Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
basszus második fejezetben járok de nem paráztam így játékban a silent hill 1 óta,pc-s verziót elég szépre csiszolták full HD-ban nagyon szép az egész...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

feltettem mindent
grebber
Tegyél fel mindent amit a game felajánl! (dx ,vc redist)

Next PC upgrade: 2022

a játék müdödése leállt tudtok erre megoldást?
grebber
Én addig átszaladok rajta easyn!

amikor elinditom a játékot csak fekete képernyö van erre van megoldás légyszi segitsetek
Maxtreme
Köszönjük!
Akkor addig neki sem állok 😊)

Már elolvastam a portálon is, sok sikert.
Shep
Az jó hír.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez most komoly? <#taps>
Evin
Még a hónapban.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
A lassan mit jelent? Még a héten?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem tervezi ,már lassan kész is <#taps><#taps>

Tervezel honosítást hozzá?
Na ez is megérkezett idõ elõtt; én tavaszra számítottam, de meglepetésként jött...😛
Maxtreme
295.51-el majd duplájára nõtt az fps. Jah. A driver volt a ludas.

Általában érdemes a Winfosban is át állítani mi elõtt a játékba belépsz,mert könnyen azt fogja maximum,vagy Natív felbontásnak találni.
Na csak sikrült!
Valamiért ragaszkodik az asztalfelbontáshoz és azt veszi max felbontásnak. Asztalfelbontás átállít és utána megy a játékban is:

Jaja sajnos nálam a Kontroller el veszíti a beállítását,vagyis rezgõn nem rezeg,és ha jobb kamera nézetre váltok akkor elfelejti,és balra áll vissza vagyis alapra.
Ez jó akkor ezek szerint Crack hiba van a háttérben,bár akkor ki játszom még egyszer .
Máshol is van Skidrow mappában lesz az is a rejtett mappában AppData-Local-SKIDROW.
Itt kéne buherálni,de sajnos védve van,így nem tudtam bele nyúlni.
Teli van hieroglifákkal😊
Valahonnan máshonnan is vesz infót mert nem írja visza az aktuálisan használtra(1360*768-ra), marad az általam beírt 1920 meg 1080. 😞
C:User-Neved-Dokumentumok-Remedy-AlanWake-resolution.xml.
Nálam így néz ki.
<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1200"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>

Ha ezt gondolom át írod.
Total Comander szerkesztéssel akkor tedd írás védetté miután be másoltad ezt,és hátha jó lesz ha nem akkor állítsd vissza eredeti állapotába.

<screen_resolution>
<width value="1920"/>
<height value="1080"/>
<fullscreen value="1"/>
</screen_resolution>
Valakinek valami ötlet hogy lehetne 1366*768-nál nagyobb felbontást beállítani?
Ettõl nagyobbat nem enged ped 1920*1080-ig jó vagyok bármelyik játékban.
Mondjuk csúnyának nem csúnya csak kiváncsi vagyok mennyivel lenne szebb.
Resolution.xml-ben már átírtam.
Lehet Crack hiba is nem egy esetben volt ilyen.
Egy hibával ki lépet egyszer,a hajón meg rángatózott egy kicsit a karakter körül a kamera😊
Mintha falnak akarnák menni vagy valami,és meg megugrik egy kicsit.
Szerintem virágbolti verzával lesz gond,de nem vészes egy két helyen fordul elõ.
FPS limitet szeretném,hogy ki lõjék,mert HD6950CF 30/40FPS között.
CF ki kapcsolva 30/40FPS között.
Minden csutkára rakva legalul tud valaki segíteni mit jelent a Grafika menüben a részletes beálíltások menüpont alatt legalul az a két csúszka ami 0án van,és jobbra be lehet állítani.
wedge31
Én természetesen csak a magam nevében beszélek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Próbáld ki a Kontrollert ilyen típusú játékokhoz nem bánod meg.
A Kontroller nem csak Xbox kiegészítõ hanem PC vel is kompatibilis nem véletlen.
Egérrel inkább FPS a nyerõ a többire rá lehet bízni a Kontrollert.
Ja és a vibrál is ami odabasz robbanásoknál fõleg amikor nagy a feszültség.
Elején elidegenedtem az ilyen megoldásoktól,de rá jöttem olyan ez a kiegészítõ mint egy autó versenyes játékhoz a bot,kormány,pedál kombó.
Seth
Hiszek neked, én nem próbáltam a pc verziót, csak mindenhol ezen sírnak,hogy szar az irányítás, össze vissza forog a kamera, Alan balra vagy jobbra húz,meg ilyenek

PSN ID.: Beegabor

Így van késõbb kegyetlenül belendül,és iszonyatosan jó lesz.
Sajnos nem csak ez a játék szereti a Gamepadot.
Assasin Screed/Batman-és sorolhatnám mi elõtt valaki le fosportozná.
Sokkal szebb,és látom foglalkoztak vele minden téren ami nagy öröm,hogy Konzolon is buhera verza volt meg,és a DLC ami még nagyobbat üt sokak szerint nem tudtam leszedni,mert nem volt RGH-tatva a boxom,így most ezt is be pótolom.
Ha 8e FT körül jön tuti megveszem.
Végre egy olyan játék ami nem az agyatlan öldöklésrõl szól,hanem egy író által felállított elvont játék menetrõl.
Grafikában,Sztoriban,és sok minden másban nem sok helyen találkoztam,így ki merem mondani ez lesz hiába 2/3éves gamma az év játéka számomra a Mass Effect 3 mellet amit várjunk csak ki😊
wedge31
Na most mit nem értesz azon, hogy szerintem meg jó az irányitás?
Vicces, hogy még direkt nem is savaztam a játékot de már a fanboyok ugranak.

Seth
Pont az a lényeg, hogy bill-egér-rel szar, fura az irányítás, ezért nem árt a gamepad,amíg ezt esetleg ki nem javítják
Nem kell egybõl lõni benne akkor már vontatott és unalmas? Ez egy thriller, fokozatosan felépülõ feszültséggel

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Érdekes, hogy a tökéletes pc-és irányitás melett is van aki inkább gamepadozik...
Nekem inkább magával a játékkal van bajom, egyenlöre nagyon vontatott vagy inkább talán unalmas.

Nem AMD RADEONAL is ugyan ez a helyzet.
Vagy a Crack,vagy a Konzolok által behatárolt 30FPS körüli érték futtatását adták meg a játéknak.
Szerintem folyamatos,de mintha rángatna egyszer kétszer.
CF kártyákhoz hozzá sem nyúl ki kapcsolt állapotban egy HD6950 es kártyán is ugyan azt kapom mint kettõn érdekes.
Ez miatt nem írom le a játékot,mert ezerszer szebb mint a Konzolos változat,és az irányítást is meg lehet oldani Kontrollerrel.
Nem ár manapság egy vezetékes Kontrollert a PC,hez bill/egér mellé beszerezni nagyon sok játék ami nem FPS jótékony hatású tud lenni,és az irányítás robbanásakor keltett rezgõ mód odabassz.
bakkerman
épp szedi a gémet,kiváncsi vagyok nagyon,a történet miatt adok neki egy végigjátszást bármilyen is a gém 😊 az irányítás,meg a menükiosztás gondolom egy az egyben port

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maxtreme
Én is gyorsba rálestem reggel pár perc erejéig. Érdekesnek és jónak tûnik, viszont az irányítás billentyûzetrõl katasztrófális. Olyan mintha egyfolytában balra húzna az emberke, mindig korrigálni kell ha egyensesen szeretnél menni. (asszem gampad-el folytatom majd tovább)
A gépigénnyel jómagam nem vagyok kibékülve. sok esetben olyan framedropok vannak hogy ihajj, kb ugyanazokat az fps értékeket kapom bárhová állítom a grafikát (26-35) ergo olyan, mintha cpu limit lenne.. ami valljuk be, enyhén odabaxna.
Aztán az sincs kizárva hogy a régebbi driver a bûnös, (27.33) de hogy én újabbat fel nem rakok az is fix..

Evin
Akinek megvette Steam-en, szóljon már rám. Nem szeretném, ha náluk nem menne csont nélkül a fordítás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

<#eljen>

Az jó 😊
2 mag 2 Ghz kereken, Ati HD4670 512 mb vrammal, 2 Gb RAM, remélem, h HD-ben akár lowon is elérek 30 fps-t.

Prince23
TAB-al lehet váltani a nézetet, h jobbos vagy balos legyen :S

tommygear
jaja valami ilyesmi, állandóan korrigálni kell :\
Shep
Igazából egyenesen megy csak olyan idétlen a kameranézet és önkéntelenül is oldalra akarod húzni, legalábbis én ezt érzem.

tommygear
miért nem lehet ebbe egyenesen menni? 😄
Shep
Hát az én 4 éves gépemen minden maxra véve 25 fps környéke, 1-2 dolgot (árnyék, ssao közepesre véve) 30fps körül mozog úgyhogy szerintem nagyon jól sikerült és vannak helyek ahol brutálul fest. A hangulat meg nagyon el lett találva igaz csak belenéztem.

Ajánlom figyelmedbe John Carpentertõl aZ Õrület torkában címû filmet..komáznád😊)
Az optimalizáltságról és a bugokról beszéljen nekem valaki 😊

Egyébként nekem már az elsõ trailereknél iszonyatosan tetszett a játék, valahogy a Stephen King regényeket idézi az egész. Abszolút bele tudom élni magam az író helyébe, mert én is írtam már novellát és kisebb történeteket.

a magyarosításhoz kell pirospaprika meg hagyma is😊))
Shep
Hát azért valahol elszomorító is.

Fpocok
Tudom.
Csak azért linkeltem, mert olyan szép látvány
<#rinya><#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Irónia volt 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Az nem létezik. 😊 ME3-ban is mekkora szar már hogy van vagy 60 az FOV. Nem hiszem, hogy olyan marha nagy munka lenne a PC-s verziókban átírni a 60-at legalább 75-re.

TaRka0107
Csináltam off topikot. Szerintem mehet bannerba, mielõtt itt szabadul el a pokol😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94