42876

banner
  • lac coo
    Egyel ezelotti patch ota nekem sem az igazi az FFB, elotte volt egy lut cuccom, nem automata, valaki kezzel igazithatta t300-hoz, Tomitol kaptam, de az meg elkezdett remegni kozepen....
    Anelkul nekem is kicsit zseles kozepen....
  • b-type
    kipróbáltam ezt a FFb lut cuccot..nem estem tőle hasra, bár úgy hagytam ami már jelent valamit. De azon gondolkoztam el hogy hát persze, van egy csomó féle kormány, sláger és kevésbé sláger, komoly és kevésbé komoly, és qva komoly...nyilván nem lehet az hogy beülsz és azt mondod hogy az FFB az futómű azt kész. Amugy sem igaz, mert a kormányzás direktségén mindig is dolgoztak, csiga-léc, átmérő, aztán szervó hangolás.
    Szal igen, foglalkoznom kell vele, régi és műanyag alapú kormányom van.
  • lac coo
    A gumi a közelébe sincs ennek, ez, itt AC-ban félórákat vitorlázik mire reagál ellenkormányra, bár kétésgtelen valami ilyesmit akartak arisék :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.29. 20:00:08
  • Alexease
    Probaltam utcait, sportot es palyat is, nekem kicsit mind "egyforma" volt, legalabbis kormanyzasra/FFB-re.

Persze csak gyorsban nehany autot probaltam, az utobbi csomagok tartalmabol, igy semmikeppen nem altalanositanek;)
    Talan segitene, ha kozvetlenebbre vehetnem a kormanyt (fizikalisan 720-ra korlatozni) es utana allitanam a kormany attetelt (amit meg mindig nem lehet?!). Esetleg caster-t novelni (bar azt sem lehet, ha jol emlekszem:P). Meg tesztelni kell. De teny, hogy az egyik leghihetobb, baratsagosabb, kezesebb, elvezhetobb, hasznalhatobb szim stb.

Nekem az rF2-vel nincs bajom, talan meg mindig az a legkomolyabb, persze ott is utana kell allitanom a kormanyt (bar az nem is kezeli le nalam az automata allitast), es erosen fugg a palyatol/autotol is, de ott rendesen, kozvetlenul erzem a futomuvet, gumit stb.
    Ebbol a szempontbol (kozvetlenseg, gumi, felfuggesztes) az AM is nagyon jo lett.
  • tbazsi95
  • goldboy
    Tényleg ez az utolsó
    Ez lágy középen, nem az AC
  • b-type
    igen, elég sok autó laza lett. Újra kell gondoljam majd az FFB-t, és kormányt kell cseréljek tavasszal. De mikor összeraktam mentem minden mással kivéve az iR-t, az rF2-t egyszerűen kész vagyok mire jó lesz a tapadás, addig nekem olyan mintha finom homok lenne a pályán, nagyon zavar hogy közeget érzek az aszfalt és a gumi között, a többi igazán labdába sem rúg vezetési élményben. Az AC a választásom, és kicsit meg is nyugodtam a sok kihagyás után, de nem minden autó az tény. ...
  • lac coo
    Nem rossz, de ez nem P rsr :))
  • Alexease
    Eppen most probaltam (vegre osszeraktam a kormanyt 2 honap utan):) A fekkel nem volt gondom, inkabb a kormanyzas/FFB nem tetszett. Valahogy kozepen lagy, ellentartasra elnagyolt, nem tul kozvetlen. Vagy csak elszoktam az AC-tol;)
  • Alexease
    Neki meg egy paramentesito lett volna jo;)))
  • lac coo
    Hat az jó bizony! Meg minden egyébb :)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..Hát erős kutyák :) de majd ott leszek dominálni.
    Meg szukát veszünk. A kutya az kutya, vannak jellegzetességek, de pl. a komondor az nálam mindent visz/vinne.
    A fiam mellé az első amire gondoltam az leonbergi lett volna, aztán újfunlandi és végül a komondor. hát most moszkvai őrkutya lesz.
    Szinte bármilyen kutya jó, néztünk menhelyes kutyát is, de nekem kell hogy lássam a felmenőket.
    Annyira már megneveltük a fiam a macskákon, hogy nem öli őket, sejti hogy nem uaz mint a plüss. Együtt nőjenek fel, és akkor én már nyugodt leszek, a kutya az fontos mellé. :)

• goldboy
    De jó lenne egy kis eső...
  • lac coo
    Ez jofele , ezen meg fek is van :)))
  • Alexease
    De jo GTL mezony! :)
  • Solt
    Nekem vizsla + golden retriver keverék kutyám volt... iszonyat okos volt, játékos, imádta a gyerekeket, és ha kellett oda is tette magát! Imádtam! :)
  • Alexease

Kommondor, kuvasz, moszkvai kerulendo! Foleg csaladnal, gyerekkel, meg ha nagy a barat es rokon forgalom. A Nemet juhasszal is foglalkozni kell, mint mnden kutyaval es foleg nagy testuvel, de az azert megis genetikailag "sokkal porgosebb" es szocializaltabb fajta. Persze minden gazdatol fugg, lehet tuti is, de mivel dominansak, figyelni kell rajuk.
    Akkor mar Berni pasztor:D Nekem nem volt, nem ismerem, de jonak tunik:DDDDDD
  • goldboy
    Ma estére jó lesz

• Tyuki80
    B type!
    Szinte az összes kutyát felsoroltad,ami nem való gyerek mellé.;)
    Talán a németjuhász az egyetlen,ami estleg.De az sem kifejezetten szerintem.
    Mi is ,hogy elköltöztünk kertes házba,ezen gondolkodunk,milyen eb legyen.Okos is,játékos is,de azért legyen harcias őr is.A szőre se legyen hosszú és ne zabáljon ki a vagyonunkból sem.Ja és a lányok is nyúzhassák.Mi boxert fogunk venni.Apámnak volt.Ő esküdött rá.Tavasszal jön is az új családtag.
    Nektek estleg?
    Komondort ,kuvaszt nehogy vegyél.Azok egygazdás kutyák,nem a kisgyerekes fajtàk.Inkább a labrador,goldi,boxer stb valók gyerek mellé.
  • neilszab
    Szavazás: új AC Bajnokság!

Itt lehetőség, hogy Ti döntésétek el, milyen autóval fussuk a legújabb Assetto Corsa bajnokságunkat, mely November első felében fog elrajtolni.
    12 gépet válogattunk össze, melyeknél egyértelműen a vezetési élményre helyeztük a fő a hangsúlyt, most pedig a Rajtatok a sor, hogy válasszatok!

Szavazás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6030

A nyílt teszt szerverünk az összes géppel 0-24 elérhető!
  • Adam Jonas
    2013., Zolder, FIA GT Series.
  • lac coo
    https://twitter.com/LucasdiGrassi/status/791953958927343616/video/1
  • goldboy
    Majd a GT3 RS-nél kiderül, legalábbis a gyári honlap szerint:
    " Porsche Stability Management (PSM)
    PSM is an automatic control system for providing stability at the limits of dynamic driving performance. In addition to the anti-lock braking system, it includes Electronic Stability Control (ESC) and Traction Control (TC).
    Sensors continuously monitor the direction, speed, yaw velocity and lateral acceleration of the car. Using this information, PSM is able to calculate the actual direction of travel at any given moment. If the car begins to oversteer or understeer, PSM applies selective braking on individual wheels to restore stability.
    What’s special about PSM in the 911 GT3 RS? The systems intervene at the limits of dynamic driving performance with exceptional sensitivity and precision. In addition, the systems can be completely deactivated in two stages for deliberately sporty handling."
  • neilszab
    Na akkor a régi idők elmékére a mai program a 911 RSR, infók itt: Porsche Weekend

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.29. 13:48:16
  • croatianus
    Én ismerek egyet a környékünkön, annak az a játék, hogy ráharap a kezedre, úgy hogy azért érezd, de persze nem megevésből. Az óvoda utcájában van, és a gyerekek kedvence. Lehet csak félre lett értve, mert amúgy nagyon esküsznek rá gyerek mellé.
  • b-type
    Na az nem :)
    Az rángatta meg e kezét a fiamnak, fiam benyúlt, a kutya meg brátotta a kezét és megharapta...nem voltam ott, de az én hibám mert általában odaengedtem a kutyákhoz, még babaszagú másfél éves volt, vannak deges kutyák azokhoz nem. ...és mikor a párommal sétáltak, akkor ez történt.
    Szal az nem lesz, nincs elkapálva a fajta persze, de a feleségem sosem bízna benne az ziher. :)

itten egy videó, rájöttem hogy van shadowplay-m...a netem sebessége az kb. kőkorszak nap/bit de fent van:
    undefined
  • croatianus
    Akita inu
  • croatianus
    Vagy meg kell szorozni hárommal, merthogy marketing.
  • lac coo
    Ezt el kell osztani kettővel, ebben van egy kis régenmindenjobbvóóót dolog is :))
  • croatianus
    Az öreg is megmonnya, pedig itt GT3-ról van szó, ami pedig "utcai versenyautó":
    "Ebben nem mondhatom el, hogy jó sofőr vagyok, csak azt, hogy van egy jó kocsim" (a végén).

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.29. 13:12:34
  • Alexease
    Ezert erositette meg, hogy nem kell ahhoz 500LE sport kocsi, hogy kikapcsolhatatlan elektronika legyen benne, mar a +150LE utcai autok is tele vannak pakolva. Igy logikusan a sport autoknal meg durvabb rendszerek vannak.

(Jo)Multkor volt talan Totalcar-on(?!) valami utcai Porsche, vizes aszfalton, sport start modban ("programozott" bal lab fekes indulas), 3sec alatt (?!) volt 100-on. Az mar milyen durva gumi, elektronika:))) Es ez "utcai" embernek: tipord, tartsd (ugy ahogy) egyenesen a kormanyt, aztan hajra:)
  • b-type
    A rotti egy kicsit valóban, de én mindig nagy kutyás voltam, szeretem a kutyákat, ezt akarom a fiamnak is. Azért kell egy nagy, mert az nem höbörög feleslegesen, és a másik kutya, mert lesz másik az kifejezetten a feleségem kedvenc fajtája lesz, neki. Az egy majom lesz az ziher :)) szal kell egy akire rábízom a családom és a fiam nyugodtan.
    Vannak kevésbé kényes fajták..olyan kell, túltenyésztett és ennek az egézségügyi macerái nem kellenek. Nekem jó lenne a keverék kutya is, de jobb ha tudom mekkora lesz, látom anyját-apját., nem valami uszkár és tehén keverék.
  • GPx8
    Tudom, de most a játék kapcsán modern sportautókról beszélünk. Szóval, szerintem ezek az életben is ilyenek, a régi 911 pedig gonosz törpe! :D
  • lac coo
    Roti kinezetevel ellentetben eleg baratsagos :)
    Nekem 30 eve nemetjuhaszom van, szoval en mast nem vennek soha :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.29. 12:37:09
  • Alexease
    Ahhoz nem kell modern sport auto, lenyegeben mar minden kozep/felso/premium utcai autoban is annyi cucc van, hogy "magatol megy";)
    Ahol mar alap az "SC" (tobbfele megoldassal: sok erzekelos/gyros fek/gaz/diffi/felfuggesztes/merevites/stb.), ott beallitastol fuggoen sokminden megoldhato (a bekes utcai bekanyarodik; a farokhosszabbito meg mintha dritelne):)
  • Alexease
    Piszkaljak a hazadat, azert kell a kutya?! :/
    Ezek kozul a nemet juhaszt valasztanam, a masik harom "necces", foleg a moszkvai es a roti, foleg gyerek melle.
  • GPx8
    Egy autós műsorban azt hallottam, hogy a modern sportkocsik (kikapcsolt segítségekkel is) elektronika segítségével elhitetik veled, hogy qrva jó pilóta vagy. Végül is, ezért (is) fizetsz 20x milliót...
    Utoljára szerkesztette: GPx8, 2016.10.29. 12:23:09
  • b-type
    ja lemaradt, IMSA-ból Ford Mustang, nekem innen van: nem tudom reg nélkül engedi-e, ha nem akkor direktlink MEGA-ra:
    itten
    ..
    Ja, és ha valakinek van ötlete nagy kutyára az írjon, kb. két hét múlva megveszek egy Moszkvai őr kölyökkutyát viszonylag drágán, érdekel minden nagytestű kölyökkutya, fiamnak télire megszokni, és jóbarátjának az elkövetkező évekre!!
    Nagyon fontos, masztif, rottweiler, németjuhász, a minimum méret :) befér komondor is. Kiemelten fontos a dolog. :)
  • lac coo

• lac coo
    Ezmiez ? :)