42876
-
#2359 Lehet hogy használnak gyengébbel de lehet hogy kikapcsolják a füstöt:D -
#2358 Mondom nem fika volt:) 4giga kevés egy jó win7-es rendszerhez:( nem csak azt kell nézni hogy egy játék mennyit eszik:)
ok ez csak egy szer Dirt3...
-
endy papp #2357 Ennél gyengébb és lassúbb VGA-val is használnak 3 moncsit.
Ja teszek bele több memóriát azért hogy ki se használja a játékok nagy része, csak 1-2. Majd pár év múlva ,de akkor már 9000 sorozatú VGA-t veszek..... -
#2356 Ez nem fika! Mert elég sok dolgot bevállalnék a gépedből de sajna telik az idő VGA DX11-ben szerintem kevés már 3 moncsihoz..
Igazából csak az mert az AC-nek gondolom nem kell több memória de a mostani árakon biztos bele tolnék legalább 8gb-ot:D -
endy papp #2355 Amiket írtál... lejjebb vettem,sokkal nem lett csúnyább 20-25 fps nyertem,de ez előtte is így volt.
De ami a füst effektet tolatásnál írtam az így is 25-30 fps esést produkál,azért ilyeneknek nem szabadna ekkora esést produkálnia.
Minden esetre ha még pár dolgot lejjebb veszek további javulások jelentkeznek az fps-nél ,de már netKar pro szintig ne kelljen lemennem,mert akkor azzal tolom ezt meg hagyom annak akinek ennél jobb gépe van......
Intel Core i7 2600K s1155 Processzor
Gigabyte GV-R697OC-2GD -HD6970 2GB PCle Videokártya
WD 1TB 32MB SATA3 winchester
4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX memória KIT
FSP 650W FSP650-80EGN Active PFC 90+ tápegység
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 s1155 alaplap
Na mind egy ,majd a kész játéknál kiderül minden. -
#2354 Mivel techpreview, probalj ki ezt-azt, es ha valami latvanyos javulas van, akkor azt ird be Kunoseknak.
Pl. probald ki:
- szerintem a Cubemap Resolution boven jo LOW-nak, a Faces per Frame meg 1-nek. Ugy sem latni az autobol, felesleges. Allitolag sokat zabal.
- A 3 Antialiasing beallitast is lejebb lehetne huzni, biztos pixelesebb lesz, de talan hasznalhatobb sebesseggel;) -
#2353 Milyen géped van? -
#2352 Ezeket írd le a fórumukra is. Azzal, hogy itt leírod nem mész semmire, azért van ez a techpreview, hogy kapják a visszajelzéseket. -
endy papp #2351 Nos kipróbáltam ezt az "új" verziót
Nálam semmi pozitív változás.
Az fps ugyan annyi (50-60 között)ugyan azokkal a graf beállításokkal normál használatnál a pályán.
Miért is írtam mind ezt,ha lemegyek a pályáról a fűre(tudom lehet a pályán is menni...ha ha ha)már csökken az fps , ha megforgatom a fűben, esetleg gumifüst hátramenetben a pályán....30 körüli fps,szinte diavetítési szint,remélem ezt nem gondolták komolyan a készítők se.
Eddig azért ilyet nem tapasztaltam a régebbi verzióknál sem,pedig akkor is csináltam hasonlókat,próba kép.
Ezzel a graf beálítással
Grafikai beállítás AC.
Arról nem is beszélve ha full grafra teszem,el sem indul vagyis be sem tölti a pályát......
Mi lesz multiban 15 kocsival,(nem 20-30-al mint az iRacingben)ja butítsam le a graf-ot mi.....,akkor veszek olyan játékot ami egy kis megforgás és gumi füsttől nem lassul diavetítés szintjére 1 kocsival.
Ugyan ez a helyzet 1 moncsinál 1920-ban is,csak ott 80-90 fps-ről esik néha 60 körülire,ha a hasonló műveleteket végrehajtom.
Asszem még ez a játék megvárja az őszt mire megvásárolható lesz ,direkt nem azt mondtam hogy kész.
Tudom én nem kell 3 moncsival tolni,no és erősebb gépet kellene vennem stb stb,,na persze majd ha piros hó esik.....
Ha már szim ,akkor minimum hogy a 3 moncsit jól kezelje,vagy ha nem bírják megcsinálni akkor tegyék bele a netkar Pro grafját
Nekem azzal sem volt különösebb gondom,még na sincs.
Azt nem értem mit piszkálgatják ezt a demót,adják ki majd javítgassák azt ,mert addig úgy sem derül ki míg a multi és egyéb dolgokat nem próbája ki a nép hogy valójában hogy is muzsikál .
Sajnálom hogy ezeket kellett írnom... szívesebben írtam volna jókat .
-
#2350 Spike amikor hirtelen kis időre nagy mértékben csökken az fps. -
Csirkenyál #2349 Nekem javult az FPS egy kicsit, az eddigi átlag 58 most 68/70 lett. Minimumon... -
#2348 Nálam semmi változás, ugyan olyan mint amilyen volt, stabil 70 fps a korábbi beállításokkal. Gondolom akinek gondja volt, annak javult ....
Amúgy mi az a spikes az fps mellett? Ha jól emlékszem arra panaszkodtak sokan, azért van ez az update ... -
#2347 Halalom, mikor egy moddolhato, piszkalhato jatekot ujra kell rakni..... :))) -
#2346 Koszi! -
#2345 Mindenkinek meg kell varni, senki nem kapja meg elobb:)
De ha beta tesztelni akarsz, akor az (sajnos-nemsajnos) nKP-hez kotott. -
cstibikeee #2344 Tech Preview build 0.9.9 is out -
#2343 Azert az AC garage project jelleget jol tukrozi, hogy benne felejtette az utobbi 1 het crash logs file-jait:D -
#2342 Szóval akkor ha nincs meg a nKPro akkor meg kell várnom a teljes játékot? Hát nem örülök de mind1 mert még mindig nincs kormányom... DFGT-vel nem elégednék meg G27 meg drága nagyon szar az euró:S -
#2341 Eredetileg (most nem szamit a 2012. ecember:P) 2013 tavaszra igerte, vagyis junius vegeig meg van ido;) De az utobbi idoben a tavasz is lekerult, vagyis adott meg maganak idot:)
De a demo, valszeg csak a vegleges utan jelenne meg, az ahhoz kiadott patch-ekkel egyutt:P -
#2340 Van aki tesztelje azokat. Grafika más dolog, kíváncsi volt milyen jól vagy rosszul fut, vagy milyen a várható géppark, illetve a sok-sok konfig miatti bugokra .... -
#2339 Valamit azert piszkalt a kodon (input lag es tarsai) mivel ezekhez (thread synchronization, DirectInput) hozzanyult. Valami bug akkor biztos volt.
De ez valszeg csak bizonyos rendszereken egyertelmuen erezheto (hightech cucc, tobb kartya, tobb monitor, tobb vezerlo, full 3×HD stb). -
#2338 De azokat is még tesztelni kéne mielőtt kiadják demoba, jó sok idő lesz ez még=/ -
#2337 Akkor nem szoltam:) -
#2336 Netkar Pro most 6.99€ ami tartalmazza az Asetto Corsa preview próbaváltozatának használatát -
#2335 A direkt link behalt :))) -
#2334 Raklikkelsz a Download-ra:D A hatterben tolti le, ha kesz, utana tudod menteni. A MEGA tok jo, ne tessek szidni, 50GByte-ot adnak ingyen:))
De a DirectLink-rol nekem azonnal lejott. -
#2333 A keves fps vs. input lag, bizonyos szint felet azert bug;) Illik kulon kezelni a fizika es a kormany reszt.
150km/h temponal, 50fps-nel, 0.8 meter/kepkocka. A tobbi linearis, lehet szamolni;) -
#2332 Erről a Mega fa...ságról hogy lehet letölteni ???? -
#2331 Remelem nem:D
Az auto es a palya valszeg ez lesz (talan lesz benne masik auto is). De a demo-ban szerintem az AI es az online lehetoseg kotelezo. -
#2330 Jó, ezt értem, azt gondoltam valami bug vagy valami miatt gyorsabb az ember, ha gyorsabb....
De ez kb mindennel így van, én azt vettem észre 70 Fps-től kezd szép sima lenni, mindegyik autós játék. azt mondjuk nem számoltam ki, hány méter haladás jut egy képkockára de tuti amiatt egyszerűbb a dolog.
És ne felejtsük el, hogy kevés FPS-nél sok játékban van input lag, ami ugye megint csak számít .
Vagyis továbbra sem értem ebben mi a hír, vagy ez miért a játék hibája, amit nem kellene "így " hagyniuk ...? :) -
#2329 A "demo" is ugyanez lesz. -
#2328 Mivel ez meg mindig csak techpreview (zart beta). -
#2327 Kijött az új build, továbbra is csak olyanoknak akiknek megvan a nKPro. -
#2326 Teny, hogy az AC kicsit lassunak szamit, vagy az optimalizalas vagy a technikai megoldasok miatt.
Az iR teljesen mas vilag, negyedik eve publikusan mukodik, naprol-napra folyamatosan fejlesztik, kis lepesenkent, soronkent kitalalva, optimalizalva, tesztelve. Az iR-nel a keszitok letszama, kepesitese, multja, hattere teljesen mas mint Kunoseknal.
Kunos sem bena, de azert megsem egy Papy multtal rendelezo fejleszto:) -
#2325 fórumon a fejlesztők írták, hogy ők 50 fps-sel is ugyan úgy 22-es köröket tudnak menni, mint 100-zal, szóval ez user error. Nincs hozzászokva a szeme a szaggatáshoz. Gondolom 16fps-sel körbe se érnének a pályán. Míg én volt, hogy ennyivel játszottam lfs-t. -
endy papp #2324 Pont egyszerre írtunk hsz.
Amit írsz valóban igaz ,félre nem értsd ,nem vitának szántam soraim csak meglepett,hogy ilyen is van.
Mellesleg halkan elárulom neked az én gépem nem "atlag Magyar 4-5 eves barkacs-sporolos cucc" 270 ért már nem csak pár drótot meg ventilátort adnak,hogy a moncsikat ne is említsem.
Csupán erre alapozom mindig hogy azért még van mit optimalizálni a készítőknek.
Nem kell nekem jobb grafika mint az iRacinben,ott minden maxon,és egy Nascar versenyen ahol van 43 kocsi ott sem megy 80-90 alá az fps csak nagyon ritkán ahogy road-on is csak némely pályán ,de nem számottevő és észrevehető. -
endy papp #2323 Csupán annyi hogy 50 fps nél lehet hogy szebb grafon használod a játékot,és gyönyörködsz milyen szép a játék ,és minden körben mp-eket buksz ,vagy lebutítod a grafot rondább lesz,de így + fps-eket nyersz és gyorsabb leszel minden körben.
Szerintem elég egyértelmű.....hogy azért ebben van némi kivetni való ha valóban így van.
Én nem próbáltam de a srác aki írta a cikket igen ,és már az első 100fps-es körében jobb időt ment -
#2322 Ez csak akkor erdekes, csak akkor erdemes velemenyezni, ha egy fejleszto irta, mert user-szinten barmi megtortenhet;)
De az teny, hogy nativ monitor frissites alatt mindegyik autoszimmel rosszabb menni. Vagyis ha a monitor 60Hz es az FPS csak 50, akkor az mar erezheto lehet vezetesi elmenyben is.
Es ez ugy, hogy nincs osszedrotozva a megjelenites a fizikaval.
Nem mondom hogy az AC tokeletes, ezt a reszet (100fps:P) nem probaltam, de ketlem hogy fizikailag igy lenne megoldva.
De bug es anomalia termeszetesen boven elofordulhat:)
A techpreview megjeleneseig szinte csak a sajat nehany gepukon teszteltek, ami valszeg nem az atlag Magyar 4-5 eves barkacs-sporolos cucc. Ezert van a TP, hogy az ileynek kibukhanak es meg tudjak csinalni.
-
#2321 No de mi az összefüggés, leszámítva hogy valóban jobb minden 100 fps környékén ? -
endy papp #2320 Na ez érdekes ....most olvastam hogy akinek 50 körüli fps van annak másodperceket is jelenthet mínuszban,mint akinek 100 ,1 kör alatt,na azért ez gáz ,főleg ha így marad a kész játékban is.
Nehogy már a grafikát azért kelljen lebutítani hogy jobb köridőket menjen az ember,vagy áttérni 1 monitorrahogy gyorsabb legyek,no de remélem ezen részét is javítják.