2387
  • kasa85
    Hali dobok egy privit.
  • xido
    azt hiszem most így a 2.fejezetben nagyon sajnálom ezt..legalább annyi szájbarágós vonalat lazíthattak volna,hogy ÉN megyek el Aból Bbe kocsival,nem a játék lépi át nekem..fáj,hogy van szabadság meg nincs,hogy ott vannak a gyönyörű utcák én meg az ajtón se mehetek ki magamtól,ráhagyva a "next goal-t" egy kicsit,hogy körbe járjak..erdőben bezzeg futkoshatok félig meddig...
  • xido
    mert az első szériás chillstream nem rezgős...havernek f710 van,az már igen
  • kasa85
    JA igen egy kérdés.
    Akik Xbox Kontrollerrel nyomják léci vesézze ki miért nem rezek ha már egyszer be van kapcsolva.
    A kamera nézet is átvált ha rá fókuszálok,ki nyitok,vedejót nézek balra.
    Jobbra szoktam tenni.
    Szerintem ezek azok a gondok amiket fel vetettek a készítők,és próbálnak javítani egy hónappal ezelőtt ezt lehetett olvasni.
  • kasa85
    Lentebb írtam hasonló lett volna mint a GTA 4.
    Elkezdték annak a rendszernek a fel építését,de félbe hagyták.
    Azt demózták a lentebbi képen.
    Mivel egy író történetét vázolja fel,így nehéz lett volna akkora szabadságot bele csempészni mint a GTA sorozatba,így inkább a Sztorira alapoztak ami sajnos az elején csalódás volt,de a végén megállapodtam vele.
    Napszak,és időjárás változás van a játékban,tornádó az meg a fekete köppennyes öreglány lett aki ebben a játék menetben a fő ellenfél.
    Lesz mikor fákat csavar ki,de lesz a játék 80%ban,hogy egy gáton kerget végig.
    Na ott beszarás lesz lesz hajó,autó,még zselés kotongumi is ami Alan Waket be célozza:)
    Szerintem jobb is így,mert nem megy bele a történetbe a GTA adottsága.
    Ötletek,és pálya elemek voltak ezt látni is a hátérben akkor is ha kivették a nagy részét,de nem kell búsulni itt a sztori/a nyomasztó setétség/grafika/és nagyon kevés játékban látott ilyen szintű fizika/és szabadság érzés amit egy kicsit meg nyírbálltak.
    Lesz egy pár rész ahol lesz hosszú kocsika itt látszik,hogy szép nagy pálya lett volna ha elkészült volna GTA filingben.
  • DarkSector
    csak digitálissan és később tervben van dobozos verza is.
  • DarkSector
    :)
  • Bokafix2
    Ez amúgy már kapható? Mer Cédé Galaxisnál sehol semmi.
  • McCartman
    muszáj lesz így , vista nélkül.
  • DarkSector
    Én azt mondom hogy messze kerüld el a játékot.
  • McCartman
    "Windows Vista exkluzív".. beszarok.
    ingame screens 1 2 3

'Az első, ami mellbevághatja a figyelmetlen játékost, az a nagy műgonddal kialakított, SZABADON BEJÁRHATÓ TERÜLET , erdőkkel, hegyi tavakkal, sziklás hegységekkel és nem utolsó sorban dinamikusan változó napszakokkal.'

hová tűnt ez a játék?
    sandbox gamenek indult , amiben jobban teszed ha éjjelre behúzod a segged egy menedékhelyre és nem a városon kívül , az erdőben ér az éjszaka.

kár érte.
  • McCartman

Core2Quad.. bjútifül szisztöm.

• xido
    bele..elég szép..a sötét gonosz tud olyat kreálni:)
  • McCartman
    Emlékszem a játék trailerére még nagyon régről , miután bejelentették PCre.
    Egy Intel hype rendezvény keretein belül demonstrálták az új négymagos cpu-juk erejét (akkor még kuriózumnak és high-end kategóriának számított a négymagos processzor) a játékot futtatva , valami tornádós , törős-zúzós gameplayt prezentálva.

De olyan rég volt már , hogy azóta lett volna idejük még 3szor újraírni a játék motorját ~á la Duke Nukem.
    Bekerült a játékba egyáltalán bármilyen tornádó?
  • grebber
    Pontozások:

IGM :90%
    PCGames.de: 86%
    Gamefront: 95%
  • DarkSector
    az kemény én 8 episode alatt 4x végigjátszva sem vettem észre. :)
  • broman191
    Ha felemeled a fegyvert és egy ellenfélre célzol, akkor Alan érezhetően kicsit dob a fegyveren a megfelelő irányba, érezhetően valamilyen szintű assist van, ha nem is a leglátványosabb. :)
  • DarkSector
    úgy emlékszem a signal amolyan háttértörténetet köt összze néhány kérdést megválaszolva, míg a the writter egy lezárás vagy éppenséggel egy folytatás felvezetése.

de lehet rosszul emlékszem.
    mindenesetre nem a 6 fő episode közé ékelődnek be.
  • tommygear
    max payne 1,2-be is van aim assist, ami pc-re készült 10 éve, igaz az ki-be kapcsolható
    mondjuk én az alan wake-be semmi assist-ot nem vettem észre
  • DarkSector
    a "ne bassz már ki" mondatot nem értem mire írhattad.
    persze én csak poénkodtam, mert mostanság mindig ezt írod a játékokhoz.
    :D

nekem nem gáz, én ettől még jókat fogok játszani. :P
  • grebber
    A két kieg hogy csatlakozik be a játékba majd?
  • DarkSector
    ja kicsit háttérbe szorul a játékmenet, de azért én konzolon nem éreztem assist-ot, ha nem célzol rá az ellenségre magától nem segít a gép, és mellé lő, szóval ha x360-on létezett is assist, nem akkora amit észrevehettem és más játékokban látni.
    Komolyan eszembe nem jutott volna ilyet kijelenteni, pláne hogy nincs is célkereszt.
  • Fpocok
    Miért? Nincs benne? Akkor ne bassz már ki. Hadd várjam el a pcs játéknál, hogy NE LEGYEN AUTO AIM. Vagy legalább ki lehessen kapcsolni.
  • DarkSector
    Neked barátom melyik játékban nincs autoaim?
    Egyszerűbb azokat felsorolnod. :P

Amúgy assist, nem aim. :D
  • gregtom6
    Ne sírj már, ebben a játékban a játékmenet másodlagos, sőt, harmadlagos. Én történet miatt szoktam játszani legfőképp.
  • Fpocok
    Ráadásul van benne auto aim, és ahogy láttam, nincs is opció arra, hogy kikapcsoljam, vagy tévedek? Faszok.
  • Shep
    Nekem nincs gondom az egér+bill kombóval, pár percig volt fura csak. Viszont marhára remélem ,hogy kifog derülni a végére mi is történt, mert az ilyen lökünk valamit aztán találgassál dolgokat egy ilyen történetnél annyira nem szeretem.
  • Fpocok
  • TDC Geronimo
    kontrollerrel semmi gond nem volt az irányítással :p
  • kasa85
    Azt titok:)
    Vagy inkább fel állítok egy oltárt itthon:)
    Jó gyorsan elkészül remélem a sok jegyzet,és a videó/rádió is feliratozva lesz.
  • Fpocok
    Hangulatos a játék meg minden. De sajnos erősen veszt az értékéből, hogy hülyének vagyok nézve, ahogy azt már említettem is. Na meg az irányítás.
  • yesname #594
    Akkor áruld el melyik templomba mész és hogy ismerlek madj fel, ugyanis még ebben a hónapban jön a magyartás hozzá :)
  • grebber
    Jó PC-s eladás esetén tuti megfontolják hogy a Alan Wake's American Nightmare-t is kiadják majd pc-re!
  • kasa85
    Én szeretem az újdonságokat,és nálam nagyot ütőt.
    Nyomot hatalmas,szép,és jó sztori vezetés.
    Valljuk be már nagyon rég nem láttunk ilyet.
    Remélem,hogy jön majd az új folytatás is amit nem második részként prezentálnak.
    Boxosra rá sem merek nézni ezek után olyan szép lett.
    Persze vannak különböző stílusok,de ez több mint egy egyszer végig lehet tolni játék.
    Félre értés ne essék nem akarok rábeszélni senkire semmit,de nagyon nagyok az igényeim kegyetlenűl válogatós vagyok,de még ilyen tág világgal rendelkező nyomott hangulatú játékkal nem sűrűn találkoztam.
    Ha jön a magyar felirat ígérem hetente minden Vasárnap reggel elmegyek a templomba:)
    Éltessük ezt a műfajt legyen több ebből is,és mindjárt terülj terülj asztalkám lesz mindenki egybe borul,és sír az örömtől.
    na a hülyeségemet félre rakva szerintem megéri a pénzét tuti megveszem dobozosba.
    Ja igen egy ami miatt fanyalogtam,hogy úgy jött volna mint a GTA 4.
    De nem tudták megoldani ezért egy sztorival oldották meg ami nem is növeli az újra játszatósági faktort,de egy az biztos emlékezetes marad ami nagyon ritka eset emlékezünk csak a régi nagy címekre.
    Remélem 2020 ban hasonlóképpen fogjuk ezt gondolni.
    Még a fő sztoriban vagyok remélem a DLC a pár órájával tényleg nagyot üt,mert buhera boxal nem tudtam ki játszani a kieget.
  • Carmageddon
    576-on ott virít a játék.
  • grebber
    Kinek a pap kinek a hummer a jégen!
    AiD 5 nagyon is király game volt.Kár hogy nem lesz folytatása.
  • Ironman2
    LOL.Van egy atmoszférája a játéknak.
  • Csokiturmix
    Hát hogy szerinted rossz volt az egy dolog, szerintem piszok jó játék. Annyira el lett találva az egész hangulat, meg a történetvezetés és az interaktív inventory+McGuyversdi, hogy az valami csúcs, vannak persze hibái mint pl. a nehézkes irányítás, bár ez is csak megszokás kérdése. Nálam még mindig a legjobbak között van.
  • Totti5
    Mradandó élmény volt az Alone 5 pozitív értelemben. Sotry és a talalás ott is nagyon jó volt és sikerült belevinni nem átlagos gameplay elemeket, amitől marha élvezetes volt. Nem volt tökéletes és nem volt annyira csiszolt mint az AW, de mindenkép egy különleges alkotás volt.
  • MerlinW
    Szubjektív, de az AID5 szörnyen rossz játék volt. Hálisten AW semmiben sem hasonlít rá.

Más: 21€-ért kötelező anyag. Én már be is zsákoltam:)