42876

banner
  • lac coo
    Off.:
    Van manapsag valami jo es ingyenes virusirto ?
  • wakeboarder5
  • zummy82
    Gondoltam szerecsét próbálok kérdésemmel itt is, hátha:

Feltettem az AC Legends modot, de szinte mindegyik járgánynál cockpit viewban időnkét belóg a vezető fejének egy-egy textúrája. Több helyen is olvastam, hogy általános megoldás erre, hogy a gyári kocsikhoz tartozó, közös driver3d.ini file tartalmával kell felülírni a mod autó ugyanilyen nevű file-ját. Kipróbáltam, és több egyéb mod esetén remekül működik, de itt eleve nincs is ilyen nevű file. Sebaj, létrehoztam, de úgy néz ki hogy annyit segít mint halottnak a csók.

Nagyon magas FOV-vel és az ülést tökig előre tolva nagyjából javítható a dolog, de azért jobb lenne ha nem egy lőrésen keresztül kellene vezetni.

Valaki esetleg?
  • lac coo
  • GeriDoc
    Azt én is várom, de szerintem neked az sem fog tetszeni. Nekem a GT4 csúszkál is, el is megy kigyorsításkor, ha úgy akarom, vagy átlépem a határokat. Ma mentem egyet az utcaival, utána a versenyautóval, és ez itt nagyon jó, hogy mennyire lehet érezni a különbséget egy utcai, meg egy versenyautó között.
  • lac coo
    Nem tudom, en a kupas GT3-at varom, ez a GT4 olyan izetlen, se nem csuszkal, se nem tud kiporogni se semmi.Bar a felfuggsztese tetszik , talan legjobb egesz AC ban az ilyen uj pallai ok kozott, jol adja, hogy kemeny, de ragad az utra megis ...
  • Norbi1990
    Sima Cayman és a Cayman S-be is alapból manuális van.
    PDK váltó az extra.
  • croatianus
    Megnéztem jobban, nincs egyikben sem kuplung pedál, csak ilyen lábpihentető, vagy mi van baloldalt.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 23:11:58
  • croatianus
    Nem. A mezeikajmán a H-s.
  • goldboy
    GT4 Clubsport-6 seb. dupla kuplung PDK
  • lac coo
    Na most mar nem ertem ! :)
    A 911 az h valtos , nem ? A mezei kajmant nem tudom, de a GT4-ben modellezve sincs kuplungpedal ha jol lattam...
  • croatianus
    Hát a 911S-ben le van modellezve egy teljesen olyan kuplungpedál, mint a pógári kajmánban.
    Szóval vagy azt cseszték el, vagy ezt a nemlehetkuplungolni dolgot.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 18:30:57
  • GeriDoc
    A 991 S elkezd kúszni, de a GT4-es az jó, annak adhatok valóban.
  • lac coo
    De ha féken állsz gázt is adhatsz neki .
  • GeriDoc
    Ok. Meg van. Nem a sebességbe rakás volt a baj, hanem amikor megnyomtam a gázt. Kellene egy rajtprogram gomb ezekhez az autókhoz.
  • lac coo
    Megneztem, feket nyomva be lehet tenni sebessegbe meg gazt is lehet adni nem indul el.
  • lac coo
    Miert nem tudod, megallsz valahol es megnezed.:)
  • GeriDoc
    Hm. Akkor lehet, hogy nyomni kell a féket? Az a baj, hogy a boxban berakom sebességben, akkor nem indul meg, tehát lepróbálni sem tudom.
  • lac coo
    Hat mivel se pedal se semmi igy nem lehet kuplungolni.
    Gondolom olyan szepen nincs leprogramozva, hogy fekkel lehessen indulni...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 17:26:44
  • croatianus
    Mert abban a budiban teljesen autómata a kuplung. Ahogy a kupás kajmánban is.
    De ez nem tűnik kósernek, mert egyrészt pedál van hozzá (modellezve), másrészt nem hiszem, hogy jó vért szülne a valóságban, ha nem tudsz akkor is kuplungolni, amikor te akarod, hanem csak amikor a gép.
    Szívtam már meg vele, hogy kanyarban rá akartam pöccinteni, hogy mégiscsak bevegye, azt lósz.r.
  • GeriDoc
    A rajtnál továbbra sem lehet berakni sebességbe, csak induláskor? Mentem egyet egy Porscheval, és 1-esbe rakáskor megindult az autó - áthajtásos bünti.
  • neilszab
    Kedd esti bolyozós futam!!

Hogy mi? Egy teljesen új dolgot próbálunk ki, hogy még izgalmasabbá és még szórakoztatóbbá tegyük a szokásos kedd esti fun futamainkat. A lényeg röviden annyi, hogy nem a hagyományos értelemben versenyezni fogunk, hanem egy bolyban fogunk haladni, ahol az előzésé, a védekezésé és a folyamatos interakcióé lesz a főszerep. Gyertek bátran és próbáljátok ki!

Bolyozós esték: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6026
    Keddi futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6027

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.31. 15:25:38
  • lac coo
    Tc engedelyezve lesz ?
  • danikosz

Sziasztok!
    Este Porsche Cayman GT4 fun/tesztfutamot tartunk. Aki szeretne jönni mókázni azt várjuk sok szeretettel, de egyben felkészítő futam is a bajnokságban résztvevőknek. A helyszín : Nürburgring Short
    > Minden további infó itt <
    > Bajnokságra jelentkezés <
  • Alexease
    Mivel mar "kifutott" az elozo csomag, igy erdemes promozni a masodikat:)))
    assetto-corsa-porsche-pack-dlc-volume-2-teaser-screens
  • macleody
    56 volt az alap.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.10.31. 11:08:20
  • Alexease
    Tippem szerint alapbol hatrebb toltak az uleseket es nagyobbra vettek a FOV erteket (nekem is volt egy frissites multkor). Ez a kicsit divatos, konzolos, latvanyosan nezelodj mert szep, vezess a "hatso ulesrol" stilusu beallitas:D De mivel lehet alitani, igy teljesne indegy hova pakoljak.
  • RichiE0116
    Sziasztok !

Töröltem a dokumentumok mappából az Assetto beállításait és úgy látom hogy a FOV értéket 56-ra állította alapértelmezettként. Emlékeim szerint ez az érték 48 volt alapból ugye ?
  • arty
    airedale terrier :) (nekem a kicsi fajtája, a welsh terrier van, gyerek mellé ilyen való, nem roti :P csak ne valami übernyertes fajtisztát vegyél, mert ahogy írod is, azokkal sok a baj :( ezekkel is: trimmelni/nyírni kell...)
  • croatianus
    Azért az elején meglötyögteti egy kicsit az agyát. Próbálom elképzelni ezt a körúton.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.30. 14:37:17
  • b-type
    Azért ezzel nem sok baj van.. :))
  • croatianus
    Egy kis fejcibálós. Meg duplakuplungos... a lába.. (csak 1:25-nél indul)
    Nagy jókedvükben egyszer ezt is összehegeszthetnék Kunosék. Imádnám.

• Alexease
    Egy volt koleganomnek van egy regi 80-as evekbeli Porsche-ja, nagy kedvenc, de csak hobby, varosban (neki) hasznalhatatlan, mert a kuplung pikkpakk kicsinalja a labat;)
    Tizensok eve meg egy "Ferraris" ficko "kuzdott" (tipust mar nem tudom, 60-70-es evek), az alapbol dupla kuplungos volt, legalabbis azt szerette volna, mert kozlekedesben, normalban rangatos volt, fejcibalos ha nem ugy jtt ki a dolog;D

A kuplung macera, foleg ha nagy nyomatekot kell atvinni es regi, ahol nincs elektronika.
  • b-type
    a fordulat szimulálása az nem hiszem hogy nehézségbe ütközne, inkább gondolnék a kuplungra, mert annak leprogramozása sztem bonyibb.
    Nekem szekvenciális van, nincs Hváltóm, sajnos. Másfelől én nem szoktam elakadni a kuplungon, mert bár valszeg trehányul van leprogramozva, tökre úgy működik mint egy szárazkuplung, régi alap versenykuplung. soklamellás szárazkuplung, nem volt egyszerű elindulni vele, de nem is az volt a fontos....ahogy manapság sem az mondjuk, de már jóval kifinomultabb megvalósítások vannak, nem más, csak kifinomultabb.
    A versenykuplung nem arra van hogy szépen tudd csúsztatni, hanem arra van hogy bár a hajtás megszakítására szolgál, amikor nem használod, akkor ne csússzon meg, minnél tökéletesebb kapcsolat legyen, nagy felületen (vagy kompakt kiépítésben sok lamellával), nagy erővel nyomódjon egymáshoz a két oldal....ezért nem volt olaj, ezért nem volt kényelmes az adagolhatóság.
    Ezért nekem az AC kuplungja tökéletesen megfelel, pedig valszeg csak nincs rendesen megírva :)))
  • lac coo
    Mindegyik :)
  • b-type
    van még 3 kör a MotoGp-ből, addig írd meg melyik autó.
  • lac coo
    Botvaltos autoknal csak nekem fura, vagy en rontom el a blippet ?
    Iracingben, meg valo eletben is olyan szepen lagyan porgeti fel a motort itt meg picit mintha beakadna mindig...
  • b-type
    ..hát nekem már mindegy :) én már nem igazán tervezek, itt van ez az autó, nekem meg van oldva a szórakozás, egyébre meg ott vannak a már bevált AC autók. pályákat szrzek még és kifújt. Én már ezzel főzök, és csinálok magamnak karriert :))
  • Alexease
    Nalam G25, legelso generacios (amit meg egyutt vettunk a MOM Parknal;)), szerintem nem olyan rossz, de valszeg elmarad a mostani hasonlo kategoriatol. Az egyeb arany aru, szervos es egyeb cuccokat nem is emlitem;)

Valszeg nem egyszeru a mostani komoly kormany/FFB szorasoknak megfelelni a fejlesztoknek; ezert is minden programban "elojottek" a jellemzoen ezeket a kulonbsegeket athidalo megoldasok (min. FFB, linearitas, gamma, LUT, damper stb.). Hiaba az erzesre "kozvetlenebb" megoldast hasznalo iR/rF2, nekik is "trukkozni" kellett.

Az AC "nehezebb" helyzetben van. Szelesebb es nagyobb a felhasznalo tabor; valtozatosabbak az elvarasok; es mig mashol szinte csak palyaautokkal foglakoznak, arra fejlesztett engine-nel, itt nagyon sok az utcai/sport valtozat, ami nagyon mas mukdest es visszajelzest iegenyel (felfuggesztes, gumik, elektronikak, kormanyvisszajelzesek stb.).
  • Alexease
    A lagysag nem azt jelenti nalam, hogy sokat kell tekerni vagy gyenge az FFB, hanem keson/lassan/elnyujtva/alig, alig reagal a mozgas/latvany/gumi/felfuggesztes/kasztni mozgasokra. Legalabbis arra, amit kineznek belole, es valszeg ez az egyik kulcsmomentum:)