2387
-
kasa85 #505 Nem AMD RADEONAL is ugyan ez a helyzet.
Vagy a Crack,vagy a Konzolok által behatárolt 30FPS körüli érték futtatását adták meg a játéknak.
Szerintem folyamatos,de mintha rángatna egyszer kétszer.
CF kártyákhoz hozzá sem nyúl ki kapcsolt állapotban egy HD6950 es kártyán is ugyan azt kapom mint kettőn érdekes.
Ez miatt nem írom le a játékot,mert ezerszer szebb mint a Konzolos változat,és az irányítást is meg lehet oldani Kontrollerrel.
Nem ár manapság egy vezetékes Kontrollert a PC,hez bill/egér mellé beszerezni nagyon sok játék ami nem FPS jótékony hatású tud lenni,és az irányítás robbanásakor keltett rezgő mód odabassz. -
#504 épp szedi a gémet,kiváncsi vagyok nagyon,a történet miatt adok neki egy végigjátszást bármilyen is a gém :) az irányítás,meg a menükiosztás gondolom egy az egyben port -
#503 Én is gyorsba rálestem reggel pár perc erejéig. Érdekesnek és jónak tűnik, viszont az irányítás billentyűzetről katasztrófális. Olyan mintha egyfolytában balra húzna az emberke, mindig korrigálni kell ha egyensesen szeretnél menni. (asszem gampad-el folytatom majd tovább)
A gépigénnyel jómagam nem vagyok kibékülve. sok esetben olyan framedropok vannak hogy ihajj, kb ugyanazokat az fps értékeket kapom bárhová állítom a grafikát (26-35) ergo olyan, mintha cpu limit lenne.. ami valljuk be, enyhén odabaxna.
Aztán az sincs kizárva hogy a régebbi driver a bűnös, (27.33) de hogy én újabbat fel nem rakok az is fix.. -
#502 Akinek megvette Steam-en, szóljon már rám. Nem szeretném, ha náluk nem menne csont nélkül a fordítás. -
Look at the cat #501 -
gregtom6 #500 Az jó :)
2 mag 2 Ghz kereken, Ati HD4670 512 mb vrammal, 2 Gb RAM, remélem, h HD-ben akár lowon is elérek 30 fps-t. -
#499 TAB-al lehet váltani a nézetet, h jobbos vagy balos legyen :S -
#498 jaja valami ilyesmi, állandóan korrigálni kell :\ -
#497 Igazából egyenesen megy csak olyan idétlen a kameranézet és önkéntelenül is oldalra akarod húzni, legalábbis én ezt érzem. -
#496 miért nem lehet ebbe egyenesen menni? :D -
#495 Hát az én 4 éves gépemen minden maxra véve 25 fps környéke, 1-2 dolgot (árnyék, ssao közepesre véve) 30fps körül mozog úgyhogy szerintem nagyon jól sikerült és vannak helyek ahol brutálul fest. A hangulat meg nagyon el lett találva igaz csak belenéztem. -
xido #494 Ajánlom figyelmedbe John Carpentertől aZ Őrület torkában című filmet..komáznád:)) -
gregtom6 #493 Az optimalizáltságról és a bugokról beszéljen nekem valaki :)
Egyébként nekem már az első trailereknél iszonyatosan tetszett a játék, valahogy a Stephen King regényeket idézi az egész. Abszolút bele tudom élni magam az író helyébe, mert én is írtam már novellát és kisebb történeteket. -
xido #492 a magyarosításhoz kell pirospaprika meg hagyma is:))) -
#491 Hát azért valahol elszomorító is. -
#490 Tudom.
Csak azért linkeltem, mert olyan szép látvány
-
#489 Irónia volt :) -
#488 -
#487 Az nem létezik. :) ME3-ban is mekkora szar már hogy van vagy 60 az FOV. Nem hiszem, hogy olyan marha nagy munka lenne a PC-s verziókban átírni a 60-at legalább 75-re. -
#486 Csináltam off topikot. Szerintem mehet bannerba, mielőtt itt szabadul el a pokol:D -
#485 Én egyébként csodálkoztam rajta régen, hogy nem egy a kettő. Magyarítani olyan parasztosan hangzik, de már tudom hogy így kell mondani:D
Egyébként kíváncsi leszek erre a játékra, sokan mondták hogy nagyon hangulatos. -
Kindred Blades #484 Neked, mint szakmabelinek, tudnod kéne, nem írjuk ám le, hogy Magyaros, hogy Fordítás, s azt sem, hogy Magyarítás, mert nem tulajdonnevek.
Ezt leszámítva jól szóltál, csak ügyelj az ilyesmire, mert diszkreditálja a szavaid. -
#483 El se hiszem bmeg... lehet fovot állítani a játékban alapból! -
#482 Az első mondta végére nem kell a ? helyette ! -
#481 Magyarosítás és magyarítás között van különbség?
Egyébként mikor lesz magyar felirat Evin mester? -
#480 A vajkrém vagy a körözött az Magyaros...
Könyvet, szoftvert viszont Fordítani/Magyarítani lehet!
Mi a szakmában Magyarításnak / Fordításnak hívjuk az ilyesmit, a "Magyarosítás" kifejezéstől feláll a szőr a hátamon... -
#479 Mi a bajod a magyarosítással? Nincs azzal semmi gond. -
#478 Nem veszítesz vele sokat... Amennyi sötét van ott. Máris olyan hozzászólásokkal találkozok ennél a játéknál, hogy hogyan kő krákkelni meg hogy mikó' lesz má' magyarosítás (Erős Pistával és Édes Annával) - véletlenül sem magyarítás... -
Hellsing47 #477 mi nem vagyunk fent torrent oldalakon... -
#476 Tényleg kezdődik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alan.Wake-SKIDROW -
#475 APA KEZDŐDIK! -
#474 Talán még korai, de majd ha valaki beszerezte a gyűjtőit, szóljon már rám.
A bónusz lemez tartalma érdekelne a fordítás miatt. (Max 10MB anyag kellhet belőle, szóval nem warez célból kérdem) -
#473 Pre Order
Alan Wake Collector's Edition €34.99
Alan Wake (alap) €29.95 -
#472 #456 -
Ulthane #471 Gyűjtői kiadás -
#470 -
PunkZoli #469 1100ért vettem anno a Lanoirt karácsonykor, itthon 4 ezer lett volna, de rubelben ennyi volt -
#468 30euro=30dollár.... -
#467 Abból indulok ki amilyen árakat anno hasonlítottunk.
Direkt kérdezte mi mibe kerül nálunk.Egy adott game-et néztünk asszem payday volt talán ami náluk 29xx ftra jön ki nálunk meg volt akkor az euro végett majdnem 6000FT.
Szóval ott elég olcsón mérik a dolgokat!
-
gregtom6 #466 3 ezer forint? Na ne viccelj, annyiért tuti nem adják az eredetit Oroszországban sem.
Akkor a CE 5ezer?