2387
-
#1065 Hát jah.
És a Juarez-ben nem is voltak ilyen effektek.
Crysis-ban is a Sandboxnál lehetett 8x8ezres-t is meg ilyenek. -
#1064 A The Signal nekem úgy őszintén nem tetszett. A The Writter ellenben igen.
Amúgy igen nehezebbek mint a sima játék ugyanazon a fokozaton.
Részben a körülmények végett mert sokszor kis területen támadnak és nehéz kitérni előlük.
Nightmare fokon is szivtam. Főleg a The Signal-ban. -
mester1987 #1063 A Call of Juarez első részében még állítható is volt egy térkép mérete menüpontban 1024 és 2048-as értékben. Bár lehet nem egyre gondolok. -
#1062 Hát ha nem hangoztatták volna szerintem észre sem veszik.
Most ha csak azt veszem hogy a Rage milyen volt itt-ott. :)
Vagy MW3. :)
Minden tiszteletem ellenére.
Nem is foglalkozom vele amíg a játék maga játszás közben tetszik, addig nem izgatnak a paraméterek. :)
Ez a milyen felbontás meg milyen élsimítás csak érdekességképpen szoktam megnézni. -
#1061 ez a 2 dlc inkább idegesítő mint szórakoztató, a story alatt nem haltam meg ennyiszer mint ezekben... -
mester1987 #1060 Vágom az FULL HD-nál annyira még nem látszik pixelesnek. -
#1059 Nem max hanem natív. -
mester1987 #1058 960x540 akkor a max felbontás? -
#1057 Állítólag ez volt az ára hogy normál fps-el fusson a játék. -
mester1987 #1056 érdekes -
#1055 Hogy az eredeti Alan felbontása 960x540 lett.
Ami úgymond nem átlagos. -
mester1987 #1054 Avassatok be, mi az a subhd? -
#1053 Hát mondasz valamit.
Mindegy majd a 2.részénél talán.
Nem mintha számítana, mert eddig se érdekelt a subhd. :P
Mert akkor nem vettem volna meg.
Kíváncsi leszek holnap az Amcsira hogy az is subhd lesz-e. :) -
mester1987 #1052 Attól énis -
mester1987 #1051 *effektek -
#1050 Lehetni mindig lehetne mit cserélni, sokkal részletesebbé tenni, de így részletesebb textúrákkal teljesen rendben van a grafika és ami dettó lényeges a gépigény is. Tehát minek, na meg akkor nem hozta volna be nemhogy 48 óra alatt az árát, de jó eséllyel soha. :P -
mester1987 #1049 A játék persze jó lett, csak annyi hsz után a Ubinak amit küldtem nem volt ereje kiadni egy patch-et, hogy 2 magos gépen is jól menjen illetve 4 magoson se váltakozzon 10-15 FPS-t ha köröznek vagy ha versenyzel. Nameg az a HDR-szerű effek ami dobott volna a látványon. Ennyi. -
#1048 előre féleh a max payne 3 gépigénytől -
#1047 Fos Francisco az meg szerintem alapon a játék el lett cseszerintve.
Ott nem segített volna 1-2 plussz effekt. :) -
#1046 inkább a rockstarnak, ubi játékoknak se olyan vészes a gépigénye -
#1045 Jó tudom de most erős jóindulattal akartam élni.
Én azt hittem hogy van mit lecserélniük de ehhez képest nem erőltették meg magukat. -
mester1987 #1044 Az, hogy baszik a Driver? San Francisco-ra...optimizálatlan és nincs benne egy effekt ami a konzolosban benne van, de ezt már kitárgyataltuk páran a fórumába. A többi játékával talán nincs gond. -
#1043 Ne túlozz, Sub-HD az Xbox verza, 960x540 -as felbontással produkálja az amúgy szép látványt (37" alatt :D) -
#1042 Ubifossal mi volt a baj? -
mester1987 #1041 Jobb lett ez, szebb, élesebb és a gépigény se nagy, ezt kén követni mindenkinek (pl. Ubisoftnak kezdeni előszőr) -
#1040 Van valakinek mentés hogy el lehessen kezdeni Nightmare fokozaton?
Mert akkor töltse fel pls valaki. THX -
#1039 Persze NÉMELYIK nagyobb én is tudom de nem minden.
Persze ha a tv elé állok akkor szarabb a képe. -
#1038 Ne hülyíts már. :) -
#1037 Te a képernyő felbontást mondod többiek a textúrák felbontását, aminek a különbsége 720p-ben is látszik, nem kell ahhoz 1080p.
És én is élőben össze tudtam hasonlítani, de ez tök lényegtelen. -
#1036 De a TV-d biztos nagyobb, beállítások biztos nem ugyanazok stb. stb. Tehát ez a video valósabb képet ad :D -
#1035 Csak azért mondom mert a 2 verzio 1 szobában leledzik és egymás mellett van a tv meg a monitor és látom. :)
Mind1 feletjsd el nem mondtam semmit -
#1034 Hát örültem volna egy Alan Wake 2-nek! :)
Csak értesz engem nem kapsz valós képet ha egy 1080p-s videóban nézel meg 2 videót, vagy mind2-őt külön élőben, nem mindegy szóval élőben nem ennyire durva a felbontásból eredő eltérés.
Mivel Alan Wake 720p-s és egy 1080p-s videóban homályosabbnak látod mint egy 720p-s tv-n játszva.
Csak azért mondom hogy oké ez az eltérés de a valóságban játszva nem ilyen teljessen tv-n nézve. :) -
#1033 ezt scak azért mondod mert xboxod van :P
szemmel látható a különbség -
#1032 Én meg, hogy mégis mit vártál? Nem írtak új játékot csak a PC-s színvonalnak megfelelővé tették. Különbség meg szembetűnő szóval ... -
#1031 Mondtam hogy az oké mert más a felbontás, de semmi egyébb extra nincs benne. -
#1030 Hát a homály vs éles az számomra szebb, hogy számodra nem hát na, a te dolgod. -
#1029 Milyen effektek szebbek, ne viccelj már én itt élőben néztem össze pc-t meg x360-at semmilyen effekt nem szebb.
A felbontás az egyedüli ami nagyobb. -
#1028 oh, bocsi -
#1027 De mi kell attól nagyobb eltérés, hogy minden effekt sokkal szebb, a textúrák élesebbek, látótávolság jóval nagyobb? Új játékot írjanak ,vagy mit akarsz? -
#1026 Nekem mind2 tökéletes, csak azt hittem nagyobb eltérés lesz.