2387
-
#425 az idő.. Akkor ennél még nem igazán volt szebb játék, manapság meg...
Ofc ettől még nyilván minőségi és jó játék. -
Carmageddon #424 hogyhogy? -
#423 Aha. Épp akartam írni h már nincs meg az a varázs mint anno :) -
#422 Emlékszem annak idején állejtős volt, most meg azért hát. khmmm. -
#421 PC-s képek -
Carmageddon #420 kurvára várom már. -
Carmageddon #419 16-án jön a játék. -
#418 Szép a Collector Edition; a kis könyv, a bónusz DVD anyaga, meg a "könyv" csomagolása. -
#417 Támogatom én őket majd.
X360-ra megvan és megveszem az American Nightmare-t, meg ezt is csak olcsóbban. -
#416 Sima Alan Wake-et vettem anno nem collectors-t és volt benne, külföldiekben ezekszerint mindben volt, most már emlékszem valóban régen a live miatt voltak játékok amikből hiányoztak a kódok. -
doggy90 #415 jah, es meg annyit, hogy az alan wake a generacio egyik legjobb cime, a remedy pedig igazan megerdemli a tamogatast. -
doggy90 #414 a signal csak a collectors-ban volt benne, de a itthoni kiadasbol hianyzott a live hianya miatt. amugy egyaltalan nem draga, nekem megvan a gyujtoi 360-ra, de pc-re is megveszem. nem ugyanazt kapom, 1080p, fxaa, nvidia 3d vision etc, kicsit mas elmeny lesz igy. -
#413 Hát ezaz, teljessen értelmetlen figyelembe venni, de hidd el akad néhány buta ember aki steam-en megveszi euro-ban. :) -
#412 De amúgy ki az a hülye aki 0-day játékot nálunk steamen, vagy originen vesz ilyen 50€-s árakon? -
#411 Jah hogy a magyarból kihagyták....:S -
#410 "The Signal az alapjáraton benne volt a játék dobozában!"
Enyémbe ugyan nem. Angol verziókba lehet. Sima volt 10-11k, a Limited 12-13. -
#409 Amúgy nincs még bejegyezve Origin-en az Alan Wake.
Kíváncsi vagyok mikor lesz pre-load! -
#408 Tévedés, emlékezz a The Signal az alapjáraton benne volt a játék dobozában!
Valamint az oké hogy pc-n egy update-ben megkapod mindet UTOLAG ingyen, de akkoriban megvettél egy sima játékot, 8000-ért, míg a x360-nál már alapon egy új változatot értékesítenek.
Meg hozzávesszük hogy mindig is van egy kis árkülönbség a 2 platform közt, ez nem véletlen van.
Megveszik sokan 0-day-be szerintem csak így hogy Origin-en is megjelenik még egyszerűbbé teszik a vásárlást hálisten. :P
Szerintem mindenki tudja mire gondolok.
Nem történt tragédia, csak nekem ez drága, de nem aggódok majd megveszem olcsóbban. Csak megjegyeztem hogy ennyi év után drága. -
#407 2 DLCt, Writer + Signal.
"x360-ra tartalmaz új küldetéseket többek közt"
PCre ingyen elérhető lesz minden frissítés és tartalom.
Majd lesz olcsó úgy is, persze ha jó eladásokat akarnak akkor 0day kellene megvenni sokaknak. -
#406 Hát Witcher 2 (x360-ra tartalmaz új küldetéseket többek közt) nem 1.5 évvel később jön, szerintem ez az ár a jó, de nem nevezném olcsóságnak sem.
Alan Wake annyival több hogy tartalmazza ingyen a The Writter-t, ami 560pont amúgy vagy akcióba ennek a fele.
Szóval én ezt az árat nem tartom drágának de olcsónak sem. -
#405 PCn új játék, miért kellene egy fillérrel is olcsóbban adni??? + 2 igen jó DLCvel. Witcher 2 sem lesz konzolra egy centel sem olcsóbb. -
#404 Oks de a 30 dollár sem egy szuper ár, hanem az az ÉPPEN HOGY ELMEGY kategória.
Most néztem neten van 1600Ft-ért letöltőkód x360-ra, ahoz képest kemény. -
#403 Na de a 30 dolcsi korrekt lenne szerintem csak hát az ugye a steamen nálunk 30 euro az meg egyből nem 6e hanem 9. -
#402 Az csak egy dolog. :)
Nem láttam 1 pc-s játékot se újonnan 50 euro-ért. Ne steam-es árakba gondolkodjatok könyörgöm. 50 euro az közel 14.600Ft... -
#401 De PC-re ez friss cím :D -
#400 1.5 éves játék vicces is lenne annyiért. -
#399 Szerinted ez olcsó? :) -
#398 Frankó akkor ez nálunk 30 juró, hát annyit nem adok érte. -
#397 Mondtam én hogy nem lesz 50 eu :) -
#396 - That’s right folks. We’ve obtained the PC publishing rights, and we’re putting them to good use – Remedy Entertainment Ltd. is proud to announce that Alan Wake will finally be available on PCs through Steam on February 16th and soon afterwards through other popular digital channels. Additionally, a boxed retail version of the game is coming soon. Steam pricing is confirmed as follows: $29.99 (game + DLCs)
Ilyen áron egy ilyen játék kincs. Asszem megveszem pcre is bár boxra is megvan és végigtoltam már 3* de ennyit megérdemelnek :D -
#395 Ez jó dolog. -
#394 Remedy csatlakozott az Originhez :D
Originen is elérhető lesz az Alan Wake :S
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
-
#393 február 15-28 között várható a megjelenése. -
#392 Igen, mai állás szerint igen. -
mester1987 #391 PC-re februárban már megjelenik valóban? -
#390 Oks. :) -
#389 Hát mert nekem írtad, én honnan tudjam hogy általánosságban írod? Nem vagyok én mentalista :)
-
#388 Ok de nem is rád írtam hogy te fikáztad. Azért nem értem a dolgot. :) -
#387 Ja és ha szar lenne akkor nem lenne meg pl. eredetiben a Guerilla és nem játszottam volna 2x végig, meg nem tetszene az Armageddon sem. -
#386 DE az ,hogy egy oszlopon megáll az egész még nem jelenti azt, hogy szar, csak nem tökéletes. Te ilyen végletek embere vagy? Van fekete meg fehér azt jónapot?