Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miközben a havokos-euphoriás fizikai effektek valóban hozzáadnak a játékmenethez, addig a fizix 1-2 pókhálóra képes.
öö... tehát nemjó, hopgy van, mert csak szegmentálja a játékvilágot 😊
Forza.
Forza.
szemét amit tud produkálni és szemét maga a platform is. Lenne benne potenciál, ha nem csak felületi dzsuvát tennének bele a játékokba, hanem valós fizikai dolgokat mint a rombolható környezet, amit a havok tud. Csak azzal, hogy nvidia bekorlátozzák az egészet.
Ki fog ez halni szépen lassan. Havoknak kéne még egy keveset fejlõdni.
Persze nvidia rendesen pénzel projekteket, hogy reklámozza a szarjait, de nekem már ott nem szimpi a dolog, hogy plusz egy felesleges program, és végig gondolva nekem az is a heppem, hogy mondjuk 20 év múlva nehogy már egy physx et kelljen emulálnom valahogy.
Régi gamék rulez, feltetted, játszottál. Nekem max a steam a 2 kattintás letöltõdik és játszom tetszene. Nem mindenféle buziság amit most kénytelen minden elsõindításnál végig szenvedni az ember.
Na meg steam cloud is lesz alanben ami külön jó. Hogy képzelik, hogy más játékok nem alkalmazzák?😄
Nvidiának jött egy jó ötlete, amivel oda tud csapni az ATI-nak, amikor az ati-nál legelõször elõrukkolnak az új fícsörökkel mikor kijöttek a DX11-el miért nem volt ekkora vízhangja? Jah hogy mert amit az ATI most már AMD kitalál az überfazsa amit az Nvidia az meg kisajátítás meg kibaszás a többi játékossal?
Mondom ezt úgy hogy nekem is AMD van.
És naná hogy ezeket meg lehetne oldani AMD-re is, persze csak akkor olyan drivert kellene írni, de ugye már eszébe jutott a riválisnak.
Volt egy jó ötletük amiben + energiát tudtak kivenni extra effectekre a kártyából, cserébe hogy az AMD meg ugyanabban az árkategóriában kb 80% több fps-t képes kicsavarni a hardvereibõl.
Ennyi az egész az AMD a gyorsaságra megy az Nvidia meg a + fícsõrökre.
Ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van egy félig tele vízzel lévõ pohár, ez most hogy van?
Félig lett feltöltve vagy kiöntötték a víz felét?
Persze hogy az ellenzék az utóbbit mondja. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudom emlékszel-e rá, de ebben a topicban már lejátszottad az antipc trollkodás lemezt. Még egyszer nem kérjük. BYE!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként meg jó a physx, hogy most ez nvidia, nem nvidia, kit fizettek le kit nem nem érdekel amíg jól mutat. Ha a havokkal is megy ugyanaz az sem érdekel, a lényeg a végeredmény.
Részemrõl legyen szépen havok physx helyett mindig. D3 ban is az lesz, ha jól emlékszem.
Látszik, hogy a szöveg meg sajtóanyag; a Havok azért jó nekik, mert konzolon nincs PhysX, és gondolom az X360-as játék is alapból Havokot használt, nem pedig amiért írják.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Next PC upgrade: 2022
na meg a másik, hogy ki a franc használ ilyen dolgokat? szintén 1%
maradjunk abban, ez inkább egy gesztus a fejlesztõ/kiadó részérõl (ha már késett)
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nem tudok mondani én se kivételt sajnos.
Tény hogy valami nem stimmel a piacon sorba elszarják a régi jó címeket, de az Alan Wake részemrõl egy jó kivétel ez a játék nekem tetszett még annak ellenére is hogy nem fullhd-s, mert játék alatt nem érdekelt a felbontás.
Egyrészt igazad van az új generációnak készülnek a causal játékok.
Csak én nem vagyok benne biztos hogy ez az új fiatal generációnak is tetszik.
Mert egyre több panaszt hallani még a 15 évesektõl is ha meglátnak egy zsír csõjátékot.
most is megvette 20 millió közülük negyedszerre az ugyanúgy kinézõ codot
így nincs értelme egy élesebb textúrát se rajzolni, nem hogy bármi másra költeni.
Amúgy rosszul írtad nem a VGA-k nem fejlõdnek hanem a grafika fejlõdik lassabban ez egyrész a multiplatformitás végett, másrészt a még szebb grafika még tõbb pénz fejlesztési idõ, amit a warezban nem fizetnek meg és beleszarnak.
Mondjuk ez azt is jól tükrözi hogy annyira nem sikerült fejlõdnie a vga iparnak a konzolok megjelenése óta, lement jó pár generáció és év helyben toporgással meg átnevezett kártyákkal 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
én spec többre tartom azokat, akiket az XP érdekel, mint akiket a pixel - õk még tudják élvezni a Játékot 😊
Forza.
ps.: nem kell ugrani az "anyázás" kifejezésre, csak amolyan vicces túlzás, a lényeget azért remélem érti mindenki.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Ne beszélj már marhaságot ember, a PC és a konzol két különbözõ platform!
Vagy te a mûszaki boltba jársz kakaós csigáért?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ez itt a PCs szekcio es ez egy egy PCn futtathato jatek lesz. Altalaban a PCs jatekrol a PCs szekcioban szoktak beszelni, a konzolos valtozatarol, pedig a konzolosok topicban. Ez itt mindig is igy volt.
Kulonben az eletben nem lennenek a konzolos topicokban olyan temak, mint peldaul a Tomb Raider Legend,GTA4 es sorolhatnam a cimeket, amik mar ebben a reszlegben leteztek, de azert oda is lett nyitva. Raadasul ezert senki nem ment at oda panaszkodni, mint ahogy te teszed.
Hadd engedtessek mar meg a PCseknek is, hogy beszelhessenek a sajat platformukon is megjeleno jatekrol, raadasul meg elore nem is tudhato, hogy miben fog kulonbozni a ket valtozat.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"A konzolos részleg meg nem számit..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete