2387
  • kasa85

Pedig az csak még jobban ki polírozva.
  • kasa85
    Kontrollerem.
  • DarkSector
    Az nem x360 kontroller.
  • Szabi84
    xbox joy-al megy
  • jarlaxxe
  • kasa85
    Igen az van lentebb be linkeltem milyenem van.
    Elméletileg a picon lévő legjobb Kontroller Winfos támogatással,és gombok állítgathatóságával.
    Jó kis cucc,de eddig mindenhol jól muzsikált egyedül ennél a fos beállításánál nem akar működni.
    Kegyetlen élvezetes rezgő módban végig tolni,de alapból idegesít,hogy ha port ként jött az irányítás,hogy a picsába tudták ezt elkúrni.
    Sorry a sok önismétlésért,de bújom a netet még nem találtam rá megoldást,de pár csóka panaszkodott rá,hogy nem rezeg ha alapon bal oldalon van a kamera valami látványosat be zummoltatok mikor megjelenik a nyomd le ezt felirat,vagy videó után,generátor bekapcsoláskor elfelejti a jobb oldalas kamera kezelést ami nem lenne gond,de boxnál nem volt ilyen.
    Úgy remegett a Kontroller,hogy a tenyeremet púderezni kellet mert ki horzsolta
    A kamera kezelést meg jegyezte vagyis jobb oldalon maradt,és nem állt vissza alap állapotába balra.
  • wedge31
    Lehet, hogy szóltál de ki vesz téged komolyan?...
  • jarlaxxe
    Én szóltam előre, hogy egy ilyen pszihó izé lesz.
    Én egyszer végigtoltam annó de már nem sokra emlékszem belöle.
  • DarkSector
    Feltételezem hogy vibra csak x360 joy-al megy.
  • kasa85
    Jobb is gép előtt ilyenekkel kockulni mint füves cigit,vagy pezsgős tablettás bort inni.
    Persze gyereknek elvont ez a játék,de a mai fiatalok tisztelet a kivételnek már csak ilyenek:)
    Így is kevesebb baszogatás jut nekik mint régen,mivel a kevés kess miatt egyik helyről a másikba mennek dolgozni.
    Addig a kölök az csinál amit akar.
    Valaki tolja Kontrollerrel,és ha igen vibration megy valakinél?
  • DarkSector
    Még kérdezed? :P
  • grebber
    És mégis minek?
  • xido
    Feszültség van..abban merül ki,hogy már megint hány böszme jön..mekkora vadállat lesz a gangleader és milyen fegyvert adnak a kezébe és hány skulló kell bele?:))
    Inkább csapkodósan idegesít,mint szórakoztatóan feszültté tesz,de a kíváncsiság hajt előre:)
  • DarkSector
    úristen.
    sűrgősen kellene hg.
  • grebber
    Ja óránként jönnek,hogy gyerek nem unod még reggeltől a gép előtt ülni.
    Meg hogy majd elvisznek orvoshoz mert ez már nem egészséges

Ilyenkor mindig bevédem magam ezzel a szöveggel:

Menjek el bulizni ,drogozzak piáljak inkább?

Szülök már csak ilyenek! Ezért kéne minél előbb saját kéró,de az még nagyon a jövő zenéje.

De teljesen mindegy jó a game és más nem számít!
  • Prince23
    Büdös kölyke :)
  • grebber
    Na végigdurrantottam az alap storit!Holnap majd jönnek a kiegek!

Hát igen ezt nevezem.Rég volt olyan game amit egy ültő helyember toltam végig.(Muterák már csapkodnak hátulról de leszarom)
    Ez nagyon jó volt!Hangulatos, szép és magával ragadó!

• MerlinW
    Nekem az alapjáték (tehát DLC nélkül ~12 óra volt)
  • Maxtreme
    amúgy sacc/kb hány óra a teljes játékidő?
  • wedge31
    Én ráuntam és mielött valaki beszólna ez természetesen egész biztos az én hibám.
    De nekem ez igy vontatott nincs feszültség semmi ami előre hajtana.
    Mindenesetre most már értem miért nem robbantott kaszát ez a játék /sőt inkább bukta volt / valami eszméletlenül elvont az egész, mondjuk én a müvész filmeket is utálom.
  • Gubberx
    Ki lehet kapcsolni :)
  • Evin
    Csak hosszútávon nem tesz jót az ízületeknek.
  • Gubberx
    Végül az egész napos rágódás után egy Logitech Chillstream-et vettem és valami eszméletlen jó vele az irányítás :D Nem beszélve hogy hűti a kezet :P
  • Maxtreme
    Én sem igazán értem. Elvileg a "fura" kameranézet miatt van.
  • totyak
    De ezt nem értem. Ha kontrollerrel középen maradna, akkor egér + bill kombóval miért nem? Nem eget verő probléma, de azért kissé zavaró.
  • Maxtreme
    Jah, ilyennel:

Más megoldás tényleg nincs sajna.
  • totyak
    Frankón összerakták a játékot, nálam full beállításon megy (bár nem HD monitoron), csak az zavar nagyon, hogy Alan-nel, ha futok, kimegy a képernyő szélére, nem marad középen. Ezt lehet orvosolni?
  • kasa85
    Vettem észre:)
  • kissssss
    az a bili már rég kiborult.
  • tommygear
    576-ban már rendelhető
  • kasa85
    Én meg Tetriszen játszottam ki a Krájziszt
  • vérpocok
    Háth esz hüjeség merr a Nintendó Ví a lekjob.
  • kasa85
    Na térjünk skacok vissza az eredeti témára ott az Xbos vs PS3 gumiszoba mi előtt még ki borul a bili.
    Itt ahogy elnézem mindenki egy szektában van
    Remélem PC tapicsgolós kép nem lesz már
  • kasa85

Szekta XD.
    Alan Szekta inkább
    Nem vettem a marhaságot hanem tudom.
    Én nem olvasok tesztelek,de mindenhol mást írnak ezért nem csodálkozom.
    Fos sztár olyat nem olvasok nem érdekelnek azok a popkorn zabáló banda.
    Köz tudott,hogy a PS 3 procija kegyetlen gyors,ha meg a GTX400 szériánál visszább tekintünk akkor be igazolódik,hogy akkoriban gyorsaságban az Nvidia volt az ász,míg az Atié szebb élesebb,és élénkebb színt adott.
    Sajnos a kevés ram miatt a PS3 kevesebbet tud,de a többi hardver szintetikus tesztekben szarrá tapossa a Boxot utána lehet nézni mi előtt valakit lemarházunk.
    Technikailag sokkal nehezebb PS3 ra írni,de ha megnézzük azokat a tartalmakat amik arra készültek akkor láthatjuk ereje mibenlétjét.

• Bogdogege
    Részemről a téma befejezve .
  • Totti5
    Had ne mondjak semmi csúnyát.
  • Bogdogege
    100% igaza van , nektek az a bajotok ,hogy még egy xbox exkluzív game jelent meg pc-re ez van a pénz az isten főleg a Microsoft-nak

És mielőtt PS3 szektás lettem volna xbox szektás voltam.

Ez a véleményem
  • gabo91
    Lehet korrigálni állítani Alan helyzetét, hogy középen legyen a monitoron? Futás közben nagyon kimegy a jobb szélére, megnehezítve a jobbra való kanyarodást. (FOV -ra mondjatok 19" 4:3 -as monitorra optimális beállítást)
  • Totti5
    Konkrétan egy db sincs benne.
  • extra sensory
    "PS3 szekta oldal..."

Na majd csinálunk erre egy Hitler-reaction videót.