42876
-
#2399 -
#2398 Csak nehogy ugy, ahogy en csinaltam multkor. Nem tudtam uninstallni a drivert (meg a gep bedogles elott, azt hittem [remeltem:P] szoftveres gond lesz), de talatam egy delall.exe-t. Azt hittem, az majd torol minden nVidias driver cuccot. Jol hittem, torolte az osszeset, a meghajto minden egyeb teljes tartalmaval egyutt;DDDD -
#2397 Szedj le egy drivert, annak elindítod a telepítőjét és ott van lehetőség mindent letörölni. -
#2396 az ATI controllcentert ugye le lehet gyomlálni, megpróbálom azt, hátha segít .... -
#2395 Mindenhol működik, persze. Drivert próbáltam, kábel cserét még nem , nincs is másik kábel :)
Monitor drivert most így hirtelen nem tudom van-e fennt .... -
#2394 Nincs skalazas, de ezt mar multkor megfejtettuk;) Vagy a monitor vagy a videokartya nem csinalja meg (a driverben nalad szurke volt a lehetoseg, nem tudom miert). -
#2393 De azért nézd meg a konfigokat, meg írd át a felbontást is rendesre. -
#2392 Masik program mukodik (gondolom igen)? Uj drivert probaltal? Monitor driver fent van (hatha nem kezelik egymast:P)? VGA/DVI/HDMI kabel/csatlakozas csere-bere? -
#2391 Nem hiszem, hogy az a gond, mint mondtam, elvileg kirakja fullra, csak a natív monitorfelbontáshoz igazítja a pixeleket és így csak középen van valami ..... -
#2390 Nekem is ATIm van amúgy.(4850) -
#2389 Vannak valamelyik mappában konfig fileok, abból a video konfigban nézd meg mire van állítva a fullscreen. 1-re állítsd ha 0-án van. -
#2388 Esetleg valaki ATI kártyás rakhatna be valami képet, controllcenter ide vonatkozó beállításokról, bár már mindent végig próbáltam ott is, , oda meg vissza ... :)) -
#2387 Egyetértek !
De épp ezért mondom, hogy ez valami felfoghatatlanul nagy csoda, szerencse, vagy jó kapcsolatok, mindegy, hogy ebből ilyen szinten lett valami !! -
#2386 Az AC (vagyis inkabb mint Kunos project), akarmennyire is felkapott mostanaban, attol meg garazs-barkacs;) Kunos nem hivatasos programozo. A ceg is erosen hobby jellegu.
Attol hogy van 1-1 auto es palyaszerkesztoje, 1 programozo segitseg (HTML/JS/Python), 1 mindenes (Aristotelis) es 1 „ugyntezo”, nem lettek mega-ceg;) -
#2385 Persze , elvileg kirakja, de gyakorlatban körben van egy fekete keret és csak középen van a kép ....Vagyis teljes ablak, de mégsem :))) -
#2384 (Nekem bal oldali alt+bal oldali enterrel rakta ki) -
#2383 Van 2 alt is mindkettővel próbáld ki.(jó persze lehet hogy próbáltad, csak úgy mondom:D) -
#2382 Nekem alt enter lazán kirakta teljes képernyőre... -
#2381 Nekem meg továbbra sem sikerül teljes képre raknom nem natív felbontással ...:((((
Lövésem nincs már mit piszkáljak ... -
#2380 Nekem is tft, felbontással nekem sincs bajom, hamarosan jön a 4ks felbontás és nem értem miért... -
#2379 En 1280×720-ban, de egy ultra fapados, legolcsobb 24 colos TFT-n, ami azert sokkkal jobb:)
A felbontassal semmi gondom, ha izmosabb gepem lenne, akkor sem tennem feljebb, csak a latvanyt erositenem.
Nem a felbontastol lesz valami realisabb (bizonyos szint felett). A DVD (720×576px) vagy a „HD-Ready” (1280×720px) filmek tokeletesen neznem ki ezeken a felbontasokon;)
-
#2378 Én helyén kezelem a dolgokat : nagyon nagy csoda , hogy Kunosék idáig eljutottak, azért gondoljunk már bele: lézeres pályák, hivatalos tartalmak, szuper fizika, még néhány új megoldásra is futotta az erejükből ( appok, android támogatás ...), szép grafika !Ahányan és ahány éve próbálkoznak ezzel, ez valóban kész csoda , hogy most itt van a gépemen ( és tényleg itt van , wááá!!!!!!)!!!!
De elfogadom azt is , hogy nincs pénz , ember , idő éveken át kódolni egy megfelelő gyors motort, szinte törvényszerű, hogy kicsit barkács a dolog !Majd ha 10 millió szimulátoros lesz a földön, aki megveszi, akkor az AC2 már minden szempontból AAA lesz ! :)
Ennek ellenére örülök ennek a játéknak ,mint majom a farkának, mert általában úgy állunk, hogy már az is valami, ha valamely játékot kicsit drótozzák és kiadják újnak, nem hogy ilyen szinten újat akarnak csinálni, és lesz is belőle valami ! -
#2377 Én 17 colos monitoron tolom 1280x1024-ben:D -
#2376 Uj vilag van, uj generacioval:)
Nottek az igenyek erosen. Meg nehany eve az 1280×720px is jonak szamitott, ma mar aki csak 1 monitoron es 1920×1080-ban tolja (tobb mint 2× annyit zabal mint az 720p), az mar gagyi. Sot most mar elvaras a 5760×1080px, ami 7× annyit zabal mint a 720p;) [Termeszetesen nyers memoria atviteben]
Regen termeszetes volt, hogy nincs ket egyforma PC konfig (egyszeru termeszetes penzugyi okokbol), es erre tokeletes volt, hogy a programokban vannak megfelelo allitasi es hangolasi lehetosegek.
manapsag, azzal kezdik, hogy feltolnak mindent maxra, es ha nem megy, szar a program.
Teny, hogy a szoftverfejlesztes sem olyan mint regen, de hat minden valtozik. -
#2375 Továbbra sem tudom mást mondani: mi a fenének van kényszer, hogy maxon legyen ? :)
Ha 20 000 X 20 000 pixeles shadowmapok lennének, feltolnád, mert miért ne, azért van ? :)
Van az szint mikor az amit te erőműnek hiszel szart nem ér :)Ez a tükröződésre vonatkozik .De ahogy nézem alapból a DOF-ot is elég húzósra rakták, pl ....( Ettől függetlenül tényleg lehetne gyorsabb, de hát ez van, kész csoda hogy ez is van ! )
Az viszont jó dolog, hogy rengeteg dolgot le lehet venni minimumra, mert észre sem venni a változást ( alapjában nem replayt nézek és nem képeket készítek CARS galériába ...)
Az orosz METRO játék volt ilyen, ott is irgalmatlan dolgokat raktak bele, aztán mindenki sírt, hogy mi az hogy nem megy maxon :)))
Nálam rF2 stabilan 60 fps közelében marad, 15 AI-val, max közeli beálításokkal.100 %-ot javult a sebesség megjelenés óta ...
-
#2374 Gondolom a készítő azért tesz bele ilyen dolgokat, hogy azt használd is. Erősen kétlem, vagyis hülyeségnek tartom hogy 10 év múlva... adott az erőmű, rátolok mindent, mert elvárom hogy maxon menjen. Nem megy. Dolgozzanak még rajta. Talán majd a véglegesben jobb lesz.
RF2 FPS tartás mit jelent? fix 60 fpst tartsa, az alatt nincs miről beszélni, pláne azon grafikai szint mellett. Van mit dolgozni ott is, persze amikor alapvető grafikai bugokat sem javítanak ki, irreális elvárás ezt várni... mi lesz ott is, ha rendesen megcsinálják az esőt? mert most nevetségesen fest az egész. Lemegy az is alfába, mint a CARS:(
-
#2373 Mert nem fognak évente új játékot kiadni ?
Én meg azt mondom, mi a fenének érez mindenki kényszert, hogy mindent maxra toljon, tök mindegy mi az, mit csinál, vagy hogy egyáltalán érdemben valamit változtat-e a látványon, lényeg hogy maxon legyen ? :) -
endy papp #2372 Most erre azt mondom akkor mi a ráknak rakták bele ha csak 1-n lehet normálisan használni,mert feljebb már csak + hibaforrás. -
#2371 tény, hogy lassú szegényke, legalább is szemre nekem nem tűnik olyan brutál garfikának ami bármit megfektet, de összességében 2 év múlva jó lesz ez :)
A füst por meg mindig ilyen volt meg lesz is .Vagy igen spórolósra veszik, vagy enni fogja az fps-t, ez ilyen . -
endy papp #2370 Tévedés... nem kell ahhoz lassított felvétel hogy 20-30 fps esésé legyen hasonló szituknál.
Állj le a pálya szélére a fűbe tedd hátramenetbe padlógáz ,fel az aszfaltra gumifüst és természetesen közbe figyeld a pillanatnyi fps-t .
Kipróbáltam....
Mellesleg amit "TOTTI5"írt az előző hsz.-ban max,egyet értek. -
#2369 A cubemapot állítgatásokat felejtsd el, azt olyan szintre lehet feltolni, hogy a legjobb játékok sem használják úgy még 10 év múlva sem :)))
rF2 elég jól fut már, 10-15 AI-val simán tartja az fps-t . -
#2368 Tök mindegy mit fejlesztesz, ha mindent rátolsz akkor nem lesz 60 fps 1 autóval sem. Persze lehet hogy a 7950 kevés neki, meg a 8 magos proci:D bár csak 4 GB ramom van:(
Mondjuk ez még mindig fényévekkel jobb mint a Cars. Aztán majd kiderül... rf2 is kikészül az AIkkal bármilyen a géped is. -
#2367 Ez agyon van lassítva, hogy tömény legyen a füst, azért esett ennyire vissza. normális használat mellett nem esik jobban vissza mint bármelyik játék füst alatt, az egy ilyen dolog, terheli a gépet, mindenhol ....
Ettől függetlenül egyetértek ,hogy elég lassú, de hát garázs cucc, nem tudnak akarnak, nincs pénz ,idő profi , gyors motort írni .
Pénzem nincs, sajnos, vagyis engem nem érint a dolog, de azt mondom ezért a játékért simán megérné gépet fejleszteni . -
endy papp #2366 Ez a kép is magáért beszél,már ami az fps esést illeti,
De tapasztaltam nagyobb vissza esését is,hasonló szituban.
Ezért is mondtam mi lesz 15 kocsival multiban,esetleg esőben ???? diavetítés mint a pcars-ban -
#2365 -
#2364 Egy zárt teszten mit kell reklámozni ? :)Főleg a nagyközönség előtt ne reklámozzák :)
NKP-t most már úgy sem veszi meg a kutya se, ha már eddig nem vette .... -
#2363 Mert akkor nem a tech preview-et reklámoznák éppen. -
#2362 Amúgy miért nem mondjuk egy F40-ről csinálnak ilyen normálisabb videót? Lotusról kb 6000 van már ... :)
Nem mondhatjuk, hogy nagyon leterhelnek minket információval .... :) -
#2361 8 giga csak dísznek van a gépemen, semmi nem használja kivéve MAX meg néha mikor telepítek valamit .....
AC sokkal gyorsabb nem lesz szerintem, nincs annyi tudás, hogy olyan kódot írjanak a grafikára mint egy AAA játék ....
-