42876
-
GPx8 #2599 A Steam két élű fegyver, ahogy én látom. Míg Pl. az AeroFly FS-t a saját fórumán a rajongók ajnározzák, mióta megjelent a Steam-en, ott igen csak megy a sírás, fikázás gyakorlatilag mindenért, amit már a saját közönségnek régen elmagyaráztak és azok szépen el is fogadtak. -
#2598 Nagy bunkó vagyok, ha azt mondom engem annyira nem érdekel, hogy mennyit adnak el ? :)))
Szeretném ha sikeres lenne, mert akkor kapunk talán másik játékot 5 év múlva, de igazából én nem agyalok ezen, azt csinálnak és úgy ahogy akarják ! :D
Bárhogy is van, nehéz dolog manapság egy szimulátort eladni, mert 100-ból 98 embernek még egy F1 2012 is "nevetségesen" nehéz ( "mekkora egy szar játék ez, mindig megforgok vele ..." ) ... -
#2597 Kunosek azert meg biznak szerintem a Steam-ben, es a megjelenes elotti promoban, ahol tudnak majd mutogatni „sok” szep uj palyat, es divatos csillogo autokat is:)
De teny, mivel csak PC, es mivel szolgaltatasban, latvanyban, tartalomban sem top/kulonleges/egyedi, igy ez is inkabb a HC kozonsegnek szol. Ami kis reteg, es valoban, a nKP-s/betas teszt valszeg eleg nagyon reszt lefedett.
Szerintem (tulsagosan) biznak(-tak) az uj latvanyban, a minosegi tartalomban es a modolasban. Mint 8 eve az nKP-nel, ahol az LFS sikerere alapoztak, most ennel kicsit az rF-t probaljak meglovagolni, de valszeg ezzel nagyon elcsusztak. Nagyon gyorsan valtoznak a dolgok.
En mindig amondo vagyok, hosszutavon jobban jartak volna penzugyileg, ha foleg a HC/komolyabb celkozonsegre alapoznak.
- minimal program ar (15-20$), kissebb alap tartalommmal (2-2 auto es palya)
- folyamatos fizetos tartalmak (autok, palyak) 5$-ert
- online szolgaltatas CSAK a gyari tartalmakhoz, hotlapok/verseny, dijazas a szponzoraiktol -
endy papp #2596 A nkpro már régebben megvettem,nem e miatt,mentem is vele nem keveset.
Aki meg emiatt vette meg az sem járt rosszul.
Azt meg hogy mennyi lesz az eladás belőle ,még a jó isten sem tudja megmondani. -
precise #2595 Akit igazán érdekel már rég megvette, nkp-t, hogy kipróbálhassa. Szóval Kunosék már most tudják kb mennyi eladásra számíthatnak. Nkp tulajok plusz 10 százalék. -
#2594 Adják ki évente ugyanazt csak legyen mindig jobb a grafika!!!4444 -
#2593 azért nem lehet nyílt béta, mert a sok okos demónak fogná fel és ez alapján ítélné meg a kész játékot is :D
melyik a jobb, ha egy játékot sok-sok évig csinálnak hogy a tökéleteshez a lehető legközelebb legyen, vagy ha összecsapják évente és kiadják ? :D -
#2592 Majd meglesz, ritka nagy finomság készül, szimulátorosként nem vagyok ilyenhez szokva :)))
Szóval én megveszem elővételben, aztán egyszer csak kész lesz ! :DD -
endy papp #2591 Akkor az már vicc kategória.
Megveszik a """kész""" játékot és még béta állapotú ,majd félév múlva lesz rendesen használható....
Ebben a formában asszem sokat nem fognak eladni belőle addig míg nem lesz igazán KÉSZ.
Miért nem teszik nyílttá a béta állapotot???így a sok hibát előbb és jobban kilehetne szűrni,és utána már tényleg minimális hibával kiadható lenne.
Nem mondom hogy mindenki ingyen tolhatná,de pl.kedvezményes áron hozzájuthatnának a végleges készhez azok akik segítenek és előre befizetik az x összeget.
Így már biztos nemfog az idén normálisan használható állapotba kerülni.
Csak azt nem tudom tavaly az E3 vagy melyik bemutatón mi a retket mutogatták a nagy semmit.....
Bocs de ezek után semmi jóra nem számítok.
Oké hogy kevesen vannak de akkor ,minek csinálnak olyat ami majd .....egyszer "kész" lesz.
Ez a nagy titkolózás hogy még dátum sehol sincs a megjelenésről ,nekem egyet jelent,vagy nem bírnak megküzdeni a feladattal,vagy még mindig a béta előtti stádiumban van a játék,de ezt nem merik még maguknak sem bevallani.
Így az erre szánt pénzem nyugodtam ráér elköltenem másra ,tuti az idén nem lesz rá szükségem.
Mert azért egy béta állapotú játékért nem adok pénzt akár milyen szim is,ezért is nem vettem meg még az rf2 se majd ha egyszer "kész" lesz az is ,ami nem tudom még mennyi évbe telik na akkor elgondolkodom rajt.
Bocs a negatív hangvételért de én így látom ,de ha nem lesz igazam akkor én fogok legjobban örülni
-
#2590 Nem, csak félnek ! :D -
#2589 Mar bugos az AI:) -
#2588 Stefano Casillo @KunosStefano 5ó
stupid AI, why are you so slow in fast corners???
-
precise #2587 -
#2586 Jó de manapság mi AAA? 5 óra játékidő plusz konzolport grafika... -
#2585 szimulátorok között simán AAA :D -
#2584 A TP „csak” arra kellett, hogy milyen gepeken hogy fut, milyen durvabb hibakat vagy akadasokat produkal. A lenyege, hogy az alap engine elinduljon, fusson, mukodjon. Ha kiadjak/eladjak, azzal ne legyen gond.
Az online/AI teljesen uj, azt nem teszteltetik publikusan, igy elofordulhat hogy tele lesz buggal amikor megjelenik:P De az mar „nem szamit” annyira, mivel a lenyeg mar biztos mukodni fog a TP tezt alapjan;)
Amikor megjelenik, vegleges lesz, de igazabol csak egy OpenProBeta verzio;) Erre tuti szamitani kell. Utana legalabb fel ev lesz, amig a veglegesben elofordulo hiabakat javitja (uj autok es palyak, online, AI, es egyeb a TP-ben nem megtalalhato funkciok).
Termeszetesen AA(A) kategorias kesz/dobozos programoit szeretnenek ki/eladni, de ezt szerintem ok is tudjak, hogy nem fog menni. Ahhoz sokkal tobb programozo kellene (egyeudul lehetetlen ennyi ido alatt). Igy nehez, hogy az utobbi 1 honapban az online-t irta/javittgatta, es most nekiall az AI-nak:) Legalabb 7 programozo kellene, egyenkent a funkciokra (fizika, grafika, hang, AI, online, GUI, periferiak). -
#2583 az a része már nem változik, csak javítják, finomhangolják a visszajelzések alapján ... -
#2582 De ha még ennyit változik a kód... -
#2581 Tesztelés a konfigokon, bugvadászat ... -
#2580 De akkor meg mi értelme volt most a tech previewt kiadni? -
#2579 A 2012 ev veget meg 2011 vegen gondoltak, amikor bejelentettek:)
Mivel meg nem teszteltettek se az AI-t se az online reszt, es meg a TP visszajelzesek alapjan is volt/van boven gond, igy lazan elfordulhat hogy csuszik. Ha belecsusszan a nyarba, akkor konnyen meglehet, hogy abbbol osz-tel lesz;) -
endy papp #2578 Na ja.... a következő sincs már oly messze.(tél-tavasz)
Korábban is írtam ha ez a nyár előtt megjelenik maga lesz a csoda,de mivel csodák nincsenek ,legalább is én nem nagyon hiszek bennük,így az év végére várom.
Legalább is az előjelek ,és az a kevés infó alapján amit eddig tudni lehet,mást nem nagyon tudok elképzelni.
Régebben arról is volt szó ,persze nem ez év hanem a 2012-es.
Biztos elírták az évszámot. -
#2577 Ja végülis hamarosan vége a télnek, tényleg lehet belőle tavasz! -
#2576 Vagy ha így halad a tavasz talán belefér Kunos ! -
#2575 Az meg odaebb van. Ha csak most fejezte be az online resz programozasat, amit kiadott belso tesztelesre, es most ult neki az AI-nak, akkor ez meg nagyon messze van:)
Ha igy halad, akkor talan a tavasz meg beleferhet. -
#2574 Az mostanában kötelező ! :DD
Valamit regélhetnének azért már a megjelenésről . -
#2573 Huayra, pfff -
#2572 Szerined mi milyen videora gondoltunk ..? :DD -
#2571 Magyar ork?? Írj csak simán orkot és azzal nem sértesz senkit! -
#2570 Azert a Magyar orkokat se felejtsuk el, mert amikor megjelent a 612 Scaglietti (?), nem sokkal utana, mar naponta az Andrassy-n kerulgettem biciklisavban;) -
GPx8 #2569 Az egyébként senkinek sem tűnt fel, hogy ez egy promo-video volt?
A jó kis Ferreri még az F1-es pilótákat is remekül szórakoztatja, sőt(!) még meg is fosathatja...
Most Ön is megvásárolhatja az F1-es élményt (feltéve, ha oljasejknek vagy amerikai rappernek, esetleg orosz "vállalkozónak" tetszik lenni...)! :) -
#2568 Nem lesz már nyilvános teszt csak a végeleges kiadás . Remélem hamar lepörgetik, és egy hónapon belül kiadja ( álmodik a nyomor ...) ! :D
Ha jól értem, az elmúlt hónapban az AI-t barkácsolta, azt mondta, már csak az AI-nak kell megtanulni a kódot! :))) -
#2567 Igen, O keszen all;) -
endy papp #2566 Én is...... de nekem még nem szóltak hogy mehetek....... -
swadawa senpai #2565 A massa,alonsos ferrari vezetéssel kapcs.ba irok, szóval irtak páran hogy alonso direkt szivatta massát hogy nehezebb fokozatra tette a kocsit biztos mikor átszálnak, pedig pont az ellenkezöje, ahogy láttam sportba tette neki ami a majdnem leg"megengedőbb" fokozat, de massa észre vette és rá is állitotta az utolsóra, ami minden tudásom szerint mindent az ég világon kikapcsol a gépen, azért azt ne felejtsük el hogy ezek F1-es pilóták, a kocsi amit vezetnek(az f1-es) ugyanugy mellözi a tc-t,abs-t, stb-t mint mondjuk a F40-es, csak ellentétbe az F40-el,458-al(alomass vidi), az autó mit vezetnek 750 le, 630-640 kg-ra :D szóval azért szerintem nem annyira nagy megrázkódtatás nekik elvezetni egy ilyen kis aranyos ferrarit :D persze alonso félt, mindig másabb az anyósülésen ülni, egy 458ba, mig egy profi vezet melletted:D -
#2564 Azt mondja Kunos, hogy készen áll a multi a tesztre :)) -
#2563 Már rF1-ben is volt ilyen lassítás, bár az tény , hogy AC rohadt részletes a szimulációban, öröm nézni ! -
#2562 nem nem, tényleg jó jel, ezt nézegettem ma és nem is bírtam, ki, hogy ne töltsek fel egy videót:) eszméletlen! -
#2561 De ez így csak inkább egyenesben tartja. -
#2560 Ha már fizika.... Mai gyűjtésem: postásbicikli szervó rásegítés ? :)