Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valamiért ragaszkodik az asztalfelbontáshoz és azt veszi max felbontásnak. Asztalfelbontás átállít és utána megy a játékban is:
Ez jó akkor ezek szerint Crack hiba van a háttérben,bár akkor ki játszom még egyszer .
Máshol is van Skidrow mappában lesz az is a rejtett mappában AppData-Local-SKIDROW.
Itt kéne buherálni,de sajnos védve van,így nem tudtam bele nyúlni.
Teli van hieroglifákkal😊
Nálam így néz ki.
<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1200"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>
Ha ezt gondolom át írod.
Total Comander szerkesztéssel akkor tedd írás védetté miután be másoltad ezt,és hátha jó lesz ha nem akkor állítsd vissza eredeti állapotába.
<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1080"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>
Ettõl nagyobbat nem enged ped 1920*1080-ig jó vagyok bármelyik játékban.
Mondjuk csúnyának nem csúnya csak kiváncsi vagyok mennyivel lenne szebb.
Resolution.xml-ben már átírtam.
Egy hibával ki lépet egyszer,a hajón meg rángatózott egy kicsit a karakter körül a kamera😊
Mintha falnak akarnák menni vagy valami,és meg megugrik egy kicsit.
Szerintem virágbolti verzával lesz gond,de nem vészes egy két helyen fordul elõ.
FPS limitet szeretném,hogy ki lõjék,mert HD6950CF 30/40FPS között.
CF ki kapcsolva 30/40FPS között.
Minden csutkára rakva legalul tud valaki segíteni mit jelent a Grafika menüben a részletes beálíltások menüpont alatt legalul az a két csúszka ami 0án van,és jobbra be lehet állítani.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Kontroller nem csak Xbox kiegészítõ hanem PC vel is kompatibilis nem véletlen.
Egérrel inkább FPS a nyerõ a többire rá lehet bízni a Kontrollert.
Ja és a vibrál is ami odabasz robbanásoknál fõleg amikor nagy a feszültség.
Elején elidegenedtem az ilyen megoldásoktól,de rá jöttem olyan ez a kiegészítõ mint egy autó versenyes játékhoz a bot,kormány,pedál kombó.
PSN ID.: Beegabor
Sajnos nem csak ez a játék szereti a Gamepadot.
Assasin Screed/Batman-és sorolhatnám mi elõtt valaki le fosportozná.
Sokkal szebb,és látom foglalkoztak vele minden téren ami nagy öröm,hogy Konzolon is buhera verza volt meg,és a DLC ami még nagyobbat üt sokak szerint nem tudtam leszedni,mert nem volt RGH-tatva a boxom,így most ezt is be pótolom.
Ha 8e FT körül jön tuti megveszem.
Végre egy olyan játék ami nem az agyatlan öldöklésrõl szól,hanem egy író által felállított elvont játék menetrõl.
Grafikában,Sztoriban,és sok minden másban nem sok helyen találkoztam,így ki merem mondani ez lesz hiába 2/3éves gamma az év játéka számomra a Mass Effect 3 mellet amit várjunk csak ki😊
Vicces, hogy még direkt nem is savaztam a játékot de már a fanboyok ugranak.
Nem kell egybõl lõni benne akkor már vontatott és unalmas? Ez egy thriller, fokozatosan felépülõ feszültséggel
PSN ID.: Beegabor
Nekem inkább magával a játékkal van bajom, egyenlöre nagyon vontatott vagy inkább talán unalmas.
Vagy a Crack,vagy a Konzolok által behatárolt 30FPS körüli érték futtatását adták meg a játéknak.
Szerintem folyamatos,de mintha rángatna egyszer kétszer.
CF kártyákhoz hozzá sem nyúl ki kapcsolt állapotban egy HD6950 es kártyán is ugyan azt kapom mint kettõn érdekes.
Ez miatt nem írom le a játékot,mert ezerszer szebb mint a Konzolos változat,és az irányítást is meg lehet oldani Kontrollerrel.
Nem ár manapság egy vezetékes Kontrollert a PC,hez bill/egér mellé beszerezni nagyon sok játék ami nem FPS jótékony hatású tud lenni,és az irányítás robbanásakor keltett rezgõ mód odabassz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A gépigénnyel jómagam nem vagyok kibékülve. sok esetben olyan framedropok vannak hogy ihajj, kb ugyanazokat az fps értékeket kapom bárhová állítom a grafikát (26-35) ergo olyan, mintha cpu limit lenne.. ami valljuk be, enyhén odabaxna.
Aztán az sincs kizárva hogy a régebbi driver a bûnös, (27.33) de hogy én újabbat fel nem rakok az is fix..
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2 mag 2 Ghz kereken, Ati HD4670 512 mb vrammal, 2 Gb RAM, remélem, h HD-ben akár lowon is elérek 30 fps-t.
Egyébként nekem már az elsõ trailereknél iszonyatosan tetszett a játék, valahogy a Stephen King regényeket idézi az egész. Abszolút bele tudom élni magam az író helyébe, mert én is írtam már novellát és kisebb történeteket.
Csak azért linkeltem, mert olyan szép látvány
<#rinya>#rinya><#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94