2387
  • kasa85
    Sorry közben ezer dolgot csinálok,de igazad van nem mentség.
    Majd jobban odafigyelek
  • Shep
    Borzasztó ahogy fogalmazol, utolsó mondatodat szerintem te magad sem értenéd meg ha nem te írtad volna.
  • kasa85
    Ezeket a hozzá szólásokat olvasd el járj el amit le írtam,és nincs gond.
    Nálam is volt ilyen gond,ha megvan a megfelelő géped hozzá nem lesz probléma.
  • mester1987
  • kasa85
    Sajnos ezek semmit sem érnek.
    Nagyon kevés fejlesztő van sajnos akik figyelembe veszik a felhasználók igényeit.
    Hiába de ezért is hálás vagyok a Remedy-nek ,hogy PC re csak azért is ki adták hiába meg késve.
    Mondjuk még a Konzolokat jobban kedvelem mint a PS 3 mas játékokat,mert a szemetek egyetlenegy Exlusive címüket sem voltak hajlandóak évek után kiadni más masinákra.
  • mester1987
    Tedd fel a frissítést, bár az 1 átvezetőt ír felül ugyanakkora mérettel (stb.) szal zsákbamacska, mert nincs info róla.
  • felegyi
    Nah belelestem... fasza játék, kellő kihívás és élvezetes!!! Figyeltétek azt a részt amikor visszaemlékszik New York-ra...? Noir feeling, szakadó hóesés... és a novella sztorija; Max Payne!!!! Ezek szerint Alan írta Max sztoriját... easter eggs :) !

Viszont van egy kis problémám ami a futtatást illeti; töltések után, néha randomra belassul a játék, szaggat a kép, a hang viszont nem! Egyből visszatudok menni a főmenübe, sajnos ilyenkor hiába van High-on, vagy Low-on, ugyanúgy nyúzza a gépem... svchost-al voltak problémák, megoldottam de idegesítő hogy 2-5 percig csak szaggat, utána elmúlik de töltések után... grafika opciókat lehet állítani? Csak a minden beállításra jellemző Low, medium, high csúszkát tudom nyüstölni...
  • mester1987
    Anno még a CODMW3 honosításához is volt petíció.
    Nameg nagy siker nem lett a játékosok többségében, bár jól kelt, de ez már OFF :)
  • kasa85
    Ez az sg:)
    Nem gond én válaszolok :)
    Amúgy nem kötelező elhinni elég csak a forrásokat vissza lesni én végig követtem miért nem jött ki,és én voltam az elsők között aki peticiót kért,hogy legyen PC változat is.
  • mester1987
    Jajj tudtam, hogy valaki nem bírja ki és bele fog szólni, annyira tudtam...xD
  • kasa85
    Miért hülyíteném:)
    Ezért nem volt PC,mivel MS el szerződést kötöttek csak olvasd vissza a cikket amikor jött a nagy felháborodás.
  • kasa85
    Igen.
    Mivel szerződésben vannak ezért az MS diktálja az iramot,mivel a fejlesztést ők pénzelik és a Remedy meg megcsinálja nekik.
    Ha lejárt a szerződés ideje akkor ki adhatják más gépekre is.
  • DarkSector
    pls ne hülyítsd már szegény többieket. :)
    Még a végén komolyan veszik. :P
  • mester1987
    Akkor 2 évig nincs Alan Wake? Szóval addig ez lesz csak vagy hogy müxik ez?
  • kasa85
    Na jah:)
    Már most várom a folytatást Boxon tuti tolni fogom az le írom milyen lett.
    Sajnos PC változatról nem merült még fel semmi remélem a Microfos nem szól bele a protolásba,de ha alá írtak egy szerződést mondjuk 2 évre akkor elévülésig szopacs mint ennél.
  • mester1987
    Sebaj, majd legközelebb...
  • DarkSector
    Az még semmi a legnagyobb poén maga Barry kinézete.
    A nyakában az az égősor olyan mint a hagymafüzér a vámpíros filmekben. :)
    Nekem ez volt a legnagyobb.
  • kasa85
    Juj bocsánat lemaradt:(
  • Maxtreme
    Köszönjük a spoilert..
  • kasa85
    Na basz.meg ez ám a helyes írás
  • kasa85
    Ez egy folytatás mikor a végél le cuppan az író gép mellé mikor elpusztítja az setétlányt.
    Egy kicsit kusza nekem,de magyar felirattal talán többet tudok majd.
    A játék emlék darabjait rakjuk össze,és küzdünk az elménkel.
    CSikit amolyan skizofrén beütéses a játék.
  • mester1987
    Akkor végülis az csak a DLC.
  • kasa85
    Elején azt hittem repedés hiba(virágbolti).
    Aztán derült ki a turpisság pedig jó lett volna,ha onnan folytatta volna ahol vége lett az alap játéknak.
  • mester1987
    Köszi
  • kasa85
    Menüben Episodes itt ki vállasztod a nehézségi fokozatot,és kiadja utána a +2 DLC tartalmat.
  • Macccy
    Nem emlékszem már pontosan, 2 éve olvastam, de ha jól emlékszem az FBI -os fickó azért van ott, mert elvesztette a korábbi társát azt hiszem, ott nyomozott BrightFalls -ban ... és mintha Alan Wake is a képbe került volna, ezért lett ő a fő gyanúsított és ezért is akar rendőr létére golyót ereszteni a szerencsétlen íróba. Nem tudom jól emlékszem e, bocsánat ha hülyeséget mondok, majd pontosítom ha nem felejtem el otthon megolvasni. De nem sötétség a fazon.

Amúgy meg azzal kapcsolatban, hogy jó az Alan Wake: ÉN MEGMONDTAM! No.1
  • mester1987
    Azt furcsállom, hogy ilyen kevés címekből még fenn van a cég.
  • mester1987
    Azt hittem az a játék epizódja, köszi!
  • grebber
    Menüben Episodes és ott van mind a kettő! (Miután végigvittem akkor néztem)
  • Totti5
    És nincs it több játékuk.

Death Rally 1996 MS-DOS
    2009 Windows
    Max Payne 2001 Windows, Xbox and PlayStation 2
    Max Payne 2: The Fall of Max Payne 2003 Windows, Xbox and PlayStation 2
    Alan Wake 2010 Xbox 360
    2012 Windows
    Death Rally (Remake) 2011 iOS
    Alan Wake's American Nightmare 2012 Xbox Live Arcade
  • mester1987
    Az komoly :D

Hát elsimerésem, perpill közel 30 percet játszottam eddig, de nagyon ütős darab. Mondjuk a Remedy ritkán ad ki játékokat főleg PC-re (A Max Payne volt ezen a platformon legutoljára, és az se most volt).
  • mester1987
    A DLC-k hol elérhetők a játékban?
  • Shep
    Barry mekkora arc. Azok a dumák amiket elenged. :)
  • kasa85
    Hát igen.
    Itt látszik meg,hogy nem feküdtek le a játék gyártok a hardver gyártókkal.
    Sajnos manapság nem az,hogy nagy gép igényűek a játékok hanem mesterségesen növelik meg ezt.
    Ezzel növelve annak az esélyét,hogy folyamatosan szaladjunk a boltba új ér erősebb cuccokért.
    Bizonyos téren elég sok pénzt fizetnek azért a játék gyártóknak,hogy mesterséges gépigényt rakjanak a játékba,így ha valaki nem is vesz soha játékot,csak pc komponenseket abból egy bizonyos százaléka úgy is az adott játékba megy.
    A másik a gyors portolás.
    Ott meg az a gond,hogy kritikán alul használja ki a hardverekben rejlő erőt.
    Sokszor 50 /60% a proci terhelés,két kártyás gépek nyalókáznak,és a sáv szélesség bizonyos részét is alig használja ki.
    Sajnos nem csak a Konzolos átiratok áldozatai vagyunk,hanem a hardver gyártóké is.
    Pont emiatt nem annyira sikeres a PC,mivel nagyon meg osztják ezekkel a húzásokkal.
    Bizonyos téren meg éri gyártani egy gyors portal,és mesterségesen elő állított gép igényel ha már egyszer ki fizette pl az Nvidia/Ati a reklámját,és a benne rejlő lehetőségek ki használását.
    Én becsülöm az ilyen fejlesztőket akik foglalkoznak a saját anyaguk minőségéről,és nem vakítják el a német sok ütős reklámmal azt miután fel rakjuk a gépre akkor szembesülünk,hogy ez közel sem az amit bemutattak róla,vagy inkább írtak.
    Ale Gamesar.
    Szeretem olvasni a játék magazinokat,de látottak nélkül úgy buzdítják a jó népet,hogy nem igaz.
    Emlékszem mikor meg írták évekkel előtte mikor megjelent volna ez,hogy hú mekkora nagy játék tere lesz,olyan lesz mint a GTA oda mehetek ahova akarok este meg jó ha világos helyre megyünk,mert jön a setétség:)
    Azt mi lett változás,és pofára esés,de hogy ne sírjon a szám így is bőven fogyasztható a termék.
    Így egy folyamatos interaktív Film(történeteinek) részesei lehetünk,és nem ide oda kocsikázunk.
    Nehéz lett volna meg valósítani,és a másik,hogy dicséretes alig vannak,és még is mekkora terepet amit nem vágtak ki csináltak,és mekkora részletességgel,sztorival,fizikával,fény,és árnyék effektekkel.
    Nagyon remélem akiknek bejött ha nem is ma,vagy holnap,de megveszik,hogy végre lássák kell az ilyen játék is a népnek nem az agyatlan null sztoris Zombis/Atombombás ami ezredjére is látványos,vagy a hetvenhétszer lenyúzott bőrt rakják elénk.
    Reggel 4ig toltam ki DLC vel együtt ki a játékot 6 episode,és +2 DLC történet.
    A DLC is nagyon odavágott ahhoz képest,hogy manapság ruháért,fegyverért kérnek fele árakat.
    Szép hússzú legalább +2órát nyom a lantba-
    Egy ami nem jött be egy kicsit el rugaszkodik Alan elméjében,de sokkal mozgalmasabb hentelősebb lett,és nehezebb ami jó.
    Most jön azt hiszem ebben a hónapban a folytatása Boxra ami nem a második részt vázolja fel,hanem onnan veszi fel a szálat ahol befejezték.
    A második rész ha minden igaz év végére tudhatjuk meg milyen lesz,és mikor jön.
    Remélem azok is hasonló minőségben jönnek pc-re,ha jön egyáltalán,de ez legfőképpen rajtunk múlik.
  • mester1987
    Szerintem már minden elsült ami emberi elméből származik, de még mindig kurva sok ötlet, amit bele lehet építeni játékba (3D-ről most nem beszélve, mert az csak egy luxus...) (pl. sztori, látvány...), csak meg kell valósítaniuk és nem orbitális nagy gépigénnyel, hanem normális géppel és gyönyörű látvánnyal (csak ezt nem figják sose beismerni vagyis csak kevesek, hehe)
  • mester1987
  • DarkSector
  • kasa85

NYemadom:)
    Ez nálam is jó,főleg fény gránát,vagy fáklyánál.
    Sokkal kevesebbet mozdul,így az FPS,és folyamatosabb.
    Jó gép az is minek cserélnél
    Nem értem miért Normál-on adja a proci prioritását mikor rá lehet jobban erőltetni ami jól is jön.
  • reaper4
    figyu. alaplap +proci+ramot cserélhetünk és nem kell trükközni :DDD
  • kasa85
    Nem minden esetben kér megerősítést.
    Ez után feljön egy kis ablak itt Prioritás módosítás vagy Mégsem.
    Ezt logó közben kaptam érdemes a be állítás menüig ki várni a lentebbi kombinációt.