42876

banner
  • lac coo
    Preorder !!!! Akkor már nincs sok hátra !
  • lac coo
  • Tomsteel
    F@#zom beléjük, már elnézést, de első voltam...
    A meglévő időket mi a búbánatért nem lehet megtartani mikor fejlesztenek a nyamvadt programjukon?? Játék maga nem változott tudtommal.
  • lac coo
    RSR Live Time: new version v0.9.9_003 released
  • lac coo
    Interjú, érdemes elolvasni (olasz....)

Tervezett ár :39 - 49 Euro .....
  • Szabi #2514
    van Zonda ajtónyitós videó is :DD
  • lac coo
    Hanem mire ? :9

Ha már megcsinálnak egy autót, gondolom nem akarnak később visszatérni ilyen vackokat javítgatni, modellezgetni ....

DE amúgy szerintem ez nem egy friss szerzemény, nem most rakták össze ....
  • cselt
    De akkor remélem felnyitott lámpával lassabb kört lehet majd menni, mivel rontja a légellenállást :D
    Amúgy tényleg hozzátartozik meg tök jó dolog, csak most szerintem nem erre kéne koncentrálniuk.
  • lac coo
    Ez is kell, hozzátartozik az autóhoz !
  • GPx8
    Ez fantasztikus!
  • Szabi #2509
  • lac coo
  • Tomsteel
    Még nem ér rá a tavasz, el van havazva.

(gyenge volt sorrrrry)
  • pajti
  • lac coo
    Tavaszt tartani fogják, tekintve , hogy úgy tűnik idén a tavasz is lesz halasztva ! :)
  • endy papp
    Remélem nem csak a képeket nézegetjük karácsonyig,mikor bejelentik a 2014 év eleji megjelenést......XD
  • lac coo
    Szépen össze van rakva ez az autó is ....

• lac coo
  • Szabi #2501
  • GPx8
    "Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P"
  • Alexease
    Azert ez sem rossz.
  • Szabi #2498
    "..the new 3D Model created from scratch by Matteo..."
  • precise
    Ezt nyilván nKP-ből konvertálják.
  • Szabi #2496
    hátul hajtós lambo
  • lac coo
    Jah, semmi extra ....

• lac coo
    Ez mi lehet ...? :D
  • Ginger17
    Kimegyek a parkolóba és lefényképezem az 1.2-es Fabiámat. Azután feltolom egy oldalra azzal a szöveggel, hogy készítem az AC-hoz a 2005-ös Skoda WRC modot... na ez a project sem tart sokkal előrébb.
  • lac coo
    Bajnak nem baj... Egy nyers modellt csinálni lehet, azzal nem bukik semmit, map, shader stb az már lutri, ha nem tudják pontosan milyenre kell csinálni :)

De ezek a korai modellek általában csak mutogatásra készülnek ....10 ből 8 soha nem jelenik meg .
  • GPx8
    Ha még csak a modelleket készítik, az nem baj.
  • bardocz
    Online úgyis kevesebbet eszik, mint ugyan annyi AI.
  • lac coo
    A véglegesre gondoltam ! :)

FPS engem is aggaszt kicsit, bár fogalmunk sincs mennyit eszik az AI ( pl CARS-ban szinte semmit ...) online ....Szurkolok nekik, hogy sikerüljön javítani rajta ! :)

Ha meg ilyen marad nekem így is jó, 5 AI-t csak elbír valahogy, aztán majd lesz egyszer olyan gép ami elviszi .:)))
  • Alexease
    Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P
  • GPx8
    Super GT 2006 for Assetto Corsa – New Previews
  • Alexease
    Az 1.0 majd a vegleges lesz – gondolom. Ha esetleg lesz meg TP, akkor az a 0.99x sorozatok lesznek:)

Mostanaban nagy a csend, gondolom sok volt a gond, es nekifekudt faragni a kodot. Mivel latvanyban, technikaban, szolgaltatasban es tartalomban semmi kulonlegeset es kiemelkedot nem nyujt az AC, igy nem art ha legalabb ami benne van, az jol es gyorsan mukodik.
    Peldaul az fps, ami kicsit necces, barmivel hasonlitjuk is ossze (iR, rF2, CARS).
    Es meg hol van az online es az AI.
    Az online resz meg talan, mert az nKP-bol van tapasztalata, de nem egy Papy technika, az biztos.
    Az AI erdekes lesz. Elnezve a file-okat es a videokat, abban is az ISI rendszert kovetik, csak kicsit mashogy. Az alapotlet es a technika „ugyanaz”, csak valszeg a modder szempontbol faragtak rajta. De programozas szempontbol a kivitelezes ismet kedeses.

Tobb videoban is latni lehetett, hogy a vonatozo AI minden tagja, egymas mogott, a palya nyilegyenes szakaszan, kepes volt egypointon csinalni egy kigyozast, mintha katyut kerulnenek. Valszeg ott rossz a szamarvezetojuk;P De mi van ha eppen mellettuk van valaki?:)
    Programozasnal szamit a jo otlet, de sokkal biztosabb a tizeneves tapasztalat.
  • lac coo
    Lesz ennek valami 1.0-ás verziója a közeljövőben ? :)
  • Alexease
    Lesz demo a megjelenes elott vagy utan.
  • antgecc
    Lesz ennek vmi kipróbálható verziója a közeljövőben?
  • precise
    "Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?"

Ma mentem volna Silverstone-ba Ferrarit vezetni. 5 kör Megane RS-el, majd 5 kör 360 Modena, majd 1 kört visznek kétüléses Openwheelerel.
    Csak a szar idő miatt elnapolták :((((((((((((

• lac coo
    Tavaly Dunakeszin láttam egy Lambot és egy valami dögnagy S Audit az út szélén...Versenyzés közben utolérték egymást :DDD Lambo hátulja Audi eleje tropa ....
    Le akartam fényképezni de a rendőrök nem engedték :)))
  • Alexease
    Nem adjak ki a fejlesztest, ez csak modolas. Jelenleg is egy hires volt modder a fo emberuk. Csak a modolassal tudjak evekig eletben tartani a programot.
    Nem erdemes osszehasonlitani egy tobb szar dollaros berelt programmal, foleg hogy teljesen mas kategoria.