42876
-
GPx8 #2439 Szvsz. rFactor2 egyelőre vezet az időjárás dinamikával, viszont csúnya és bugos a grafikája. -
#2438 Nem fenyegetik egymaet, aki szereti a mufajt mindketto kotelezo vetel, akit meg nem izgat, az meg nem szamit azt hasznalaja amelyik jobban warezolhato. -
#2437 Igen csak rF2ben ott az időjárás plusz realroad, valamint sok AIval is jól fut. -
Zsoltee_a_bator #2436 Rfactor2 szerintetek mennyire tud majd felszinen maradni az AC mellett? Eleg direkt konkurencianak tunnek. -
#2435 Koszi! -
#2434 Boldog szulinapot !!!:) -
#2433 Ahhoz gtr2 is kéne :) -
#2432 a WSGT2 olyan mint a fizetésemelésem, mindig szó van róla, de soha nincs belőle semmi ! :) -
#2431 Remelhetoleg Aristotelis nem csak elcsabitgatta es rabeszelte, hanem ki is oktatta bizonyos szinten a regi modder ismeroseit, es nem kell 1 evet varni, amig megfejtik es kitapasztaljak a dolgokat;)
A komplett WSGT2-ot is csinaljak, bar az eddig nem sokmindent mutatott az evek alatt;P
De talan Aristotelis korabbi GTL-es projectje is valahogy feleledhetne:) -
#2430 próbáld ki GTR2-ben :) -
#2429 Remélem nem olyanok csinálják majd, akik láttak pár versenyt, és ezért már kurvajól tudják hogy működik egy ilyen gép. -
precise #2428 durvulás lesz itt az kurvaélet -
#2427 "The guys of the Super GT mods for GTR2 have started to work on Assetto Corsa bringing the 2006 Season of the popular Super GT Japanese Championship, first preview show the Toyota Supra of the GT500 class, following the car list of the future mod (bonus car of various seasons included):
GT500:
Toyota Supra GT
Honda NSX GT
Nissan Fairlady Z33 GT
Lexus SC430
GT300:
Toyota Celica
Toyota MR-S
Nissan 350Z
Mazda RX7
Autobacs Garaiya
Mooncraft Shiden
Subaru Impreza
Vemac 320R
GT300 plus pack:
Mitsubishi FTO ’99
Toyota Sprinter Trueno AE86 ’99
Nissan Sivlia S15 2004
Honda NSX GT300 2005" -
#2426 Hát majd egyszer megtudjuk ...! :) -
#2425 Nekem is tetszik a blur:)
Nagy felbontason, minden tu eles, es mivel alapbol nincs is, es a gepem sem birna, sokkal rajzfilmesebbnem tunik a dolog, mint skalazgatva. Kicsit reces, de osszessegeben jotekonyan takar;)
Ahhoz hogy globalisan jol/latvanyosan/szepen nezzen ki (es meg mukodjon is), konzol-szeru, hardverre, bitre gyartott es optimalizalt cucc kellene. PC-n lehetetlen megoldani, igy mindent bele alapon mindent maxra huznak, amihez persze (logikusan) atomeromu kell;)
Bar PC-n sokszor akkor sem erik el az osszhatast (PC-only), kiveve a tapasztaltabb cegek (Codies).
Talan a palya reszletessege miatt lassucska. Azt meg csak egyszer kell betolteni es szamolni:)
Az autok is eleg reszletesek, de ha lesz lehetoseg jol LOD-olni, butitani a tukrozodest es pilotakat, akkor meg mukodhet is. Talan meg az en gepemen is:)
Persze nem 20 AI-val, eleg a 8-10 is, hatulrol indulva, ha jo az AI, eleg nekem ha 5-6-ot elozok:)
Online meg ugy is csak dobozokat tologat pozicioba a palyan, valszeg az mukodokepesebb lehet. -
#2424 régebben nekem is volt időm hozzászokni, sőt nekem kifejezetten tetszik a kis blur :)))
futáshoz azért tegyük hozzá, hogy egy autó van se AI, se online ellenfelek ..... -
Solt #2423 -
#2422 Ossszehasonlitva az iR-rel valoban lassabb az AC, ugy hogy az iR nalam full max-on van, es 100+ fps-t produkal. De azt mar sok eve csinaljak, kiforrot alapokbol, ez meg szo szerint nullkilometeres engine, annak is a beta-ja. Erre kifejezetten igaz, hogy a manak es a holnapnak keszult.
De mindig hozzateszem, hogy nekem mostanaban minden megfelel, oregecske a gepem, 4. generacios a vid.kartyam, mar az is teljesen jo, hogy igy mukodik! -
GPx8 #2421 Jobb lett ez a verzió. -
#2420 Nekem nincs vele gondom, pedig en 1280×720-at skalazom fel az 1920×1080-ra:) En valszeg ehhez szoktam, antialiasing helyett jo:)
Teny hogy latvanyosabb, szebb, reszletesebb es elesebb nativ-ban.
Amugy 1920×1080-ban ugyanugy hozza a fix 60fps-t, a felbontas minimalisan zabalja a kartyat (valszeg tobbet is, de vSync-et hasznalok).
-
Solt #2419 A "hogyan fut" vitához pedig annyit, hogy a jelenlegi felső közép, valamint a felső kategóriás videókártyákon, értelmes (tehát leginkább elterjedt, és nem extrém nagy!) felbontásokon jól fut a program. (vagyis szűrőkkel, csicsákkal is megvan a fix 60 fps)
Figyelembe véve, hogy ez még csak egy béta állapot, szerintem ez teljesen jónak mondható... ez a fejlesztés évekre szól, evidens, hogy nem a mai alsó és közép kategóriás kártyákon kell mindent maxra tolva 60 fps-t produkálnia. -
#2418 Olvastam igen. Ezért mondom, hogy nálam dokumentálható a javulás. Lehet, hogy - ahogyan írja Solt is - ezért más kicsit az autó, bár eddig sem volt gondom az FPS-sel (113-ról most 115-re nőt). -
#2417 Kipróbáltam, hogy nem a monitor natív felbontását használom, szerintem szörnyű homályos. Pedig 1680*1050-ról 1440*900-ra vettem csak le. -
Solt #2416 A magas spike érték miatti lag javulása okán is érezheted úgy, hogy "barátibb" az autó. Nem hinném, hogy a fizikához hozzá nyúltak volna, semmi nem indokolja ezt... -
#2415 Igen pont a spike miatt jött ki ez új build, arra sikerült megoldást találniuk ... -
#2414 Azért piszkálták a dolgokat ebben az új kiadásban. Teszteltem kicsit. Mielőtt telepítettem, csináltam egy próbafutást (10 kör) a régi, majd közvetlenül utána már az új verzióval. Természetesen a körülmények és a grafikai beállítások azonosak voltak. Nos, az átlag FPS szám 2, azaz kettő FPS-sel emelkedett, viszont a Spikes érték (ha jól értem ez a hirtelen FPS esések száma) 67-ről 21-re redukálódott. A CubeMap (legalábbis az a kicsi része ami a pilótafülkéből látszik) nálam sokat javult: eddig nekem kicsit diavetítős volt, most folyamatos(abbnak) tűnik. Ami viszont kicsit zavar, hogy sztem belenyúltak a fizikába is. Példának okán az egyenes végén (bekapcsolt ABS mellett) most zavarba ejtően rövid féktávokat tudtam venni, az autó stabilabban fordult, mint azelőtt, illetve olyan helyzetekben amikor az ellenkormányzásnál már át kellett fogni a kormányt rendszeresen vissza tudtam hozni az autót. Szóval sztem valamit bütyköltek... Kicsit "barátibb" az autó. Lehet, hogy fals amit érzek, de nem hiszem, hogy 5 perc alatt ennyit fejlődött volna a vezetéstechnikám. -
#2413 Sima mezei , régi cubemapot berakhatnák ....
így hogy fut teljes képernyőn, nálam is csak 20 FPS-t hozott a kisebb felbontás, ablakban , nagyra rakva sokkal több volt :))))
De nem új, gép, elég magas élsimitással ennyi, szóval van még egy kevés amivel spórolhatok . -
#2412 Sebesseg teszt:)
A grafikai beallitasok, realis hatarok kozott, „minimalisan” befolyasoljak az fps-t. Minden AA es blur kikapcs.
640×480px, HDR off, full LOW, ALL off: ~95fps
1280×720px, HDR on, high shadow, static reflect: 85fps
1280×720px, HDR on, high shadow, dinamic reflect (low/1): 75fps
A felbontas es az arnyek minimalisat evett.
A tukrozodes ami sok, de szerencsere az ami nem nagyon kell.
Valszeg a fizika es a 3D megjelenites ennyire ehes. -
#2411 Nah, így működik, hogy kapja be ! :)))
Nem is foglalkoztam vele, én is azt hittem valami bug, ahogy piszkáltam mindent a driverben, telepítgettem, de a felső a jó a mindig, az alsó az nem skálázza .
THX ! -
#2410 Nálam is dupla van.Igen, ugyanezt csinálja, vagy sarok vagy közép ... Akkor majd megnézem .... -
#2409 Leteszteltem nehany beallitast, es kozben lehet hogy megfejtettem a problemadat;)
A AC video beallitasainal, ahol a felbontast valasztod ki (hosszu, legordulo lista), nalam tobb felbontaskombobol (pl. 1280×720 60Hz) ketto van. Bug vagy nalam az elozoleg nem uninstallalt videokartya driver miatt, de ha a „masikat” valasztom, akkor nalam sem skalazza a kepet (full-ban kozepre, amugy bal sarok).
De lehet, hogy ez nem bug, hanem szolgaltatas:) Igazabol egy keret nelkuli ablakos megjelenites, talan a 3 monitors, kivetitos es egyeb megoldasokhoz (ha ez kellene hozza). -
Zsoltee_a_bator #2408 Pont ezert impressziv, hogyan tudjak ennyire felulmulni minosegben az egesz konkurenciat. -
endy papp #2407 Jól elvagyunk a nagy semmi infóval és eltalálgatjuk hétről hétre milyen is lesz,stb stb.
Akkor majd az első kör 1-2. kanyarjában kilökök pár emberkét és már 60-70 fps-el hasítok tova.... -
#2406 Lehet hogy olyan jól megírták az AIkat, hogy minimális az fps csökkenés. -
#2405 Ne szedd le annyira :)))
amúgy az még mindig kevés lesz 15 online ellenféllel, szerintem .
De valamin mégis elszaladgál, mert mutogatták ezt már nem egyszer AI-val, sok AI-val és nem rondára volt belőve :))) -
endy papp #2404 Ha leszedem a "csicsákat" ahogy írtad akkor nálam is 100 fölötti az fps 5900x 1080-ban csak akkor olyan netkar pro-s.....a grafja
Igaz hasít is,mint a szuper expressz -
#2403 Minden működik jól, egyedül itt nem akar a köcsög ! :)
egyedül olyanra sikerült összebuherálnom, hogy alul -felül látszik az ablak kerete ...... -
#2402 Esetleg a kivalasztott felbontashoz masik frissitessel (50/59/60Hz)? -
#2401 A videokartya drivereben van a felbontasok kozott 1280×720px? Ha atkapcsolod, a desktopot full-ban rakja ki? Ha nem skalazza, utana lehet valamit allitani? Ha nincs ilyen felbontas, tudsz csinalni a driverben? -
#2400 Sehogy nem megy, viszont most , hogy leszedtem a controlcentert kaptam plusz 10 fps-t :)))
Igaz az élsimítás kicsit rosszabb minőségű lett ....
Pedig valahogy meg kellene oldanom, mert 1280 -as felbontásban, 120 FPS-em, van, ha leszedem a simitásokat, meg a többi csicsát, talán lenne az 130-150 is, azzal már lehet valamit kezdeni ....