42876
-
#2559 Ez valami laggolós online , nem ? :)
Kunosnak nem igen volt gondja a fizikával eddig sem, úgy tűnik AC-val ismét rátesz egy jó nagy lapáttal. Ütközésekkel viszont ő is hadilábon állt ...:D -
Ezt például kár lenne. -
#2557 Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez önmagában jó jel, ha a fejlesztő maga teszi bele a játékba a szuperlassítás lehetőségét. Sokat szerintem nem merik ezt belerakni mert azonnal láthatóvá válnának a cucc gyengéi. -
#2556 -
#2555 Gondolom leginkabb egy alapszintu tores miatt vannak kulon ,mozgo alkatreszek, talan nem egy doboz lesz mint fr-ben... -
#2554 pilótaváltás ? :D -
#2553 Ettől tényleg besírok, de mire lesz ez jó? Menet közben kiugrunk?
-
#2552 Lesz tablet tavvezerles, majd azon kapcsolgatjuk a virtualis muszerfalat :) -
#2551 Az lenne az igazi, mint az iRacing-ben, hogy autonkent lehetne menteni konfigot, es minden autonak sajat onboard kapcsolgatasi es allitasi lehetosege lenne. Igy hozza lehetne rendelni gombot vagy valamilyen kontroller tarcsajat X funkciokhoz.
Az iR-ben mukodik, 3D-ben is mukodnek a kapcsolok.
Itt nem valoszinu hogy lesz ilyen, az egeres matatas (aka nKP:P) is kiesett. Valszeg marad a Python-bol vezerelt ereges-kattintos allitasi lehetoseg.
Igy sem rossz, bar az iR-es megoldas profibb lenne. De mivel ez modolhato lesz, gondolom maceras es/vagy megoldhatatlan kenne autonkent ilyen funkciokat beepiteni.
Persze ha nem ilyen bebetonozott konfig lenne (a kontroller allitas engine alapu, a tobbi [graf, hang] HTML/JS), akkor megoldhato lenne az is.
De hat ido, ido, ido... -
#2550 látványban nem valószínű, de technikailag igen :) -
#2549 Elkepzelheto, hogy lehet. Lotusnal is van abs, ami messze nem olyan mint a segitsegeknel van, ugy dolgozik, olyan erzes mint az igazi. Aztan hogyan csinalja meg az majd kiderul, de eleg elegans lenne, ha minden autonak ugy lehetne kapcsolni mint agzibol. -
#2548 Lehet majd ferrarinál kapcsolgatni a fokozatokat?(race, ct stb.) Vagy csak menüben lehet kapcsolni a segítségeket? -
#2547 mondjuk ha visszaemlékezel az egyetlen normális, hivatalos AC videóra, a Ferrarisra, ott a végén pont ez történik :))) Szóval van remény ! -
#2546 Íven közlekedni ott van nekik a Liana :DD -
#2545 Jaja, mint amikor a topgear-esek nyomják az ilyen autóknak. Ferrarival azok nem is tudnak íven közlekedni, csak keresztbe. -
#2544 A rengeteg elektronika miatt szoktak ezekkel ilyen „konnyen” es latvanyosan driftelni, csuszkalni, keresztbeallni es megfogni. Sokat szamit, hogy figyeli az auto a mozgasokat, es dinamikusan allitja a nyomatekot, a diffit, a TC-t – es hiaba all az ember a gazon – tolja neki a megfelelo kerekre a megfelelo fekerot is:D
Ha az ember jo utemben ellenkormanyoz, nagy valoszinuseggel egy szep drift vagy latvanyos mentes lesz belole (Race fokozat alatt:P). -
#2543 Már a Lotus is ilyen, talán nem rontják el :D
Amúgy nKp-ben szedd le a Gallardot, full ilyen, az hátsókerekes változat. hihetetlen könnyedén lehet a megcsúszásokat megfogni. Annyi bajom van vele, hogy gyenge a fék, meg kicsi a tapadás. -
#2542 Attol fugg hova allitod az fokozat tarcsat:) Teljesen alapban (street) nem azt mondom hogy sinauto, de mivel maxon van benne minden (es full elektronikus, mindent mindennel szamol) az ABS, a TC, az SC, az E-Diffi, valto- es motorvezerles, valszeg lehet nyomni neki batran.
Teljesen kikapcsolva mindent (CST) valszeg halal, de meg akkor is messze van a regi halal Ferrariktol;) Az ABS benne marad (valszeg kotelezo, mivel utcai), az EDiffi is mukodik, es valszeg a motor-valtovezerles is ki van talalva rendesen (min. automata blip/lift nyomatek/kuplung).
De mivel lesz az AC-ban mas Ferrari is, ha jol lesz megcsinalva, ossze lehet majd hasonlitani a 80-as es a mostani technikat (a regebbi nem is ennyire izmos, de valszeg eleg natur:P). -
#2541 De kemény a vas, nem rF1 gumi van alatta, hogy ha megcsúszik csak utas az ember :DD Abszolut ilyenre számítok AC-ban is .... -
#2540 Nem, visszatette CToff-ra. Mar elindulasnal eszrevette volna, hogy valami nem stimmel:P -
#2539 azt nem figyeltem ott hagyta-e Massa , de ha ilyen a full utcai ... :DDD -
#2538 A full utcait kapcsolta neki:) -
#2537 Massa lazán vette, gondolom van gyakorlata ezzel a verdával, Alonso szemmel láthatóan nem hitte el, hogy időben vett féktávot Massa :))) -
Solt #2536 Szemből volt jó... elég érdekes fejeket vágtak... :D -
#2535 szerintem szivatni akarta, legalábbis ahogy röhög massa, tuti:D -
#2534 De még mindig nem jöttem rá, hogy szopatni akarja Massát és valami nehezebbre rakja, vagy fél és valami könnyebbre. Mondjuk fékezési pontoknál eléggé mutogat, hadonászik, hogy itt-itt-itt ! :DDD -
#2533 LOOOOOOOOOOOOOOOOL tényleg, hogy átkapcsolja:D -
#2532 -
#2531 Visszaolvasva a sajatomat, valoban eleg szarul sikerult:) -
#2530 Na ezt most el kell olvasnom vagy ötször!! :DDDd
De ha megcsinálja az tényleg király lesz, kikapcsolni mindent lehet, de ha besegít a diffi hogy vaduljak ha olyanom van, az csak jó lehet .... -
#2529 Az a CBT szerintem CST, vagyis az SC:)
Elvileg majd minden beallitasban dolgozik az SC, TC, ABS, E-diffi, a valato - es motorelektronika. Magasabb fozoatonkent egyre komolyabbra van hangolva.
CT-ben nincs TC, de SC rasegites meg meg van, ezzel lehet gumit egetni es „kenyelmesen” driftelni;)
CST allasban nulla TC van, harapos a motor, gyors a valtas, es ABS csak a blokkolos fekezeshez van (a fekezeses SC sem mukodik, de az E-diffi igen).
Ha ezeket Kunos megcsinalja (szerintem igen, a Lotusnal is ott az ECU-nal a diffi lehetoseg, csak meg nem mukodik) akkor kiraly lesz:) -
#2528 Lehet hogy már kész is:) -
#2527 Jaja, én is azt érzem, Lotus ugyan ez csak esetlen autó, de ugyanez ...
Mega Lotushoz béna is vagyok :) Legaklább is gyorsan nem tudok menni, de vadul már igen :))
De a főnyeremény az lenne, ha ezeket az okos elektronikákat szépen leprogramoznák, ugye az ABS elég ütős lett, jó lenne egy pl egy ilyen Farrarin a tc, aktív diffi stb ! :) -
#2526 Amúgy egész AC-s a fizika:D -
#2525 CT az a traction control. CBT meg valami defensive driving de nem tudom mi lehet. -
#2524 http://1.bp.blogspot.com/-37ecUzqp08A/UJsbi-_k3lI/AAAAAAAAA48/WksK-tNDt5A/s1600/458+steering+wheel.jpg
Alonso CT fokozaton megy, majd mikor átül az anyósra sunyiba Sport-ra tekeri, de Massa gyorsan visszaállítja CT-re. De hogy pontosan mit tiltanak ezek az állások azt nem tudom, de hogy a Race után jönnek az sok mindent elárul. -
#2523 Előző ferraris video onboard felvételről. Dögös autó, remélem valami ilyen lesz AC-ben is, sőt tudom, hogy ilyen lesz :D
Alonso az ki vagy bekapcsolja a TC-t az autón, vagy race fokozat vagy valami ?
-
#2522 Az a baj, hogy ez annyira hihetetlen, hogy senki nem ugrik be ! :)
Lehet nagyobb eselyem lett volna ha azt irom , hogy jovore halasztottak :)) -
#2521 png :D -
#2520 Legalább ha a linknél nem látszódna hogy egy bolondok_napja.jpgre mutat:D