Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
DX11 nélkül is lehet csoda játékokat kreálni... túl van misztifikálva, persze e 3 betû nélkül nem lehetne olyan nagy agymosással eladni a VGA karikat. Alan Wake kiváló játék, akár dx9 akár dx10 akár dx11.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wedge31
Igazad van egyet láttam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
A tesselation talán a leglátványosabb, mondjuk azt is max az Unigine Heaven 2 benchmark-ban láthatod normálisan. Piszok nagy az erõforrásigénye.

[merlinw.org]

most akkor láttál olyan effektet vagy nem?
te jó ég, óriási ez a topik 😊

fotográfik kolomp edisön :D

wedge31
Én sajnos még nem láttam olyan dx11 effektet ami ténylegesen dobott volna a grafikán.
Egy kivétel volt a Metro mert ott tényleg látszott a különbség.

MerlinW
A komplett gépem ingyen volt (EU-s pályázat)... de hidd el, nem a DX miatt választottam. Hanem egyrészt, mint írtam ingyen volt, másrészt a teljesítménye miatt. Ettõl függetlenül 90%-ban a 90-es évek játékaival, illetve mai indie játékokkal játszom (amik 1000x több játékélményt adnak, mint a mai csillogó izék), tehát sok szükségem nincs rá.

[merlinw.org]

MerlinW
Továbbfejlesztett SSAO (Ambient Occlusion).

[merlinw.org]

mondod ezt dx11-es vga tulajként 😄DDD

fotográfik kolomp edisön :D

MerlinW
A fejlesztõket ez mind nem érdekli, ha egyszer nem éri meg DX11-et használni. Felesleges munka van vele minimális eredményért. Én sem fejlesztenék. A DX HT megoldása lenne az egyik legjobb indok a használatára, de az meg nem egészen úgy mûködik, ahogy kellene. Ezért jön a DX11.1, hogy javítsa. Abban sem igen lesznek új csilivili effektek.

Ezt persze meg fogják lovagolni a hardvergyártók, de onnantól meg az a hülye/laikus aki a DX verzió miatt vesz VGA-t. Most lehet szidni, de én speciel mindig utánaolvasok, ha olyat veszek, amihez nem értek.

[merlinw.org]

kifli
dx11-el ha jólrémlik, valamit a fényeken/árnyékokon is ügyeskedtek. Azért ebben a játékban a fény/árnyék elég sokat szerepel 😄
arty
én ezek nélkül manapság már csak fintorgok ...

2012-ben egyszerûen nem engedheti meg magának egyetlen fejlesztõ sem, hogy ne lovagolja meg a sok birkoid által az égig hájpolt, üres kifejezéseket, mint a "tesszelácio, dx11, fizix, deferred rendering" <#idiota>

Forza.

MerlinW
Mert az aztán baromi sokat számít...😊 Egyébként, ha lesz is DX11 támogatása, amit kétlek, akkor sem látvány szinten lesz. Mert ugye a látvány a DX képességeinek csupán ~20%-át teszi ki.

Egyébként csak kíváncsiságból, kinek melyik DX11 effekt hiányzik minden játékból? Mármint abból az egészen pontosan 2 darab 3D-s effektbõl/eljárásból amit a DX11 hozott. Compute Shading? Tesselation? <#vigyor3>

[merlinw.org]

wedge31
Állitólag a héten jön egy pár infó a játékról de a dx11-es támogatás szerintem nem valószinü bár ki tudja...

jarlaxxe
Ez majd csak a megjelenéskor fog kiderülni.

Meg az is hogy DX11 lesz e a pc-és verzióban.

wedge31
Azért az furcsa, hogy külön kiemelik, hogy a játék támogatja a xbox gamepadot mikor minden multis cim ilyen.
Remélem nem azért mert bill+egérrel gyenge lesz az írányitás...

<#eljen>

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

MerlinW
Át kéne dobni a topikot a gumiba...

[merlinw.org]

arty
gondolom ezt a beteges hülyeséget mindjárt alátámasztja UUUU is (az alreged) 😄DD

Forza.

Pedig feltûnõen azonos még a fogalmazásmód is... 😄D

Evin
Valaki most már takarítson. Már mindenrõl van szó, csak a játékról nem!
Köszönöm

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

shaddam
Na idefigyelj "barátom" elhiszem hogy nem csíped a szövegem, de ha alreget gyanítasz akkor menj moderátorhoz és õk majd megmondják mi a helyzet.Tedd meg, vagy ellenkezõ esetben szakadj le a témáról kamukirály...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ffxi
Istencsászár az kicsoda, mit követett el?

Fákjúal!

Jakuza001
Mint ahogy shaddam is.

<#idiota> jujj

na várjunk csak, a modik már nem harapnak azért hogyha valaki 2 reget használ? vagy lemaradtam valamirõl?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

NEOreg3
lol, önmagát pontozza fel

(aki nem tudná: Istencsászár Totti5 elõzõ regje)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

aztán kiderült hogy a szervereket sem a jóindulat szirup tartja üzemben.

de aztán kiderült hogy ennyiért is megveszik.

De én nem a terjesztésrõl beszélek. Konkrétan olcsóbb játékokat ígértek annó.

grebber
Nekik olcsóbb is a terjesztés így. Azt meg õk leszarják nekem drága.Nekik a saját bevételük a fontos más nem!

Next PC upgrade: 2022

Engem ebben igazából csak az zavar, hogy régen azzal harangozták be a digitális disztribúciót, hogy olcsóbbak lesznek a játékok mer kiesik egy csomó "fölösleges" költség... Erre fel...

grebber
Hát pénzügyileg ez éri meg a legköltséghatékonyabban,mivel nem kell megvenni az alapanyagot hanem az adathalmazt feltolni szerverekre azt had szóljon.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Gondolom pont ezért. MS nem akara kiadni lemezesen, így ezt választották.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Persze.Egy anyagilag alig jövedelmezõ játékot még át is variálnak egy platformra ahova rendszerint 10% az eladási arány.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wedge31
Érdekes az egész helyzet mert mint kiderült nem a MS adja ki a játékot hanem a Remedy maga a steamen keresztül, így nem lesz gfw szerencsétlenkedés se.

A kérdés csak az, hogy ebbe miért ment bele a MS?

UUUU
Akkor Alan enne egy tárgy, és a zseblámpa a személy. Függetlenül bármilyen viziótól, rémálomtól etc. Pedig nem. <#ravasz1>

Evin
Nos, nem mindig.

na most akkor az Xboxos és a PC verzió eltérõ lesz?

én, amit láttam gameplayt abban pl egy nagy önmûködõ aratógép akarta eltenni Wake-t láb alól, aki egy kis házban bujdosott...volt olyan, mikor egy embert szállt meg a sötétség...álmokra, sötétségre és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felesége kutatására
épül az egész sztori

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

UUUU
Alan se lény ? A zseblámpája se tárgy ? <#zavart1>

tommygear
ha te mondod 😄
Evin
Nagy tévedés, nincsenek lényEK, se tárgyAK.
De minél kevesebbet tudsz, annál jobban fogod élvezni a játék fordulatait.

jól van 1-2 nyugis jelenet nappal játszódik, egyébként az egész sztori a sötétben levõ lényekrõl, tárgyakról szól, akik üldöznek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solid Snake
És cseppet sem hátborzongató 😊
tommygear
nem játszódik állandóan sötétben 😊)))
hoppá😊 ez a játék hátborzongató mivel állandóan sötétben játszódik...Sok részletet láttam az Xbox360 végigjátszásból

Jakuza001
Pedig az jobb volt mint a mostani tucatrangu akcio/RPG-k.
Dalakoran tarsasagban vagy mas persistent worldben jatszva pedig, meg jobb.

Ez azon múlik, hogy már 1.5 éve kész volt-e a PC verzió és csak visszatartották, vagy most dobják össze hírtelen. Elõbbi a valószínûbb, mert kis csapat és másik játékon dolgoznak már valójában.

balee4
Huh én nagyon örülök ennek a bejelentésnek, nem sok játék van, amiért irigyeltem a boxot, talán már csak a Halo 3-ODST-Reach hármast írhatnák át. Azért remélem igényes portot kapunk, és a gépigényétõl már elõre félek. Azért a boxos sub-HD-es verzió aztán jó lesz full-HD-ben tolni. Remélem elmegy majd maxon.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Nekem ezek a HC rpg-k a kedvenceim de mivel ilyeneket már nem csinálnak maradnak a mai akció-rpg-k.

nem úgy volt hogy lelépsz innen? :-D

Hát igen, Neverwinter Nights-t próbáltam ki anno, próbáltam beleélni magam, de jó, ha egy délutánt játszottam vele. Valahogy már nem éreztem benne azt az "életet", amit az újabb játékokban, vagy pár nagyon jó régiben érzek. Érzõdik, h mû, és nem tudom beleélni magam.
Persze úgy látom, a SH2 neked is nagy kedvenced, én 2003-4 körül játszottam azzal is, és az elsõ játék volt, amihez foghatót még életemben nem láttam.