Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Az is jól tud kinézni.
csak érdemes ragozni is a dolgokat. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vannak benne easter eggek. Legalábbis szerintem. Painkiller a new yorki lakásban, ragnaro(c)k az öreg metálosoknál... 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

DarkSector
Szerintem ha már nem az off topikba irtál warezt, akkor a crack szót senkit nem fog izgatni, és inkább használj angol szót mert legalább akinek írod megérti mirõl van szó. 😊
Én mondjuk még soha nem halottam így a crack-et de logikus mert lefordítottad magyarra, csak szerintem ez nem csak nekem volt elsõre idegen. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az nem jó mert akkor harangoztak <#idiota>
szétrepedt punci, hihi
Nem szerettem volna Crack-et írni,így fordította le Magyarra a fordító programom<#idiota>
DarkSector
mi az a repedés amúgy?
😛

felegyi

Ki választod a játék fõ könyvtárát,és oda rakja majd.
Ha nem oda tette akkor a mappa tartalmával felül írhatod a játékban lévõ tartalmakat,és repedés utána mehet..
Felõlem még Hasasin Screed is lehet a neve,de igaz úgy helyes😊
Persze nem kell két évben gondolkodni.
Majd elválik mennyire veszik az emberek,és lehet meg enyhül a játék készítõk szíve,és jöhet a többi rész is PC-re.
Ha jön csak is ebben a minõségben vagyok hajlandó elfogadni😊
Várom már a most érkezõ AlanWake részt kicsit olyan vadnyugatosnak tûnik helyszíneböl ítélve,bár olvastam hogy az eredeti alap sztori helyszínétõl 20km-re van.
Ki választod a játék fõ könyvtárát,és oda rakja majd.
Ha nem oda tette akkor a mappa tartalmával felül írhatod a játékban lévõ tartalmakat,és repedés utána mehet.
Igen, rájöttem hogy gebasz van így utólag a frissítést illetõen... igen torrentes, black box version... a frissítésnek meg szimplán a C helyett a H meghajtót jelöltem ki, de mivel nem eredeti RLS így nyilván nem létezett Remedy könyvtár, azaz rakott egy frissítést és kész... most viszont ténylegesen frissítettem, nem próbáltam ki de szerintem nem lesz gönd! Kösz!
Evin
Én úgy tudom 1 Night Springs rész, amibe Wake csöppen, ráadásul azt a részt õ maga írta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Macccy
😊 perszehogy Alan írta Max Payne sztoriját (tökjó látni, hogy így másfél év után mennyi meglepõdést kelt a PCs AW, nagyon helyes!)

Amúgy mieza para, hogy kétévente? Lehet nem is lesz több PCs. Nincs ez eldöntve. XBOX -ra sem tuti, hogy lesz folytatás, bár remélem lesz.
Az Alan Wake - American Nightmare pedig valójában Night Springs epizódok összegyúrt rémálma, vagymi ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
ok ez volt az elsõ rész, de a jövöbeni találgatásokat azt hittem mester barátom komolyra vette, mert úgy írt vissza, gondoltam szólok hogy nem 2 évente lesz pc-re új Alan Wake.
X360-ra sem 2 évente van. És lehet soha nem jön több de lehet egyszerre lesz minden platformra. 😊

Amúgy meg Assassins Creed a játék címe. 😊

<#eljen>
Ez csak példának írtam,de sajnos így történt.
Lehet már egy éve fel oldották,de azt maga a fejlesztõ tudná megmondani.

Lentebb ezt írtam én is,hogy ez csak ki egészíti a történetet,de nem folytatja tovább.
Amolyan Assasin Screed megoldás😊
Totti5
Nem. Letölthetõ cím. Steam gondolom majd egyszer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DLC-ként jöhet?
Shep
Ok, mert az ember sejti mire gondolsz de attól még elég zavaró.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen egyrész kizárólagos megjelenést biztosítottak, de milyen 2 évente megjelenés meg ilyenek...ezt honnan vetted? 😊

Totti5
American Nightmare nem folytatás. Spinoff. 4-5 óra story, de nem olyan fajsúlyos mint az AWben, és inkább akció orientált.

Sorry közben ezer dolgot csinálok,de igazad van nem mentség.
Majd jobban odafigyelek<#worship>
Shep
Borzasztó ahogy fogalmazol, utolsó mondatodat szerintem te magad sem értenéd meg ha nem te írtad volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezeket a hozzá szólásokat olvasd el járj el amit le írtam,és nincs gond.
Nálam is volt ilyen gond,ha megvan a megfelelõ géped hozzá nem lesz probléma.
Sajnos ezek semmit sem érnek.
Nagyon kevés fejlesztõ van sajnos akik figyelembe veszik a felhasználók igényeit.
Hiába de ezért is hálás vagyok a Remedy-nek ,hogy PC re csak azért is ki adták hiába meg késve.
Mondjuk még a Konzolokat jobban kedvelem mint a PS 3 mas játékokat,mert a szemetek egyetlenegy Exlusive címüket sem voltak hajlandóak évek után kiadni más masinákra.
Tedd fel a frissítést, bár az 1 átvezetõt ír felül ugyanakkora mérettel (stb.) szal zsákbamacska, mert nincs info róla.
Nah belelestem... fasza játék, kellõ kihívás és élvezetes!!! Figyeltétek azt a részt amikor visszaemlékszik New York-ra...? Noir feeling, szakadó hóesés... és a novella sztorija; Max Payne!!!! Ezek szerint Alan írta Max sztoriját... easter eggs 😊 !

Viszont van egy kis problémám ami a futtatást illeti; töltések után, néha randomra belassul a játék, szaggat a kép, a hang viszont nem! Egybõl visszatudok menni a fõmenübe, sajnos ilyenkor hiába van High-on, vagy Low-on, ugyanúgy nyúzza a gépem... svchost-al voltak problémák, megoldottam de idegesítõ hogy 2-5 percig csak szaggat, utána elmúlik de töltések után... grafika opciókat lehet állítani? Csak a minden beállításra jellemzõ Low, medium, high csúszkát tudom nyüstölni...
Anno még a CODMW3 honosításához is volt petíció.
Nameg nagy siker nem lett a játékosok többségében, bár jól kelt, de ez már OFF 😊
Ez az sg😊
Nem gond én válaszolok 😊
Amúgy nem kötelezõ elhinni elég csak a forrásokat vissza lesni én végig követtem miért nem jött ki,és én voltam az elsõk között aki peticiót kért,hogy legyen PC változat is.
Jajj tudtam, hogy valaki nem bírja ki és bele fog szólni, annyira tudtam...xD
Miért hülyíteném😊
Ezért nem volt PC,mivel MS el szerzõdést kötöttek csak olvasd vissza a cikket amikor jött a nagy felháborodás.
Igen.
Mivel szerzõdésben vannak ezért az MS diktálja az iramot,mivel a fejlesztést õk pénzelik és a Remedy meg megcsinálja nekik.
Ha lejárt a szerzõdés ideje akkor ki adhatják más gépekre is.
DarkSector
pls ne hülyítsd már szegény többieket. 😊
Még a végén komolyan veszik. 😛

Akkor 2 évig nincs Alan Wake? Szóval addig ez lesz csak vagy hogy müxik ez?
Na jah😊
Már most várom a folytatást Boxon tuti tolni fogom az le írom milyen lett.
Sajnos PC változatról nem merült még fel semmi remélem a Microfos nem szól bele a protolásba,de ha alá írtak egy szerzõdést mondjuk 2 évre akkor elévülésig szopacs mint ennél.
Sebaj, majd legközelebb...
DarkSector
Az még semmi a legnagyobb poén maga Barry kinézete.
A nyakában az az égõsor olyan mint a hagymafüzér a vámpíros filmekben. 😊
Nekem ez volt a legnagyobb.<#vigyor3>

Juj bocsánat lemaradt😞<#falbav><#rinya>
Maxtreme
Köszönjük a spoilert..<#eljen><#falbav>

Na basz.meg ez ám a helyes írás<#falbav>
Ez egy folytatás mikor a végél le cuppan az író gép mellé mikor elpusztítja az setétlányt.
Egy kicsit kusza nekem,de magyar felirattal talán többet tudok majd.
A játék emlék darabjait rakjuk össze,és küzdünk az elménkel.
CSikit amolyan skizofrén beütéses a játék.
Akkor végülis az csak a DLC.
Elején azt hittem repedés hiba(virágbolti).
Aztán derült ki a turpisság pedig jó lett volna,ha onnan folytatta volna ahol vége lett az alap játéknak.
Köszi <#wave>
Menüben Episodes itt ki vállasztod a nehézségi fokozatot,és kiadja utána a +2 DLC tartalmat.
Macccy
Nem emlékszem már pontosan, 2 éve olvastam, de ha jól emlékszem az FBI -os fickó azért van ott, mert elvesztette a korábbi társát azt hiszem, ott nyomozott BrightFalls -ban ... és mintha Alan Wake is a képbe került volna, ezért lett õ a fõ gyanúsított és ezért is akar rendõr létére golyót ereszteni a szerencsétlen íróba. Nem tudom jól emlékszem e, bocsánat ha hülyeséget mondok, majd pontosítom ha nem felejtem el otthon megolvasni. De nem sötétség a fazon.

Amúgy meg azzal kapcsolatban, hogy jó az Alan Wake: ÉN MEGMONDTAM! No.1 <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Azt furcsállom, hogy ilyen kevés címekbõl még fenn van a cég.
Azt hittem az a játék epizódja, köszi!
grebber
Menüben Episodes és ott van mind a kettõ! (Miután végigvittem akkor néztem)

Next PC upgrade: 2022

Totti5
És nincs it több játékuk.

Death Rally 1996 MS-DOS
2009 Windows
Max Payne 2001 Windows, Xbox and PlayStation 2
Max Payne 2: The Fall of Max Payne 2003 Windows, Xbox and PlayStation 2
Alan Wake 2010 Xbox 360
2012 Windows
Death Rally (Remake) 2011 iOS
Alan Wake's American Nightmare 2012 Xbox Live Arcade