Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
te jó ég, óriási ez a topik 😊
fotográfik kolomp edisön :D
Egy kivétel volt a Metro mert ott tényleg látszott a különbség.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
fotográfik kolomp edisön :D
Ezt persze meg fogják lovagolni a hardvergyártók, de onnantól meg az a hülye/laikus aki a DX verzió miatt vesz VGA-t. Most lehet szidni, de én speciel mindig utánaolvasok, ha olyat veszek, amihez nem értek.
[merlinw.org]
2012-ben egyszerûen nem engedheti meg magának egyetlen fejlesztõ sem, hogy ne lovagolja meg a sok birkoid által az égig hájpolt, üres kifejezéseket, mint a "tesszelácio, dx11, fizix, deferred rendering" <#idiota>#idiota>
Forza.
Egyébként csak kíváncsiságból, kinek melyik DX11 effekt hiányzik minden játékból? Mármint abból az egészen pontosan 2 darab 3D-s effektbõl/eljárásból amit a DX11 hozott. Compute Shading? Tesselation? <#vigyor3>#vigyor3>
[merlinw.org]
Remélem nem azért mert bill+egérrel gyenge lesz az írányitás...
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Köszönöm
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
na várjunk csak, a modik már nem harapnak azért hogyha valaki 2 reget használ? vagy lemaradtam valamirõl?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(aki nem tudná: Istencsászár Totti5 elõzõ regje)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A kérdés csak az, hogy ebbe miért ment bele a MS?
én, amit láttam gameplayt abban pl egy nagy önmûködõ aratógép akarta eltenni Wake-t láb alól, aki egy kis házban bujdosott...volt olyan, mikor egy embert szállt meg a sötétség...álmokra, sötétségre és
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De minél kevesebbet tudsz, annál jobban fogod élvezni a játék fordulatait.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dalakoran tarsasagban vagy mas persistent worldben jatszva pedig, meg jobb.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Persze úgy látom, a SH2 neked is nagy kedvenced, én 2003-4 körül játszottam azzal is, és az elsõ játék volt, amihez foghatót még életemben nem láttam.