Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras>
Pedig párszor ki játszottam,és közelében sem voltam a 7 órának.
Az átvezetõk is meglettek ez alatt nézve.
Metalmilitiakid
Mass Effect 1-2, isten nem tudja megszámolni mennyi kell a teljes tökéletes végigvitelhez 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Õ lefele kerekít.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
CoD 7 óra.
BF3 is kb 7 óra, ez azért inkább 8 mint 4 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagy többsége arról beszélek már megint<#rolleyes>
Ha megnézzük az A kategóriás címeket akkor nagyon ritka az ami eléri a 8 órás játék idõt.
CoD/BF 3 sorolhatnám.
The Wincher/Assasin Screed/GTA 4 az más tészta.
Ott a szabadon felvett küldetések,és közötte lévõ mellék küldetésekkel lehet jobban ki tolni a játék idõt.
Ahol a Sztori,és pálya vezetés megy végbe ott nagy ritka amit már lentebb le írtam.
Na meg kapod tõlem az Arany szobrot,hát ez beszarás tényleg megy XD😊
Tényleg hülye bug ez én meg egész nap azt a rohadék CFG,DLL meg mi az isten irkáltam😊
Tegnap csak 8órát bújtam a netet,hogy ki derítsem erre meg ez a megoldás hát ez kész.
Éreztem én itt egy bug lesz nem lenne szabad egy olyan Kontrollerer hibásnak lennie amit használok.
Eddig rengeteget toltam még FPS is,és nem volt gond vele pont ennél.
Úgy tudom nem csak Konzolhoz adták ki felvettem a Razerrel a kapcsolatot,hanem PC-re is.
Totti5
"A mai játékok nagy többsége 4 órás kijátszással jönnek amik ön ismétlik magukat."

Te mirõl beszélsz már megint?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez az egyék,és ami a legfontosabb hogy ilyen minõségben.
Nem sokat foglalkoznak amit Konzolokról át protolnak ezért is minden tiszteletem a fejlesztõké.
Ha a FEAR 3 ilyen át dolgozást kapott volna akkor azzal sem lett volna gond,de mint tudjuk,és sajnos tapasztaljuk Dunát lehetne rekeszteni agyatlan játékokkal,Atom bugos szarokkal,és Fosportokkal.
Friss Driver,és szárnyra kapnak a régi masinák is.
Ami a legszebb,hogy nem kell Nvidia fizika számítás hozzá,és még is milyen szépen meg oldották a játék fizikáját,történetét,és grafikáját.
Én amondó vagyok,hogy lassan túl vagyunk azon,hogy csak sztorit,csak fizikát,vagy grafikát vegyünk figyelembe.
Az igazi az ha mind három tulajdonság megtalálható egy játékban,és egy plusz adalék hogy jól fusson.
Ettõl lesz sikeres egy Game remélem,hogy ez is oda jut és legalább annyit elfogyasztanak Föld szerte a tulajok mint a Konzol eladásokból.
Ott nem volt valami fényes ha jól tudom kicsivel több mint egy millka volt nem nehéz meg dönteni,és talán még idén tolhatjuk a folytatást.
Azoknak írom akik keveslik a játék idõt.
Szerintem egyáltalán nem kevés,bár csak azért érzem én is,mert akár 40 órát is eltöltenék a Sztori vezetés mellet a gépnél.
A mai játékok nagy többsége 4 órás kijátszással jönnek amik ön ismétlik magukat.
Atombomba sorolhatnám.
Itt csak az alapjáték 2x több mint a jelenlegi játék idõ,és még kapunk hozzá plusz néhány órát DLC csomagban ami még rá tesz az élményre ami nagy ritka DLC csomagként.
A felfedezés helyenként a nagy pálya,az elhagyott jegyzetek,és egy kuckó felderítése skulókért már is megnöveli a játék idõt.
Akiknek bejött azok pár hónap múlva megint akarják nem véletlen tolom ki negyedjére immáron pécén.

Kolegával én is várom hátha valaki tud ebben segíteni.
Sajnos Angolom nem tökéletes,így külföldi fórumon nehezen tudok megoldást találni bár ott a fordító ami össze keveri,és sok helyen elég furcsán fordítja le pár emberke hozzá szólását😊
Zeller01
Ez a legnormálisabb dolog. Akkor lesz valaki kocka, ha úgy rajong a játékokért/számítógépért, hogy saját magát és környezetét igénytelenné hagyja válni. Én is imádtam gépezni, a mai napig szeretek, de egy huzamban képtelen vagyok 1 óránál többet játszani. Ha, pedig sikeres programozó lettél, akkor büszke lehetsz, mert tudtad kamatoztatni a szenvedélyedet!

. : Z E L L E R : .

enlightened
Régen, nekem is ez volt. Jöttek állandóan, hogy nem normális hogy egész nap a gép elõtt ülök. Végül nem lett igazuk. A gép miatti rajongásom miatt programozó lettem. Nagyon jól keresek vele, úgyhogy kéglim is lett késõbb. Igaz, hogy a meló miatt nem jut annyi idõm a játékra, hogy reggeltõl estig tudnám tolni. De legalább nyugodtan tudok gamelni most már, nem zavar senki és legálisan megvehetek mindent. Szóval megéri kockulni, ha az ember a késõbbiekben kezd is vele valamit, nem csak játékokat tol, hanem az iránt is érdeklõdik, hogy azokat hogyan hozzák létre.

A FOV defaulton az xbox értékének felel meg?

arty
azt írják, ha BILLENTYÚZETRÕL állítod elõször 'disabled'-re, majd 'enabled'-re a rezgást, aztán resume game és csak ezután nyulsz a gamepadhoz, akkor mûködik a rezgés is.

idióta egy bug, az tény 😄

Forza.

Frank99
EL-ÉG-ET az pl. egész jó márka....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szerintem összetehetjük a kezünket!
Kevés ilyen játék van, ami 2 év után jön ki PC-n, fõleg a mostani idõkben.
Vállalsz valami garanciát az életembõl elvesztegetett idõre? 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

samsung123
a fazst nekem sisncs rezgés! pachel sem, xbox gamepaddal! Van ötlet várom!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lessétek meg az Alan Wake gameplayemet:

http://www.youtube.com/watch?v=1oCQdADeNOs&feature=results_video&lr=1&ob=0

tommygear
elég legyen már a kontroller flémbõl
hát nem a fejlesztõk nyûglõdését követtem figyelemmel az biztos.

Tudom , hogy annak indult , kár , hogy nem tartották magukat hozzá.
A megkötésekrõl annyit , hogy a Mafia elsõ része sandbox típusú játékmenete ellenére az egyik , hanem a legjobb történettel bíró játék.
A kettõ nem zárja ki egymást.
ja , a sportjátékok.
jarlaxxe
Valami jó kenyérpiritó márkát nem tudnátok ajánlani?

Teljesen Kompatibilis mindennel szerintem itt egy adott típushoz ragaszkodik amit az usb kulcsokból olvas ki.
Ha nem azt kapja nem megy a rezgés😞
Windows 7 Ultimate x-64.
Csúcs kategóriás CF masina,és a Kontroller az eddigi játékokban 100% muzsikált.
Szépen rezget egyedül ez az aminél tapasztaltam a rezgés bekapcsoltával a hiányt.
Nem csak vezetékesek,hanem vezeték nélkülivel rendelkezõk is hasonlóval szenvednek.
Nagyon érdekes lehet ennyire típus függõ,mert eredeti MS Kontrollerel is tolták amit alap Xfoshoz adnak.
Driver nélkül be dugom az USB foglalatba és a Update jön lefele.
Windows Wista,és Windows 7 alapból kompatibilis.
XP-hez Xbox 360 Controller Emulator kell amit lentebb be linkeltetek.
Ahhoz kellenek ezek.
DarkSector
No itt megnéztem neked azt írják a Razor-osok hogy elvileg PC-n is full kompatibillis-nek kell lennie a cuccnak.
Méghozzá mindenféle driver nélkül.
LINK

Na most ha ez igaz akkor a Remedy-nek nem szóltak errõl 😛
Van PC-n olyan játék amiben már ment a rezgés? Vagy sehol nem megy?
Win7-ed van? Vagy XP?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sajna nincs.
Sikerült kompatibilissá tenni,de a rezgés elmaradt😞
Na mindegy lehet lesz majd a késõbbiekben fix.
DarkSector
De pont ezt írtam, nem õk a szemetek, hiszen ezt a Razor eleve x360-hoz készítették, szóval errõl szó sem volt hogy ez egy PC-n telsessen kompatibillis joy lesz.
Annyi hogy ha tudod használhatod ide is, de eredetileg akkor azt írták hogy ezt x360-hoz készítik szóval nem hibáztathatók mert õk nem is erre a célra készítették.
Persze ettõl még lehetsz mérges de ez nem megtévesztés a microsoft és Razor oldaláról.

Legalábbis akkor amikor bemutatták azt nyilatkozták hogy konkrétan x360-hoz készítik, nem PC-re, illetve nem egyszerre mind2 platformhoz.
Ha viszont mégis akkor a dobozában kellene lenni drivernek PC-re.

Köszi.
Akkor minden esetben be ruházok erre,és ez lesz a boxon is.
Razer meg a csilivili fosával mennyen a picsába legfõképpen MS el együtt.
Hogy a kék halál vigye el õket<#gonosz3>
Közben ezerrel turkálok a cfg/ini fájlokba.
DarkSector
Zavvi-n valszeg egy sablon árat irtak oda, mert még nem tudják pontossan.
Ráadásul a font a legdrágább.
Zavvi-n is akkor érdemes csak vásárolni ha akciók vannak, megjelenéskor az sem olcsó.

grebber
Azta lol most néztem külföldi dobozos árakat.

Game.co.uk -->Alan Wake: Limited Edition 11700FT
Zavvi:
Alan Wake: Special Edition 17550FT
Alan Wake: Limited Collector's Edition 19325FT
Magyaroknál 11990 + pk!

Zavvin valószínûleg aranyat is raknak mellé!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igen a megfoghatóság van 1-2 cucc amit csak fizikai formában kaphatsz meg, vagyis steam-en nem kapsz kis füzetecskéket meg könyveket, meg matricákat meg pósztereket.

Metalmilitiakid
Valaki kisegítene, hogy jól értelmeztem-e a sztori végét ? ( a sztori vége van leírva a spoiler alatt CAUTION!)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a végén megöli a Clicker el a sötétséget és elkezdi írni a történet végét. De mivel tudja, hogy egyensúlyra van szükség, ezért megmenti Alice-t valamint visszaállít mint Brightfalls ban a régi kerékvágásba, õ pedig cserébe meghal. Vagy ha nem is hal meg akkor lent maradt a tóban (ami egy óceán). Illetve amit nem értek, hogy a végsõ videóban miért tart Rose a Deerfesten a kezében egy viharlámpást, valamint ki az az arc mögötte a sötét ablakban, mert nem tudtam felismerni így hirtelen. Elõre is köszi a válaszokat. Remélem nem szúrom el a spoiler berakását 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

grebber
Szokásos SG bug!

#748 Nem a magyar boltok a dobozos külföldön is ilyen drága lesz!A kézzel fogható dolgot jobban meg kell fizetni egyértelmû!Nincs ezzel gond!Én is a CE-n gondlkodok.Abszolut megérdemlik!

Shep
Na jól van megyek leengedem a benzint a gréderbõl. :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csak nálam tûntek el a hszek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Az egyik digitális a másik nem, az egyik teljes a másik nem.

tommygear
illetve a magyar boltok
tommygear
akkor a magyar oldalak ismét pofátlanok
DarkSector
Nem a kényelmetlent arra értem hogy sok funkció volt a jáátékban és nem tudom mennyire tudták jól megoldani. Teszek egy próbát valszeg de azért személyszerint én ennek ellenére a controlleremmel megyek.
Izlések és pofonok, nem azért mert most akkor más is controllerrel menjen csak én egyedül én azzal megyek majd.

Természetessen más ne menjen azzal ha nem akar.

grebber
20,99€ = 295Ft-al számolva 6192FT

A gyûjtõi dobozos az 11990FT!

DarkSector
Elõfordulhat szedek le mentést.
És akkor majd lehet. 😊

grebber
LOL kényelmetlen mi lenne benne az? WASD,E,Space,Shift és egér. Akinek ez kényelmetlen annak javaslom ,hogy dobja ki a gépét és tologassa a csattogos falepkét!

DarkSector
Ugye ezt most csak viccnek szántad.
Az oké hogy az amúgy szerintem a játékokat 90%-ban lealázó animációk neked nem tetszenek, de ezt azért nehogy már egy viccnél nagyobbra értékeljük. 😄

LOL

Shep
Úgy rémlik ,hogy nem lehet egybõl nájtméren kezdeni.

tommygear
am nem arról volt szó hogy valami 6000 ft körüli áron adják majd? ehhez képest mindenhol 10 ezer
grebber
Kár hogy kurva steam soha nem közöl eladási adatokat.
Pedig baromira kíváncsi vagyok hogy szerepel majd pc-n!A csatkai szûzanyához imádkozok ,hogy jól fogyjon ,mert akkor lehet a folytatást is kiadják!Meg ne adj isten más cég is elgondolkozik pc-re poroláson!

DarkSector
😛
Én x360-on kontrollerrel mindenféle nehézség nélkül megcsináltam.
Már alig várom hogy PC-n nekiállhassak tuti Nightmare-on fogom alapból kezdeni és 1x lenyomom.
Kínáncsi leszek mennyivel nehezebb. Természetessen controllerrel, mert billentyûzeten szerintem eléggé kényelmetlen lehet irányítani.

Shep
Ja meg nem bír ez a szerencsétlen 100m-rt futni, egybõl leáll a szíve. Persze ablakon kivetõdni, meg korláton át Dzseki Csenezni, az megy, de futni azt már nem. 😊

Shep
Ó de az olyan szar, hajolgatni. Ja ez a másik ez milyen nyomorék megoldás már ,hogy nem lehet egybõl sprintelni elõtte behajol. Meg a mozgás animáció azért hát erõsen MP-t idézi ami annak idején jó volt de ma már inkább vicces. Na de a történet az legalább jó ha már a játékmenet nem igazán.