2387
  • DarkSector
    Ha akarsz SPOILER-ezni:

• DarkSector
    A játék az asszem maga a Night Springs volt, ami elvileg a most következő azaz holnap megjelenő live arcade játék...:D
    Vannak még órák is a The Writter-ben asszem, mert a The Signalban nincs extra ha jól emlékszem egyedül.
  • Metalmilitiakid
    kb 10 termoszt hagytam ki, 1-2 lapot, bár azt nem értem hogy, illetve nemtom mi volt az a játék amit lehetett keresni de azzal mintha egy darabbal sem találkoztam volna. A konzervdobozokra meg sajnáltam az ammot :D
  • DarkSector
    Ha értesz angolul...
  • DarkSector
    Nembaj nekem kell a mentés...:)
  • Metalmilitiakid
    Viszont most kigondoltam, hogy végigtolom mégegyszer audio kommentárral, hátha elmagyaráz valami jót. Vagy valaki próbálta már van értelme ?
  • DarkSector
    Korrekt az a 8 óra. Ha nem nézelődsz szét gyűjtögetni a secret cuccokat.
  • Metalmilitiakid
    Nekem Easyn annyi volt, hogy valamikor 10 kor nekiültem reggel és este 6 ra végeztem is, persze ebben volt kaja, hóseprés, netezés eü séta...
  • Pretorian
    A dobozos verzió igényel majd online aktiválást, vagy csak felteszem aztán mehet a játék net nélkül is?
  • xido
    és persze 5.1-et bekapcsolva:)
  • Synchronous
    Használd a zseblámpát és egyből melegség költözik a szívükbe... ennyi :)
  • vérpocok
    Én igen lassan haladok... nem kell a végigvitele után nehezebb fokozatra kapcsolni, mivel még mindig az elején járok. A legkisebb zajra is vonyítva futok vissza vagy 50 métert, utána 2-t előre majd megint vissza.
    Hiába, fosok attól a környéktől, olyan kísérteties, meg az árnyemberek se valami barátságosak.
    Megfogadtam hogy ezzel a gémmel csak éjszaka játszok, úgy hogy csak a monitor világít és persze egyedül vagyok a szobában.
  • tommygear
    gec fejezzétek már be ezt a hd nem hd flémet, elég volt a kontroller flém
  • DarkSector
    Akinek van mentése a játékból hogy elinduljak Nightmare fokozaton az töltse fel pls nekem thx!!!!
  • DarkSector
    Nekem a legnagyobb félelmem hogy holnap csalódni fogok a játékban és még el sem kezdtem játszani de a 4 óra már most szíven szúrt, egyszerűen az lenne a legjobb ha havonta lenne egy-egy új része, és soha nem lenne vége annyira vittem volna tovább az első részt és utána a többi dlc-t is, mert a The Writter után legalább még 1 3.dlc tervbe volt akkoriban csak lefújták....:S
  • kasa85
    Reméljük igen,mert akkor még szebb lesz:)
    4 óra nem rossz ahhoz képest inkább nem vázolom fel újra amennyi Single kijátszással jönnek a játékok.
    Remélem a második részt karácsonykor ki adják.
  • kasa85
    Akarom
  • DarkSector
    De ha eléri az 1280x720-at akkor már hD. eléri vagy nem? :)
  • TDC Geronimo
    Most se HD csak magasabb felbontású
  • DarkSector
    Jah már első ránézésre látszik hogy a régi subhd-t kiküszöböltk.
  • TDC Geronimo
    Sokkal több szín került bele és magasabb felbontásban fut, mint az első rész. Illetve FXAAt is használ a játék és bekerült a HUD eltüntetés funkció is. Amúgy már van jópár review. Sok több pontot adott rá mint az alapra bár ez elég más élmény. Ez inkább akció, mint thriller. Azt írták, hogy főstoryt nehéz követni. 4 órát írnak a singlere
  • DarkSector
    Dehogynem...sőtt lehet is tudni hogy miről fog szólni kb. Jah sé nem csak új fegyók lesznek hanem új ellenfelek is. :)

Szerintem itt már szebbre próbálgatták csiszolni a grafikát kicsit.
  • tommygear
    ennek sztem nem lesz sok
  • tommygear
    annak van története :)
  • DarkSector
    Miért az alap Alan Wake nem öldöklős?
  • tommygear
    ez egy szimpla öldöklésnek néz ki új fegyverekkel, ennyi
  • DarkSector
    Mármint hogy nem lesz 70%-a.
  • DarkSector
    Hát biztos változtattak rajta mert szerintem is másabb jobban néz ki.
    De attól félek hogy nem valami nagy szám lesz 3500ft-ért.
  • kasa85
    Hmm várós
    Csak győzzem ki várni az éjfélt utána nyomok is a Dowload-ra:)
    Állítólag nem lesz olyan hosszú mint a mostani remélem azért az alap sztori minimum 70% a meglegyen.
    Minőség,és a történet elmesélésére leszek nagyon kíváncsi,és arra mennyit változtattak a játék motorján.
    Youtubol nehéz megállapítani,de mintha színesebb lenne az egész.
  • DarkSector
    Majd itt lesz: DOWNLOAD
  • kasa85
    DOWNLOAD
  • DarkSector
    Nekem be van töltve az 1200 pont csak jelenjen már meg a DOWNLOAD felirat. :)
  • mester1987
  • Louis Cyphre
    És holnap jön boxra az Alan Wake's American Nightmare. Kiváncsi leszek!
  • DarkSector
    Igen. Most tőled hallom elsőnek ezt. :)
  • Tatyla
    basszus az első dlc-t is végigvittem ez még durvább mint az alapjáték,ez a tipikus rémálom dolog nagyon ott van...
  • DarkSector
    Én nem ásom bele magam jobban.
    Tudom mi a helyzet, ahogy leírtam a #1086-ba.
    MerlinW is ugyanazt írta utána, csak részletesebben, de elvileg nem nekem lett volna fontos mert én tudtam eddig is. :).
    A többit önszorgalomból tessék kiguglizni.
  • kasa85
    No mindegy adjunk teret a játéknak is a lényeg,hogy sok hely sok különböző infó nehéz követni melyikre igaz.
    Sajnos saját monitorom tapasztalom van CRT/LCD/kábel hegyek,így le van tesztelve tökéletesen 100% az az enyémre vonatkozóan amit leírt a csóka.
    Bár azt írják LG monitorok szebb képet adnak konzol alatt,de leszarva a lényeg hogy PC tolhatjuk
  • kasa85
    Kijelzők mostani eljárása ami miatt aktívként tönkre teszik az éleket Konzolnál.
    Sok érdekesség van benne amit az illető össze gyűjtött.

Képélesség

Minél inkább elkülönülnek egymástól az egyes elemi képpontok, annál jobb élességről beszélhetünk. Alapvetően a képpont mérettől és képpont távolságtól is függ a képélesség (a kép részletessége), ezt a képfeldolgozó elektronika is nagyban befolyásolhatja.
    Kijelzőknél a képélesség funkció segítségével a kontúrok kiemelhetőek, viszont gyakori hiba lehet a túlzott képélesítés, amely amellett, hogy a színeket torzítja, az összes képhibát is felerősítheti.

Nálam monitor menüben Image Control ezen belűl Sharpness.
    Itt minél kisebb annál homályosabb ennek a jelentősége,hogy a képet minnél tű élesebbnek lássuk növelve az értéket élesebb képet kapunk,cserébe az el homályosított éleket ki élesítjük,így ezért lesz recés a kép egyes monitorok javító képeljárása miatt.
    Persze amit le írtál lentebb tanulságos,és részletes aniso,elsimítás stb mire való.
  • kasa85
    Írja az LCD is :)
    Monitor,és LCD tv között vajmi különbség van.
    Nekem IPS monitorom van igaz nem natívon tolom,de azt most félre teszem mert köszönhetően a technikának erre is ráfekszenek végre,hogy az LCD kijelzőnket is úgy használjuk bármi kép minőség veszteség nélkül ahogy akarjuk.