42876
-
#2639 Biztos megoldható, csak amiről lentebb szó volt, nem éri meg kínlódi vele, kb a kutyát sem érdekli :)
Annyi eszük most is lesz, hogy szét patchelgetik, másodiknál ráunnak a hackerek :DD -
#2638 Nem is értem hogy volt idejük ilyen védelmet megírni. -
#2637 1.3-ból a singlet sem, olyan védelem van rajta, hogy nem indul el az autó:) -
#2636 Single rész mindegy hol van, azt feltörik :)) -
#2635 nKp fel van törve, de nem a legújabb, asszem 1.2es. -
#2634 Tudtommal az nKp sincsen feltörve, szóval steam nélkül lehet ez sem lenne. Visuont ha steamre kerül, akkor biztosan fel lesz. -
#2633 akkor ismét az ETS2-vel kell példálóznom, azt is egy kis csoport csinálgatja, van a játéknak saját kódellenőrző része, de beírhatod a kulcsodat steam-re is ha akarod és a steam-en vásárolt kódodat is használhatod akár steam-nélkül, ha a hivatalos oldalról letöltöd a játékot :) -
#2632 Hát csak ha sikerül bejutniuk steamre, bolondok lennének bármi más lehetőséget engedni hogy használni lehessen :))
Bár én még olyant nem láttam, hogy lehet így is úgy is aktiválni, használni .... -
#2631 amit a steam-re aktiválhattál csak :D -
#2630 Nem biztos, sok indie játéknál volt az, hogy külön adtak steames kulcsot. -
#2629 Ezt most nem értem... Ha nem kerül steamre akkor is igaz amit írtál .... -
#2628 Ha steamen lesz akkor mindegy hol veszed meg, mindenképpen ott kel aktiválni, használni.... -
#2627 Csakhogy ha steam-re kerül, akkor a vásárlásra a legtöbb embert csak a multi fogja rávenni. Viszont azok, akiknek benne van az amatőr, vagy milyen mód, bőven meg fog felelni a gép ellen körözgetés. -
#2626 Tudom hogy nem lesz dobozos, csak azt remélem hogy meg lehet majd tőlük is venni és akkor nem kell steam. -
GPx8 #2625 Jól látod. Az ETS sorozatnak nagy piaca van. -
#2624 Nem hiszem, hogy van játékos a földön aki ne ismerné steamet... szóval ha picsognak, nem veszik meg, az nem a steam miatt lesz ....
Aki meg akarja venni, az tudja hol keresse, akinek meg ismeretlen nem az alapján dönt hogy hol lehet kifizetni ... -
#2623 naja, a kamionos játékoknak is hatalmas piacuk van, ezért is vezette az ETS2 hetekig a steam eladások listáját :D -
GPx8 #2622 A Steam-es terjesztésnél igen vegyes a vásárló közönség, senki nem fog elájulni a Kunos névtől. Picsognak majd mindenért. -
#2621 De nem lesz doboz, legfeljebb valaki hajtogat neked egyet...:) Amugy se jo swmmire, legyen steam azt jol van, jobb az mindenkinek ! :) -
#2620 Én is veszek/vettem már dobozos formában is elérhető játékot digitálisan, de ott az ár miatt.(GW2 10k neten boltban 15k) De ha ugyanannyiba kerül akkor inkább kérem a dobozt is. -
#2619 Szóval ha warezolok akkor nincs jogom utálni a steamet vagy mi?:O Amúgy olyan kevés dologgal játszok(nincs minőségi játék), hogy nem nagy dolog megvenni őket. Skyrimet pl. csak megvettem de be sem regeltem steamen, hanem inkább crackeltem... (amúgy ha tényleg érdekel a lista az autós játékokról akkor szívesen leírom mert annyira nem hosszú) -
#2618 Nagyon regen en is polcmanias voltam, meg a warez cuccot is bedobozoltam nyomtattam szep boritot hozza.:) Ma mar nem erdekel, legfokepp miota kedvenc il2 lemezem beadta a kulcsot. Nelem jobb helyen van a cuccom valami atombiztos szerveren mint a szekreny melyen :) -
#2617 Azert kivancsi lennek, hogy melyik autos jatekokat meddig hasznaltad, es azokbol melyikekket vetted meg („pár játékom”)?:) Most egyeb jatek nem erdekel:P
Termeszetesen semmi kozom hozza, csak ha nagyon durva az arany a warez fele, akkor teljesen feleslegesen beszelunk az egeszrol. -
#2616 Nem a polcra teszem ki, a szekrényem mélyén van az a pár játékom ami érdemes rá -
#2615 Majd kinövitek, ezt a jó a polcon látni dolgot ! :D -
#2614 CS 1.6 miatt volt steamem meg néha ha valami steames(ARMA 3/Primal Carnage volt legutóbb) játék bétáját lehet tesztelni akkor addig felrakom. Én alapból dobozosan szeretek vásárolni úgy látom hogy mit vettem:D (meg nagyon szeretem még a gyűjtői kiadású játékokat csak azokat nem nagyon tudom megvenni, ha meg megtudnám akkor nem éri meg, pl. witcher 2-t megvettem volna csak nem futott jól a gépemen valami random oknál fogva) -
#2613 Jobb megbarátkozni ezzel, néhány év és egy normális nagyobb, nem garázsfejlesztésű játék nem lesz steam, origin uplay vagy a tököm tudja mi nélkül ! :D -
#2612 Igen, a Steam a fogyasztoi tarsadalmat szolgalja ki, ahol nem szamit nehany dollar, es beloluk meg lehet elni.
De te nem hiszem hogy a fogyasztoi tarsadalomhoz tartozol, hasonloan a tobbi 90% Magyarhoz, igy ketlem, hogy ra tudtak venni valamikor valami felesleges vasarlasra;)
Ebbol nekunk nem szarmazik karunk. De a kintieknek sem, mert ok eszre sem veszik es/vagy leszarjak. -
#2611 Nekem is , főleg mert Kunoséknak jó... -
#2610 Jah, csak ha hetente van újabb update, két hónapon keresztül azt leszarják, nem lesz hozzá warez cucc.
az ilyen kis játékokat mint ami AC lesz meg eleve leszarják majd, talán lesz egy 1.0-ás aztán csókolom, akinek nem tetszik az megveszi ....
Online versenyt meg nem is mondom, az már húzósabb ... ;) -
#2609 Ja, az F1-nel is latszott ki a warezes:) Ha mar ingyen hasznaljak (es ha meg ne is ertenek hozza), akkor szivjanak vele. Valamit valamiert.
Lehet hogy dragabb a Steam, de:
- nem kell varni a megjelenesre
- nem kell elmenni erte es vagy penzert elhozatni
- nincs doboz, tarolas, lemezes install, kodok, lemez bedogles
- nem kell a patcheket vadaszni, toltogetni, tarolni, sorba rendezni, installni
- ha kulturalt a program, a Steam-en is tarolja a jatek beallitasait es menteseit
- lehet backup-olni, es gep install/csere/update utan visszamasolni a mukodo programot, nem kell tolteni, installni
Nekem boven megeri azt az esetleg 1-3000Ft-ot. -
#2608 Update warezban is gyorsan fent van.(jó nem akarom védeni a warezt, de warez ellen steam egy nagy fail, de gondolom nem is ezért hozták létre, hanem azért hogy olyan játékokat adjanak el pár euróért ami senkinek sem kell és csak azért veszik meg mert olcsó egyébként játszani sem fognak vele) -
#2607 A patch automatikus, ez a lenyege, az pozitiv. Nem hasznaltam warezt, nem tudom hogy megy, de nem is erdekel.
Nem tudom mi az a Skyrim:)
Nekem spec mindegy hogy jon, felolem lehet Kunos letoltes is, en megoldom.
A Steam elsosorban Kunoseknak fontos. -
#2606 Nekem semmi bajom a STEAM-mel, sőt !
Észre sem veszem, hogy itt van, egyszer feldob egy ajánlatot, no puff neki ....játék beállításokat minden szart tárol helyettem, nem kell dvd-vel tökölni, ha akarom bármikor letöltöm-telepítem, update jön magától( legjobb warez ellen, gondolom Codemasters sem véletlenül adott ki hetente egy új javítást ...) .
Kötelező szavazni rá mindenkinek ! :)
Annyi baja van, hogy legtöbbször drágábbak STEAMM-en a játékok, de ez AC esetében nekem mindegy . -
#2605 Én mindig remélem hogy majd a honlapjukról is meg lehet venni valami DRM mentes AC-t. -
#2604 Patchek instant jönnek, TPBt te nem nézed?:D Kvázi elég kimásolni a megfelelő fileokat steamről és működik is. Amúgy tudtad hogy a steam buta? Pl. nem eredeti Skyrimra lehet modokat letölteni steamről. (én ezt tök véletlen vettem észre:O) -
#2603 Napi 1 Steam inditasonkent belefer 1 CLOSE a rekamajanlatokra:)
Szerintem semmit nem lassit.
A privat modokat, hasonloan az rF-hez, manualisan kell majd masolgatni (mint a RACE-eknel), az nem a Steam-rol jo.
A Steam-es konyvtarstukrura eleg egyszeru. Beallitasz a programoknak egy konytart barmelyik meghajton, es oda pakolja a jatekokat (a Steam, mint keretrendszer, maradhat a Program Files-ben).
Mindent feltornek, a Steam-et is, ezzel nincs gond. De a lenyeg, hogy ha eleg surun jonnek a patch-ek es plusz tartalmak, annak a feltoresevel mar nem fognak foglalkozni, igy aki komolyan gondolja, az kenytelen lesz megvenni.
Ami sokan csak akkor fizetnek valamiert, amikor kenytelenek, addig ugy sem valtozik a dolog, akarki akarmit mond es csinal. -
#2602 Online fizetés nem gond mert nem éri meg steamről vásárolni hanem mindent PHról giftként, úgy olcsóbb. Amúgy steames játékokat könnyen feltörik mindig, szóval warez szempontjából még jó is. -
#2601 Az a baj a steammel, hogy nem akarok reklámot nézni/azért fizetni hogy reklámot nézzek játék előtt és után, és nem érdekelnek az akciók sem mert amit akarok azt úgyis megveszek amit meg nem azt úgysem. Modding is macerásabb, mert nem látom hogy konkrétan miket telepít egy mod.(pl. skyrimnél minden ömlesztve van, ott ez gáz, rF2nél mod fileok vannak, ott nem lenne gáz) Meg az a hülye steames könyvtárstruktúra, illetve alapból lassítja a gépem a rohadt steam. Szerintem hátránya több van mint előnye. -
#2600 Teny, hogy sokan nem szeretik/ismerik a Steam-et, tobbfele okokbol: kulon felulet, csak online fizetes, maceras warez/udpate.
Az AC-nal azonline fizetes nem kulon gond, mert egyelore ugy sem tudnak dobozosban kiadni, ahhoz tul kicsi a ceg.
A warez problemajukat termeszetesen leszarjuk:D
A kulon felulet vaoban gazos lehet, ha valaki nem kedveli/ismeri, de Kunoseknak szukseges „rossz”: gyors, egyszeru, megbizhato terjesztes, update es kiegeszitesek. Rengeteg idot es penzt sporolna(na)k meg vele, hogy nem kell sajat vedelmet, admin feluletet, szervereket fejleszteniuk es uzemeltetniuk.