2387
-
#185 Ha lenne neki topikja már törölték volna ezt. A konzolos részleg meg nem számit mivel ehhez a fórumhoz képest sehol sincs látogatottságban. -
#184 Maradjunk annyiba hogy nem volt értelme ezt a topikot megnyitni, mert már van egy ideje topikja a játéknak.És most akkor elérkeztünk oda hogy mennyire értelmetlen ez az sg féle játékosok, konzolosok feloszlása a fórumnak. Ja hogy az eredeti topikból kiraktak volna ha jössz a dx11 nyálcsorgással meg übermentsch marhasággal?
Na boldog Karácsonyt! -
#183 Olvasd el PCs beirasait es meglatod, hogy miert irta.
Gondolom azon akadt, hogy Totti5 mast nem csinal csak a PCs jatekokat fikazza allandoan.
Most is csak az faj neki, hogy PCn jobb a grafika es hogy a jatekot kiadjak PCn, es nem Xbox exkluziv lesz tobbe.
Nem is ertem, hogy ez egy normalis embernek miert faj. Nem mindegy neki ?
Boldog Karacsonyt!!! -
sublimaze #182 Nemtudom mit vagy kiakadva azon, hogy "konzolosok" írnak a pc részlegbe... Gondolom nem boxról pötyögnek... -
#181 Csak válaszoltam egy-két hszre, amibe voltak hibás adatok. Talán jó lenne ha a gyűlöltet egy kicsit félretennéd, a konzol és a pc játékos is ugyan olyan játékos.
Amúgy meg oda megyek ahova akarok, oda írok ahova akarok. Erről szól ez a fórum nem? -
gosumofo #180 te jöttél ide ahogy nyílt a topic cod konzol eladásokról szakérteni. vissza lehet olvasni a legutolsó oldal mögé is, ne nézd már hülyének az embert. -
#179 Nem tudom mi értelme ennek a trollkodásnak. Vagy mond amit akarsz, de normálisan, vagy ha csak a levegőbe csapkodsz, akkor inkább ne! -
gosumofo #178 szerintem a halot is előtted játszottam végig. -
sublimaze #177 De szar a konzol mer nincs rajta dx11... -
#176 Sosem láttál még konzol játékot, sem HD tévét, sem AW-t, így amit mondasz az igazából semmi. Kicsit tájékozódj légyszíves! -
#175 Nem a trollkodás hárítása a baj, hanem ez a hsz mert ez egy szamárság, már bocsika.
Amúgy kellemes ünnepeket neked és mindenkinek a topikban. -
sublimaze #174 -
#173 Mondja a troll.
Ha esetleg engem is a konzolosok körébe sorolnál, csak azért, mert látom, hogy nincs igazad, közlöm, hogy nincs konzolom, csak kölcsönbe.
Sosem értettem, hogy ilyen baromságokon miért kell vitatkozni, meg piszkálni a másik oldalt: AMD vs Intel, AMD/ATI vs Nvidia, PC vs konzol.
Ha már megnyitottad a topikot, talán lehetne arról is beszélni, amiről a topiknak szólnia kellene! -
gosumofo #172 Hát nem hagynám hogy egy PC című topicban 5 konzolos trollkodjon mert elvesztették az évi 2 exkluzív játékukból az egyiket.. -
#171 Még szerencse hogy ezzel a gondolkodással nem te vagy a házigazda. -
gosumofo #170
Ilyen felbontás ilyen monitoron nézett ki jól egy generációval korábban. Nem konzol, hanem embergeneráció. Aki szerint ez a szint egy méteres tévére széthúzva, nem csak AW esetében hanem a legtöbb xbox ps3 játéknál - ma elfogadható, az nagyon rosszul lát vagy nagyon messze ül a TV-től. Semmi baj nem lenne a konzol grafikával, ha 3 év után miután elavult a hardver és keresni kezdik a kiskapukat az alacsonyabb felbontással, az élsimítás elhagyásával stb fognák és kiadnák a következő dobozt. De sajnos az igények alább hagytak és a CoDban, BFben a felvillanó XP feliratokat nézik a játékosok, és nem azt ami mögötte van. -
sublimaze #169 Számít, mer nem dx11... :D -
#168 nincs mit mosolyogni, ez TÉNY :) -
#167 Egyrészt, meg az hogy "okossan " használják fel a lehetőségeket a fejlesztők...fixhardver lévén egyrészt.
De ennek a topiknak napokon keresztül a pixelekről meg a dx11-ről kell szólnia? mert kb a hír bejelentése óta ez megy.
PC-n a nagy felbontás ezt helyettesíti, mivel a monitorhoz képest közelebb ülsz, normál esetben és ezért látod kb ugyanolyannak a subhd-t tv-ről 3 méter távolságból, mint fullhd-ban 50cm-rről a nagy monitoron.
De kérdem én az számít hogy mekkora a felbontás valójában ha az illúzió a látvány ugyanazt láttatja veled????
Fontos ez ha élvezed a játékot közben? -
#166 Biztos hogy csak az ? Nem lehet, hogy meg az agyi felfogokepesseg limitalt kepessege is kozrejatszik ? :D -
#165 Erre mondom azt hogy a grafikai részletesség nem egyenlő a látványossággal.
Ha valki jól kihasználja az adott lehetőségeket akkor sokszor látványosabb játékok születnek mint egy steril fullhd-s szarban.
Az Alan Wake egyike ezeknek. -
#164 Ebböl szerintem csak az következik, hogy a konzolos játékokat megszépiti a tv-töl való nagy távolság és a hanyattfekvő perspektiva... -
ez 768p-ben > alan wake 540p-ben, éééérted :)) -
#162 És ebből az következik hogy a 10 évvel ezelőtti játékok szebbek voltak vagy mi? -
#161 960x540? az nagyon rideg, tiz évvel ezelött már 1024x768-ban toltam a játékokat. -
#160 Alan Wake 960x540 felbontásban megy 360-on, szóval hd-nek nevezni túlzás, viszont annyira jó az összhatás,főleg a fények, plusz annyira autentikus a környezet, hogy baromira nem néztem, és számolgattam azokat a nyamvadt pixeleket, hanem elmerültem a játékban -
#159 Talán nem Junost TV-re kellene kötni. Furamód nálam HD-ben jól néz ki.
"PC-n csak egy normális 2011es felbontás már csodákat fog művelni a játékkal."
Konzolon a HD melyik része nem normális felbontás?! -
sublimaze #158 Kurva nagy érvágás mondhatom... A dx9 óta látvány nem sokat változott javarészt csak az eljárások, +1-2 parasztvakító effekt... Mondjuk nekem is érvágás lenne ha minden évben dx frissítésnél elbasznám a pénzem vga-ra aztán csak pislognék amikor látom, hogy a fejlesztők le se szarják... :D -
sublimaze #157 OMG, ezt te sem gondolhatod komolyan... Erre tényleg nincs jobb szó mint a gyerekes.... -.- -
#156 Hát azért az arról szólt...mert máskülönben med grafikával nem vette volna meg a kutya se. -
#155 BF3 is csak szeretett volna a grafikáról szólni de nem jött össze neki! -
#154 Biztos mozivásznon láttad, a 2. sorból -
#153 Nem kellene túlzásokba esni. -
gosumofo #152 Konzolon xboxon kurvaszarul nézett ki, egy folt volt az egész kép kb.. már Alan karaktere homályos meg recés volt azt se bírta kipréselni rendes minőségben az a hardver.
PC-n csak egy normális 2011es felbontás már csodákat fog művelni a játékkal. -
gosumofo #151 Mit kell itt rasszista hangvételben irogatni? Menj innen. -
#150 Jó de most a "nem a grafikáról szól" dolog másra vonatkozott.
Itt most a dx11-re írtam, meg hogy olyan játékosok ezt nem fogják élvezni akik benchmarkot akarnak a gépükre. -
#149 A helyükben ki sem adnám. Inkább vernétek a seggetek a földhöz örömötökben nem ilyen marhaség miatt sírnátok. -
#148 De arról is szól, hiszen a talán a legszebb fény árnyék megoldások vannak benne ( magyarán csúcstechnológia ), az élethű környezetről nem is beszélve, ami majd megszólal, annyira hangulatos. -
#147 Most ez komoly?
Ezen bárki is meglepődött?
Ez nem BF3 ez nem a grafikáról szól... -
Reg5 #146 Tökmindegy. Jön PC-re, ez a lényeg.