2387
  • kasa85
    Pont ezt mondom én is megfelelő driverekkel tökéletesen megy a régi masinákon is.
    Még egy ami jól jöhet azoknak akiknek nem Core i procijuk van.
    Játék parancsikonját jobb egér gomb tulajdonság /Kompatibilitás fülön len pipát rakni.
    Asztal-össze állítás letiltása.
    Ez után alkalmaz.
    Parancsikonról játék elindít,de fontos ne Rendszer gazdaként legyen futtatva mert nem fog menni a proci priroitás beállítása.
    Mikor elindult a játék akkor a Menü betöltével megnyomni a három billenytű kombinációt egyszerre.
    Ctrl Alt és Delete ezután Feladat kezelő indítás.
    Kis ablakban felül Folyamatok fül,és ki keres AlanWake.exe*32.
    AlanWake.exe*32 jobb egérgomb,és Prioritás beállítására eresztve az egeret Normál módot rakjuk Magas-ra!
    Ez után feljön egy kis ablak itt Prioritás módosítás vagy Mégsem.
    Itt a Prioritás módosítás-ára katt és asztalra ledobott játékba vissza lépve vissza léphetünk a játékba.
    Ezáltal rá erőltetjük,hogy a procit a lehető legjobban ki használhassa.
    Ezzel is nyertem egy kevéske FPS hiába Core i 2500K 4,4GHZ proci van a gépbe.

• reaper4
    a saints row 3 pl akad...
  • reaper4
    a vga-t leszámítva kb 5éves a gépem. szal nem olyan nagy a gépigénye szvsz. (full hd-ba csont fullon fut)
  • kasa85
    Na ez tartalmas volt :)
    Talán segítség akiknél nem fut rendesen a játék,és válasz a HL 2 re.XD
  • Metalmilitiakid
    Én meg ezt nem értem, hogy jön ide, de biztos igazad van :D
  • kasa85
    Nem tudom hogy jön ide a HL 2 akkor inkább GTA 4,és mindjárt szebb és gyorsabb lesz ez a játék:)
  • kasa85
    Ez az egyik a másik közöl sem akkora a pálya kidolgozottsága,és fizikája mint ennek.
    Jóval nyitottabb a játék mint a HL 2.
    A megfelelő driver kell hozzá,és közel 2x gyorsabb a játék.
    Lentebb linkeltem Ati tulajoknak mi kell,és van egy #808hsz amiben linkeltem egy jó oldal ahol el magyarázza mit hogyan kell.
    Azt hiszem a zöldeknél,és a pirosaknál a ki adás előtti legújabb változatot kell felrakni atinál + AMD_Catalyst_12.1_CAP3 profillal ami nem csak a két kártyás megoldásoknál jelent megoldást.
  • tommygear
    mondom egyre jobb...
  • Totti5
    Köze nincs hozzá.
  • Totti5
    Kevsébé élvezed?
  • Metalmilitiakid
    Pedig aztán a HL2 motorja olyan szarul volt optimalizálva, hogy talán mai napig nem tudok rá példát találni :D Bf3 at elfuttatom Full low Full HD ben és még így sincs meg hl 2 minden maxon a stabil 100 fps :D
  • Metalmilitiakid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elsőre én is az FBI os csávóra gondoltam volna, mivel szerintem ő szintén nem valós figura hanem inkább egy képzelet szüleménye lehetett. Mert most mi a fenét keresne ott egy FBI ügynök és honnan kerültek volna hozzá a könyv lapjai. Viszont Rose al nem értek egyet, mert akkor nem tartana lámpát a kezében, mivel az legyengíti (az a lámpa volt a Lady of the Light kezében is).
  • Tatyla
    más motor...
  • zzeN
    [spoiler]Szerintem Rose-ba szállt bele a sötétség, a mami végén említett egy ilyet, h úgy is talál új külsőt. Az ablakban szvsz az FBI ügynök állt, mintha sötétség lett volna körülötte. A többivel egyetértek, nekem is ez jött le.
  • Armagedown
    a Half Life 2nek is ilyen a grafikája , a gépigénye mégis sokkal alacsonyabb
  • tommygear
    egyre jobb a játék ahogy haladok előre, sajnálatos, hogy csak most jött pc-re :(
  • scomcomputers
    Nagyon jó a játék és szép a graf is!!

• kasa85
    Valamivel el kell ütni az időt

Egy jó hasznos oldal ahol sok modolás van.
  • sublimaze
    Nah igen azt kifelejtettem, hogy a felhozatal is elég gyenge így ha játszani akarok rá vagyok utalva a már beváltakra... :D
  • kasa85
    Ezzel egyetértek.
    Egy idő után hiányozni fog az a élmény amit ez nyújt,és megint elővesszük megint.
    Én alig 4hónap alatt kaptam rá megint.
    Egyszerűen egyre kevesebbek azok a zseniális játékok,és így több kedvel veszem elő azokat a mulandó darabokat amiket nagyon szerettem.
  • DarkSector
    +1
  • DarkSector
    Pedig van sok gyűjthető cucc benne.
    Nagyon sok játék manapság amúgy olyan hogy nincs benne olyan amiért újra nekiállnál.
    Nekem is ez sokszor a baj.
    Ezért vagyok valszeg SH és RE rajongó egyrészt.
    De Alan Wake-et többször végigjátszottam azért nem annyiszor mint egy RE2-őt régen de 3x-4x igen.
  • sublimaze
    Ez egyénfüggő. Filmek esetében gyakorlatilag mindegyikre igaz, de vannak filmek melyeket újra és újra szívesen megnézek. Részemről ez a játékokra is igaz. Csak, hogy remedy-nél maradjunk, a max payne 1-2- t is hiába tudom előre a hangulat miatt jó játszani vele... :)
  • Metalmilitiakid
    Nekem egyetlen bajom van az Alan Wake el, nem újrajátszható, onnantól kezdve,hogy már tudom mi a vége semmi értelmét nem látom megint nekimenni.
  • kasa85
    ÉS a végén az Episode befejeztével a szőrszál hasogató zenék.
    Olyan Ranger érzésem támad azokat végig hallgatva,és a történet Atmoszféráját is nagyon megnöveli.
    Az átvezetők nagyon szépen meg vannak oldva-
  • DarkSector
    Nekem is fontos a jó történet, de inkább akkor ha a játék többi része nem annyira köt le.
    Például vannak játékok amikben maga a játékmenet a szép változatos helyszínek stb leköt.

De pl a mass effect, és most megkövezhettek nekem egyeltalán nem jönne be ha maga a story nem lenne.
    Mivel a játék a történet nélkül annyira sík lenne hogy sokan 1-2 óra után letörölnék.
    Nekem legalábbis ez a sok közel egyforma helyszín a fura animációk stb ezek önnmagukban nem jönnének be.

Alan Wake mind2 egyben szuper a játékmenet is leköt a helyszínek meg minden, mellé meg egy fasza kis story.
  • kasa85
    Sajnos kevés az ötlet a régi címek is azért tűnik olyan jóknak,mert akkoriban nem volt Adolf Hitler visszatér 120rész,és Atom bomba robbantás hegyek.
    Szeretem a csavaros Sztorikat,mert a Filmek ,és játékok 98%-ból ki lehet deríteni mi a vége.
    A horror az 100%.
    Mindig meg murdelnak a végén egy hülye befejezést kell neki adni azt mindjárt horror lesz belőle.
    Akció mindig a fő hős győz,és a film 70/805 között jön az amikor egy romantikus filmben össze vesznek utána 10% siránkozás,és a fent maradandó próbálkozás,és az utolsó 2% öröm és bodogság.
  • kasa85
    De legalább él mezőnyben vagyunk a többi játékhoz képest
  • kasa85
    Elsőnek a legkönnyebbet utána fokozom.
    Bár igazad van azon a téren,hogy nehézségi fokozattal nem Rambózhat az ember,így kénytelen vagyok fedezék rendszerből támadni,és vissza húzódni.
    Én a játékok végigjátszását mindig a legkönnyebbek tesztelem,így meg lehet állapítani mennyire is hosszú a pálya,és a Sztori vezetés.
    Lehet neki állok nehezebb fokozatokon,mert néha úgy érzem nagyon könnyű nekem.
    Legalább itt az legkönnyebb fokozaton megmurdel Wake hamar.
    Kétszer hátba basznak baltával,egyszer kaszával azt megnézhetem az aratás minőségét amikor elterülök.

válasz | #789
    Én azért szeretem a bemutatót Inrót is meglesni,mert hiába sok játék bugyuta játék menettel van ellátva azért jó ha tisztában vagyok minek akart készülni az a játék.
    Mass Effect összes része kegyetlenül bejött kb Alan Wake szinten szeretem,és a Sztori játék élmény na ott nagyot kaszál a hatalmas bejárható összetett rendszer végett.
    Sajnos nagyot csalódtam azon,hogy hiába sikerednek a Magyar feliratok gyengére a Mass Effect szériához azért meg vagyok vele elégedve,és nagyon mérges vagyok,hogy a befejező részt nem fordították le.
    Meg van eredetiben minden rész DLC kivételével,de akkor lesz vásárolható darab amikor meg lesz hozzá az a + amit az első két széria tartalmazott.

• Metalmilitiakid
    Persze értem, de attól még ritka az, hogy egy mostani sorozatgyártású játék meglepne befejezéssel, hacsak nincs valami igen nagy kanyar a végén valami új ismeretlen dolog bevezetésével. A CoD Black Ops nak is ilyennek kellett volna lennie, de annak is tudtam a végét már akkor amikor össze kellett szedni összekötőként a halott rabtölteléket, aki csak a fejemben volt.
  • DarkSector
    Logikussan lehet gondolkodni, de tudni valamit egészen más tészta.
    Mass Effect-ben ugyanúgy logikussan gondolhatsz egy befejezésre, mindaddig nem biztos amíg a végére nem érsz.

Remélem érted mire célzok. :)
  • Metalmilitiakid
    Nem cod, hanem a játékok hossza és újrajátszhatósági foka.
  • wedge31
    Fejlödik a topik: konzol - controller - piritos - CoD. Már csak röhögni nézzek be ide...
  • Metalmilitiakid
    Tudod feltalálták a logikus gondolkozást. Ezért nem szeretnek velem a haverok filmet meg sorozatot nézni meg mindig az elején kitalálom mi a vége, mert túl sablonos a dolog.
    Persze ez most az Alan Wake re nem illik annyira, itt kicsit jobban odafigyeltek, de a cod BF sorozatban egyértelmű volt.
  • DarkSector
    Honnan tudnád egy játék végét?
    Max ha spoilerezel youtube-on.
  • Metalmilitiakid
    Nem az a kérdés, hogy nem tudod megölni vagy megtudod, de mondjuk én normálon úgy működtem codban, hogy ritkán álltam meg fedezékből harcolni, folyamatosan toltam előre a csapatot. Ugyanúgy meghal mindenki ha fedezékből ölöd meg, de harconként kb 1-2 percet buksz vele, ami a végére már órákra rúghat.
  • Metalmilitiakid
    Igazából én csak olyan játékot húzok el amiben el kell gondolkodni a történeten. Ha már a 2. küldetés után tudom a végét a játéknak akkor lepörgetem a fenébe :D
    Ezért szeretem a Mass Effect et, mert minimum kétszer lehet nagyban különbözően végigvinni, ugye a jófiú és rosszfiú oldal, meg azon felül még ott van a különböző kasztok is. Szóval azzal a játékkal jó sokéig el lehet lenni.
  • DarkSector
    Milyen fokozaton nyomtad?
    Mert se béna nem vagyok sem lassú de nekem normal fokon a COD 6:30 volt.
    A BF3 is eltartott kb eddig. És nem azért mert nem tudtam lelőni az ellenséget vagy sokszor meghaltam volna.
    Lehet elromlott a számláló nálam.
  • kasa85

Ez jó meglátás:)
    Nem szaladok végig,de Kontrollerer is hamarabb toltam ki rásegítés nélkül mint hét óra.
    BF 3 ban pont az volt a hiba,hogy kegyetlen rövid,és a Cod sorozatban is.
    Na mindegy nem kötekedni akarok aki másképp látja ezt,de mindenki más stílusba nyomja Codba A-B be szét cafatolsz mindenkit,és tovább mész nem sokat bámészkodok sok a Skript:)
    BF 3 ott a csapattal együtt zúzok végig ott is 5 óra alatt toltam ki.
    Intro kihagyással ez majdnem fél óra minusz .
  • Metalmilitiakid
    7 óra annak aki nem tudja 2 tized mp alatt kinyírni az egész ellenséges bázist mint a gyakorlottabbak :D