| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #38649 csak remélni tudtam, hogy Laguna Seca lesz az egyik következő pálya, nagyon szeretem. :D Logikus lépés is volt, már a GT-sorozatban is megvolt laserscannelve, talán már az 5-ben is, így nem meglepő, hogy itt is felbukkan, én spec. örülök neki, hangulatos hely, pár olyan kanyarral, amit nem tudok megtanulni sosem... de ettől még élvezetes pálya, nem egysíkú, mint sok másik.
Hehe, Tsukuba... valamelyik GT-epizódban volt azt hiszem 8 órás verseny rajta. Jóval percen belüli körökkel számolva az valami olyan mértékű monotóniatűrést feltételez, ami nekem nincs (pedig ifjú titánként versenyszerű úszó voltam napi 15+km-es edzésadagokkal, tudom, mi fán terem a monotónia...)