2387
-
gosumofo #145 Nem gyúrnak ezek semmit, csak kiadják ami rég kész volt. -
#144 A sok dx11 huszárnak lehet az a többieknek (többek között nekem is) nem érvágás! -
#143 Nem lesz Dx 11 támogatás
Ez nagy érvágás, hogy DX 9-re gyúrnak :(
-
#142 Hát ez kész XD -
#141 A írásod második fele milyen igaz -
#140 mint írták, a dx11 nem az efektekről sol elsősorban (kompatibilitás, egyszerűbb fejleszthetőség, sebességnövelés). 2 effekt van, ennyi. A metroban le volt tiltva egy csomo cucc, ha nem haszáltad dx11-ben. Nem azért, merthogy nemtudta a vga-s, hanem mert nvidia pénzelte őket és ott rendre ezvan (lásd crysis, cfg-ben átírva dx9-es kártya tudta ugyanazt, mint amit a dx10 modbana dx10-es kártyák)
Amelyik játéknál nvidia logó jön be az elején, abban valami patkánykodás van, hogyha nem épp a nvidia legújabb csócskategóriás vga-ja nincs a gépedben, akkor ott valami nem olyan lesz, vagy nem úgy fut. [köp egy nagyot]
-
#139 bekaphatod ( és tudom ez nem cset ) -
#138 amiből 2 betű...:D -
#137 4:) -
sublimaze #136 Milyen 3 betű? :D -
#135 DX11 nélkül is lehet csoda játékokat kreálni... túl van misztifikálva, persze e 3 betű nélkül nem lehetne olyan nagy agymosással eladni a VGA karikat. Alan Wake kiváló játék, akár dx9 akár dx10 akár dx11. -
#134 Igazad van egyet láttam. -
#133 A tesselation talán a leglátványosabb, mondjuk azt is max az Unigine Heaven 2 benchmark-ban láthatod normálisan. Piszok nagy az erőforrásigénye. -
rumkola #132 most akkor láttál olyan effektet vagy nem?
te jó ég, óriási ez a topik :) -
#131 Én sajnos még nem láttam olyan dx11 effektet ami ténylegesen dobott volna a grafikán.
Egy kivétel volt a Metro mert ott tényleg látszott a különbség. -
#130 A komplett gépem ingyen volt (EU-s pályázat)... de hidd el, nem a DX miatt választottam. Hanem egyrészt, mint írtam ingyen volt, másrészt a teljesítménye miatt. Ettől függetlenül 90%-ban a 90-es évek játékaival, illetve mai indie játékokkal játszom (amik 1000x több játékélményt adnak, mint a mai csillogó izék), tehát sok szükségem nincs rá. -
#129 Továbbfejlesztett SSAO (Ambient Occlusion). -
rumkola #128 mondod ezt dx11-es vga tulajként :DDDD -
#127 A fejlesztőket ez mind nem érdekli, ha egyszer nem éri meg DX11-et használni. Felesleges munka van vele minimális eredményért. Én sem fejlesztenék. A DX HT megoldása lenne az egyik legjobb indok a használatára, de az meg nem egészen úgy működik, ahogy kellene. Ezért jön a DX11.1, hogy javítsa. Abban sem igen lesznek új csilivili effektek.
Ezt persze meg fogják lovagolni a hardvergyártók, de onnantól meg az a hülye/laikus aki a DX verzió miatt vesz VGA-t. Most lehet szidni, de én speciel mindig utánaolvasok, ha olyat veszek, amihez nem értek. -
#126 dx11-el ha jólrémlik, valamit a fényeken/árnyékokon is ügyeskedtek. Azért ebben a játékban a fény/árnyék elég sokat szerepel :D
-
#125 én ezek nélkül manapság már csak fintorgok ...
2012-ben egyszerűen nem engedheti meg magának egyetlen fejlesztő sem, hogy ne lovagolja meg a sok birkoid által az égig hájpolt, üres kifejezéseket, mint a "tesszelácio, dx11, fizix, deferred rendering" -
#124 Mert az aztán baromi sokat számít...:) Egyébként, ha lesz is DX11 támogatása, amit kétlek, akkor sem látvány szinten lesz. Mert ugye a látvány a DX képességeinek csupán ~20%-át teszi ki.
Egyébként csak kíváncsiságból, kinek melyik DX11 effekt hiányzik minden játékból? Mármint abból az egészen pontosan 2 darab 3D-s effektből/eljárásból amit a DX11 hozott. Compute Shading? Tesselation? -
#123 Állitólag a héten jön egy pár infó a játékról de a dx11-es támogatás szerintem nem valószinü bár ki tudja... -
#122 Ez majd csak a megjelenéskor fog kiderülni.
Meg az is hogy DX11 lesz e a pc-és verzióban. -
#121 Azért az furcsa, hogy külön kiemelik, hogy a játék támogatja a xbox gamepadot mikor minden multis cim ilyen.
Remélem nem azért mert bill+egérrel gyenge lesz az írányitás... -
sublimaze #120 -
#119 Át kéne dobni a topikot a gumiba... -
#118 gondolom ezt a beteges hülyeséget mindjárt alátámasztja UUUU is (az alreged) :DDD -
sublimaze #117 Pedig feltűnően azonos még a fogalmazásmód is... :DD -
#116 Valaki most már takarítson. Már mindenről van szó, csak a játékról nem!
Köszönöm -
#115 Na idefigyelj "barátom" elhiszem hogy nem csíped a szövegem, de ha alreget gyanítasz akkor menj moderátorhoz és ők majd megmondják mi a helyzet.Tedd meg, vagy ellenkező esetben szakadj le a témáról kamukirály... -
#114 Istencsászár az kicsoda, mit követett el? -
#113 Mint ahogy shaddam is. -
kissssss #112 jujj
na várjunk csak, a modik már nem harapnak azért hogyha valaki 2 reget használ? vagy lemaradtam valamiről? -
#111 lol, önmagát pontozza fel
(aki nem tudná: Istencsászár Totti5 előző regje) -
kissssss #110 aztán kiderült hogy a szervereket sem a jóindulat szirup tartja üzemben. -
gosumofo #109 de aztán kiderült hogy ennyiért is megveszik. -
sublimaze #108 De én nem a terjesztésről beszélek. Konkrétan olcsóbb játékokat ígértek annó. -
#107 Nekik olcsóbb is a terjesztés így. Azt meg ők leszarják nekem drága.Nekik a saját bevételük a fontos más nem! -
sublimaze #106 Engem ebben igazából csak az zavar, hogy régen azzal harangozták be a digitális disztribúciót, hogy olcsóbbak lesznek a játékok mer kiesik egy csomó "fölösleges" költség... Erre fel...