2387
  • Maxtreme
    az idő.. Akkor ennél még nem igazán volt szebb játék, manapság meg...

Ofc ettől még nyilván minőségi és jó játék.
  • Carmageddon
    hogyhogy?
  • Maxtreme
    Aha. Épp akartam írni h már nincs meg az a varázs mint anno :)
  • Shep
    Emlékszem annak idején állejtős volt, most meg azért hát. khmmm.
  • grebber
    PC-s képek
  • Carmageddon
    kurvára várom már.
  • Carmageddon
    16-án jön a játék.
  • Evin
    Szép a Collector Edition; a kis könyv, a bónusz DVD anyaga, meg a "könyv" csomagolása.
  • DarkSector
    Támogatom én őket majd.
    X360-ra megvan és megveszem az American Nightmare-t, meg ezt is csak olcsóbban.
  • DarkSector
    Sima Alan Wake-et vettem anno nem collectors-t és volt benne, külföldiekben ezekszerint mindben volt, most már emlékszem valóban régen a live miatt voltak játékok amikből hiányoztak a kódok.
  • doggy90
    jah, es meg annyit, hogy az alan wake a generacio egyik legjobb cime, a remedy pedig igazan megerdemli a tamogatast.
  • doggy90
    a signal csak a collectors-ban volt benne, de a itthoni kiadasbol hianyzott a live hianya miatt. amugy egyaltalan nem draga, nekem megvan a gyujtoi 360-ra, de pc-re is megveszem. nem ugyanazt kapom, 1080p, fxaa, nvidia 3d vision etc, kicsit mas elmeny lesz igy.
  • DarkSector
    Hát ezaz, teljessen értelmetlen figyelembe venni, de hidd el akad néhány buta ember aki steam-en megveszi euro-ban. :)
  • Shep
    De amúgy ki az a hülye aki 0-day játékot nálunk steamen, vagy originen vesz ilyen 50€-s árakon?
  • DarkSector
    Jah hogy a magyarból kihagyták....:S
  • Totti5
    "The Signal az alapjáraton benne volt a játék dobozában!"

Enyémbe ugyan nem. Angol verziókba lehet. Sima volt 10-11k, a Limited 12-13.
  • DarkSector
    Amúgy nincs még bejegyezve Origin-en az Alan Wake.
    Kíváncsi vagyok mikor lesz pre-load!
  • DarkSector
    Tévedés, emlékezz a The Signal az alapjáraton benne volt a játék dobozában!

Valamint az oké hogy pc-n egy update-ben megkapod mindet UTOLAG ingyen, de akkoriban megvettél egy sima játékot, 8000-ért, míg a x360-nál már alapon egy új változatot értékesítenek.
    Meg hozzávesszük hogy mindig is van egy kis árkülönbség a 2 platform közt, ez nem véletlen van.

Megveszik sokan 0-day-be szerintem csak így hogy Origin-en is megjelenik még egyszerűbbé teszik a vásárlást hálisten. :P
    Szerintem mindenki tudja mire gondolok.

Nem történt tragédia, csak nekem ez drága, de nem aggódok majd megveszem olcsóbban. Csak megjegyeztem hogy ennyi év után drága.
  • Totti5
    2 DLCt, Writer + Signal.

"x360-ra tartalmaz új küldetéseket többek közt"

PCre ingyen elérhető lesz minden frissítés és tartalom.

Majd lesz olcsó úgy is, persze ha jó eladásokat akarnak akkor 0day kellene megvenni sokaknak.
  • DarkSector
    Hát Witcher 2 (x360-ra tartalmaz új küldetéseket többek közt) nem 1.5 évvel később jön, szerintem ez az ár a jó, de nem nevezném olcsóságnak sem.
    Alan Wake annyival több hogy tartalmazza ingyen a The Writter-t, ami 560pont amúgy vagy akcióba ennek a fele.
    Szóval én ezt az árat nem tartom drágának de olcsónak sem.
  • Totti5
    PCn új játék, miért kellene egy fillérrel is olcsóbban adni??? + 2 igen jó DLCvel. Witcher 2 sem lesz konzolra egy centel sem olcsóbb.
  • DarkSector
    Oks de a 30 dollár sem egy szuper ár, hanem az az ÉPPEN HOGY ELMEGY kategória.
    Most néztem neten van 1600Ft-ért letöltőkód x360-ra, ahoz képest kemény.
  • Shep
    Na de a 30 dolcsi korrekt lenne szerintem csak hát az ugye a steamen nálunk 30 euro az meg egyből nem 6e hanem 9.
  • DarkSector
    Az csak egy dolog. :)
    Nem láttam 1 pc-s játékot se újonnan 50 euro-ért. Ne steam-es árakba gondolkodjatok könyörgöm. 50 euro az közel 14.600Ft...
  • Shep
    De PC-re ez friss cím :D
  • DarkSector
    1.5 éves játék vicces is lenne annyiért.
  • DarkSector
    Szerinted ez olcsó? :)
  • Shep
    Frankó akkor ez nálunk 30 juró, hát annyit nem adok érte.
  • Prince23
    Mondtam én hogy nem lesz 50 eu :)
  • TDC Geronimo
    - That’s right folks. We’ve obtained the PC publishing rights, and we’re putting them to good use – Remedy Entertainment Ltd. is proud to announce that Alan Wake will finally be available on PCs through Steam on February 16th and soon afterwards through other popular digital channels. Additionally, a boxed retail version of the game is coming soon. Steam pricing is confirmed as follows: $29.99 (game + DLCs)

Ilyen áron egy ilyen játék kincs. Asszem megveszem pcre is bár boxra is megvan és végigtoltam már 3* de ennyit megérdemelnek :D
  • DarkSector
    Ez jó dolog.
  • Prince23
    Remedy csatlakozott az Originhez :D

Originen is elérhető lesz az Alan Wake :S

:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

• Prince23
    február 15-28 között várható a megjelenése.
  • DarkSector
    Igen, mai állás szerint igen.
  • mester1987
    PC-re februárban már megjelenik valóban?
  • DarkSector
    Oks. :)
  • Shep
    Hát mert nekem írtad, én honnan tudjam hogy általánosságban írod? Nem vagyok én mentalista :)
  • DarkSector
    Ok de nem is rád írtam hogy te fikáztad. Azért nem értem a dolgot. :)
  • Shep
    Ja és ha szar lenne akkor nem lenne meg pl. eredetiben a Guerilla és nem játszottam volna 2x végig, meg nem tetszene az Armageddon sem.
  • Shep
    DE az ,hogy egy oszlopon megáll az egész még nem jelenti azt, hogy szar, csak nem tökéletes. Te ilyen végletek embere vagy? Van fekete meg fehér azt jónapot?