2387
-
#1025 Azon kívül hogy az eredeti 720p-ben megy a másik meg 1080p-s. azonkívül semmi de ha erre gondolsz akkor jah. -
#1024 Játszanék én ha nem a melóban kéne senyvednem :D -
#1023 Akkor neked tökéletes a boxos verzió, nem kell neked az a PC-s :) -
#1022 jáccccccatok páázzeg ne fuxing grafikan agyaljatok -
#1021 Jót nézel te? Élesebb sokkal és nem homályos fos ,meg ugye részletesebb! -
#1020 Szerintem meg elég látványos. Élesebb minden, árnyékok jobbak, víz is szebb... -
#1019 Jah. -
#1018 Szemeddel minden rendben? :D -
#1017 Hát elég minimális amit ráújítottak... -
#1016 -
mester1987 #1015 Értem. -
#1014 Vannak. 3 szokott lenni. -
mester1987 #1013 Azaz az epizódokon belül vannak fejezetek? -
#1012 6 episode + 2 episode DLC-ként. -
#1011 -
mester1987 #1010 -
mester1987 #1009 Összvissz 2 epizódja van van a játéknak + 2 epizód DLC?
(Csak kérdezem, mert játszottam nagyon vele, megvárom a honosítást.) -
#1008 Akkor az fura. -
mokacsin #1007 Játék folytatásánál indítottam nem az episode-ból! -
#1006 Érdemes elolvasni. Alan Wake és ami mögötte van... fejlesztők beszélnek a fejlesztés viszontagságairól és mikénjéről hogy miért tartott ennyi ideig stb...
The Making Of: Alan Wake
“The biggest mistake we made,” Häkkinen admits, “was following a sandbox design. It simply did not fit with our story-driven focus.” -
#1005 Ne az episode-ból indítsd ha folytatni akarod. -
kasa85 #1004
Nem tudom hogyan sikerült ezt elírnom két darab p helyet:)
Lula 3D
Az sem rossz főleg egy Alan Wake után.
Nincs mit
Hú ez faszányos lesz,és a minőség is ott van -
#1003 Semmire nem jó ,csak gyűjtögetnivaló, trófea jár érte, már ha valakit ez mozgat -
nono55 #1002 a kávéval mi a búbánatot lehet kezdeni? -
#1001 -
#1000 Az AssData-n belül inkább a Lula 3D van. -
mester1987 #999 Köszönjük! -
mokacsin #998 Úgy jártam,hogy ki léptem a játékból úgy,h fullon volt a pisztolyom tára,másnap mikor elkezdtem újra játszani akkor meg 12golyóval indított ami meg nem elég a tovább jutáshoz -
kasa85 #997 Hasznos dolgok vannak benne. -
kasa85 #996 Jaj 3x volt már -
kasa85 #995 Egy jó hír a Gamefos oldaláról. -
kasa85 #994 Bocsánat javítom a fentebbi pontosan.
C: Felhasználók/Neved/AppData/Local/SKIDROW/nálam ez a szám 108710/Stroge.
Nem AssData - javítva AppData. -
kasa85 #993 C: Felhasználók/Neved/AssData/Local/SKIDROW/nálam ez a szám 108710/Stroge.
A vezérlő pultban Mappák beállításain belűl nézet fülön jelöld be a rejtett mappák megjelenítését.
Ezt követően keresd úgy,és ott ahol fentebb le írtam.
Törölhetsz mindent,de a Stroge mappában lévő három Fájl/XML dokumentum/AWS fájl közül a mentést savegame.aws ban lesz rögzítve ezt mentsd ki.
HA Steam akkor az is hasonló képen találod meg. -
#992 hova rakja a mentéseket? mert a USER name/ bla bla bla ott csak a grafikai mentés van csak -
#991 Mi a frászt mond Ez egy jó kérdés és a Yes között, mert marhára nem értem. :) -
#990 akko kabbe :D -
kasa85 #989 Az ám.
Most már a nyereségen kell aggódni:)
Bár ahogy elnézem nem nagyon kell ettől félni.
Addig is MS bekaphatja
Dobozra Exlusive,a hasonló árban lévő oprendszerére már nem az
Na mindegy,ha az is ilyen minőségben jön megéri kivárni azt az egy évet,de remélem nem kell annyit várni mint a mostani esetben.
Biztos már a pincében hegesztik pc re a most megjelenő kiegészítő részt az ms tudta nélkül,saját költségvetésből úgyszintén.
De azt tudják büszkén a for Winfos feliratot embélémázni -
#988 vótmá -
#987 Ez egy nagyon jó hír! -
#986 48 óra elég volt a PC-s Alan Wake fejlesztési költségeinek megtérüléséhez
Még csak pár napja jött ki Steam-en a PC-s Alan Wake, de már visszahozta a fejlesztési és marketing költségeket is.
Nagyon jó hír a PC-s Alan Wake rajongótábornak, mindössze két nap alatt nullszaldós lett az Alan Wake. A derék finnek önerőből adták ki a PC-s változatot, éppen ezért örömteli az a hír, hogy már most visszahozta a projekt a befektetett pénzt.
A mindössze 21 Euróba fájó játékban számos újítás (3D-s támogatás, több monitor egyidejű támogatása, a két DLC...) kapott helyet. A szerkesztőségben mindenesetre örülünk a Remedy sikereinek, még sok ilyen remek játékot szeretnénk tőlük látni (hasonló árfekvésben). Az azért sokat elárul, hogy majd két évvel a konzolverzió megjelenése után kihozzák a játékot, és egyből a Steam eladási listák élén találja magát. Márciusban lesz egyébként dobozos változat is, aki idegenkedik a digitális letöltéstől. Most már csak az a kérdés, hogy mi lesz az American Nightmare sorsa, vajon a Microsoft a PC-s Alan Wake sikerét látva kiadja PC-n is?
forrás