2387
-
Igen? nekem 25-30 fps-t megy mint a BF3. -
mester1987 #1184 A Preview nem bemutató? -
kasa85 #1183 Mindent javít amit kell,és jóval stabilabb,és gyorsabb mint a 12.1
A 12.3 nem ajánlatos a profilokat nem jegyzi meg,vagy ha igen 2 perc Windows betöltése után az átállás.
Értsd venti profil,és tuning. -
kasa85 #1182 Nyugodtan szedd le a AMD_Catalyst_12.2_Preview_32-64 ez a kiadásra szánt végleges változat.
Innen töltheted le.
Ami nagyon fontos mellette a AMD_Catalyst_12.1_CAP3legyen fent.
Ez nem csak két kártyás rendszereknél jelent foltozást,
-
mester1987 #1181 Eszméletlen atmoszféra, parás is, ahogy mondják...de nyilatkozzon aki játszott vele többet :) -
Sziasztok!!
Megnéztem egy videót a játékról és nagyon megtetszett!
Szerintetek milyen a játék?Írjatok légyszi véleményt róla!(story/gépigény stb.)
Köszi! -
mester1987 #1179 van még 12.3 preview is, de még fix 12.2-es sincs :))) -
kasa85 #1178 Kinek mi:)
lehet régi a drivere az a gebasz.
Új Driverrel ami prew 2x gyorsabb lett a játék.
Skacok várjatok még a gép igény okfejtéssel mert beta driverekel,és kiadásra szánt verziókkal már 2x gyorsabb a játék.
Ez sajnos a Ati/Nvidia drivereknek tudhatjuk be.
Én ezt használom ami egy kártyán is 2x jobb,két kártyával 4x jobb,mivel a CF is stabil.
Egy,és két kártyás gépekre Alan Wake teljesítménybeli problémák miatt kötelező!!
AMD_Catalyst_12.2_Preview_32-64
AMD_Catalyst_12.1_CAP3
Nvidia.
Legújabb Beta driver,míg atiban a AMD_Catalyst_12.1_CAP3 driver hozza a 2x gyorsulást a 12.2meg az egyéb bugok javítását. -
egyáltalán nem nagy a gépigénye :D -
mester1987 #1176 Amúgy a The Suffering is hasonló játék, de az már pszichológiai és nagyon véres és néhol brutális horror. Bár a 2. része jó is volt, aztán sajna a Midway a Wheelman után be is csődölt, pedig voltak ötletes játékai :( -
kasa85 #1175 Jaja olvastam 
Pont emiatt szeretném be kapcsolni a szabad kamera módot amivel oda,és arra megyek amerre akarok.
Biztos van benne nem kevés helyszín amit nem vágtak ki.
Érdekesség képen még azokat a házakat,és helyeket is meg csinálták aminek az oldalát nem látjuk.
Ahol a helikopter bezúz az erdőbe,és fel robban ott van egy viskó biztos nem csak az elől nézeti képét csinálták meg.
Amúgy milyen a jövevény ehhez viszonyítva.
Grafika változott a konzolos első részhez,pályák nagysága,sztori,atmoszféra milyen.
Nyugodtan írhatod a Konzol ellenzék meg olvassa mi az amit kézhez kaphatunk talán egy év múlva.
biztos olvassák a fórumokat a fejlesztők mennyire várják amivel most játszol pc .
Amúgy már jön nálam is egy óra és neki állok:) -
mester1987 #1174 Torrenten mennyi ilyen van te jó isten, falra másznál ha írnál a torrent fórumába az biztos + kapnád a warn-t a sok faszhányó miatt szinte ok nélkül! -
Érdekesség!
Miért olyan nagy a gépignye a játéknak hát ezért:
Nagyobb a terület mint ami bejárható. -
kasa85 #1172 Lehet berendelem rokonnal kint Amerikából,mert az úgy tudom nem áfa kulcsos nem kell vámot fizetni rá.
Bár lehet megveszem tizedikén mikor jön a fizu,mert ennek a polcon a helye.
-
kasa85 #1171 Te szerencsés várjál csak:)
Na megyek meglesem mi a pálya már várom én is nálunk akkor a vacsora marad el
Ez a hasznos,és nem hasznos mi az mert a tököm ki van,hogy valamelyik rontja bár nem izgat.
Beírok segítek ahogy lehet se + semmi ha kinyitom a szám,és le írom a szemétséget amit tapsztaltam,és a lentebbire reagáltam egyből jön a minusz.
Meg koszöni sem kell,de aki nyomkodja nyomkodjon mást.
Elnézést mindenkitől emiatt,de ez a tipikus magyar hozzá állás idegesít. -
Dokinál voltam, előbb hazaértem, beestem a lakásba és DONWNLOAD....:D
Enni úgysem ehetek most úgyhogy ebéd is elmarad estére. -
Dobozosan olcsón arra egyelőre még várhatsz pár hónapot! -
Természetessen, majd priviben, nem spoilerezek megpróbálom majd neked is vázlatokban leírni a véleményt hogy ne spoilerezzek. :) -
kasa85 #1167 Te mocsok be előztél 
-
mester1987 #1166 Okés, majd spoilerbe nyomasd ha olyan, mert meglepi ha jön PC-re :))) -
Zuma Deluxe nincs 100MB és az sem DLC, a méret nem jelent semmit.
Egy DLC az alapjátékra épülő önnmagában nem futtatható kiegészítés. Ez nem az. :) -
1.33 de épp kérdeztem a sima Alan Wake (3.5GB) volt és ebben kevesebb az átvezető videó, ettől még nem DLC.
Ennek a single-re írtak 4-5 órát, ha nem nézelődsz szét Arizónában, illetve ott vannak még az Arcade játékok, a Story módon kívül.
Szóval lehet megtévesztő, én is néztem nagyokat, de ettől még nem DLC, hanem csak egy mellék ága a sorozatnak.
De ha végigvittem majd elmondom milyen hosszú, de nem DLC az 100%.
Alan Wake 2 DLC-je fejenként volt kb 1 óra. -
kasa85 #1163 Őszintén szólva nem sajnálnám akik magyar feliratot készítenek,mert le a kalappal,hogy ingyen be vállalják azt amit a szemét fejlesztők nem csináltak,vagy tatak meg.
Én ha fogyasztó törvényeket én diktálnám akkor annyival kevesebbért adnám el egy országban az a játékot amennyivel kevesebb tartalommal kézhez kapjuk.
Vagyis olcsóbban oda adnám a plusz pénzt meg úgy tetetném rá,hogy a fent marad összeget lemezenként 1000FT ér oda adnám a fordító brigádnak,és a pénz annyi lenne amennyiért hoznák.
Bár a szemét hazai forgalmazok,és az ingyen élő rohadt vérszívó vámosok szép százalékot tesznek rá,és ami a legszarabb,hogy a fél kész termékeket én annak hívom ha nincs benne az adott ország anyanyelvének feliratos formája még drágábban adják mint mondjuk kin Angliában.
Lehet a szállítás drága,de érdekes vannak sokkal távolabbi nagyobb távolságú országok,és ott még is olcsóbb.
Az egyik boltban mondjuk 8 ezer ft a másikban ahol alig van készleten ott meg 12 ezer ft.
Undorító gusztustalan szabad rablás ez kérem szépen,és sajnos a hardverekre is nagyon is igaz.
Lehet a forint gyenge a beszerzés,és a szállítási költség más,de volt alkalmam párszor meg lesni mi a pálya,és sokszor ugyan atól a be szállítótól ugyan abból a kaionból szortírozzák szét,és még is a különbség +30/40% ami mér nem 27% áfa,mert a minusz 30/40% lenne az áfa amennyibe kerülne.
Amúgy minél többet rendelnek egyszerre annál kevesebbe kerül,így amit mi kapunk jóval drágább mint bárhol.
Persze van olcsóért is,de az a kutyának sem kell,mert egy foshalom itt azon van az a magas ár amiben olyan tartalmak vannak akit mindenki érdekel .
Szemét egy üzlet politika ez kérem szépen.
Na mindegy majd várok az árak csökkenésével,és akkor rá cuppanok amennyi lenne,mert steam az nálam le szerepelt,és régi módi vagyok inkább dobozosan veszem meg,hogy a celofánt én szedjem le róla,és fizikálisan is a kezembe foghassam eme remek műt.
Ha valaki talál egy olcsó helyett meg köszönném .
CDgalaxis meg 576 kb meg mennyen a picsába. -
mester1987 #1162 Senkitől, csak ez az 1GB-os méret nagyon kicsi hozzá...na mind1. -
Mi? DLC? Ez nem DLC bakker. :)
Ez külön játék. :D
Lehet rosszul hallottad valakitől ez nem DLC hanem egy komplett külön játék. Csak egyszerűen nem a 2. rész.
Kitől hallottad hogy ez DLC? -
mester1987 #1160 Reméljük jön DLC formájában majd. Egy DLC csak nem nagy kunszt a Microsoftnak nem? :)
1 GB X360-ra csak. -
mester1987 #1159
-
Belenéztem eddig zsír, és érdekes hogy ebben a részben nem egy bizonyos helyről mész egy útvonalon a másikba hanem már kapásból az elején van egy nagy terület, kicsit sandboxosabbnak tűnik mint az első rész, bár ott a történetvezetés fontos volt. -
Oks. :) -
mester1987 #1156 29-én elkészül szerintem, bár az L.A. Noire lesz még keményebb dió. nagyon sok szöveg van benne. -
mester1987 #1155 PC-sig várok :-P -
Kint van az AN akit érdekel...:) -
hiper KOCKA #1153 A fordítást várom én is, sztem gyűjtsünk pénzt Evinnek, hátha elkészül 29-e előtt.
-
kasa85 #1152 Első oldalon AntiAliasing
FXAA Q legyen max,ha bírja a gép.
Ami nagyon homályosít,és szar az alatta van Blur Amount néven.
Nyugodtan le vehetjük minimumra.
HDR fülön érdemes a csúszkákat középre rakni itt nem vakul meg senki,de végre itt a fénynek van ereje ami nagyon szép,és látványos a setétben.
A többit nem mertem piszkálni,mert vannak színek melegsége beállítások is na itt volt amikor totál fel húztam minden fülön a csúszkát eszetlenűl,és tiszta piros lett az egész játék tőle XD.
HA gond van Pause gombal ki be lehet kapcsolni,és ha törölni akarjátok a beállításokat és alapból újra tenni akkor total commander.
Egyik oldalt játék fő könyvtára a másik oldalt a lentebb be linkelt ki csomagolt tartalma,és amit be tettetek a játték fő mappájába jelöljétek ki ugyan azt,és töröljétek.
Helyére újra vissza másolva a mód rendszert újra alapon kezd mindent bármi bele kontárkodás nélkül a játék alap programjába.
Hihetetlen milyen éles,és HDR efektesebb lett a játék kegyetlen szépet lehet belőle ezzel a hasznos móddal csinálni.
hajrá módolásra fel megéri. -
kasa85 #1151 Ki próbálva skacok kurva jó.
A rar mappa tartalmát amit innen le is szedtem.
Link.
Ki csomagoljátok,és berakjátok a játék fő könyvtárába !
Ez után rendszergazdaként futtasd a FXAA_Tool.exe fájlt.
Itt részletesen be állíthatod a blurt,és mindent amit akartok.
Én a HDR re feküdtem rá .
Mi után tetszés szerint meg történt a választás a játék ikonját csakis ez fontos Rendszer gazdaként indítsd.
Jobb egérgomb,és úgy.
Vagy Jobb egér gomb a parancs ikonon/Tulajdonságok felül Kompatibilitás fül,és lent pipát rakni.
A program futtatása rendszergazdaként.
Ez után Alkalmaz,és ok.
Ez után játék el indít,és fent meg van a két lehetőség a gyári alap,vagy a testre szabott egy kattintásból.
Fent a Pause Break billentyű gombal lehet ki be kapcsolni.
HDR bekapcsolásával vakító a fény ami reális,és a játék is élénkebb kevésbé szürke lesz mint az alap.
De van itt rengeteg lehetőség hajrá.
HA nem rendszer gazdaként indítjátok akkor hibával kilép ez fontos a két opció csakis rendszer gazdai indítással tökéletes .
-
kasa85 #1150 NA skacok linkelek egy két faszányos módot.
Alan Wake - PC graphics mod (FXAA) - Szerintem nagyon szép hegesztő szemüveg használata játék közben ajánlatos
-
kasa85 #1149 Előtte
Utána

Semmi
-
kasa85 #1148 Ahogy elnézem a színek melegebbek.
Több a szín ebben a részben,és a felbontás is minimum 1024x768 lesz ha nem több.
Fények jobbak,ellenfelek változatosak most már Bözsinéni szalonnával is dobálózik ami fekete masszává robban gondolom Tescoo gazdaságos.
A nagy batár állat emberke meg milyen már mint a papucs állatka,és a kukac ketté vágod,vagyis világíts rá,és osztódik beszarás:)
Látom ez a videó nem egy Stori részt rögzített,hanem egy olyan részt a második felében ahol végtelenségig lehet harcolni ezekkel az ellenfelekkel amolyan nem ugrik be a neve zombis játék a safe house ig. -
kasa85 #1147 Na ebben nagyon is együtt érzek.
Fosok,hogy elkúrják az egészet,de úgy állok hozzá mint nem egy folytatás,mert nem az.
Az ára is töredéke lesz mint az első Alap Alan Wake résznek,így ha fel akkora tartalmat kapok ugyan abban a formában fele annyiért a minősége,és az állaga ugyan olyan marad.
A sztoritól félek nehogy össze kutyulja,vagy rombolja mert a falhoz vágom magamat,és sírni fogok mint Pistike az óvodában,hogy nem mehet a homokozóba.
Nem azért,hogy homokos legyen
Félre a baromságomat keményen várom a fejleményeket,de ahogy elnézem,és sikert arat a PC verzió akkor még elképzelhető DLC ehhez a pakkhoz amit naponta adhatnának a szennyes Szappanoperák helyett.
Elég a család jó nekem az a napi barátok közt idő,vagy Betti a csúnya lány vetítésének ideje napi DLC-be bele fabrikálva.
Na majd dumcsizunk az meglessük mi a pálya ,és meg osztjuk mire lehet majd számítani a továbbiakban ha valakit majd érdekel.
Szép vedejók jaj mér csak lenne lent a gépemen
A fordítás meg külön orgazmus lesz hó végén amit kedves,és hasznos emberkéknek köszönhetünk minden tiszteletem az övék
-
Blur mod
letoltes data.hu -rol (kemeny 2 kbyte )
ELOTTE
UTANA
A shaders/build/pc dirbe kell bemasolni