2387
  • kasa85
    Ahogy a virág bolti is
  • DarkSector
    Ok csak gondolom érted az volt a mosolyogtató hogy warez útmutatást vázolt fel és pont egy angol szó volt a legnagyobb probléma ami ezesetben lényegtelen már és lefordította hogy értelmetlenül hangozzon, illetve ha nem értelmetlen akkor úgy is tudja mindenki miről van szó vagyis megintcsak felesleges. :)

Semmi baj nem történt csak vicces szitu szerintem. :)
  • tommygear
    crack
  • mester1987
    Még Alan is hasonlít Max-re :P
  • tutituti
    ezen filóztunk haverrel mi is.Az ajtó hangja honnan ismerős.Aztán csak beugrott a jó öreg Max.
  • DarkSector
    Gondolom poén akart lenni mert lehet rövidebb a többitől. :P
  • Seth
    6 epizód van , plusz 2 kieg, azaz összesen 8
  • Shep
    Hülyeség. Ötödiket befejeztem, most vagyok a hatodikban.
  • RatBaG #897
    azon kicsit mosolyogtam, mikor először hallottam a zárt ajtó hangját. full ugyanaz, mint a max payneben.
    a tv-s epizódok narrátora is teljesen olyan stílusú, mint a max payneben a képregényes részeknél.
  • DarkSector
    Lefaragtak a PC-s verzióból vagy mi?
  • Tatyla
    akkor az utolsónál járok...
  • DarkSector
    Nálam 6 volt...:D
    6 játszható episode. + 2 DLC :)
  • MerlinW
    6. epizód a stáblista, tehát csak 5 van.:) A +2 pedig a két DLC, ami megint más:)
  • DarkSector
    6+2
  • MerlinW
    5
  • Tatyla
    összesen hány epizódból áll a játék?
  • kasa85
    Ok.
  • mester1987
    :-D
  • Seth
    Az Sam Lake, ő volt Max Payne arc az első részben ( nem véletlen kéri meg a házigazda, hogy csinálja "azt az arcot" - ekkor vágja azt a a Max Payne-es pofát)
    Mellesleg Sam Lake írta az Alan Wake sztoriját
  • lerboy
    Ja és a TV-műsorban, amiben Alan a meghívott, ül mellette egy Sam Wake, na ő kiközpött max payne :)

Aztán lehet, csak én fantáziálok. :)
  • DarkSector
    Az is jól tud kinézni.
    csak érdemes ragozni is a dolgokat. :)
  • lerboy
    Vannak benne easter eggek. Legalábbis szerintem. Painkiller a new yorki lakásban, ragnaro(c)k az öreg metálosoknál... :)
  • DarkSector
    Szerintem ha már nem az off topikba irtál warezt, akkor a crack szót senkit nem fog izgatni, és inkább használj angol szót mert legalább akinek írod megérti miről van szó. :)
    Én mondjuk még soha nem halottam így a crack-et de logikus mert lefordítottad magyarra, csak szerintem ez nem csak nekem volt elsőre idegen. :P
  • kasa85
    Az nem jó mert akkor harangoztak
  • mester1987
    szétrepedt punci, hihi
  • kasa85
    Nem szerettem volna Crack-et írni,így fordította le Magyarra a fordító programom
  • DarkSector
    mi az a repedés amúgy?
    :P
  • kasa85
    felegyi

Ki választod a játék fő könyvtárát,és oda rakja majd.
    Ha nem oda tette akkor a mappa tartalmával felül írhatod a játékban lévő tartalmakat,és repedés utána mehet..
  • kasa85
    Felőlem még Hasasin Screed is lehet a neve,de igaz úgy helyes:)
    Persze nem kell két évben gondolkodni.
    Majd elválik mennyire veszik az emberek,és lehet meg enyhül a játék készítők szíve,és jöhet a többi rész is PC-re.
    Ha jön csak is ebben a minőségben vagyok hajlandó elfogadni:)
    Várom már a most érkező AlanWake részt kicsit olyan vadnyugatosnak tűnik helyszíneböl ítélve,bár olvastam hogy az eredeti alap sztori helyszínétől 20km-re van.
    Ki választod a játék fő könyvtárát,és oda rakja majd.
    Ha nem oda tette akkor a mappa tartalmával felül írhatod a játékban lévő tartalmakat,és repedés utána mehet.
  • felegyi
    Igen, rájöttem hogy gebasz van így utólag a frissítést illetően... igen torrentes, black box version... a frissítésnek meg szimplán a C helyett a H meghajtót jelöltem ki, de mivel nem eredeti RLS így nyilván nem létezett Remedy könyvtár, azaz rakott egy frissítést és kész... most viszont ténylegesen frissítettem, nem próbáltam ki de szerintem nem lesz gönd! Kösz!
  • Evin
    Én úgy tudom 1 Night Springs rész, amibe Wake csöppen, ráadásul azt a részt ő maga írta.
  • Macccy
    :) perszehogy Alan írta Max Payne sztoriját (tökjó látni, hogy így másfél év után mennyi meglepődést kelt a PCs AW, nagyon helyes!)

Amúgy mieza para, hogy kétévente? Lehet nem is lesz több PCs. Nincs ez eldöntve. XBOX -ra sem tuti, hogy lesz folytatás, bár remélem lesz.
    Az Alan Wake - American Nightmare pedig valójában Night Springs epizódok összegyúrt rémálma, vagymi ...
  • DarkSector
    ok ez volt az első rész, de a jövöbeni találgatásokat azt hittem mester barátom komolyra vette, mert úgy írt vissza, gondoltam szólok hogy nem 2 évente lesz pc-re új Alan Wake.
    X360-ra sem 2 évente van. És lehet soha nem jön több de lehet egyszerre lesz minden platformra. :)

Amúgy meg Assassins Creed a játék címe. :)
  • mester1987
  • kasa85
    Ez csak példának írtam,de sajnos így történt.
    Lehet már egy éve fel oldották,de azt maga a fejlesztő tudná megmondani.

Lentebb ezt írtam én is,hogy ez csak ki egészíti a történetet,de nem folytatja tovább.
    Amolyan Assasin Screed megoldás:)
  • Totti5
    Nem. Letölthető cím. Steam gondolom majd egyszer.
  • mester1987
    DLC-ként jöhet?
  • Shep
    Ok, mert az ember sejti mire gondolsz de attól még elég zavaró.
  • DarkSector
    Igen egyrész kizárólagos megjelenést biztosítottak, de milyen 2 évente megjelenés meg ilyenek...ezt honnan vetted? :)
  • Totti5
    American Nightmare nem folytatás. Spinoff. 4-5 óra story, de nem olyan fajsúlyos mint az AWben, és inkább akció orientált.