hogy olcsóbb legyen. <#nemtudom>
Szerintem elég nagy garázs van a játékban, ha nem is minden autót használok, akkor is elfér benne. Ha már egyszer megvan még az is lehet, hogy megyek vele egypár kört azért.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:58:51

sertrex
Én meg úgy gondolom, hogy nem a napi betevőért csinálták meg a konzolos verziót, hanem a jövőre gondolva, hosszútávú tervekben. Ez a szakma nem életbiztosítás és főleg nem garantált nyugdíjas állás. Amennyire dinamikus fejlődik ez az ágazat, bármelyik pillanatban ki lehet kerülni a körforgásból, tehát nem árt több lábon állni. Viszont ahhoz a folyamatos fejlesztés is tartozik. tehát naprakésznek kell lenni. Amúgy meg itt is a pénz diktál, mint mindenhol. Nem arról szól a dolog, hogy Kunosnak mennyi pénz elég, hanem most már belépett a történetbe több új szereplő is és ők is kiakarják venni a magukét. A másodlagos, de semiképpen nem elhanyagolható dolog, hogy mit eredményez a nagy pénz. Ha szerények maradnak, akkor lehet hogy a szintentartás lesz a fő irányvonal, ha még éhesebbek lesznek, akkor alárendelnek mindent a még több profitnak. Bármit is nyilatkozzanak, most.

b-type
Milyen felszerelésem? mit tudsz amit még én sem 😄

Én teljes jóindulattal mondtam, hogy akkor jársz a legjobban ha nem veszed meg, ennyi.
Nem lehet megvenni egyes autókat, éspássz..eddig sem lehetett, évek óta nem lehet, el kell tudni fogadni, vagy kérd hogy neked blokkolják a DLC többi tartalmat és a 10euro-ért csak azt az egy autót adják..
hátha
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.30. 11:54:03

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
@btype

Mondja ezt az, aki félévente kicsereli a fél felszerelését...

Mondtam már, de elmondom meg1x: a legfőbb problémám megint az, hogy 6 autóból 1 érdekel ossz-vissz, amit használnak is...így még 10€ totálisan pénzkidobás (mert tudom, hogy a többit nem használnám, mert nem érdekel egyszerűen). Kunosek ezt pedig direkt csinálják így, hogy minél több pénzt húzzanak le. Kicsit undorítónak tartom ezt.

b-type
Nyilván meg kellett próbálni a konzolt, de nem feltétlen kell erőltetni, megélni bőven megtudnak konzol nélkül is...
Megpróbálni meg kellett, sőt elképzelhető hogy bizonyos jogok, license-k kötve voltak ehhez, de ha nagy változást kíván, akkor érdemesebb eladni a nevet és visszatérni az NetKar vonalhoz 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tonio2006
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom nem adok-veszek fórum, de hátha itt egyszerűbb lesz. Jófogás, vatera egyelőre kilőve. Valaki véletlenül nem árul vagy nem tud olyat aki árul Logitech MOMO-t. Használhatót. Tudom nem a legjobb de most átmenetileg jó lenne. Köszi
sertrex
Ooooookééé! <#wow3>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:28:32

lac coo
Dx tol meg nem lett jobb egy jatek se... Lenyegtelen dolog.....

sertrex
Nem mondta senki, hogy rosszul csinálják, amit csinálnak. Tulajdonképpen szóba se jött a dolog. <#confused>
Viszont te nem sokat tudsz a DX12-ről, ha szimplán parasztvakításnak gondolod. Remélem Kunosék ennél jóval nyitottabbak. 😄DD

lac coo
Fejlesztenek erejukhoz merten, nem is mondanam, hogy rosszul csinaljak.
De itt ilyen dx156 fele parasztvakitasok nem lesznek, ilyenekbol ok nem elnek meg.

sertrex
Igaz, miért is fejlesztenének? 😄DD
Nem csak akkor kell valamit fejleszteni amikor már rá van szorítva az ember, hanem azért is hogy lépést tartson, hogy majd ne egyszerre kelljen több év lemaradást pótolni.

lac coo
Meg mindig pici ceg, siman el vannak a dlc bol, mo djuk en is elle ek azzal a bevetellel ! 😊))
Dx12 meg kell ide mint egy falat kenyer.....

sertrex
Pedig érdemes lesz lassan számolni vele, hogy a konzolos megjelenés miatt változni fog a koncepció. Ha most még nem is de egy fél vagy egy év múlva jön majd a bejelentés az AC2-ről. Mivel a piac azt diktálja, hogy minden platformon azonos tartalommal kell kijönni, sőt egy időben kell a kiadni a DLC-ket is, patcheket is. Ráadásul a konzol piac hamar elfelejti a játékokat és egy-két évente nem árt új részekkel ellátni. Tehát ha pénzügyileg is siker lesz a konzol, akkor úgyis franchise lesz előbb utóbb a dologból. Na meg válaszolni kell az technikai újításokra is amik menetközben belépnek, ott is inkább megéri új részben upgradelni, mint a régit foltozgatni. Például a DX12, előbb-utóbb befigyel majd az is ide.

Alexease
Szerintem teljesen jo aron vannak a DLC-k, foleg ilyen kis cegtol, meg csak mostanaban indulo konzol eladasokkal, ennyi mennyisegre es ilyen minosegre. Raadasul nem kotelezo megvenni oket😉

Sot, aki nem akar semmit venni, o is megkapja folyamatosan a fejleszteseket, es neha jonnek uj tartalmak is.
Erdemes osszehasonlitani a megjelenes idoszakaban akciosan vett, Olcso Janos 18EUR-s AC tudasat es tartalmat a mostanival. Szerintem extra sokat fejlodott, es ezt mind "ingyen".

Az sem lenne nepszeru, ha 1-2 evente jelenne meg uj AC verzio 50EUR-ert, bovitett tartalmakkal es fejlesztesekkel, a korabbi verziohoz meg nulla tartalom es csak a szukseges patch-ek 3 honapig.

lac coo
Az ! 😊)

Autókölcsönző kéne ide, 50 cent 1 hétre, aztán ha lement a futam visszaadod
arty
a 488gt3 a red pakkban van... pont tegnap mentem vele egy speciált, élvezetesen ficánka, de még nekem is fogható 😊

Adam Jonas: amugy 8 eur volt pár napja és bár irritál, ami az assettoval történik (konzolbénázás), nem tudtam ellenállni (elsősorban a szivarok és az f1 érdekelt persze, de azok nagyon nehezek)

Forza.

b-type
Sztem ne vegyél meg semmit, ahogy elnézem neked az a legjobb választás.

Alexease
3€ 😊 Es 3 auto van benne;D
Megvarhatod az AC2-ot, abban talan/valszeg benne lesz minden eddigi DLC, max 50EUR-ert, de az meg odebb van;P
Adam Jonas
Melyik csodálatos pakkban van a 488 GT3?

U.i.: jah, megvan...most komolyan, vegyek meg még egy kib*szott 10€-s pakkot egy autóért? Ezeknél kajak nincs rendben valami.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 00:11:04

Kedd esti FunRace - Monza Oval!

A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.

Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait! <#wink>

AC Fun: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5957

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.29. 21:43:37

lac coo
Jah, most latom csak, itt kopirajt van meg minden, nem am igy megy ez ! 😊

Alexease
lac coo
Mekkora kep kell ide a hatternek, multkor volt rola szo, meg valami teszt oldal is volt de nem talalom ....😊

Alexease
THX! 😊 <#idiota>
lac coo

van szim, amiben jo? Hangmintakkal is lehetne biztos megjobb, igazi a fizikai kiszamolas lenne, de lehet hogy attol fenyevekre vagyunk. Nagyon sok infot adna.