2387
-
#985 Amennyiben az MS a kiadó XBLAn, akkor megvan kötve mindenkinek a keze, vagyis szerződés köti őket, az valamennyi időre exluzív. 1 év biztos. -
hiper KOCKA #984 Hát én addig tuti nem kezdek hozzá míg ki nem jön fordítás. Érteni akarok mindent amit lehet, főleg egy ilyen történetközpontú játéknál.
Az hegyes völgyes erdős rész tök királyra sikerült, eszement hangulatos, főleg a végig jelenlevő köd, ami rátesz a parafaktorra egy lapáttal.
azt az erdős részt mintha egy az egyben a Twin Peaks-ből szedtél volna ki... abban volt ilyen erdő.
Egyébként annyiban hasonlít a Cryostasisra hogy míg itt a fénnyel lehet harcolni a sötétség ellen, abban meg a hővel a hideg, és a fagyasztott zombik ellen. -
#983 Nemtudom de szerdán az biztos hogy live-on rányomok a download feliratra. :) -
#982 amugy tényleg 6+2 epizód van most érte a fő story végére,eszméletlen jó volt régen ilyenek voltak a pszicho thrillerek mikor még nem volt olyan sok felesleges cgi mint manapság a filmekben... -
#981 5:50 :)
http://uk.gamespot.com/alan-wakes-american-nightmare/videos/what-is-alan-wakes-american-nightmare-6350726/ -
#980 Ilyet nem mertem írni mert sok játékkal nem játszottam még de szerintem is marhára izgis lett. -
#979 Első kézben Evin-től:
Fordítás kiadása, PC/X360: 2012.02.29. -
kasa85 #978 Biztosan:)
Bár félek megint egy év lesz a türelmi idő,és ezt be is tartja a Remendy gazdasági okokból.
Előbb megnézik mennyire siker a kiegészítése a Sztorinak,kess megszámol azt mehet a port.
Na meg a PC verzió sikerességét vizsgálják ki ami megint csak egy kis időbe telik.
Dicséretes,hogy saját pénzéből finanszíroztatta,és ki adta PC re.
Két játékot egymás után nem érné meg ki adni,mert sokaknak úgy is csak egyre telik,de reménykedem a Mass Effect 3 mellet ezt is megveszik.
Én ki húztam a listámról,és inkább ezt veszem meg amíg az nem lesz olcsóbb,és nem készül el a fordítás hozzá.
Szemét dolgot csináltak,hogy ki adnak két részt nekünk aki az angol még nem annyira megy,és a befejező sztorit meg basszák le fordítani rasszista nép számlálós módon,mert ahol nincs 16 milka ember oda nem éri meg lefordítani a programot.
A másik amit nem értek,hogy akkor miért nem adják olcsóbban,és miért drágább itt minden,ha már egyszer a Honosított felirat nincs benne.
Egyszer volt egy olyan,hogy kötelezővé teszik azon játékok fordítását ahol ki adják a játékukat bele értve itt is.
Lehet ez csak felvetés volt,de teljesen jogos lett volna.
Illő egy nyelvet tudni,de nem kötelező.
Ha már egyszer ki adnak egy sztori alapú játékot akkor illő lenne a fordítást is ki adni.
A másik,hogy különböző programmal lehet a fordítást megoldani,és van olyan eset amit nem lehet fordítás alá venni,mert nem hozzáértően mondva olyan védelem van benne,hogy ezt nem teszi lehetővé.
legalább akkor csinálnának egy bevált rendszert amit tudna minden Nemzet a saját anyanyelvére fordítani.
-
#977 Eszméletlen jó ez a játék, alig tudom abbahagyni. Gyönyörűszép, az irányítás megszokható, a hangulat mindent visz! :-) -
#976 most délután mikor játszottam, valamiért nem működött a fraps képmentése, szóval screenshot nincs, de újabb bazinagy max payne-utalásba botlottam.
alan dolgozószobájában a polcon ott van max dupla berettája, aranyozott kivitelbe. :) -
#975 Remélem hogy a PC-s American NIghtmare miatt is elkezdték már nyaggatni a Microsoftot -
kasa85 #974 Ezt találtam amit visszább írtam egyszer. -
mester1987 #973 Ez komoly? Most vennem kell párat basszameg :S -
#972 Nem lesz magyar felirat, elfogytak a betűk a szótárból. Egyébként számomra meglepő volt, hogy teljesen egyszerű a játék nyelvezete. Max Payne-é szerintem sokkal nehezebb volt. -
mester1987 #971 Oks. -
#970 Engem nem zavarna ha tőlem kérdeznék nem erről van szó.
Csak amióta kijött a game percenként kérdezgetik kb ami irritál már.
Meglett mondva valamikor a hónap végén lesz kész.Akkor minek kérdezgetni nem értem! -
kasa85 #969 Szerintem a legegyszerűbb ha berakjátok hány %jár,és nincs kérdés:)
Én is nagyon várom,de ahogy készül úgy készül.
A lényeg minőségi legyen ami természetesen az is lesz.
Hajrá skacok,és kitartás -
mester1987 #968 Pedig tőle 1-szer kérdeztem meg, tőled, pedig 1-szer sem! -
#967 Körülbelül akkorra tehető amikor elkészül!
Komolyan már engem idegesít ez a kérdés,akkor képzelem Evin-t mit élhet át. -
mester1987 #966 Körülbelül mikorra érkezik a fordítás? -
kasa85 #965 Na legalább fogy az a lényeg,és ahogy elnézem a fórumokat nagyon kevesen panaszkodnak a játékra ami nagyon jó.
Azért a cső játékot ne hozzuk fel,mert nem éppen egy folyosón kell végig hentelni.
Van szép nagy bejárható területek irományokkal,skulókkal,rádió,és videókkal benne műsorral.
Szerintem technikailag sokkal pofásabb mint akármelyik hasonló felépítésű játék.
Hihetetlen mekkora terület jelenik meg,és az FPS számláló ezek láttán alig ingadozik más játékok esetében.
Az tetszik még nagyon,hogy amikor fel robban valami,vagy szét török szépen ott marad,és nem esik át a talajon,így a fizika érzését keltve.
Van benne skript rendesen,de ahhoz képest sokkal kevesebb mint a legtöbb játékban.
A hegyek elég nyomasztó,és festői képet alkotnak ami még egyedibbé ezt a gyöngyszemet.
Gondolom fog menni a Magyarítás steam verzióval is,bár elképzelhető a bannolás lehetősége.
Én megvárom a dobozos gyűjtői változatot szeretem,ha fizikai kontaktust tudok felvenni megvett játékommal(nem röhög)
-
mester1987 #964 Az szép. -
#963 Hát nem, pedig lenne mit végigjátszani, "csak" 17 vége van:) -
#962 Interaktív film olyan játék ahol megy a cselekmény te pedig 1-1 mozzanatba szolsz bele... Alan Wake klasszikus TPS. Mész lősz, és jön egy bejátszás.
De nyogodtan definiáld meg mit jelent számodra az interaktív film, a Heavy Rain és a Fahrenheit tükrében.
Érdekelne, persze nem muszáj, le is ugathatsz... -
mester1987 #961 Azt kipróbálnám PC-n, de az sajna nem fog beteljesülni :-) -
#960 Messze áll egy filmtől, a Heavy Rain az tényleg az. -
#959 Legyen tied az utolsó szó... még ha nincs is igazad.. -
#958 Semmi köze egy interaktív filmhez és ne mossuk össze egy Heavy Rainnal, ami tényleg az. -
#957 hangulatban 50 csilliószor jobban odabaszott minden eddigi nagy nevű PC-s gémnek amivel eddig találkoztam,az az érzésem,mintha egy filmet néznék,de közben bennem van az ideg meg a félelem,hogy én "alakíthatom" a történéseket,nem tud mifog jönni,ez a sejtelmesség,ez a sötés parás megjelenés engem jobban beszippant mint a a dead space például,ahol előre tudom,hogy kifog ugrani elém egy szörny -
#956 Én úgy tudom igen, csak szeretnék róla kézzelfogható bizonyítékot is. -
#955 Ez egy történet orientált interaktív film. Semmi köze a GTA-hoz. Csőjáték, egy kis lövöldözéssel aminek a történet a lényege. -
#954 ne fanboykodj már itt -
#953 nem -
WinStar #952 Sziasztok.A játékban lehet amúgy szabadon kóricálni mint a GTA-kban? -
#951 :) -
#950 Feltűnt már ,hogy ugyanarról beszélünk?
Legjobb szerintem a szellemváros volt. -
#949 Huh kedvenc részem mikor lezuhan a heli és mész a gátra! Az zsír.
És az tetszett a játékban hogy ha 30 kilómétert mész és MEGFORDULSZ látod hogy hol voltál, vagyis nem tűnik el a ködben a magadmögött hagyott ház.
De ugyanígy előre is ha a hegyről mész le egy farm-ra akkor a hegy tetejéről már látható a ház meg minden, vagyis nem csak 10 méternyit dob a pofánk elé a gép.
Persze nem egyedi mert biztos van még játék így de szerintem eléggé ritka. -
#948 A történet és a MŰVÉSZI látvány miatt, amit más játékban nem látni.
Az Alan Wake nem technikailag az egyik legszebb játék hanem az egyedi összhatás miatt legalábbis részemről. -
#947 Nagy királyság.Erre a dobozos verziók még retesznek pár lapáttal! -
#946 Igen, mert van benne játék is, ami a történet nélkül egy középszerű valami sem lenne :) Na persze pont ezért profik :)