42876
-
Tyuki80 #38752 Na srácok!Eljutottam oda,hogy meg sikerült vennem és ki is tudtam próbálni a packot.
Hát,soha életemben nem voltam nagy Porsche rajongó.Nem vertem a falba a fejem,hogy sokáig nem volt szimulátorokban gyári Porsche a lincenc gondok miatt.
De én ma megtértem!!!
Ezek az utcai gépek olyan jók,hogy álmomban nem gondoltam volna...Agyamat eldobom,hogy megcsinálták.Annyira élményszerű az egész,hogy ki merem jelenteni,ez eddig a legerősebb pack.(talán a japán volt még ilyen jó)
Mikor kiderült hogy jönnek,akkor azt gondoltam:Na jah,egy csomó hátulkaparós,hátsó motoros alulkormányzott egyenkaptafa gép jön.Hát nem..Nagyon nem!
Akik fanyalogtak itt,azoknak köszönöm,mert nélkülük,lehet nem ütött volna ennyire mellbe.Rosszra számítottam.De ehelyett!!!!!
A 917 /30 spyder meg......Hát rendes féltem vele a nordon.
Ne Laci,ne nyomd!!!!Baj lesz belőle!!
Annyira otrombán,durván bánik a sofőrrel,hogy el sem lehet mondani.Mint egy elszabadult rakéta.
Respect azoknak,akik ezzel élőben mertek menni.Ezt feladat terelgetni.Ez a brutál!! -
neilszab #38751 Porsche Weekend!
Egész hétvégés FunRace sorozatot szervezünk az új Porsche Pack legizgalmasabb gépeivel! A szerver nyílt, örömmel látunk mindenkit, aki kulturált keretek közt szeretne szórakozni. Íme a program:
10.27 - Porsche 718 Cayman S
10.28 - Porsche 911 Carrera S
10.29 - Porsche 911 Carrera RSR 3.0 1974
10.30 - Porsche Cayman GT4 Clubsport
10.31 - Porsche 935 Moby Dick
Tehát ma este kezdünk és egészen hétfőig tart a móka, további információk itt: Porsche Weekend
Hamarosan indul legújabb AC bajnokságunk is, melyen főszereplőjét Ti fogjátok eldönteni a rövidesen induló szavazáson!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.27. 18:26:18 -
attila46 #38750 A moder tartalmak mennek a frisités útán??
-
#38749 Jó kis gép ez kajmán. Leteszteltem ezeken a pályákon és elég jól viselkedik. Olyan porschésan alulkormányzott kicsit, meg az első körökbe hideg gumikon csúszik is, de ha minden klappol akkor nagyon jó élmény vezetni.
Remélem lesz egy nagyobb mezőny itt és az élményt lehet majd fokozni :) -
#38748 -
Sziasztok!
Még idén rendezünk egy kis márkakupát a frissen megjelent Porsche Pakk 1-ben található Cayman GT4-el. A 4 fordulós bajnokság kizárólag alap pályán fog futni, vagyis semmi extrát nem kell letöltenetek vagy megvásárolnotok.
Íme az időrend és a versenynaptár :
20:00 : Időmérő
20:15 : Race 1 - 20 perc
Szerver restart / 10 perc szünet
20:45 : Superpole : Egy mértkört lehet teljesíteni a pályán
20:50 : Race2 - 20 perc
• Tesztfutam – Október 29. : Monza
• Tesztfutam – Október 31. : Nürburgring Short
• Tesztfutam – November 06. : Mugello
• 1 - November 10. : Spa-Francorchamps
• 2 - November 24. : Imola
• 3 – December 8. : Nürburgring Short
• 4 - December 22. : Mugello
Várunk mindenkit sok szeretettel!
> Jelentkezés a bajnokságra és további információk < -
tbazsi95 #38746 -
croatianus #38745 Naná, hogy finnek csinálták ezt is, mint a Flatout-ot. Ezek jó hülyék, remélem be is fejezik.
Az az akcentus...
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.26. 22:30:22 -
#38744 Nyugi szoktam vele játszani és a többi rallyhoz képest pont az az előnye, nézd meg a WRC-ket meg Loeb Rally-t sík lap még a földút is. -
#38743 Menj egy kicsit DiRT Rally-val, garantálom, hogy nem fogsz sík útfelületekkel találkozni. -
#38742 Ezért volt az, amikor AC pályákat áttették rf2be egyből élménydúsabb lett a vezetés. -
AssettoDriftER #38741 g2a.com -
#38740 Instant buy -
#38739 Bizony, ezzel en is vagyok. Ha nem szkennelt nem baj, de ne legyen sima... -
Timbu #38738 -
#38737 Sztem leírtam, hogy miért :) AC hibája, hogy megszerettette a lézerszkennelt útfelületet, azóta finnyásabb vagyok rá, és ez a baj a pCarsnál és az rFactornál amikor sík az egész vagy nem realisztikus az útfelület. Nem azt jelenti, hogy csak lézerszkennelt lehet jó mert pl. AMS-nél és R3Enél egész jól elvan találva, "organikusnak" hat és nincs eltúlozva se. -
attila46 #38736 Megtettem én is....jó lett.A moder tartalmakat ,hogy kezeli a frissités?? -
GeriDoc #38735 Nekem is ez volt a baj tegnap. Lemez rendben, hely bőven. Újraraktam a Steam-et, meg az AC-t is, és most jó. -
#38734 zsír, de ennyi, hogy nemrossz.. csak két napja ezen tolom, :)) Az AWD Alfa is jó rajta, de a két DTM az elszórakoztat vagy egy évig.
A puha autók nem jók rajta szvsz, van abban valami amit Laccoo ír, bizonytalan az eleje, nem lehet pontosan menni, a szuperautók meg nagyok rá.
Még az 500-s fityóval mentem rajta, a hajadelhagyod 60+lóerős verzióval :D Én bevésődtem a pályának -
#38733 Autó hogy lehet ennyire alulkormányzott mint ez a bálna ???
komolyan mint valami defektes autó, nektek ez tetszik , simán egyenesen is radiroz a gumi mint a fene, kajak mintha holtjáték lenne :)
Vagy valami el van állítva nálam ...?
Én nem szívesen írok ilyent, de ez a pakk nem ért húsz forintot se :)) Arisnak elgurult a gyógyszere :)(
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.26. 19:56:46 -
#38732 Ha játék eladásra gondolsz, akkor azt sehogy. -
goldboy #38731 1.9.1
- Fixed crash with Porsche 918 when tyres are not on the tarmac in 32 bit mode
- Fixed crash with Tyre Tester App
- Fixed inactive ers controller on Porsche 918
- Fixed clicking gear shift on the Porsche 918
- Tweaked backfire volume on the Porsche 917/30
- Slightly tweaked volume curve (speed related) for the new brake squeal sound
- New Session info can be customized in [SteamLibrary]\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg\session_info.ini
- Personal driver skin can be customized adding "driverskin.ini" into Documents\Assetto Corsa\cfg folder. The script must be similar to the one in "skin.ini" (skins folder of any official car) and can contain more driver models.
- Fixed Ferrari 488 GT3 setup ride height visualization. (physics on front splitter was fine) -
#38730 megtelt a hdd? :P -
#38729 -
#38728 Eddig 10es volt az 1.8tól, többször is láttam jobb alul írva -
attila46 #38727 MA beszivtam,,,,,Steam frissiti a játékot,,,,,lemezirási hiba........mi a fsz lehet??
-
Pitti #38726 Kénytelen voltam most már megnézni, és valóban hetes... ne szívassatok má' -
GeriDoc #38725 A steam-en hogyan lehet eladni valami tartalmat? Beforgatnám azt a pénzt inkább az AC-ba. -
#38724 A KTM-en 7-es típusú gumi van. -
Pitti #38723 -
Pitti #38722 Hoppá hoppá, eztet nem is figyeltem :) ugye hogy ugye mégi sjó jaz :) -
neilszab #38721 Ma este még a tegnapi formájában fog futni Porsche Fun szerver, lehet jönni próbálgatni a dögöket.
A hét hátralévő napjaira pedig összeütünk egy jó kis fun programot a legérdekesebb gépekkel, infók hamarosan! -
#38720 Tatuus 1.21.968 de még van benne, nem rossz de zavar az elnagyolt aszfalt. tudom mod pálya, de kezdek kötekedő vén pöts lenni
Néztem az ingyen Panamerát (azon v10 gumi van) nem vészes de azért hypercar gumit alá tenni egy sportautónak sem nevezhető valaminekMind1, majd meglesz a porke pakk majd akkor mondok véleményt. -
#38719 Igen ?! Akkor jo, az legalabb marad akkor :)) -
#38718 Ktm már eddig is 10es volt 1.8 óta, azaz 2 hónapja. Az még élvezetesebb lett azóta, ha egyáltalán volt még hova javulnia... -
#38717 Az a baj szerintem, hogy Aris szoszerint veszi, hogy vintage gumi ...! :) -
#38716 Tudom, de a kombót nem biztos hogy próbáltad. próbáld, megéri.
menj 1:30 alá a kasztnisokkal, az már f@sza sztem. Tatuus ~1:24, neked alatta. -
#38715 A Porsche DLC-re gondoltam, AC régóta megvan :) -
#38714 Leginkabb a balanat meg a 911-et probaltam, de az eleg volt...Meg a GT3 Ferrarit. -
#38713 Aspertsham: racedepartment, E30 DTM specifikáció, aztán a DTM Mercedes, és a Tatuus.
A Tatuus szvsz hozza az angliai felfutók hangulatát, a két kasztnis meg két viszonylag pattogós autó.
Ezek 7-s gumik.
..ha van időd megtekerni, akkor jöhet a végén idő. :) kíváncsi vagyok.