2387
-
#465 29,99euro lesz!
Lehet kéne írni orosz tradernek vegye meg és küldje el! Náluk tuti 15-20 dolcsiért adják majd! -
#464 Steamen miért nincs még mindig ára a játéknak? -
#463 lehet, hogy nagy, de ez a trágya youtube minőségen alig látszik :) -
#462 Hát a KoA:R-t igen... gamepaddal lehet jobb. Viszont AW az jobb egér bill, mert célozni kell.
Amúgy a NFS:R ben is ugrált a kamera... videók alapján nagyon zavart, de mikor kipróbáltam a demót, nem zavart. Anno szarrá játszottam GT1-2-3 at... ott teljesen fix a kamera. Tökéletes. Nekem ne ugráljon. -
#461 EZért kell majd vmi gamepad-dal nyomni :) -
#460 Valóban. KoA:R ben is ugrál a kamera össze vissza... -
#459 De idegesítő,ahogy ugrál a karakter a pc-s egér/bill irányításnál -
#458 Főleg a talajon vehető észre, meg a növényzeten. nem semmi dx 9 pedig. -
Csokiturmix #457 Hát elég nagy a különbség. -
#456 PC CE részletek. wtf?
PC vs Xbox360
-
#455 azt vártam, hogy most uuuu alregeddel jössz... elbasztad a mintát!!! :PPP (egy jakuza, egy uuuu) -
#454 Orulok, hogy magadra ismertel. -
#453 hülyetroll :) -
#452 Azt mar lattuk a Crysis 2-nel is, hogy egetrengeto kulonbsegek vannak grafikaban a ket verzio kozott. Mondjuk nincs ezen mit csodalkoznivalo, hiszen a konzolos VGA egy nagy kupac ... regi ocskavas. -
#451 Eget rengető különbségek. -
#450 Minimum vs Max Grafika
Pcgames.de tesztje 86%
-
Csokis #449 -
Carmageddon #448 tartsatok ki március 2-án a boltokba is bent lesz a játék. -
#447 üdv Jakuza-troll-alreg-elvtárs -
#446 lol. -
#445 Nem mindegy ? A konzolos hányadék képminőségénél, úgy is jobb lesz.
Nem ilyen fake fake-up-scale és hasonló okosság. -
#444 Ütős is volt, látványban igen. Sőtt még most is elég kemény.
Kedvencem a gát pl. -
#443 Ezt értem és igazat is adok neked de grafikailag ma már nem akkora durranás a játék, mint annak idején mikor először elkezdték mutogatni de talán még a boxos megjelenésnél is ütősebbnek hatott volna. Persze nekem elég ez a grafika is bőven ha a játék olyan lesz, mint ahogy én azt várom. -
#442 A lényeg amit szerettem volna kihozni hogy ez az éjszakai holdfényes, ködös, erőd látvány úgy van kidolgozva, akár művészileg, akár teknóban, ahogy eddig egyetlen más játékban sem. Sem egy Silent Hillben sem más horror/sötétbe mászkánál. -
#441 nincs gond a krájzisz fétissel, csak egy moddolt map <> játék :) -
#440 Totti szerintem hiába magyarázod a krájzisz fétises embereknek. -
#439 Na, már megint. Jó, hagyjuk inkább. -
#438 AW lényege az olyan atmoszféra teremtése hogy a suhogó széltől és a lengedező fáktól felmenjen a pulzusod. Semmi köze a Crysis látványához. Majd ha játszod megérted. -
#437 -
#436 Hogy pontosítsak ők ara értették hogy nem olyan szuper hogy a pc-s képeken ki van ugye fotózva a játék, és gondolom sokaknak zavró hogy nem minden nagy felbontású meg ilyenek.
Feltételezem én. -
#435 Én is ezt szoktam mondani a részletesség nem egyenlő a látványosággal.
De ők a grafikáról beszélgettek azért írtam. -
#434 Ki nem szarja le, nem attól lesz valami szép. -
#433 textúrák részletességében, az nem fény függvénye. -
#432 " áááá de királyak a fények, mintha tényleg igazi erdő lenne"
Ilyen erdőt 2005 óta egy játékban sem sikerült bemutatni. -
#431 "Persze nem Crysis verő"
Mivel 80%ban sötétben játszódik hogyan is lehetne olyan játékhoz hasonlítani, ami nappal játszódk? -
#430 "Ma már csak erős közepes"
Ne vicceljünk már. Ami teknó ez alatt van elég egyedi és más játékban nem igen látni. -
#429 most is sirály, csak a képek csalókák, most mondom 2x-ra. :)
Persze nem Crysis verő, de nem is kell olyan erős gép hozzá. -
#428 Hát, mit? 2005-ben ez a grafika atombrutál volt. Ma már csak erős közepes. És most nem összhatásról, meg játékmenetről meg akármiről beszélünk csak a grafikáról. Te nem emlékszel, mikor 2005 körül megnézted az első videokat és, hogy úúúú, áááá de királyak a fények, mintha tényleg igazi erdő lenne, de állatul néz ki Alan is? -
#427 Baromi jó atmoszférája van, a környezet autentikus,teljesen hihető.Meglátod majd jól fogtok szórakozni vele. Már aki nem csak egy lövöldét lát benne és úgy is kezeli,hanem beleéli magát Alan szerepébe,körülnéz a helyszineken(amik között van 1-2 nappali,éjszakai autókázós szakasz, gyönyörű tud lenni) és sodródik a történésekkel,elolvassa a Departure lapjait ,meghallgatja a rádióbeszélgetéseket,megnézi a Night Spring epizódokat a tévében -
#426 csalokák a képek.
Az összhatás még mindig kiváló, bár nem tudom ti anno mit képzeltetek hogy majd milyen lesz. :P