2387
-
kasa85 #785
Pedig párszor ki játszottam,és közelében sem voltam a 7 órának.
Az átvezetők is meglettek ez alatt nézve.
-
#784 Mass Effect 1-2, isten nem tudja megszámolni mennyi kell a teljes tökéletes végigvitelhez :D -
sublimaze #783 Ő lefele kerekít. -
#782 CoD 7 óra.
BF3 is kb 7 óra, ez azért inkább 8 mint 4 :P -
kasa85 #781 Nagy többsége arról beszélek már megint
Ha megnézzük az A kategóriás címeket akkor nagyon ritka az ami eléri a 8 órás játék időt.
CoD/BF 3 sorolhatnám.
The Wincher/Assasin Screed/GTA 4 az más tészta.
Ott a szabadon felvett küldetések,és közötte lévő mellék küldetésekkel lehet jobban ki tolni a játék időt.
Ahol a Sztori,és pálya vezetés megy végbe ott nagy ritka amit már lentebb le írtam.
-
kasa85 #780 Na meg kapod tőlem az Arany szobrot,hát ez beszarás tényleg megy XD:)
Tényleg hülye bug ez én meg egész nap azt a rohadék CFG,DLL meg mi az isten irkáltam:)
Tegnap csak 8órát bújtam a netet,hogy ki derítsem erre meg ez a megoldás hát ez kész.
Éreztem én itt egy bug lesz nem lenne szabad egy olyan Kontrollerer hibásnak lennie amit használok.
Eddig rengeteget toltam még FPS is,és nem volt gond vele pont ennél.
Úgy tudom nem csak Konzolhoz adták ki felvettem a Razerrel a kapcsolatot,hanem PC-re is.
-
#779 "A mai játékok nagy többsége 4 órás kijátszással jönnek amik ön ismétlik magukat."
Te miről beszélsz már megint? -
kasa85 #778 Ez az egyék,és ami a legfontosabb hogy ilyen minőségben.
Nem sokat foglalkoznak amit Konzolokról át protolnak ezért is minden tiszteletem a fejlesztőké.
Ha a FEAR 3 ilyen át dolgozást kapott volna akkor azzal sem lett volna gond,de mint tudjuk,és sajnos tapasztaljuk Dunát lehetne rekeszteni agyatlan játékokkal,Atom bugos szarokkal,és Fosportokkal.
Friss Driver,és szárnyra kapnak a régi masinák is.
Ami a legszebb,hogy nem kell Nvidia fizika számítás hozzá,és még is milyen szépen meg oldották a játék fizikáját,történetét,és grafikáját.
Én amondó vagyok,hogy lassan túl vagyunk azon,hogy csak sztorit,csak fizikát,vagy grafikát vegyünk figyelembe.
Az igazi az ha mind három tulajdonság megtalálható egy játékban,és egy plusz adalék hogy jól fusson.
Ettől lesz sikeres egy Game remélem,hogy ez is oda jut és legalább annyit elfogyasztanak Föld szerte a tulajok mint a Konzol eladásokból.
Ott nem volt valami fényes ha jól tudom kicsivel több mint egy millka volt nem nehéz meg dönteni,és talán még idén tolhatjuk a folytatást.
Azoknak írom akik keveslik a játék időt.
Szerintem egyáltalán nem kevés,bár csak azért érzem én is,mert akár 40 órát is eltöltenék a Sztori vezetés mellet a gépnél.
A mai játékok nagy többsége 4 órás kijátszással jönnek amik ön ismétlik magukat.
Atombomba sorolhatnám.
Itt csak az alapjáték 2x több mint a jelenlegi játék idő,és még kapunk hozzá plusz néhány órát DLC csomagban ami még rá tesz az élményre ami nagy ritka DLC csomagként.
A felfedezés helyenként a nagy pálya,az elhagyott jegyzetek,és egy kuckó felderítése skulókért már is megnöveli a játék időt.
Akiknek bejött azok pár hónap múlva megint akarják nem véletlen tolom ki negyedjére immáron pécén.
Kolegával én is várom hátha valaki tud ebben segíteni.
Sajnos Angolom nem tökéletes,így külföldi fórumon nehezen tudok megoldást találni bár ott a fordító ami össze keveri,és sok helyen elég furcsán fordítja le pár emberke hozzá szólását:) -
#777 Ez a legnormálisabb dolog. Akkor lesz valaki kocka, ha úgy rajong a játékokért/számítógépért, hogy saját magát és környezetét igénytelenné hagyja válni. Én is imádtam gépezni, a mai napig szeretek, de egy huzamban képtelen vagyok 1 óránál többet játszani. Ha, pedig sikeres programozó lettél, akkor büszke lehetsz, mert tudtad kamatoztatni a szenvedélyedet! -
#776 Régen, nekem is ez volt. Jöttek állandóan, hogy nem normális hogy egész nap a gép előtt ülök. Végül nem lett igazuk. A gép miatti rajongásom miatt programozó lettem. Nagyon jól keresek vele, úgyhogy kéglim is lett később. Igaz, hogy a meló miatt nem jut annyi időm a játékra, hogy reggeltől estig tudnám tolni. De legalább nyugodtan tudok gamelni most már, nem zavar senki és legálisan megvehetek mindent. Szóval megéri kockulni, ha az ember a későbbiekben kezd is vele valamit, nem csak játékokat tol, hanem az iránt is érdeklődik, hogy azokat hogyan hozzák létre. -
Akra #775 A FOV defaulton az xbox értékének felel meg? -
#774 azt írják, ha BILLENTYÚZETRŐL állítod először 'disabled'-re, majd 'enabled'-re a rezgást, aztán resume game és csak ezután nyulsz a gamepadhoz, akkor működik a rezgés is.
idióta egy bug, az tény :D -
#773 EL-ÉG-ET az pl. egész jó márka.... -
mester1987 #772 Szerintem összetehetjük a kezünket!
Kevés ilyen játék van, ami 2 év után jön ki PC-n, főleg a mostani időkben. -
sublimaze #771 Vállalsz valami garanciát az életemből elvesztegetett időre? :D -
#770 a fazst nekem sisncs rezgés! pachel sem, xbox gamepaddal! Van ötlet várom! -
TrexKing2012 #769 lessétek meg az Alan Wake gameplayemet:
http://www.youtube.com/watch?v=1oCQdADeNOs&feature=results_video&lr=1&ob=0 -
#768 elég legyen már a kontroller flémből -
McCartman #767 hát nem a fejlesztők nyűglődését követtem figyelemmel az biztos.
Tudom , hogy annak indult , kár , hogy nem tartották magukat hozzá.
A megkötésekről annyit , hogy a Mafia első része sandbox típusú játékmenete ellenére az egyik , hanem a legjobb történettel bíró játék.
A kettő nem zárja ki egymást. -
McCartman #766 ja , a sportjátékok. -
#765 Valami jó kenyérpiritó márkát nem tudnátok ajánlani? -
kasa85 #764 Teljesen Kompatibilis mindennel szerintem itt egy adott típushoz ragaszkodik amit az usb kulcsokból olvas ki.
Ha nem azt kapja nem megy a rezgés:( -
kasa85 #763 Windows 7 Ultimate x-64.
Csúcs kategóriás CF masina,és a Kontroller az eddigi játékokban 100% muzsikált.
Szépen rezget egyedül ez az aminél tapasztaltam a rezgés bekapcsoltával a hiányt.
Nem csak vezetékesek,hanem vezeték nélkülivel rendelkezők is hasonlóval szenvednek.
Nagyon érdekes lehet ennyire típus függő,mert eredeti MS Kontrollerel is tolták amit alap Xfoshoz adnak.
Driver nélkül be dugom az USB foglalatba és a Update jön lefele.
Windows Wista,és Windows 7 alapból kompatibilis.
XP-hez Xbox 360 Controller Emulator kell amit lentebb be linkeltetek.
Ahhoz kellenek ezek. -
#762 No itt megnéztem neked azt írják a Razor-osok hogy elvileg PC-n is full kompatibillis-nek kell lennie a cuccnak.
Méghozzá mindenféle driver nélkül.
LINK
Na most ha ez igaz akkor a Remedy-nek nem szóltak erről :P
Van PC-n olyan játék amiben már ment a rezgés? Vagy sehol nem megy?
Win7-ed van? Vagy XP? -
kasa85 #761 Itt neki állnak ki vesézni remélem menni fog:) -
kasa85 #760 Ez is szenved. -
kasa85 #759 Sajna nincs.
Sikerült kompatibilissá tenni,de a rezgés elmaradt:(
Na mindegy lehet lesz majd a későbbiekben fix.
-
#758 De pont ezt írtam, nem ők a szemetek, hiszen ezt a Razor eleve x360-hoz készítették, szóval erről szó sem volt hogy ez egy PC-n telsessen kompatibillis joy lesz.
Annyi hogy ha tudod használhatod ide is, de eredetileg akkor azt írták hogy ezt x360-hoz készítik szóval nem hibáztathatók mert ők nem is erre a célra készítették.
Persze ettől még lehetsz mérges de ez nem megtévesztés a microsoft és Razor oldaláról.
Legalábbis akkor amikor bemutatták azt nyilatkozták hogy konkrétan x360-hoz készítik, nem PC-re, illetve nem egyszerre mind2 platformhoz.
Ha viszont mégis akkor a dobozában kellene lenni drivernek PC-re. -
kasa85 #757 Köszi.
Akkor minden esetben be ruházok erre,és ez lesz a boxon is.
Razer meg a csilivili fosával mennyen a picsába legfőképpen MS el együtt.
Hogy a kék halál vigye el őket
Közben ezerrel turkálok a cfg/ini fájlokba. -
#756 Zavvi-n valszeg egy sablon árat irtak oda, mert még nem tudják pontossan.
Ráadásul a font a legdrágább.
Zavvi-n is akkor érdemes csak vásárolni ha akciók vannak, megjelenéskor az sem olcsó. -
#755 Azta lol most néztem külföldi dobozos árakat.
Game.co.uk -->Alan Wake: Limited Edition 11700FT
Zavvi:
Alan Wake: Special Edition 17550FT
Alan Wake: Limited Collector's Edition 19325FT
Magyaroknál 11990 + pk!
Zavvin valószínűleg aranyat is raknak mellé!
-
#754 Igen a megfoghatóság van 1-2 cucc amit csak fizikai formában kaphatsz meg, vagyis steam-en nem kapsz kis füzetecskéket meg könyveket, meg matricákat meg pósztereket. -
#753 Valaki kisegítene, hogy jól értelmeztem-e a sztori végét ? ( a sztori vége van leírva a spoiler alatt CAUTION!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a végén megöli a Clicker el a sötétséget és elkezdi írni a történet végét. De mivel tudja, hogy egyensúlyra van szükség, ezért megmenti Alice-t valamint visszaállít mint Brightfalls ban a régi kerékvágásba, ő pedig cserébe meghal. Vagy ha nem is hal meg akkor lent maradt a tóban (ami egy óceán). Illetve amit nem értek, hogy a végső videóban miért tart Rose a Deerfesten a kezében egy viharlámpást, valamint ki az az arc mögötte a sötét ablakban, mert nem tudtam felismerni így hirtelen. Előre is köszi a válaszokat. Remélem nem szúrom el a spoiler berakását :D -
#752 Szokásos SG bug!
#748 Nem a magyar boltok a dobozos külföldön is ilyen drága lesz!A kézzel fogható dolgot jobban meg kell fizetni egyértelmű!Nincs ezzel gond!Én is a CE-n gondlkodok.Abszolut megérdemlik! -
#751 Na jól van megyek leengedem a benzint a gréderből. :9 -
#750 Csak nálam tűntek el a hszek? -
#749 Az egyik digitális a másik nem, az egyik teljes a másik nem. -
#748 illetve a magyar boltok -
#747 akkor a magyar oldalak ismét pofátlanok -
#746 Nem a kényelmetlent arra értem hogy sok funkció volt a jáátékban és nem tudom mennyire tudták jól megoldani. Teszek egy próbát valszeg de azért személyszerint én ennek ellenére a controlleremmel megyek.
Izlések és pofonok, nem azért mert most akkor más is controllerrel menjen csak én egyedül én azzal megyek majd.
Természetessen más ne menjen azzal ha nem akar.