42876
-
#2279 És még a pasziánszban sem akadnak a lapok, igaz? -
#2278 Netkar ugyanezen vígan fut médiumon 4x elsimítássál. -
#2277 Laptop 2Ghz 2 mag HD43xx
10fps alapon
20-24fps minimum grafika -
#2276 ...és éppen most olvasom, hogy úgy tűnik találtak valami megoldást az fps kérdésre, gyenge videómemoria használatra, azt írta Kunos, ha jó lesz, kiad egy 0.9.9 -es verziót .... -
#2275 Bár szerintem valami optimalizáción görcsölnek, azért valljuk be semmi extra dolog nincs a képen, és bár nagyon szép. Ez 10 online ellenféllel használhatatlan lesz, legfeljebb DX7-re visszahúzva ....
És azért nagy dolgok nincsenek, egy kis HDR, szép texturák aztán ennyi ... ennek sokkal jobban kellene futnia .
Fórumon durva gépeket látok ( i7, 2X GTX 570 ...), blur off, cubemap low 120 fps-sel , és ez egy autó ! -
#2274 Ez van, ha ezen meg javitanak, kepzeld el milyen jo lesz addigra !:)))
Gondolom steamre is varnak meg, hatha osszejon....Azt meg lehet valahol nezni, hol tart a szavazas ?
Majd jol kisirunk meg egy autot addig a TP-hez.:)) -
#2273 ...ezek tényleg átírták a szöveget. Eltűnt a "tavasz". -
#2272 En mar ket hete „meguntam” es visszafele mentem:) -
#2271 azaz ... ! ;) -
#2270 A c:\Games\AC_TechPreview\content\texture\wrongway.png tartalmat torold ki vagy csereld ki egy tejesen ures/atlatszo masik PNG-re. -
#2269 Igen:)
-
#2268 A behajtani tilos táblát el lehet valahogy tüntetni ? :DD -
#2267 Jól teszi , kis lazítás is kell . -
#2266 Kunos most úgyis a gitárjaival van elfoglalva...írt valamit a twitteren, hogy beszerzett valami új Ibanezt. Ez is csak a pénzt költi meló helyett... -
#2265 Hát...gondolom azért nem rohangálnak kölcsön kérni ...:) -
GPx8 #2264 Ha van pénzük... -
#2263 Steam miatt tuti húzni fogják ameddig csak lehet .... -
#2262 Mondjuk az oldalukon ez van: „expected to be released in 2013”. Vagyis a tavasz sem biztos, sot a 2013 is csak varhato, remelheto, tervezett:DDD
Nem is ertem, hogy akartak ezt tavaly decemberben megjelentetni. -
#2261 De már legalább biztos, hogy idén tavaszra gondoltak ? :)
-
#2260 Az teny, ha valami jo, akkor azzal is erezni hogy milyen. -
#2259 Na jó de legalább ki tudnám próbálni, egérrel is érződik a jó fizika. -
#2258 De van, majd tavasszal;) Vagyis junius 22-ig barmikor:) -
#2257 Lehetni biztos lehet (nem probaltam), de egy elsosorban szimulatornak keszulo dolgot nem sok ertelme van egerrel kigyoztatni vagy drifteltetni.
Ezekben a vezetesi elmeny az elsodleges, ahhoz meg kormany illlik. Nincs benne azonkivul semmi: extra latvany, hangulat, anim, hangok, csicsa, tobbezres tartalom, folyamatos zuzas online versenyen stb. -
#2256 De lehet egérrel is kormányozni nem?:D nKPro-ban nagyon jól használható volt. -
#2255 megvan....sorry:) -
#2254 értem köszi!
amúgy honnan tudom letölteni mert felmegyek a weblapra, ott nem látom, pedig biztos kiszúrja a szemem:) -
#2253 NKP-hoz kaptál paycode_ot, azt kell bemásolni ebbe is, értelemszerűen ... -
#2252 nem bírtam ki, megvettem a netcart, hogy is lehet akkor ezt beüzemelni? -
#2251 Gondolom ,megjelenésről semmi hír ......? -
#2250 tedd fel a gpl-t:D jó vezetni:D -
#2249 de holnapig meghosszabbították, úgyhogy még meggondolhatod :) -
#2248 Jah, kormány nélkül nincs értelme ...
szerk.: ha holnapig még olcsó én megvenném, jó lesz később is .... -
#2247 Március 1ig volt az akció, meg amúgy sincs most kormányom:D -
#2246 Miért nem veszed meg az NKP-t? Önmagában is simán rablás megvenni, és pluszként ezt is kipróbálhatod ... -
#2245 Én még ki sem tudtam próbálni=/ -
#2244 a legjobb, hogy milyen alpári csúnya módon káromkodik ! :DD -
#2243 Lehet hogy a batyja volt, eppen most kapta anyuciotol a Ferrarit, es igy sikerult neki:) Az ocsi meg lefilmezte:D -
#2242 Off.: így kell betörni a lovat! :D
-
#2241 Meg mindig nem probaltam ki:) Majd talan ma. -
#2240 Nektek működik ez a deltai-idő csúszka app ? Nekem semmit nem utat ....