Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este egy 60 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, kipróbáljuk az új 1.8-as AC verzió változásait és folytatjuk a felkészülést az ősszel induló új szezonra.
A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelek és éles körülmények között szeretne versenyezni!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5952
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.28. 16:30:21
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet egyedül vagyok vele, mert egy darab modot nem találtam rá. Levettem 2-re a gumi hangját, sokkal jobb így, de ezt igazán megoldhatnák, hogy jó hangja legyen, persze többféle mintával.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy csak epp annyira jar a motor, hogy epp hogy feltolti 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 12:28:31
ha a motor nem pörög fel akkor a turbó sem pörög fel, se kompresszor..se semmi ami áramlással, vagy mechanikusan van hajtva, kivéve ha elektromos lenne, de azt meg minek....a töltésnek az a lényege hogy a motor igényéhez igazítsák, ha nincs igény minek töltene.
hülye gondolat, de az kb. olyan lenne mintha nem te döntenéd el hogy mikor emelkedjen a fordulat.
Uzrmszeru hasznalatnal nyilvan teljesen jo, de papiron valami trukkot sejtek 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 10:36:11
Persze mondhatnam vr-be minek ilyen, hiszen siman az autok muszarfalarol mindent le lehet olvasni, van olyan is, ami a guminyomast, a korok szamat is irkalja, de azert van auto is, amelyikre meg kilometer orat sem tettek 😊
Szoval valami melyebb implementalas, vagy anno volt szo arrol, hogy kicsereli az egesz python agyremet, aktualis lenne. Biztos eljon annak is az ideje. Vagy csak normalisan osszehangolni az egeszet, ha egyaltalan megoldhato, hogy ne legyen ilyen negativ hatasa az egesznek, lehet csak valami massal kellene szinkronba lennie az ui-nak es elmulna a betegsege.
Amugy valami eszmeletlen reszletes texturakat, modelleket hasznalnak, neha csak bamulok, mondjuk benezek a kerekhez, es latom a gumin, a kavics nyomokat. Persze ez fix, nem valtozik, de szamomra hihetetlen dolgok tunnek elo, amire eddig nem is gondoltam, hogy lemodelleztek es nem csak az openwheel kocsiknal, barhol csak be kell nezni a sarvedo ala 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 19:56:48
szerintem
Nalam az egyszerunek tuno miniapps is volt, hogy perszenkent kismillio log-ot generalt, egy-egy verseny vegere tobb 10 megat. Nem feltetlenul volt rossz, csak kicsit bugos es ugy maradt😄 De azert sokat le vesz a gepbol, ha masodpercenkent tobb tucatszor kell kiirkalnia feleslegesen a vinyora.
Jatek.
De sima appok amik vezetesehz kellenek szerintem jok, en meg azokkal nem vettem eszre semmit. Gondolom pl. valami telemtriat olvaso cucc mar plusz terhelest jelent.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 18:44:11
szerintem
Csak mert egyik ismerosom kerdezte multkor, hogy jo PC re nincs most penze, de ps4-et venne, felteve ha ugyanolyan jo minden mint PC-en...
De hasonloan sokat lehet nyerni olyan dolgokkal is, ami "nem eszreveheto", Pl. a postprocess (Yebis) vagy a kornyezeti fizika (ODE) "allitgatasa".
Vagy ha konzolra "jobban" ossze van rakva a GFX resz (dinamikusabb LOD-ok, texturak, shaderezes), az ottani "fix" felbontas es frissites miatt azt is jobban lehet optimalizalni (nem fognak agyament beallitasokat eszkozolni, mint sokszor a PC-sek, aztan sirni, hogy miert nem megy😛).
szerintem
Aztan jott a vive, dupla mintavetelezessel ami, ha jol szamolom majdnem 20 %-kal, tobb mint a 4k! felbontas is rohogve ment (egy ket kis kompromisszummal) plusz meg erre AA-t teve is 50 %-on ketyegett az uj grafkartya(gtx1080), single playerben, a proci itt is 6x% korul. Mondhani egen foldon nincs ilyen jol futo jatek. Elkepeszto elmeny volt, pl az elottem futo Supercar-nak, benezni a hatso "hutoracsan" latni, ahogy mozog benne minden, mindez 200 kilometer felett.
Na aztan jott a multi, barhova butitottam a grafikat, csak native felbontassal szamolva, egyszeruen nem birta tartani a 90 fps-t, ami nelkul nem lehet jatszani, kozbe a proci max 45 %-on, a grafkartyan, meg a ventillator sem kapcsolt be.
Rovidre zarva a mondokam, vegre lehet multizni az uj patch hatasara, a single playerben megszokott reszletezettseg, frissites mellett.
Gaz, hogy eddig kellett varni erre, de ezt is megeltuk legalabb. Szoval vannak jo oldalai is, hogy ilyen ocskafos hardver van a konzolokban, ravitte oket a kenyszer, amugy az eletben, nem lett volna rendbeteve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 13:09:39
szerintem
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.27. 11:49:16
a konzolos fejlesztése közben vezették be az effektivebb több-mag használatot és most ez a masszív update... nem volt ez elbarmolva, olyan volt mint rengeteg másik játék, most pedig talán jobb lett... 😊
Forza.
(azért ekkorát nem szoktak pecstől játékok gyorsulni, respekt a devnek (meg a konzoloknak, hogy a vérgyenge cpujuk miatt kénytelenek voltak erőn felül optimalizálni kunosék 😄 ) )
Forza.
www.smart-bus.hu