42876
-
#2239 Ezt honnan találtad ki ? :) -
#2238 Kunosek nem tudjak meghuzni a tartalom fizeteses modszert, pedig manapsag, hosszutavon az a kifizetodo.
Ha nincs hoza szolgaltatas (lasd iR), akkor teljesen jol mukodo dolog, hogy evente 1–1,5 jatek arat lehet rakolteni (nem kotelezo!), ugy hogy folyamatosan fejlesztik/frissitik/patchelik 4-5 evig az engine-t.
Sok ceg ugyanezt csinalja, csak evente egyben adjak ki, es sorszamozzak a programot (vagy atnevezik:P). Vagy marad a tartalom, csak belekerulnek a fejlesztesek, a javitasok, es nehany parastzvakitas (pl. F1 sorozat). -
#2237 MiniAPPS
Ez hasznos, mert en is 1280×720-ban tudom csak futattni, abban meg eleg sokat kitakarnak ezek a cuccok ha be vannak kapcsolva.
Bar korabban csinaltam sajatot is, csak uninstalltam az elozo verzioval egyutt;DDD -
endy papp #2236 Pedig még az is elképzelhető, hogy a véglegesben sem lesz több.....
Majd ezután mindegyiket külön meg kell venni.....ahogy a pályákat is.... -
#2235 Így szemre ez a részletességű fizika, kezelhetőség simán meglesz :
-
#2234 Mondjuk most már picit kezdem unni ezt az egy autót ! :DD -
#2233 Nem eliras volt, csak poen:) Esetleg a „meg/még” bekavarhatott, mert nem tudok gepelni:P
A Lotus 49-rol volt szo, es arra irtam, hogy: „... de ott még nem lehet vezetni;)” – mivel nehany honapja csuszik a megjelenes (megvettem, kifizettem, visszadtak a penzt, es most varunk). -
endy papp #2232 Csak a félre értések elkerülése végett,gondolom csak elírás történt.
Ez a Lotus 49 ami még NINCS az iRacing-ben.
Lotus 49 - Coming soon to iRacing!
Ez pedig a Lotus 79 ami van az iRacingben.
LOTUS 79 Iracing
Annyira azért nem vészes,a minap tekertem vele Spa-ba pár kört ,természetesen azt én is elismerem hogy nem könnyű (gyorsan)vezetni és eléggé kezelhetetlen,nagy valószínűséggel azért nem is nagyon mennek vele versenyeken.
De ha sokat gyakorol vele az ember és ráérez, azért el lehet vele mókázni.
Sajna nekem még nem sikerült ,de nem is ez volt a fő cél mikor megvettem anno ,csupán érdekelt milyen,természetesen én is azt mondom ebben a formában nálam is felejtős. -
#2231 Itt mindegyik autó szép, ez speciel az összes eddigi videó közül talán a legdögösebben vezethető . -
#2230 Az iRacing-ben is szep, de ott meg nem lehet vezetni;) -
GPx8 #2229 A Lotus 49'-re nagyon kiváncsi vagyok. Az rF2-ben jó vezetni, viszont bűn ronda. pCars-ban szép, viszont nem jó vezetni. Itt remélem, hogy szép is meg jó is lesz! -
-
endy papp #2227 ThX Jacek a képeket biztató előjelek..... -
#2226 :) jó lesz az!! de nekem az E30M3 pajszer kell:D -
#2225 F40-et várom , kedvenc autóm, számomra az a nagybetűs sportkocsi, normális szimulátorban meg még nem sikerült kipróbálnom.
Persze lehet béna leszek hozzá, meg nekem eleve 200 fölött már csőlátásom van ! :DD -
#2224 -
#2223 -
endy papp #2222 No jó persze annyira nem vészes,ez a kocsi sem.
Én mondjuk az open wheel kategóriára leszek kíváncsi ,remélem nem csak zárt kasztnisok lesznek a játékban,igazából az iRacingnél sem preferálom őket,no meg úgy általában,de ez már csak egyéni ízlés és vélemény.
A netKar-nál is jobban bejöttek a nyitottak.
-
#2221 Mondjuk nem roszz autó ez, sőt nagyon is jó, és így 600 fokon, (szerintem...) picit élethűbb kormányzással maxijó, csak lesznek ennél jobbak is. A kis Eleven, a Fiat, az Xbow mind izgalmasabbnak tűnik, nagy GT vackok annyira nem izgatnak ... -
#2220 Azt azert hozzatennem, hogy 900 fokra van kalobralva a jatekban, azota lusta voltam piszkalni, de gondolom ha valali eleve 600 kalobral, akkor ott sem kell allotgatni, legfeljebb a 900 gokos autoknal.... -
endy papp #2219 THX az infóért.
Ezen részét valahogy én is így gondoltam.
Habár nekem a driverben is 600 van mindig (nem állítgatom),de az iRacingnél mégsem kell semmit állítani,ott minden kocsit egyedileg beállít a program olyanra amilyenre kell,remélem valami hasonló lesz itt is.
Ahogy "lac coo" írta "De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elő sem fogom venni:)))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna :)"
Ezzel én is így vagyok,+ még a kormányszöggel is ahogy írtad.
-
#2218 Most olvasom a fórumon amiről lent írtál. Kunos azt írja, hogy az alap, hogy 900°-ra állítod a driverben a kormányt és utána a progi mindent megcsinál maga: ha formula autoval mész, akkor az csak ~480 körül fog forogni, hiába tekered tovább. Igazad van, ezzel az egyik része a dolognak (amin én problémáztam) ki van pipálva. Csúszka kell, majd pl. azoknak, akik mondjuk 180°-as kormánnyal ügyeskednek... na azok addig most nem mennek körbe a pályán az tuti. :) -
#2217 Akkor kell igen .biztos lesz valami, bár ma már szinte általános a 900 fok, azért gondolom rengetegen tolják régebbi kormányokkal, nem lehet azt mondani ,hogy gyerünk vegyetek új kormányt :)) De biztos vagyok benne nem ez a lotus lesz a szívem csücske, kb elő sem fogom venni:)))Szeretem a lassú autókat, de ez már túl béna :) -
#2216 "MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerűen csak addig fog működni"
Logikusan hangzik, de azért erre majd nagyon kíváncsi leszek... és ha mondjuk majd a McLarenben 480-at kell tekerni a maxhoz, ebben a Lotusban meg 900-at, akkor ha neked 600 fok a driverben, akkor nyilván nem fogod folyton átirogatni az ini fájlt. Kell az a csúszka na! :) -
#2215 MONDJUK ARRA NEM KELL CSÚSZKA, HA KISEBB (upsz) az autó kormányszöge mint a driverben, akkor nem kell csinálni semmit egyszerűen csak addig fog működni .A baj akkor van ha a driver-kormány szöge kisebb mint az autóé, akkor már muszáj valamit állítani ...
Minden esetre továbbra sem értem, mitől olyan más vezetni az autót 600 fokon mint 900-on, nyilván a kerék kitérés hozzá van igazitva, szóval ugyanúgy működik 600 fokig mint ha 900 -on lenne csak ott egyszerűen vége van.
Lehet a gumik veszítenek hirtelen tapadást ha túlfordítja az ember.
Az minden esetre érdekes, hogy 900-on sokszor iszonyat nagyot kell tekerni , pedig az autómban is annyi van, és a legkisebb körforgóban sem kell még felet sem tekernem ... Most így 600 fokon ugyan olyan érzésre, szóval így marad, nem csalni akarok, vagy előnyt szerezni egyszerűen így autósabb az egész . :)) -
#2214 "Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák"
Erre írtam korábban, hogy muszáj lesz valamit kitalálniuk, mert nyilván egy formula autóval nem fog bohóckodni 900°-on az ember és nem fogunk ki-be lépkedni a progiból, hogy folyton állítgassuk a kormányszöget. -
#2213 Lehet , nem sok appot nézegettem, én valami olyasmire emlékeztem, hogy a megtett távból, részidőkből, vagy a legjobb részidőkből jósol valami köridőt ...azt hittem erre gondolsz ... -
#2212 Az is pont ugyan ezt csinálja, csak számot ír, nincsen grafikon. -
#2211 Az szerintem más, ez ha jól értem olyan dolog, hogy bárhol vagy éppen a pályán a legjobb idődhöz képest mutatja az eltérést, amikor a abban a körben is épen ott haladtál ....Vagy valami ilyesmi :)))
Parasztosan: azt mutatja mennyire vagy lemaradva vagy előnyben a ghostcar-hoz képest ... -
#2210 Aristotelis írta forumon, hogy aki kevesebbb kormányszöggel szeretne játszani, az írja át, ( pl nálam 600/900=0,6666), de sokal jobb lett minden. Valszeg mert kikerült az az egy csúszka is ami volt,így aztán semmit nem lehet most állítani az autón, a fene se érti már, tele van a fórum ezzel a kormány mizériával :)))
Azt mondták lesznek majd ezekre dedikált csúszkák ....
Az az app nálam konkrétan semmit nem csinál, semmi nem jelenik meg az ablakban ....De értem, olyan mint a delta idő , azt szeretem az jó dolog, rF2-ben is nézegetem mindig ...... -
#2209 Játékban alapból benne lévő nem működik túl fényesen, elég nagy eltérés van néha a végső köridő, és a jósolt között. -
#2208 Az a skalazas a te kormanyod es a jatek kormany (autokerek) elfordulasi aranya. Ha pl. 900 fokon vagyok, a skala 1.0, akkor 900-at fordit a programban, es a kerek 26 fokot fordul ki.
0.5-os skalazasnal en 900-at forditok, a jatekban 450-et fordul a kormany, es a kerek is fele annyit (13 fok).
De teljesen linearis.
Ez annak jo, aki szeretne 900 fokos driverbeallitassal, 90 fokos kormany forditassal helyben megfordulni – nem probaltam szorozni a skalazast, nem biztos hogy mukodik, de aki nem szeret sokat tekerni, hozzaszokott hogy mindennel F1 kormanyzassal kanyarodik, az tesztelheti;) -
#2207 Meg nem probaltam;)
De az iR-re hivatkozott, es az ugy mukodik hogy ha zold akkor jobb a szektor/aktualis idod, ha piros akkor rosszabb. Minnel hosszabb a csik, annal tobb az idoelteres. A skala ket veget be lehet allitani, mennyi legyen vizualisan (pl. +-2 vagy +- 0.5 masodperc).
Teljesen jo, mert valosidoben latod a palya minden reszen, hogy mennyivel vagy jobb vagy rosszabb a legjobb iododnel.
Persze ehhez suru virtualis szektoridok kellenek es/vagy palyahosszbol/sebessegbol/egyebbol szamolt eredmenyek.
Hogy az AC mit szamal, azt nem tudom. Lehet hogy csak a 2 fix szektor van benne. nem tudom hogy mukodik, meg nem neztem bele a programba.
-
#2206 Ez mi is pontosan, nálam semmit nem csinál ... :)))
Cfg-ben mi az a steer scaling ? Átírtam 600 fokos kormányhoz (1-ről 0,666-ra) és sokkal simább lett minden. Lehet eddig nem volt lineáris a kormányzásom ? -
#2205 APP-okkal bármi megoldható, olyan HUD-ok lesznek még hogy hujujj. :P Én drukkolok, hogy támogassa majd a külső kijelzőket is (RPM, fokozat, stb). :)
Nem szeretem ha csak dísznek van előttem. :D -
endy papp #2204 Főleg még akkor lenne az igazi ha az előttünk,mögöttünk levőről is úgy adna tájékoztatást , az időket mutatva,no meg még ha spotter be is mondja ,figyelmeztet stb,stb,de nem hiszem hogy annyira belemennének az AC-nél mint az iRacinben,ezekre a dolgokra.
De már ez is nagyon jó opció lesz ,gondolom lesz még benne amiről csak ezután adnak tájékoztatást,vagy később építik be a játékba.
Minden esetre azért ez így elég kevés infó ahhoz hogy rohanjak az emberek megvásárolni mikor megjelenik,vagy még messze a megjelenés és ezért a nagy titkolózás.
De az tuti hogy 1 hónapon belül nem fog megjelenni,mert ez így marketing terén 0,no de ők tudják....lehet hogy nagyon nincs olyan állapotban hogy ki merjék adni....egyenlőre megy a találgatás. -
#2203 Performance Shaper APP
Ez jo talalmany, az iR-ben jol kitalaltak. -
#2202 Szerintem a kapcsolatokról is szól ez. Kunosék jóba vannak olasz és angol verseny istállókkal, onnantól meg további kapcsolatokat kiépíteni gyerekjáték. -
#2201 Valszeg ingyen van a licensz, de ami biztosabbnak tunik, hogy ezek „magan/privat/kiscegek”, talan egyszerubbek mint egy mammut autogyarto (pl. Opel/Chevy/Holen/Cadillac/stb. - GM).
Gondolom Pagani mesternek mutatnak egy-ket kepet a programbol, o meg rabolint, hogy tok jo;) -
#2200 Vagy ingyen, nekik is ingyen reklám .Vagy ócsó, mit tudom én ... :)