Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem az egész legjobban az Alone 5-re emlékeztet ami nagy pozitívum.

TDC Geronimo
Alan Wake has now hit the #1 spot of the Steam Top Sellers List! Feels good to be back home!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
nem neked írták hanem a te kommentedhez fûzték hozzá. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
És ezt miért nekem toljátok? én is ezt mondom semmi köze a SH feelinghez ennek a játéknak..

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tommygear
teljesen más játék
tommygear
az lehet de meg se akarja közelíteni a silent hill-t
Totti5
Alan Wake : psychological thriller action game ( ami nem horror )
Silent Hill : survival horror

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Majd elfelejtettem, aki Február 23 19:00-ig megveszi steam-en 21euro-ért vagy amennyi, a Collectors tartalmát ingyen megkapja, vagyis aki ez idõ alatt vásárol a Collectors Edition-t kapja voltaképpen. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Warez topik nem dísznek van az ilyet ott linkeld!

Next PC upgrade: 2022

http://data.hu/get/4741464/Alan.Wake.v1.01.16.3292.Update-SKIDROW.rar
DarkSector
Igen eléggé eltér a többi hasonló játéktól, ez benne a szép.

mindjárt töltöm az 1.1 updatet datára
Hát én imádom az SH sorozatot a régi és új részekkel együtt...mert SH a nevük.
Nekem játékélményben azonos érzést nyújt az Alan Wake is.

wedge31
Ez a játék nagyon messze van a SH játékoktól / mármint az eredeti elsõ részekhez / képest, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
1 emberkének ingyen lesz collectors....😄

Alan Wake Collectors Edition (SteamGift)

DarkSector
Most néztem steam-en és lol, azt hittem 30euro lesz, de 24 és le van akciózva 21euro-ra, ami elég korrekt ha valakinek még nincsen meg.

nálam megy a game.
grebber
Orosz régióban 4000ft-ra jön ki a game!

DarkSector
És van a szekrényben egy zseblámpátok is. 😊

DarkSector
Ja hogy a vál-váltásra gondoltok.
Igen ez biztos sokaknak fura lehet, ha erre irták a többiek hogy szar, akkor valóban elsõre fura mert ritkán használják játékban, de szerintem csak az elsõ 1-2 orában fura hamar hozzá lehet szokni (bár bill+egérrel lehet körülményesebb lesz).

Amúgy ez azért van így ebben és a többi 1-2 tps játékban, mert egy ház sarkáról ha ki akarsz pl nézni vagy lõni akkor nem mindig jó a jobb vál feletti kamera értelemszerûen.

Erre viszont soha nem lesz peccs mert ez szándékos fícsör.

Ja és a kertünkben van vagy 10-15 fa 😄

Nem japán, de hasonlít a Silent Hillhez, ami abszolút japán. Én a DMC-t legalább ennyire élveztem, mint ezt. Igen, nézek animéket, DMC több részével is játszottam, jók. Alan Wake pedig mestermû, mert Stephen Kinget idézi, mert író a fõszereplõ, mert én is írtam már történeteket, mert nekem is van Xenonos elemlámpám állítható zoom-mal, és a hajam is pont ugyanolyan 😄
De tényleg, én magamra ismerek az Alan Wake-ben, olyan otthonos, ismerõs világ, pedig nem játszottam még vele.

DarkSector
Van ilyen is.

Pontosan. Elsõ pár percben iszonyat szokatlan, de utána tökéletes. Ha zavar, h egyik oldalon szalad Alan Wake, akkor TAB-bal lehet váltani, h másik oldalon szaladjon. Ennyi.

CalebJoe
Nekem egyik kedvenc style-om mégse fogott meg mint más hasonló játék.

greg a DMC meg hogy jön ide köze nincs hozzá még csak nem is japán cucc<#confused>
Indítsd már újra a játékot, akkor tovább fog menni.

Exe mûködése leállt tudtok megoldást erre?
DarkSector
Hát majd megpróbálkozom vele milyen lett még nem biztos hogy valamit is peccselniük kell, én csak ezt gondolom ha igaz hogy rossz a kamera.
De remélem csak egyszerüen arról van szó hogy néhány embernek kicsit fura és ezért panaszkodnak.
Elvileg jövõ héten lesz gépem akkor rákukkantok. Késõbb úgy is megveszem 2-3000-ért, csak most 30euro-t nem fogok kiadni érte hirtelen...

Hát van olyan jó, mint a Devil May Cry, ha már itt tartunk 😊

DarkSector
Valóban fasza cím egy olyan játékosnak akinek a stílusába esik, ahogy kasa85 is írta neki az ilyen játékok a kedvencei, ahogy többekközt nekem is, nekünk mint kategória vagy stílus kedvelõinek kicsit szubjektívebben nézve jobb a játék mint annak akinek ez is csak egy cím a 100-ból amit letölt torrentrõl. 😛

Lehet addigra patchelve lesz... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

CalebJoe
azért ez erõs túlzás nem rossz de egyszer esetleg kétszer játszható kategória
DarkSector
Hát meglepõdnék ha Logan-nek gondot okozna maga a bill+egér ennnyi év játék után.
Ha valóban rossz ahogy írta akkor portolási hiba szerintem.
Majd ha lesz gépem (most rossz) akkor kipróbálom.

Addig csak feltételezésbe tudok bocsátkozni.
Annyit tudok hogy az eredeti verzió kontrollerrel nekem tökéletes volt, és soha nem volt olyan érzésem hogy az irányítás rossz lenne.

Tatyla
meg is venném ha nem a ME3-ra kéne a zsé...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Alan Wake Collector's Edtion vásárlása 20,99€ steam-en!~6200FT

Totti5
Gondolom az egér bill kombó miatt lehet. Ha PCn gémelnék már beújítottam volna egy minõségi Razer gamepadot és nem lenne gond egyik TPSel sem.

DarkSector
Végigjátszottam a DLC-kel együtt konzolon legalább 4x az ég világon semmi baj nincs ott a kamerával meg az irányítással, ha itt szar akkor az a port miatt lett.

Persze javítom magamat nem fogja le söpörni,de sírva könyörgöm a fejlesztõknek,hogy oncsák végre az ilyen típusú játékokat,mert ez kell nem Zombik,második világháború 2011rész,és sorolhatnám.
Bele játszva Boxon 9.0ra értékel PC:9.8
Grafika,és sorolhatnám miért is 9.8
0.2 minusz egy két kisebb bugért autó töréseket csiszolhatták volna,és a Kontroller beállítást is meg jegyezhetné,mert se nem rezeg,és ha be állítom másik oldalra pl jobbra a kamera nézetet generátor bekapcsolása,vagy videó után vissza áll,de még menet közben is elõ fordul néha.
DarkSector
Ma jelent meg.
Én megmondtam hogy kevesen fogják megvenni, vagy ha sokan megvették akkor most játszanak a duma helyett.
De szerintem az van inkább amit én régebben mondtam hogy kevesen vették meg, mert ugye warez nagy úr.

Prince23
A kamera eléggé gáz, valóban :S

Szerintem ez ezerszer jobb mint akármelyik Game ami ez elmúlt években ki jött.
Aki tudja vegye legalább lesöpri azt az agyatlan játék tömkeleget amit sokan megvesznek.
Szerintem ha ki jön a következõ rész is az még ütõsebb lenne,bár azt ,majd meglesem boxon,mert egy jó ideig a microfos miatt nem adják ki.
Hihetetlen egy 2éves játékból mit csiszoltak ki.
GTA 4 ilyen formában készült volna biztos az államat a padlón keresném.
Várom a Magyar feliratot elõre is minden tiszteletem a készítõké.
Tök mindegy, ezt meg fogom venni, mert ezer éve vártam, h megjelenjen és támogatni akarom a minõséget.

Én abszolút magamra ismerek a fõszereplõben és az egész történetben. Kedvencek közé már akkor felkerült, amikor csak hallottam róla.

Hát ez az. Csak hát engem meg idegesít, mert már rég abbahagytam a CoD-ot, és nem is érzek affinitást ahhoz, h elkezdjem az újabb részeket.
Van olyan ismerõsöm, aki ilyen. Leszólja a Silent Hillt, a Bioshockot, mindent, mert hát idióta zombikat meg szörnyeket kell lövöldözni. Neki az túl gyerekes.

És 4 éven keresztül hallgathattam a volt osztálytársaim morgását, mert hát nem mentem velük bulizni, helyette ilyenekkel játszottam.

exact6
Talán azért, mert még meg sem jelent hivatalosan a játék?

Totti5
10 perce ugyan ezt akartam írni. Milyen felháborodások voltak hogy nem jött pécére, most meg hogy itt a megjelenés, ráadásul kint a warez alig pörög jobban a topik mint amúgy... bezzeg a sokat fikázott CODnál ilyenkor 1000 üzenet jön naponta alsó hangon. Ez van. Ez nem tömegjáték mint látható, csak ilyenkor hol vannak a tömegjátékokat szidók százai? CODoznak persze😊

Hihetetlen amúgy, h a minõségi játékot nem becsülik meg. Negyedannyira nem pörög ez a topik, mint egy CoD topik.-..szánalmasak az emberek.
Én nem CoD-okkal akarok játszani, én minõséggel!!!

Indítsd el újra és túl tudsz jutni azon a részen.

Hogy gondolhatod azt, h nem? Nem értelek...

Boxon tavaly kijátszottam, de ha lesz magyarítás akkor végigviszem mégegyszer, a story kicsit zavaros volt nekem. Belekeztem az elsõ dlc-be, elég kemény. Btw az is lesz magyarítva?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

tud segiteni valaki?