42876

banner
  • Alexease
    Azert egy autosjatekban a Ferrari eleg jol hangzik, foleg egy ilyen csapattol, meg ha korabban a ferkanak is dolgoztak.
    Ha Ferrarit, Lamborghinit, Aston Martint, Lotust, Corcette-et es hasonlokat szeretnel latni, akkor nyaron erdemes kinezni az Andrassy-ra vagy a Hegyvidekre, ott mindig van nehany:)
    Termeszetesen igen gusztustalan es visszataszito egy UV-zold Lambo-ban egy hatalmas, zsirdagadt, fukszos Ork, de hat ez van:)
  • lac coo
    Miért ne legyen?!

Attól mert lesz moddolt pálya, autó, még nem kötelező letölteni ha szar...
    És attól mert moddolható még ők is készítgetik a DLC-ket hozzá ....

Nyílván lesznek gagyi modok is, de ha már néhány jó lesz már megérte !
    És amilyen hájp van most, úgy tűnik hajlandóság is van a moddoláshoz, szerintem sok modder átpártol ide ....

Iracing könnyen fejleszt, hatalmas pénzekért ad kölcsön minden pályát és autót a játékosoknak !Ilyen ide nem kell !!!
  • LaszloLedzenyi
    pont a moddolás nem kéne, legyen kevesebb autó kevesebb pálya, folyamatosan új kiegészítők, új pályák, autók, de a fejlesztést nem szabad kiadni a kezükből, lásd iRacing
  • lac coo
    Azzal egyetértek ,köztudottan a kicsit felpiszkált utcai verdákat szeretem.
    Persze jó az F40 is, de valóban lehetne több olyan autó, amiről el is hiszem, hogy valóban van olyan a világon, nem csak renderelt fényképek ....:))

Talán ha a moddolás beindul ....
  • Tomsteel
    Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?

Jó lenne a hétköznapi autók táborát is erősíteni 1-2 plusz járgánnyal.
  • lac coo
    akkor csak félig-meddig Ferrari...

Bár akkor hivatalosan még sem az, ami jó hír, mert akkor még 3 Ferrari jön majd a játékba !
  • Szabi #2473
    az eredeti utcai járgányt a Ferrari csinálta egyedi megrendelésre James Glickenhaus-nak és bő 4millió usa dollárba került egy Enzo-t átalakítani :D

a Glickenhaus P4/5 Competizione-t az utcai testvérére hasonlító dizájnra csinálták, de egy 430 Scuderia az alapja és a gyár nem ismeri el Ferrari-nak, mert nem ők csinálták :)
  • lac coo
    Dehogynem, az félig-meddig Ferrari cucc ...
  • lac coo
    Jah..
    Én mindig abban voltam, hogy azt valami Ferrariból tákolták ... :)
  • Szabi #2470
    az nem Ferrari :)
  • lac coo
    A P4/5 Competizione beleszámít az ötbe ?
  • Alexease
    Clearing things up regarding Technology Preview.

WHY THE TECH PREVIEW NEEDS AN NETKAR-PRO LICENSE?
    Because first of all it's a bug hunting version and amongst other things we need to test the paycode system which is similar to netKar Pro.
    At the same time, we also say a big "thank you" to all our customers that have supported us for all those years.

WILL WE RELEASE A FREE TECH PREVIEW?
    YES! We will release a free for all demo later. It will have more content and more features. Don't worry, all you need is a bit of patience.

CAN I STILL PLAY AC TP IF I BUY NETKAR-PRO NOW?
    YES! Please do. Not only you get AC TP to try, but you also get another game for a very very low price of 5.99€!
    And that's not all, because the income from netKar Pro sales, goes directly to new licenses. As a matter of fact we already announced the McLaren license and it's partly because of the people that bought nKP!

HOW ABOUT THOSE THAT BOUGHT ONLY FVA?
    Unfortunately, FVA is a Ferrari game and we don't have the possibility to include FVA clients in the AC TP. Terribly sorry about that, but hey, it is still a win situation for FVA clients too. Because of some top secret projects and all the FVA sales, Ferrari was satisfied from our work and so we managed to get the license for 5 Ferrari cars inside Assetto Corsa!

Thank you everybody!
  • Szabi #2467
    imgur-ról nem linkelünk.. ilyen bazinagy képet meg nem szúrunk be topikba :D
  • cstibikeee

autó motor tuning show expo
  • lac coo
    Még nincs , majd lesz valamikor...és a valamikor után valamikor talán meg is jelenik ( nyáron ? ) ...:)
  • pedobear
    Mennyibe kerül úgy?
  • lac coo
    Elvileg Kunos akar preorder-t, az gondolom kb azt jelenti, hogy az elővásárlástól számítva plusz 1-3 hónap megjelenés, szóval odébb van ez még :)))
  • lac coo
    Oksa, köszi !
  • Jacek
    Ami gyárilag bele való szerintem vékony:) 05-30 talán de megkérdezem:)
    Enyém is csattog kicsit hidegen 30000 volt benne akkor is csattogott:)
  • lac coo
    Köszi !

Igazából megkérdeztem C2 fórumon is, mindenki azt mondta, hogy ez ilyen ! :)))Amúgy nincs bajom vele, csak hidegen kicsit dizeles a hangja :))

Igazából nincs hozzá füzetem, pontosan mi az ajánlott olaj bele ? :)))
  • Jacek
    9500 a Bárdiban ebből van azt hiszem 37% azt hiszem, de majd holnap többet tudok:)
    Egyébként az enyém is csattog hidegen ez egy Citroen csak szólok:D
  • Jacek
    Holnap megkérdezem neked a lehetőségeket, nekem van 30-40% a Bardiban ha van ebből valami, vagy gyáriban:) beszélek az M5-ben a vezető szerelő haverommal mit mond:) de megkérdezik a Citroen Hungária tanácsadóját is ha kell:)
  • b-type
    Abban igaza van hogy mindet kell cserélni, ha cserélni kell(!).
    De egy mosást mindenképpen megér, mielőtt 200ezret ráköltesz szvsz.
    Nem tudom mennyi idős, de normális viszkozitású olajjal sok sok évet elbír egy szett.
    a hidrotöké-re meg még keress szvsz, mert 16 darabnál minden ezres 16ezret ér, és használtat ne(!), max donorautóban és jó áron (akkor viszont meg ajánlott :).
  • Solt
    Féktávon azok az arcok! :DD Azért látni a fején, hogy nem ilyen lassuláshoz van szokva... :D
  • lac coo
    ON.:
    kb ilyen vezetési élményt várok AC-tól, a Lotus alapján szerintem simán lesz ilyen vajsima fizika :

• lac coo
    Hát ennyibe kerül sajnos ,annak utána néztem. Olajat lecseréltem, attól sokat javult, de még így is hallani azért hidegen ...
  • b-type
    OFF:
    hidrotőke?
    ölég soknak tűnik a 160ezer+szerelés, és nézz utána, be lehet még próbálkozni ezzel-azzal (gyári ajánlású olaj(!), mosás)..de ezt egy normális szerelő végigzongorázza veled.
    ...ha egyáltalán ez a baj, bár elsőlépcsős probléma, mert sokszor az olajra nincs odafigyelve.
    On
  • Fehercsoki
    Fú hát szerintem kérdezz meg másik szerelőt is, akár többet is.
  • lac coo
    http://photos.3dvisionlive.com/Kunos/album/5143ab0f5ec346fe0b0000c9/

• lac coo
    OFF, de hátha itt tud valaki segíteni , megfelelő helyen nem jártam sikerrel...

"Citroen C2 VTS.ben egyik szelep, hideg motornál kicsit csattog.
    Szerelő váltig állítja, hogy ha meg is találja melyik az, akkor is mind a 16 db szelepemelőt ki kell cserélni, mert ha csak egy újat rak bele, akkor a mellette lévő megy tönkre a megváltozott olajnyomás miatt ...
    Igaz ez ? Rohadt drága az a kis vacak, majd nem 160 000 ft a 16 db + munkadíj ...."

• lac coo
    Amúgy gondolom semmi újság nincs megjelenéssel kapcsolatban ...?
    Legalább valami kb időpontot mondhatna :))))
  • Fehercsoki
    Nem tudom, csak láttam hogy fent van, de amiben van LANos multi azt fel is lehet törni hogy működjön warezzal.
  • lac coo
    De online szerintem nem magy ,ha jol tevedek, rf1 viszont igen....De mondjuk ez mindegy , nem ide tartozik.Rf2- ben jelenleg halott a moddolas, bar ahogy tudom meg nincs is moddolhato allapotban.....
  • Zsoltee_a_bator
    Mind a ketto a mod-olasra epit, hogy sikeres legyen. Es amennyire tudni lehet, AC-re konnyebb modolni. Persze RF2 modolast viszi az RF1 eleg eros hatszele, meg van par excluziv feature benne. Erdekes lesz latni, melyik lesz nepszerubb hosszutavon.
  • Fehercsoki
    rF2nél is egyszerű a warez, legújabb buildet mindig feltörik.
  • Solt
    Amíg néztem addig is fülig ért a szám... :D Volt anno valami THQ-s MB Truck Racing... na az baszott jó játék volt a maga idejében!
  • GPx8
    Igen. Azt hiszem rF1 alapra készítették. Amúgy tetszik. :)
  • Solt
    ERRŐL halott már valaki? Videó alapján nem rossz... :)
  • lac coo
    Viszont autokinalatban jelenleg rf2 eleg gyengecske. AC meg palyakinalatbol.... :)
    Szerintem meg csak papiron konkurencia, aki egyiket megveszi szinte biztos ,hogy a masikat is .Bar rf1 eleg nepszeru minden retegnel, de ez csak a pofonegyszeru warez miatt van.....megvenni aligha vette meg a tomeg.
  • Alexease
    Csunyanak azert nem neveznem, max kicsit bug-os;)
    De bugosnak sem nehez lennie, amig az AC elegge letisztult, csak 5–10 egyszeru shadert tartalmaz (ami modolhato), addig az rF2 ennek a 10-szereset. Az AC-ben sokkal egyszerubb es bugmentesebb megoldani peldaul egy vetett arnyekot a 1 shaderes statikus aszfalton, mig az rF2-ben tobb dinamikus (fizika, grafika) reteget kell egymason kezelnie.

De a lenyeg, elvileg konkurencianak szamit, de jelenleg meg teljesen sem az, az rF2-nek tobb eves elonye van. Igazabol szukseg van mindkettore;)