2387
-
kasa85 #545 Szerintem ez ezerszer jobb mint akármelyik Game ami ez elmúlt években ki jött.
Aki tudja vegye legalább lesöpri azt az agyatlan játék tömkeleget amit sokan megvesznek.
Szerintem ha ki jön a következő rész is az még ütősebb lenne,bár azt ,majd meglesem boxon,mert egy jó ideig a microfos miatt nem adják ki.
Hihetetlen egy 2éves játékból mit csiszoltak ki.
GTA 4 ilyen formában készült volna biztos az államat a padlón keresném.
Várom a Magyar feliratot előre is minden tiszteletem a készítőké.
-
gregtom6 #544 Tök mindegy, ezt meg fogom venni, mert ezer éve vártam, h megjelenjen és támogatni akarom a minőséget.
Én abszolút magamra ismerek a főszereplőben és az egész történetben. Kedvencek közé már akkor felkerült, amikor csak hallottam róla. -
gregtom6 #543 Hát ez az. Csak hát engem meg idegesít, mert már rég abbahagytam a CoD-ot, és nem is érzek affinitást ahhoz, h elkezdjem az újabb részeket.
Van olyan ismerősöm, aki ilyen. Leszólja a Silent Hillt, a Bioshockot, mindent, mert hát idióta zombikat meg szörnyeket kell lövöldözni. Neki az túl gyerekes.
És 4 éven keresztül hallgathattam a volt osztálytársaim morgását, mert hát nem mentem velük bulizni, helyette ilyenekkel játszottam. -
#542 Talán azért, mert még meg sem jelent hivatalosan a játék? -
#541 10 perce ugyan ezt akartam írni. Milyen felháborodások voltak hogy nem jött pécére, most meg hogy itt a megjelenés, ráadásul kint a warez alig pörög jobban a topik mint amúgy... bezzeg a sokat fikázott CODnál ilyenkor 1000 üzenet jön naponta alsó hangon. Ez van. Ez nem tömegjáték mint látható, csak ilyenkor hol vannak a tömegjátékokat szidók százai? CODoznak persze:) -
gregtom6 #540 Hihetetlen amúgy, h a minőségi játékot nem becsülik meg. Negyedannyira nem pörög ez a topik, mint egy CoD topik.-..szánalmasak az emberek.
Én nem CoD-okkal akarok játszani, én minőséggel!!! -
gregtom6 #539 Indítsd el újra és túl tudsz jutni azon a részen. -
gregtom6 #538 Hogy gondolhatod azt, h nem? Nem értelek... -
zsotesz #537 Boxon tavaly kijátszottam, de ha lesz magyarítás akkor végigviszem mégegyszer, a story kicsit zavaros volt nekem. Belekeztem az első dlc-be, elég kemény. Btw az is lesz magyarítva? -
barnasopiane #536 tud segiteni valaki?
-
#535 basszus második fejezetben járok de nem paráztam így játékban a silent hill 1 óta,pc-s verziót elég szépre csiszolták full HD-ban nagyon szép az egész... -
barnasopiane #534 feltettem mindent
-
#533 Tegyél fel mindent amit a game felajánl! (dx ,vc redist) -
barnasopiane #532 a játék müdödése leállt tudtok erre megoldást? -
#531 Én addig átszaladok rajta easyn!
-
barnasopiane #530 amikor elinditom a játékot csak fekete képernyö van erre van megoldás légyszi segitsetek -
#529 Köszönjük!
Akkor addig neki sem állok :)) -
mester1987 #528 Már elolvastam a portálon is, sok sikert. -
#527 Az jó hír. -
mester1987 #526 Ez most komoly? -
#525 Még a hónapban. -
#524 A lassan mit jelent? Még a héten? -
#523 Nem tervezi ,már lassan kész is -
mester1987 #522 Tervezel honosítást hozzá? -
mester1987 #521 Na ez is megérkezett idő előtt; én tavaszra számítottam, de meglepetésként jött...:P -
#520 295.51-el majd duplájára nőtt az fps. Jah. A driver volt a ludas. -
kasa85 #519 Általában érdemes a Winfosban is át állítani mi előtt a játékba belépsz,mert könnyen azt fogja maximum,vagy Natív felbontásnak találni. -
Enton #518 Na csak sikrült!
Valamiért ragaszkodik az asztalfelbontáshoz és azt veszi max felbontásnak. Asztalfelbontás átállít és utána megy a játékban is:
-
kasa85 #517 Jaja sajnos nálam a Kontroller el veszíti a beállítását,vagyis rezgőn nem rezeg,és ha jobb kamera nézetre váltok akkor elfelejti,és balra áll vissza vagyis alapra.
Ez jó akkor ezek szerint Crack hiba van a háttérben,bár akkor ki játszom még egyszer .
Máshol is van Skidrow mappában lesz az is a rejtett mappában AppData-Local-SKIDROW.
Itt kéne buherálni,de sajnos védve van,így nem tudtam bele nyúlni.
Teli van hieroglifákkal:) -
Enton #516 Valahonnan máshonnan is vesz infót mert nem írja visza az aktuálisan használtra(1360*768-ra), marad az általam beírt 1920 meg 1080. :( -
kasa85 #515 C:User-Neved-Dokumentumok-Remedy-AlanWake-resolution.xml.
Nálam így néz ki.
<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1200"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>
Ha ezt gondolom át írod.
Total Comander szerkesztéssel akkor tedd írás védetté miután be másoltad ezt,és hátha jó lesz ha nem akkor állítsd vissza eredeti állapotába.
<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1080"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>
-
Enton #514 Valakinek valami ötlet hogy lehetne 1366*768-nál nagyobb felbontást beállítani?
Ettől nagyobbat nem enged ped 1920*1080-ig jó vagyok bármelyik játékban.
Mondjuk csúnyának nem csúnya csak kiváncsi vagyok mennyivel lenne szebb.
Resolution.xml-ben már átírtam. -
kasa85 #513 Lehet Crack hiba is nem egy esetben volt ilyen.
Egy hibával ki lépet egyszer,a hajón meg rángatózott egy kicsit a karakter körül a kamera:)
Mintha falnak akarnák menni vagy valami,és meg megugrik egy kicsit.
Szerintem virágbolti verzával lesz gond,de nem vészes egy két helyen fordul elő.
FPS limitet szeretném,hogy ki lőjék,mert HD6950CF 30/40FPS között.
CF ki kapcsolva 30/40FPS között.
Minden csutkára rakva legalul tud valaki segíteni mit jelent a Grafika menüben a részletes beálíltások menüpont alatt legalul az a két csúszka ami 0án van,és jobbra be lehet állítani. -
#512 Én természetesen csak a magam nevében beszélek. -
kasa85 #511 Próbáld ki a Kontrollert ilyen típusú játékokhoz nem bánod meg.
A Kontroller nem csak Xbox kiegészítő hanem PC vel is kompatibilis nem véletlen.
Egérrel inkább FPS a nyerő a többire rá lehet bízni a Kontrollert.
Ja és a vibrál is ami odabasz robbanásoknál főleg amikor nagy a feszültség.
Elején elidegenedtem az ilyen megoldásoktól,de rá jöttem olyan ez a kiegészítő mint egy autó versenyes játékhoz a bot,kormány,pedál kombó.
-
#510 Hiszek neked, én nem próbáltam a pc verziót, csak mindenhol ezen sírnak,hogy szar az irányítás, össze vissza forog a kamera, Alan balra vagy jobbra húz,meg ilyenek
-
kasa85 #509 Így van később kegyetlenül belendül,és iszonyatosan jó lesz.
Sajnos nem csak ez a játék szereti a Gamepadot.
Assasin Screed/Batman-és sorolhatnám mi előtt valaki le fosportozná.
Sokkal szebb,és látom foglalkoztak vele minden téren ami nagy öröm,hogy Konzolon is buhera verza volt meg,és a DLC ami még nagyobbat üt sokak szerint nem tudtam leszedni,mert nem volt RGH-tatva a boxom,így most ezt is be pótolom.
Ha 8e FT körül jön tuti megveszem.
Végre egy olyan játék ami nem az agyatlan öldöklésről szól,hanem egy író által felállított elvont játék menetről.
Grafikában,Sztoriban,és sok minden másban nem sok helyen találkoztam,így ki merem mondani ez lesz hiába 2/3éves gamma az év játéka számomra a Mass Effect 3 mellet amit várjunk csak ki:) -
#508 Na most mit nem értesz azon, hogy szerintem meg jó az irányitás?
Vicces, hogy még direkt nem is savaztam a játékot de már a fanboyok ugranak. -
#507 Pont az a lényeg, hogy bill-egér-rel szar, fura az irányítás, ezért nem árt a gamepad,amíg ezt esetleg ki nem javítják
Nem kell egyből lőni benne akkor már vontatott és unalmas? Ez egy thriller, fokozatosan felépülő feszültséggel -
#506 Érdekes, hogy a tökéletes pc-és irányitás melett is van aki inkább gamepadozik...
Nekem inkább magával a játékkal van bajom, egyenlöre nagyon vontatott vagy inkább talán unalmas.