2387
-
#225 Ha boxon is lenne akkor tuti nem ezt mondanád.
Egyébként meg jó a physx, hogy most ez nvidia, nem nvidia, kit fizettek le kit nem nem érdekel amíg jól mutat. Ha a havokkal is megy ugyanaz az sem érdekel, a lényeg a végeredmény. -
#224 fiziksz egy parasztvakítás nvidia módra -
PunkZoli #223 szerintem a havok részével nem volt gond, valóban a physx kb szemét a pályára a havok sokkal látványosabb és fizikálisabb, pont amiatt jobban léphető, hogy nem csak nvidián van.
Részemről legyen szépen havok physx helyett mindig. D3 ban is az lesz, ha jól emlékszem. -
#222 Egyetlen elírás, hogy 2 magos Intelen demózták a játékot, nem négymagoson.
Látszik, hogy a szöveg meg sajtóanyag; a Havok azért jó nekik, mert konzolon nincs PhysX, és gondolom az X360-as játék is alapból Havokot használt, nem pedig amiért írják. -
#221 Ki akarják hozni a pc-s releaseből a maxot amit lehet. -
#220 Nocsak lesz lesz dobozos verzió is :D
published by Nordic Games -
#219 Négymagos processzor és Havok-támogatás -
PunkZoli #218 igen, de hír értéke ha nem is, reklám bizony van
na meg a másik, hogy ki a franc használ ilyen dolgokat? szintén 1% -
#217 jah, minden eladótt kópia 1%-a kel el ezek miatt :)
maradjunk abban, ez inkább egy gesztus a fejlesztő/kiadó részéről (ha már késett) -
#216 Ezek alapdolgok már egy PC-nél. -
#215 A Remedy megerősítette a 3D és a multi-screen támogatást a PC-s Alan Wake-hez -
Akra #214 Aha, értem most már. Mikor mozgok akkor csak nézelődik a lámpával ,de azt nem én szabályozom. kb. mindig maga elé világít. Város nagyon remélem nem basszák el a portolást. Úgy olvastam,hogy eléggé odafigyelnek rá :) na mjd februárban kiderül. Remélem lesz dobozos CE verzió is :D -
#213 Mindig használja a lámpát célzáskor. Annyi plusz van, hogy a fényerősségét lehet fókuszálni egy külön gombbal, ezt pc-n rárakják shift-re, dodge meg mondjuk space-re és kész. Nem lesz gond az irányítással -
Akra #212 Ez ok. Néztem videót nemrég, és mikor milyen kedve van úgy nézelődik a lámpával össze vissza. Mikor céloz akkor meg 2 lehetőség van. Lámpával és fegyverrel vagy csak simán lámpával :) Mind1 szerintem full hülyeséget írok xD -
#211 Ahogy az összes TPS-nél?! WASD mozgás, egér nézés és célzás egyben. -
Akra #210 Néztem videot és a karakter mozgása+lámpa fény+fegyverrel való lövést PC-n,hogy csinálják meg? egér+bill. verzióban :) Nem játszottam még vele boxon.. -
#209 Szerintem ezekkel sincsen gond, csak a baj az hogy egyensúly nincs, kellene mellé HC játék, de nem, az a baj hogy az összes fejlesztő ebbe az irányba indul el.
Nem tudok mondani én se kivételt sajnos. -
#208 Figy mindenki az új generációra figyel az képezi a piac nagy részét, mi is voltunk gyerekek.
Tény hogy valami nem stimmel a piacon sorba elszarják a régi jó címeket, de az Alan Wake részemről egy jó kivétel ez a játék nekem tetszett még annak ellenére is hogy nem fullhd-s, mert játék alatt nem érdekelt a felbontás.
Egyrészt igazad van az új generációnak készülnek a causal játékok.
Csak én nem vagyok benne biztos hogy ez az új fiatal generációnak is tetszik.
Mert egyre több panaszt hallani még a 15 évesektől is ha meglátnak egy zsír csőjátékot. -
gosumofo #207 az a baj hogy nincs igény a fejlődésre, egyszerűen többségben idióta kisgyerekek a gamerek és leszarják ,csak az adott perc élvezete számít
most is megvette 20 millió közülük negyedszerre az ugyanúgy kinéző codot
így nincs értelme egy élesebb textúrát se rajzolni, nem hogy bármi másra költeni. -
#206 Ha ilyen technikával is ilyen látványos játékot csinálnak és történetében is fasza játékot, akkor azt mondom nem is kell a fejlődés.
Amúgy rosszul írtad nem a VGA-k nem fejlődnek hanem a grafika fejlődik lassabban ez egyrész a multiplatformitás végett, másrészt a még szebb grafika még tőbb pénz fejlesztési idő, amit a warezban nem fizetnek meg és beleszarnak. -
gosumofo #205 A most kapható szériákból már a legrosszabb/legolcsóbb nem is igazán játékra való kártya (amd 6450, nv gt 520) is jobb egy kicsit teljesítményben mint a legutolsó és legjobb dx9-es kártyák voltak 6-7 éve (ati 19xx nv 79xx).
Mondjuk ez azt is jól tükrözi hogy annyira nem sikerült fejlődnie a vga iparnak a konzolok megjelenése óta, lement jó pár generáció és év helyben toporgással meg átnevezett kártyákkal :) -
#204 Szerintem mert manapság nem igen árulnak már dx9-es VGA-t! -
#203 Dx10 kompatibilis vga? mi a fenének ha egyszer nem lesz benne dx10. -
#202 VGA alapján látvány az marad a konzolos szinten -
gosumofo #201 PC FAQ tervezett gépigénnyel -
#200 Infok (németül) Mentéssel és HUD-al kapcsolatos! -
hiper KOCKA #199 Ez az a monitor ami még Tutanhamon mellé volt temetve? Bár sztem ők is azért nem tartották meg mert már akkor se működött. -
#198 hogy papir vagy müanyag zacsiban van, attól az még ugyanugy kakaós csiga... -
#197 Ez eddig oké de az XP hogy jön ehez? -
#196 azért valljuk be, a pécés topikokban ritkán esik szó a játékról magáról :))) -
#195 az ember nem a felbontással játszik
én spec többre tartom azokat, akiket az XP érdekel, mint akiket a pixel - ők még tudják élvezni a Játékot :) -
#194 A platform igen, a játékok és játékosok viszont nem. -
sublimaze #193 A hozzáállásbeli megközelítése teljesen jogos, viszont az is igaz, hogy menne az anyázás, ha valami pc-s futtatási probléma(legyen az valami driver, driectx vagy bármi) miatt a konzolosok fórumán érdeklődnék... :D
ps.: nem kell ugrani az "anyázás" kifejezésre, csak amolyan vicces túlzás, a lényeget azért remélem érti mindenki. -
#192 "...mennyire értelmetlen ez az sg féle játékosok, konzolosok feloszlása a fórumnak."
Ne beszélj már marhaságot ember, a PC és a konzol két különböző platform!
Vagy te a műszaki boltba jársz kakaós csigáért? -
kissssss #191 na ezért kaptál egy pluszt. -
#190 Latom meg mindig nem jutott el a felfogokepesseged hataraig.
Ez itt a PCs szekcio es ez egy egy PCn futtathato jatek lesz. Altalaban a PCs jatekrol a PCs szekcioban szoktak beszelni, a konzolos valtozatarol, pedig a konzolosok topicban. Ez itt mindig is igy volt.
Kulonben az eletben nem lennenek a konzolos topicokban olyan temak, mint peldaul a Tomb Raider Legend,GTA4 es sorolhatnam a cimeket, amik mar ebben a reszlegben leteztek, de azert oda is lett nyitva. Raadasul ezert senki nem ment at oda panaszkodni, mint ahogy te teszed.
Hadd engedtessek mar meg a PCseknek is, hogy beszelhessenek a sajat platformukon is megjeleno jatekrol, raadasul meg elore nem is tudhato, hogy miben fog kulonbozni a ket valtozat. -
gosumofo #189 Akkor miért nem lehet ott maradni és békén hagyni minket, én ezt nem értem.. -
#188 Ja az nem számít, sőt nem is emberek. Nem okozol csalódást. -
#187 Javaslom figyelmedbe kiemelve a hozzaszolasabol, hogy megertsd te is.
"A konzolos részleg meg nem számit..." -
#186 Akkor ez mi? A látogatottság meg tökmindegy, ha az ember egy játékról akar dumálni akkor a játék nevét keresi a topikban nem hogy pécé vagy konzol.