Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Én egyébként csodálkoztam rajta régen, hogy nem egy a kettõ. Magyarítani olyan parasztosan hangzik, de már tudom hogy így kell mondani😄
Egyébként kíváncsi leszek erre a játékra, sokan mondták hogy nagyon hangulatos.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Neked, mint szakmabelinek, tudnod kéne, nem írjuk ám le, hogy Magyaros, hogy Fordítás, s azt sem, hogy Magyarítás, mert nem tulajdonnevek.
Ezt leszámítva jól szóltál, csak ügyelj az ilyesmire, mert diszkreditálja a szavaid.
Fpocok
El se hiszem bmeg... lehet fovot állítani a játékban alapból!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Az elsõ mondta végére nem kell a ? helyette !

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Magyarosítás és magyarítás között van különbség?

Egyébként mikor lesz magyar felirat Evin mester?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
A vajkrém vagy a körözött az Magyaros...
Könyvet, szoftvert viszont Fordítani/Magyarítani lehet!
Mi a szakmában Magyarításnak / Fordításnak hívjuk az ilyesmit, a "Magyarosítás" kifejezéstõl feláll a szõr a hátamon...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Mi a bajod a magyarosítással? Nincs azzal semmi gond.

TBTPumpa
Nem veszítesz vele sokat... Amennyi sötét van ott. Máris olyan hozzászólásokkal találkozok ennél a játéknál, hogy hogyan kõ krákkelni meg hogy mikó' lesz má' magyarosítás (Erõs Pistával és Édes Annával) - véletlenül sem magyarítás...

mi nem vagyunk fent torrent oldalakon... <#wow3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

TBTPumpa
Tényleg kezdõdik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alan.Wake-SKIDROW

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Evin
Talán még korai, de majd ha valaki beszerezte a gyûjtõit, szóljon már rám.
A bónusz lemez tartalma érdekelne a fordítás miatt. (Max 10MB anyag kellhet belõle, szóval nem warez célból kérdem)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Pre Order

Alan Wake Collector's Edition €34.99
Alan Wake (alap) €29.95

Next PC upgrade: 2022

Prince23

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23

1100ért vettem anno a Lanoirt karácsonykor, itthon 4 ezer lett volna, de rubelben ennyi volt
DarkSector
30euro=30dollár....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Abból indulok ki amilyen árakat anno hasonlítottunk.
Direkt kérdezte mi mibe kerül nálunk.Egy adott game-et néztünk asszem payday volt talán ami náluk 29xx ftra jön ki nálunk meg volt akkor az euro végett majdnem 6000FT.
Szóval ott elég olcsón mérik a dolgokat!

3 ezer forint? Na ne viccelj, annyiért tuti nem adják az eredetit Oroszországban sem.
Akkor a CE 5ezer?

grebber
29,99euro lesz!
Lehet kéne írni orosz tradernek vegye meg és küldje el! Náluk tuti 15-20 dolcsiért adják majd!

Shep
Steamen miért nincs még mindig ára a játéknak?

arty
lehet, hogy nagy, de ez a trágya youtube minõségen alig látszik 😊

Forza.

Fpocok
Hát a KoA:R-t igen... gamepaddal lehet jobb. Viszont AW az jobb egér bill, mert célozni kell.
Amúgy a NFS:R ben is ugrált a kamera... videók alapján nagyon zavart, de mikor kipróbáltam a demót, nem zavart. Anno szarrá játszottam GT1-2-3 at... ott teljesen fix a kamera. Tökéletes. Nekem ne ugráljon.

Seth
EZért kell majd vmi gamepad-dal nyomni 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Valóban. KoA:R ben is ugrál a kamera össze vissza...

Seth
De idegesítõ,ahogy ugrál a karakter a pc-s egér/bill irányításnál

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Fõleg a talajon vehetõ észre, meg a növényzeten. nem semmi dx 9 pedig.

Hát elég nagy a különbség.

Prince23
PC CE részletek. wtf?

PC vs Xbox360

arty
azt vártam, hogy most uuuu alregeddel jössz... elbasztad a mintát!!! 😛PP (egy jakuza, egy uuuu)

Forza.

Jakuza001
Orulok, hogy magadra ismertel.

arty
hülyetroll 😊

Forza.

Jakuza001
Azt mar lattuk a Crysis 2-nel is, hogy egetrengeto kulonbsegek vannak grafikaban a ket verzio kozott. Mondjuk nincs ezen mit csodalkoznivalo, hiszen a konzolos VGA egy nagy kupac ... regi ocskavas.

shaddam
Eget rengetõ különbségek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber

tartsatok ki március 2-án a boltokba is bent lesz a játék.
arty
üdv Jakuza-troll-alreg-elvtárs <#worship>

Forza.

DarkSector
lol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

UUUU
Nem mindegy ? A konzolos hányadék képminõségénél, úgy is jobb lesz. <#idiota>
Nem ilyen fake fake-up-scale és hasonló okosság.

DarkSector
Ütõs is volt, látványban igen. Sõtt még most is elég kemény.
Kedvencem a gát pl.

Shep
Ezt értem és igazat is adok neked de grafikailag ma már nem akkora durranás a játék, mint annak idején mikor elõször elkezdték mutogatni de talán még a boxos megjelenésnél is ütõsebbnek hatott volna. Persze nekem elég ez a grafika is bõven ha a játék olyan lesz, mint ahogy én azt várom.

Totti5
A lényeg amit szerettem volna kihozni hogy ez az éjszakai holdfényes, ködös, erõd látvány úgy van kidolgozva, akár mûvészileg, akár teknóban, ahogy eddig egyetlen más játékban sem. Sem egy Silent Hillben sem más horror/sötétbe mászkánál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
nincs gond a krájzisz fétissel, csak egy moddolt map <> játék 😊

Forza.

shaddam
Totti szerintem hiába magyarázod a krájzisz fétises embereknek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Na, már megint. Jó, hagyjuk inkább.

Totti5
AW lényege az olyan atmoszféra teremtése hogy a suhogó széltõl és a lengedezõ fáktól felmenjen a pulzusod. Semmi köze a Crysis látványához. Majd ha játszod megérted.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep

DarkSector
Hogy pontosítsak õk ara értették hogy nem olyan szuper hogy a pc-s képeken ki van ugye fotózva a játék, és gondolom sokaknak zavró hogy nem minden nagy felbontású meg ilyenek.
Feltételezem én.