Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljesítmény növekedés nyilván sok mindentől függ... más lesz az eredmény egy olyan engine alatt ami alapjaiban DX9/11-re épült és csak beépítettek pár DX12 funkciót, és más egy olyan engine alatt ami az alapjaitól DX12 íródik. Eleinte nyilván lesznek anomáliák, de ugye ez nagyban függ a fejlesztőktől, pontosabban a rendelkezésre álló időtől, pénztől, szándéktól is.
www.smart-bus.hu
BF1-el amúgy szintén így jártam most, dx12-vel medium grafon 25 fps, dx11-el 27-30 és nincsenek nagyon durva beakadások miután kirakták az embert csatázni.
ár-értékben a magasabb ár vs. rengeteg kötöttség (karrier és multi integráció hiánya) miatt semmiképp nem tud jobb lenni kunos, szerintem 😊
Forza.
Fura hogy a készülő UT4-be a mai napig nem tették bele, pedig az engine már egy éve tudja. Spoiler alert: -5-10% fps esés az új apival
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.30. 14:20:15
www.smart-bus.hu
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze gondolom szerinted a föld lapos és nem ülsz föl ennek a divat mizériának, ami újabban azt állítja, hogy gömb alakú.
Ezt a jajjuristen legujabb dx mizeriat itt a szi ulatoroknal el kell felejteni. Soha nem volt prioritas ezutan se nagyon lesz. Sot eddig is csak a nagyon nagy cimek engedhettek meg, higy a legujabbal keszitsenek jatekot ....
Amugy meg ott van a banner, az is ugye ronda mint a rohadas 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.30. 12:36:27
Figyelj! Szedd már le légyszi a DX-et a gépedről és próbálj meg játszani az AC-val. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:33:46
Aki meg kirakatot rendezett be hanem jatekot csinalt az meg jo lett...
Gyorsabb igen... (Kunoséknál eddig ez amúgy is gondokat okozott, most már kicsit jobb a helyzet)
Ar-ertek aranyban szerintem a legjobbak a piacon. Kezd el kiszamolni egy GT/Forza, CARS, R3E, iR "dolgait". Sot mar az AM is DLC-s lesz. A GRID is az volt. A Simraceway vagy az ACR is fizetos volt, aztan sunyiban eltuntek😉
De az rF2 nem fizetos! Azt egyszer megveszed es hasznalod. Sot, meg a tartalmak is ingyen vannak hozza! Igy a hosszutavu "ar" jonak mondhato, max az "ertekkel" vannak kissebb-nagyobb gondok😊)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.30. 12:10:30
Az AC olyan, mint egy ház. Soha se lesz befejezve, legfeljebb időnként feljebb lépnek egy szintet és az aktuális állapot lesz publikálva. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:06:21
www.smart-bus.hu
Szerintem elég nagy garázs van a játékban, ha nem is minden autót használok, akkor is elfér benne. Ha már egyszer megvan még az is lehet, hogy megyek vele egypár kört azért.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:58:51
Én teljes jóindulattal mondtam, hogy akkor jársz a legjobban ha nem veszed meg, ennyi.
Nem lehet megvenni egyes autókat, éspássz..eddig sem lehetett, évek óta nem lehet, el kell tudni fogadni, vagy kérd hogy neked blokkolják a DLC többi tartalmat és a 10euro-ért csak azt az egy autót adják..
hátha
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.30. 11:54:03
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondja ezt az, aki félévente kicsereli a fél felszerelését...
Mondtam már, de elmondom meg1x: a legfőbb problémám megint az, hogy 6 autóból 1 érdekel ossz-vissz, amit használnak is...így még 10€ totálisan pénzkidobás (mert tudom, hogy a többit nem használnám, mert nem érdekel egyszerűen). Kunosek ezt pedig direkt csinálják így, hogy minél több pénzt húzzanak le. Kicsit undorítónak tartom ezt.
Megpróbálni meg kellett, sőt elképzelhető hogy bizonyos jogok, license-k kötve voltak ehhez, de ha nagy változást kíván, akkor érdemesebb eladni a nevet és visszatérni az NetKar vonalhoz 😊))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:28:32
Viszont te nem sokat tudsz a DX12-ről, ha szimplán parasztvakításnak gondolod. Remélem Kunosék ennél jóval nyitottabbak. 😄DD
De itt ilyen dx156 fele parasztvakitasok nem lesznek, ilyenekbol ok nem elnek meg.
Nem csak akkor kell valamit fejleszteni amikor már rá van szorítva az ember, hanem azért is hogy lépést tartson, hogy majd ne egyszerre kelljen több év lemaradást pótolni.
Dx12 meg kell ide mint egy falat kenyer.....
Sot, aki nem akar semmit venni, o is megkapja folyamatosan a fejleszteseket, es neha jonnek uj tartalmak is.
Erdemes osszehasonlitani a megjelenes idoszakaban akciosan vett, Olcso Janos 18EUR-s AC tudasat es tartalmat a mostanival. Szerintem extra sokat fejlodott, es ezt mind "ingyen".
Az sem lenne nepszeru, ha 1-2 evente jelenne meg uj AC verzio 50EUR-ert, bovitett tartalmakkal es fejlesztesekkel, a korabbi verziohoz meg nulla tartalom es csak a szukseges patch-ek 3 honapig.
Adam Jonas: amugy 8 eur volt pár napja és bár irritál, ami az assettoval történik (konzolbénázás), nem tudtam ellenállni (elsősorban a szivarok és az f1 érdekelt persze, de azok nagyon nehezek)
Forza.
Megvarhatod az AC2-ot, abban talan/valszeg benne lesz minden eddigi DLC, max 50EUR-ert, de az meg odebb van;P
U.i.: jah, megvan...most komolyan, vegyek meg még egy kib*szott 10€-s pakkot egy autóért? Ezeknél kajak nincs rendben valami.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 00:11:04
A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.
Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait! <#wink>#wink>
AC Fun: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5957
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.29. 21:43:37