2387
-
Csokiturmix #585 Engem az egész legjobban az Alone 5-re emlékeztet ami nagy pozitívum. -
#584 Alan Wake has now hit the #1 spot of the Steam Top Sellers List! Feels good to be back home! -
#583 nem neked írták hanem a te kommentedhez fűzték hozzá. :P -
#582 És ezt miért nekem toljátok? én is ezt mondom semmi köze a SH feelinghez ennek a játéknak.. -
#581 teljesen más játék -
#580 az lehet de meg se akarja közelíteni a silent hill-t -
#579 Alan Wake : psychological thriller action game ( ami nem horror )
Silent Hill : survival horror
-
#578 Majd elfelejtettem, aki Február 23 19:00-ig megveszi steam-en 21euro-ért vagy amennyi, a Collectors tartalmát ingyen megkapja, vagyis aki ez idő alatt vásárol a Collectors Edition-t kapja voltaképpen. :P -
#577 Warez topik nem dísznek van az ilyet ott linkeld! -
raulmazsi #576 http://data.hu/get/4741464/Alan.Wake.v1.01.16.3292.Update-SKIDROW.rar -
#575 Igen eléggé eltér a többi hasonló játéktól, ez benne a szép. -
raulmazsi #574 mindjárt töltöm az 1.1 updatet datára -
gregtom6 #573 Hát én imádom az SH sorozatot a régi és új részekkel együtt...mert SH a nevük.
Nekem játékélményben azonos érzést nyújt az Alan Wake is. -
#572 Ez a játék nagyon messze van a SH játékoktól / mármint az eredeti első részekhez / képest, szvsz. -
#571 1 emberkének ingyen lesz collectors....:D
Alan Wake Collectors Edition (SteamGift) -
#570 Most néztem steam-en és lol, azt hittem 30euro lesz, de 24 és le van akciózva 21euro-ra, ami elég korrekt ha valakinek még nincsen meg. -
Carmageddon #569 nálam megy a game. -
#568 Orosz régióban 4000ft-ra jön ki a game!
-
#567 És van a szekrényben egy zseblámpátok is. :) -
#566 Ja hogy a vál-váltásra gondoltok.
Igen ez biztos sokaknak fura lehet, ha erre irták a többiek hogy szar, akkor valóban elsőre fura mert ritkán használják játékban, de szerintem csak az első 1-2 orában fura hamar hozzá lehet szokni (bár bill+egérrel lehet körülményesebb lesz).
Amúgy ez azért van így ebben és a többi 1-2 tps játékban, mert egy ház sarkáról ha ki akarsz pl nézni vagy lőni akkor nem mindig jó a jobb vál feletti kamera értelemszerűen.
Erre viszont soha nem lesz peccs mert ez szándékos fícsör. -
gregtom6 #565 Ja és a kertünkben van vagy 10-15 fa :D -
gregtom6 #564 Nem japán, de hasonlít a Silent Hillhez, ami abszolút japán. Én a DMC-t legalább ennyire élveztem, mint ezt. Igen, nézek animéket, DMC több részével is játszottam, jók. Alan Wake pedig mestermű, mert Stephen Kinget idézi, mert író a főszereplő, mert én is írtam már történeteket, mert nekem is van Xenonos elemlámpám állítható zoom-mal, és a hajam is pont ugyanolyan :D
De tényleg, én magamra ismerek az Alan Wake-ben, olyan otthonos, ismerős világ, pedig nem játszottam még vele. -
#563 Van ilyen is.
-
gregtom6 #562 Pontosan. Első pár percben iszonyat szokatlan, de utána tökéletes. Ha zavar, h egyik oldalon szalad Alan Wake, akkor TAB-bal lehet váltani, h másik oldalon szaladjon. Ennyi. -
#561 Nekem egyik kedvenc style-om mégse fogott meg mint más hasonló játék.
greg a DMC meg hogy jön ide köze nincs hozzá még csak nem is japán cucc -
gregtom6 #560 Indítsd már újra a játékot, akkor tovább fog menni. -
barnasopiane #559 Exe működése leállt tudtok megoldást erre? -
#558 Hát majd megpróbálkozom vele milyen lett még nem biztos hogy valamit is peccselniük kell, én csak ezt gondolom ha igaz hogy rossz a kamera.
De remélem csak egyszerüen arról van szó hogy néhány embernek kicsit fura és ezért panaszkodnak.
Elvileg jövő héten lesz gépem akkor rákukkantok. Később úgy is megveszem 2-3000-ért, csak most 30euro-t nem fogok kiadni érte hirtelen... -
gregtom6 #557 Hát van olyan jó, mint a Devil May Cry, ha már itt tartunk :) -
#556 Valóban fasza cím egy olyan játékosnak akinek a stílusába esik, ahogy kasa85 is írta neki az ilyen játékok a kedvencei, ahogy többekközt nekem is, nekünk mint kategória vagy stílus kedvelőinek kicsit szubjektívebben nézve jobb a játék mint annak akinek ez is csak egy cím a 100-ból amit letölt torrentről. :P -
sublimaze #555 Lehet addigra patchelve lesz... :D -
#554 azért ez erős túlzás nem rossz de egyszer esetleg kétszer játszható kategória -
#553 Hát meglepődnék ha Logan-nek gondot okozna maga a bill+egér ennnyi év játék után.
Ha valóban rossz ahogy írta akkor portolási hiba szerintem.
Majd ha lesz gépem (most rossz) akkor kipróbálom.
Addig csak feltételezésbe tudok bocsátkozni.
Annyit tudok hogy az eredeti verzió kontrollerrel nekem tökéletes volt, és soha nem volt olyan érzésem hogy az irányítás rossz lenne. -
#552 meg is venném ha nem a ME3-ra kéne a zsé... -
#551 Alan Wake Collector's Edtion vásárlása 20,99€ steam-en!~6200FT -
#550 Gondolom az egér bill kombó miatt lehet. Ha PCn gémelnék már beújítottam volna egy minőségi Razer gamepadot és nem lenne gond egyik TPSel sem. -
#549 Végigjátszottam a DLC-kel együtt konzolon legalább 4x az ég világon semmi baj nincs ott a kamerával meg az irányítással, ha itt szar akkor az a port miatt lett. -
kasa85 #548 Persze javítom magamat nem fogja le söpörni,de sírva könyörgöm a fejlesztőknek,hogy oncsák végre az ilyen típusú játékokat,mert ez kell nem Zombik,második világháború 2011rész,és sorolhatnám.
Bele játszva Boxon 9.0ra értékel PC:9.8
Grafika,és sorolhatnám miért is 9.8
0.2 minusz egy két kisebb bugért autó töréseket csiszolhatták volna,és a Kontroller beállítást is meg jegyezhetné,mert se nem rezeg,és ha be állítom másik oldalra pl jobbra a kamera nézetet generátor bekapcsolása,vagy videó után vissza áll,de még menet közben is elő fordul néha. -
#547 Ma jelent meg.
Én megmondtam hogy kevesen fogják megvenni, vagy ha sokan megvették akkor most játszanak a duma helyett.
De szerintem az van inkább amit én régebben mondtam hogy kevesen vették meg, mert ugye warez nagy úr. -
#546 A kamera eléggé gáz, valóban :S