2387
-
#345 Puzzle egy szál sincs benne. Mivel a lények csak este jönnek a nappali részek egyrészt visszaemlékezések, vagy átkötő részek. Mászkálni kell, és megy a storymesélés. -
#344 De akkor az csak ilyen kitöltő rész, vagy kell ott is puzzlet megoldani, vagy akciózni? -
#343 Vannak nappali átkötő részek. -
#342 Amúgy kell majd ebben világosban is menni, mert mintha rémlene, hogy voltak olyan képek is ahol napsütés volt? -
#341 Pontos dátum elvileg volt eddig is, mivel az American Nightmare-el egy napon adják ki. -
#340 A kiadó a héten meg fog lepni minket egy napra pontos dátummal. -
mester1987 #339 Hát sajna ez van, bár amennyire vártam a GTA IV-et 2008-ban akkorát csattantam is a csalódástól. -
#338 Adja isten. :) -
#337 Max nyárig lesz drága ott aztán steam akcióban megszerezhetjük ingyen! -
#336 én is tudom hogy a GTA4-nek csak más szájából akartam hallani. :) -
#335 LA Noire is hamar akcios lett, szvsz ez se marad 40 EUR sokáig ... -
mester1987 #334 GTA IV még mindig...de az a RAGE engine a GTA-ban már szeritnem javíthatatlan a patchek végett is és annyira nem is szép, csak részletesnek mondható. -
#333 Én azért bízom az olcsóbb árkategóriában, mert abban a több kérdéses interjúban sem adtak választ a konkrét árra, csak annyit mondtak ,hogy majd mikor már közelebb lesz a megjelenés akkor megmondják. -
#332 Dettó -
#331 Én is a 20 euro-t vélem korrektnek. -
#330 Steam-en 29,99-39,99 euró közé tippelem!De ha sokat akarnak eladni akkor 19,99 ár már baráti lenne! -
#329 40 eu-nál több biztos nem lesz, nyugi :) -
#328 Buzi játékiparban nem lehet tudni. :)
Rádobnak egy többmonitorost meg 3d-t mg fizx-et és már megint elkérnek full árat.
Én nem lepődnék meg.
Sőtt közbe gondolkodtam mivel lesz dobozos változat szinte garantáltan kövér árat szabnak neki.
De nemgáz lesz még steam-en akció. -
#327 Biztos nem lesz 50 eu. 2 éves projekt eleve. -
sublimaze #326 az is egy megoldás... :D -
#325 Oké de akkor is, vazze most megint adjak ki 10ezret ? :P
Akkor várok pár hónapot. -
sublimaze #324 PC-n új játék szal... :D -
#323 Jut eszembe az árakról tudni valamit?
Olcsóbb áron lesz vagy új játék árába mérik majd?
Letöltős és dobozosra is vonatkozik a kérdésem. -
#322 Hagyjátok már abba ezt Fiziks témát bakker -
#321 Nem mondtam hogy mennyiségi 1 magos tulaj van.
Igen szép mennyiségre nőtte ki magát, de sajnos még mindig a legtöbb játék nem tudja kihasználni a 4 magos cpu-kat vagy jobbanmondva 2 magos cpu-kkal is vigan elfutnak. -
#320 azt azért kétlem, hogy manapság volna mennyiségi 1 magos játékos:
steam stat
Physical CPUs
Unspecified0.01%0.00%
1 cpu 5.57% +0.35%
2 cpus 48.22% -0.25%
3 cpus 1.36% +0.04%
4 cpus 42.97% -0.39%
5 cpus 0.01% 0.00%
6 cpus 1.54% +0.15%
8 cpus 0.32% +0.11%
12 cpus 0.00% -0.01%
tehát a durva többségnek 2-4 magos cpu-ja van, ott is fele fele arányban 2 ill 4 magos. durva, hogy ilyen sokan mamár 4 magon játszanak! -
#319 Mai procik nem bírnák (ha igen akkor kevés fps mellett) mert nekem a 2 magos 100%-on pörög, ha meg optimalizált lenne minden játék ami szinte kivitelezhetetlen pc platformon akkor lenne az amit írsz.
Sok fejlesztő még visszafelé is fejleszt kisebb konfigokra addig viszont nem lesz nagy változás.
Bocs annyit helyesbítenék hogy a (tavalyi) elmérések még mindig azt mutatják, hogy kevesebb a többmagos felhasználó mint az 1-2 magos cpu-val rendelkezők. -
#318 Szerintem köv generációnál is a pixelelkre hajtanak majd, de ez személyes meglátás, senki ne várjon nagy változásokat. Csak szebbek lesznek a játékok és ennyi.
Sőtt szerintem mégjobban elfásulnak a játékok sok causal és egyszerűsített játék lesz. -
#317 Oks mindegy ügyse fogunk egyet érteni mert fütt téged a harag, de most jó ez hogy itt veszekedtek ezen? Úgysem tudtok ellene mit tenni, és nem hiszem hogy megéri.
Maradjunk szerintem Alan Wake-nél. Nem? :) -
#316 Pont hogy nincs + elhasználható tartalék a gpu-ban hogy a ruhalobogást azon számolja mert akkor játszhatatlan 1 kártyával és akko jön az hogy a max fiziksz kell akkor rakj be egy dedikált karit a meglévő mellé.Mai procik bőven bírnának még többet is. -
#315 na, azzal aztán lehetne szép kis elméleteket gyártani :D -
#314 a legtöb játék konzolra készül, ahol nincs lehetőség (hardver limitációi) bonyolult fizikát számoltatni, helyette inkább a látványra "költik" el az erőforrásokat. ezután pécén, ahol lenne rá kraft, már nem költenek plusz dolgokra, hiszen az eladások nem nem elég nagyok hozzá...
majd a köv. generációs konzolok idején, talán... -
#313 ugye nem gondolod komolyan, hogy a szellőzőjáratban, ahol az fps felugrik 200-ra nem lenne képes más kártya egy sima, átlátszó texturát (pokháló) számolni...
ha lenne füst a nem-fizixes gépeken, akkor nem lehetne látványos összehasonlito videokat késziteni és a kutya se foglalkozna az egésszel... pont az a lényeg, hogy a laikusok is ugassák a "drámai" különbséget :) -
#312 szerinted mire kell több erőforrás? a statikus és átlátszó pokhálóra vagy a lebegőre? ha az nvidia kártyája képes lebegést is számolni, gondolod más kártyákon a jóval egyszerűbb statikus nem menne? :)
füst ugyan ez, ott az nv kártya még a gomolygást is számolja és mégse nyakkan bele... más kártyákon max nem gomolyogna, még gyorsabb (és persze csunyább) is lenne (fizixeshez képest) -
#311 Hahaha. -
#310 Igazad van. -
#309 Melyiknek kell erősebb gép?
GTA4 vagy Batmna AC? :) -
#308 Batman jóva alatta van mondjuk a GTA4 teknótól, ahol füst, autófizika, környezeti fizika, npc fizika, időjárás, dinamikus fények/napszakok és többszöröse a nyitott, grafikailag összetetebb területnek mint a Batman 2ben. És lám bírja az xbox. GTA5 meg még dúrvább lesz, a látottak alapján.
Nvidia logó nem azért virít a játék elején mert nv fanok a fejlesztők. Az egy reklám felület, amiért valaki fizet, és még ha kizárólagos ficsőröket is tartalmaz az meg a legjobb, mert a pistike azt az fizikses nvidia vga kártyát fogja megvenni, amivel a játékot támogatták és reklámozták, nem pedig valami "gagyi" Atit amin butítva megy a program.
-
#307 +1
mondjuk én nem a saját álláspontomat írtam de hagyjuk. -
#306 És az igazság meg kettő között van valahol tehát az Nvidia nyert :D