Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk lehet, hogy olyan nincs is mert általában ezt titkosan kezelik ha nem megfelelõ az eladás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID.: Beegabor
Az eredeti koncepcionál kelett volna maradni szerintem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amit youtube-on láttam belöle végigjátszást elég elvont rétegjátéknak tünik de majd meglátjuk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként amikor beütött a 2005-ös nagy nextgen hullám, és az összes játékportál/magazin a 360-ra és a PS3-ra készülõ játékokkal foglalkozott, engem csak ez az egy progi érdekelt igazán a felhozatalból. Az mondjuk röhej hogy 5 évre rá készült el boxra, pc-re meg még plusz 2 év.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mivel ez a gesztus nekem bejön hogy pcre is jön megfogom venni!
Bár itt meglátszik nagy a baj és kevés a zsé mert hirtelen a pc-s kis bevétel is jól jön nekik 😄
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Azért majd próbáljátok is ki, merüljetek el a világában, hátha megtetszik 😄
PSN ID.: Beegabor
"2012 elején érkezik a PC-s Alan Wake
Igaznak bizonyultak a pletykák: a Remedy ma bejelentette az Alan Wake pc-s verzióját. A játék pc-re 2012 elején fog majd megjelenni - és a csomagban megtalálható lesz az alapjátékon felül a The Signal és a The Writer DLC is.
A bejelentéssel párhuzamosan persze már meg is indultak a találgatások: vajon ez azt jelenti, hogy a 360-on szintén jövõ tavasszal érkezõ Alan Wake's American Nightmare is pc-re vándorol majd a nem túl távoli jövõben? Remélhetõleg hamarosan ez is kiderül majd. "