2387
  • Shep
    Milyen nagy szavakat? A PC-s ráfordítást visszahozta és itt ez a lényeg, hogy a konzolos fejlesztés nem érte meg az itt most nem lényeges, mivel nem arról beszélünk.
  • DarkSector
    De mégis megoldották. :)
  • Totti5
    A portolási költségeket hozta vissza. A játék sok évnyi fejlesztése a 0áról, még a 1+ millió 360as eladások után is kétséges hogy 0ára kijött, netán tetemes hasznot hozott volna. Ez szép dolog, de amíg nincsenek számok hogy ez 1-1 10 ezer, vagy 100 ezer addig ne használjunk ilyen nagy szavakat.
  • Shep
    De történet meg pálya még nem játék! Az még csak grafikus novella/regény, mint a Dear Esther.
  • DarkSector
    Elárulok egy poént.
    Pont ez a 2 dolog maga a játék, nem ezek viszik el a hátukon, mert eleve erről szól a játék.
    Nem olyan játék amiben az a lényeg hogy hány féle fegyvered van meg hány fajta monster.
    Csak sok játékos ezt nem érti meg. :)

Maga a harc csak körítés.
  • Shep
    Mocskos warezosok! Na ennyit erről, jó játékot kell csinálni és megveszik a tetves PC-sek.
  • TDC Geronimo
    48 óra alatt visszahozta az árát a játék PCs változata, olyan jól fogyott.
  • wesker24
    Ezt én is szeretném tudni mert ha nem lesz jó a steames verzióval nálam se lesz vétel !
  • grebber
    Ez engem is érdekelne! Remélem igen ,mert ha nem sajna nincs vétel!
  • Evin
    Aki megvette Steam-en, és szeretné biztosan tudni, hogy Steam-en menni fog-e a fordítás, az szóljon rám!
  • MerlinW
    Nem tudom tudjátok-e, de a Steam-es (21€) verzió febr 23-ig CE kiadás (2 DLC, soundtrack és a 130 oldalas könyv PDF-ben). Febr 23. után már csak a sima verzió lesz kapható 24€-ért.
  • kasa85
    Cheat Code.
  • kasa85
    Szerintem chat,de érdekes a komp sehol ahova beálltak,így elképzelhető hogy a fejlesztők demózták PC mostanság.
    Emberek is kint kempelnek az utcán amikor Juli a boltos lány,és Pista a Ranger a fánkot zabálja.
  • MerlinW
    Végeztem a DLC-kel is. Jópofák voltak, de annyira nem voltak jók szerintem. A másodikban volt némi fantázia, de az első repetitív és unalmas volt.
  • kasa85
    Jaja,de ahogy elnézem se út akadály semmi,így akárhová lehet menni.
    Sok ház van aminek elkezdték a belső terét itt derül ki,hogy eleve már megcsinálták faluhajet.
    Azért tovább mennék a hegyek felé,ki tudja mi vár ott.
    Van egy olyan jelenet amikor a rendőrségi helikoptert betámadják a varjak,és le zuhan na ott is hatalmas a terület,és a helikopter után van egy kis kút,vagy micsoda.
  • Evin
    Nem hiszem, hogy ez a játék része. Valami cheat, vagy bug, vagy olyan opció, ami a fejlesztők számára volt elérhető.
  • kasa85
    Hogy szakadjanak meg nem írták oda ezt,hogyan csinálták.
    A kompon a kocsiba kell szállni,és elvisz a zabáldáig itt baszta alá írni,hogyan kell
  • Seth
    "Most néztem a Gameszar oldalát,és találtam egy érdekes vedejót amiben be lehet járni a várost miután ki köt a komp.
    Lehet még is hagytak benne sok mindent bár ez majd nemsokára ki derül tesztelem is :)"

Párszor visszatérünk a városba, csak éppen este(illetve egyszer a rendőrségre mikor világos van még), egész nagy részét bejárjuk, csak akkor már eléggé káosz van, útakadályok mindenütt,amik terelnek minket a jó irányba. Ezért van kidolgozva részletesen, csak este nemnagyon lehet ezt megfigyelni, meg ugye az akadályok miatt teljesen bejárni, de látni lehet
  • kasa85
    Na még egyszer.
    Vedejó-
  • kasa85
    Persze ez tökéletesen igaz amit le írsz,de ki felejtettél eből valamit.
    Azt is oda írtam minek akkora pályát benne hagyni,hogy az is le húzza a gébet.
    Nem azt mondtam,hogy nem futott volna el,mert meg tudták volna oldani.
    Én szerintem sokkal jobban jártunk így,mert legalább emlékezetes marad a folyamatos sztori vezetés miatt.
    Nem lébecolnunk,vagy mégis?:)
    Most néztem a Gameszar oldalát,és találtam egy érdekes vedejót amiben be lehet járni a várost miután ki köt a komp.
    Lehet még is hagytak benne sok mindent bár ez majd nemsokára ki derül tesztelem is :)

Videó.
  • Macccy
    Meg kell mondjam a megmondást, mert X360 -on játszottam végig másfél évvel ezelőtt és még mindíg sérti a fülem a tudatlanság és/vagy konzol rasszizmus. (főleg egy ízig vérig warez témában) ... Ha nem annak szántad akkor ne vedd magadra az eddigieket!

Ennyi fény-árnyék és fizika kezelés mellett ne gondold, hogy extra memóriaigénye lett volna a nap vándorlásának, így is minden fényt real-time számol, pontosan ez az egész lényege. Az meg, hogy a "konzol" miatt ne mehetne ... háát ... Másfél évvel ezelőtt is ugyanez a PC -m volt mint most. Tegnap adtam neki egy próbát, hogy milyen lett a PC verzió és 1024 felbontás és no AA mellett sem túl folyamatos a frame rate, ha minden más látvány elem engedélyezett. Ezzel csak azt mondom, hogy esetemben az (akkoriban) 5 éves XBOX győzött a PC hardver ellenében. Így nézve nincs semmi "konzol miatt" ...

Másrészt ahogy Totti is mondta, a napszak változás valóban tönkrevágta volna a jól felépített történetvezetést, ezt mesélték is a készítők és semmi okom kételkedni a mondandójukban: ha real-time napszak akkor nem veszed észre a működését egy bóklászósan is 1 órás nemzeti parki séta alatt. Ha pedig gyorsított, mint a GTAIV -ben is, akkor meg egy esetleges hajnal mint olyan, keresztbevághatott volna egy izzasztó fightot vagy menekülést. Jobb ez így.

By the way, végig fogom tolni megint az Alan Wake -et, imádom ... és már elő van készítve a 3500 forintocska az American Nightmare -re!
  • kasa85
    Tovább viszi,de nem fejezi be.
    Amolyan Alan Wake 1 és fél:)
    Tovább írja a gépen a történetet,majd a befejezése év vége felé derül ki.
  • kasa85
    De lehet napszak váltás,de ott is olyan mértékben lett ki használva a hardver,hogy alacsony felbontáson voltak képesek a játékot megoldani.
    Minek hagynák benne,ha erő forrást spórolnak meg ezáltal,és a grafikára,és fizikára ami Xbox 360 nál is jelen van arra fektetik a hangsúlyt.
    Akkor javítom Xbox 360-ra jelent meg,így többes szám töröl Konzol remélem megfelel:)
  • Shep
    Egyébként az előbb a végére értem és az ismétlődő játékmenet ellenére piszok jó játék. Játszottam volna még tovább mert a történet meg a teljesen élethű helyszínek elviszik az egészet a hátukon. Mekkora jó lett volna ha ezeken a helyszíneken zajlott volna egy MaxPayne szerű akció és nem ez a lámpázás :)
  • Totti5
    Mert konzolon nem lehet napszak és időjárás? akkor a GTAba és még 20 másik játékban miért van? AWban story függű hogy éppen milyen környezetben mész, ebbe a dinamikus változó egyszerűen nem lehetésges, mert ehhez a játékmenethez nem való.

Amúgy csak 360ra jelent meg, szóval a konzolok többesszám nem tudom mi akart lenni.
  • Shep
    Az American Nightmare most előzmény, vagy továbbviszi a jelenlgi történetet?
  • kasa85
    Remélem tudják majd módolni,mint amit a demóztatásban csináltak.
    Napszak időjárás váltás,ha nem szedték ki bár elképzelhető,hogy igen legfőképpen erő forrás megtakarítása véget Konzolok miatt.
  • kasa85
    Ez lett volna,de törölték,és ahogy elnézem még jobb is így.
    Akkoriban szépen mutatott volna.
    Azért kíváncsi vagyok,ha lehetne bekapcsolni szellem módot körbe lesném mekkora terepet vágtak ki,és ahova nem tudok eljutni a textúrák milyen minőségben vannak megoldva.
  • samsung123
    2005
  • kasa85
    Lentebb már írtam.

Menüben Episodes itt ki vállasztod a nehézségi fokozatot,és kiadja utána a +2 DLC tartalmat.
  • DarkSector
    Sőt ha új játékot kezdesz asszem akkor is kidobja a listát, de már nem emlékszem pontossan.
  • Shep
    Megnézem, kösz.
  • DarkSector
    Van egy olyan menüpont hogy epizódok, ott tudod kiválasztani őket.
  • kasa85
    Sok fajta hús van
  • Shep
    DLC-ket hogy lehet előcsalni?
  • tmisi
    Akkor jó, mert én a húsboltból szereztem.
  • kasa85
    Banyek tényleg XD.
    Kicsit érdekes na mindegy a lényeg,hogy megértette
  • DarkSector
    Akkor sikerül.
    A legnagyobb döbbenet a ragozás hiánya volt, ami még jobban megkavart mikor olvastam. :)
  • kasa85
    Annak szántam:)
    Régebben egy leírást fordítottam,és a fordításban másold a játék gyökérmappájába a repedt mappa tartalmát
  • DarkSector
    Ez tévedés.
    A virágbolti csak egy helyettesítés és nem a warez fordítása.
    Valamint azt nem azért találták ki hogy ne legyen a warez szó megjelenítve a hsz-ban.

A warez tiltása nem szavakra fókuszál hanem maga a warez témát tiltja elvileg. :)

Ha szigoruan eljárna a nem létező hg nem a crack illetve szebben hangzó krekk szó lenne a tilos hanem eleve a téma hogy itt beszélitek meg hogy miképpen idítható el a warez játék. :)

Nem gond, én elvagyok írhattok ami jólesik csak nekem poén volt. :)