Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Most elinditottam ujbol, a jatek legelejen egy tablan van egy QR kod, leolvasva a facebookos alan wake oldalra dob, vicces 😊
szerintem
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lehet meglesném Noclip-el ami régen fel oldotta a gravitációt,és a tárgyakon is át repülhettünk.
Meglesném azért mennyit vágtak ki,mert a kis városban ahogy elnézem meg volt minden,és a demózásban lévõ anyagok is hátha benne vannak.
Sandboxnak indult, de megkötések nélkül nem tudták elmesélni a történetet. A nagy területek bennemaradtak, de a story és az események miatt sok helyen korlátozva vannak, mert máskép nem pörögne a story. Vannak részek ahol ki lehet használ az eredetileg elképzelt területeket egy részét.
Akik Xbox Kontrollerrel nyomják léci vesézze ki miért nem rezek ha már egyszer be van kapcsolva.
A kamera nézet is átvált ha rá fókuszálok,ki nyitok,vedejót nézek balra.
Jobbra szoktam tenni.
Szerintem ezek azok a gondok amiket fel vetettek a készítõk,és próbálnak javítani egy hónappal ezelõtt ezt lehetett olvasni.
Elkezdték annak a rendszernek a fel építését,de félbe hagyták.
Azt demózták a lentebbi képen.
Mivel egy író történetét vázolja fel,így nehéz lett volna akkora szabadságot bele csempészni mint a GTA sorozatba,így inkább a Sztorira alapoztak ami sajnos az elején csalódás volt,de a végén megállapodtam vele.
Napszak,és idõjárás változás van a játékban,tornádó az meg a fekete köppennyes öreglány lett aki ebben a játék menetben a fõ ellenfél.
Lesz mikor fákat csavar ki,de lesz a játék 80%ban,hogy egy gáton kerget végig.
Na ott beszarás lesz lesz hajó,autó,még zselés kotongumi is ami Alan Waket be célozza😊
Szerintem jobb is így,mert nem megy bele a történetbe a GTA adottsága.
Ötletek,és pálya elemek voltak ezt látni is a hátérben akkor is ha kivették a nagy részét,de nem kell búsulni itt a sztori/a nyomasztó setétség/grafika/és nagyon kevés játékban látott ilyen szintû fizika/és szabadság érzés amit egy kicsit meg nyírbálltak.
Lesz egy pár rész ahol lesz hosszú kocsika itt látszik,hogy szép nagy pálya lett volna ha elkészült volna GTA filingben.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ingame screens 1 2 3
'Az elsõ, ami mellbevághatja a figyelmetlen játékost, az a nagy mûgonddal kialakított, SZABADON BEJÁRHATÓ TERÜLET , erdõkkel, hegyi tavakkal, sziklás hegységekkel és nem utolsó sorban dinamikusan változó napszakokkal.'
hová tûnt ez a játék?
sandbox gamenek indult , amiben jobban teszed ha éjjelre behúzod a segged egy menedékhelyre és nem a városon kívül , az erdõben ér az éjszaka.
kár érte.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Core2Quad.. bjútifül szisztöm.
Egy Intel hype rendezvény keretein belül demonstrálták az új négymagos cpu-juk erejét (akkor még kuriózumnak és high-end kategóriának számított a négymagos processzor) a játékot futtatva , valami tornádós , törõs-zúzós gameplayt prezentálva.
De olyan rég volt már , hogy azóta lett volna idejük még 3szor újraírni a játék motorját ~á la Duke Nukem. <#nevetes1>#nevetes1>
Bekerült a játékba egyáltalán bármilyen tornádó? <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
de lehet rosszul emlékszem.
mindenesetre nem a 6 fõ episode közé ékelõdnek be.
mondjuk én az alan wake-be semmi assist-ot nem vettem észre
persze én csak poénkodtam, mert mostanság mindig ezt írod a játékokhoz.
😄
nekem nem gáz, én ettõl még jókat fogok játszani. 😛
Komolyan eszembe nem jutott volna ilyet kijelenteni, pláne hogy nincs is célkereszt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyszerûbb azokat felsorolnod. 😛
Amúgy assist, nem aim. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vagy inkább fel állítok egy oltárt itthon😊
Jó gyorsan elkészül remélem a sok jegyzet,és a videó/rádió is feliratozva lesz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Next PC upgrade: 2022
Nyomot hatalmas,szép,és jó sztori vezetés.
Valljuk be már nagyon rég nem láttunk ilyet.
Remélem,hogy jön majd az új folytatás is amit nem második részként prezentálnak.
Boxosra rá sem merek nézni ezek után olyan szép lett.
Persze vannak különbözõ stílusok,de ez több mint egy egyszer végig lehet tolni játék.
Félre értés ne essék nem akarok rábeszélni senkire semmit,de nagyon nagyok az igényeim kegyetlenûl válogatós vagyok,de még ilyen tág világgal rendelkezõ nyomott hangulatú játékkal nem sûrûn találkoztam.
Ha jön a magyar felirat ígérem hetente minden Vasárnap reggel elmegyek a templomba😊
Éltessük ezt a mûfajt legyen több ebbõl is,és mindjárt terülj terülj asztalkám lesz mindenki egybe borul,és sír az örömtõl.
na a hülyeségemet félre rakva szerintem megéri a pénzét tuti megveszem dobozosba.
Ja igen egy ami miatt fanyalogtam,hogy úgy jött volna mint a GTA 4.
De nem tudták megoldani ezért egy sztorival oldották meg ami nem is növeli az újra játszatósági faktort,de egy az biztos emlékezetes marad ami nagyon ritka eset emlékezünk csak a régi nagy címekre.
Remélem 2020 ban hasonlóképpen fogjuk ezt gondolni.
Még a fõ sztoriban vagyok remélem a DLC a pár órájával tényleg nagyot üt,mert buhera boxal nem tudtam ki játszani a kieget.
AiD 5 nagyon is király game volt.Kár hogy nem lesz folytatása.
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11