2387
-
#1425 Jah az jogos.
Én ezeket csukott szemmel hallgatom. :P -
#1424 Ez nem az. Mármint a zene az, de a videó nem:) -
#1423 Nah erről meg mindíg a küzdés jut eszembe ott bent, a raktárban. Aztabetyárját ...
Fantasztikus jó ez a játék emberek, mindig újra rájövök! -
#1422 Nem játékhoz köthető, mindig is brit és amerikai grunge/pop rock rajongó voltam, egy amcsi ismerősöm ajánlotta anno. El sem tudjátok mennyi igényes banda van ebben a stílusban, akikről még csak nem is hallottatok:)
Poet of the Fall albumok:
2005 - Signs of Life
2006 - The Curnival of Rust
2008 - Revolution Roulette
2010 - Twilight Theater -
#1421 #1410 -> 3. vidi -
#1420 -
#1419 7 éve??? MAX PAYNE 2 óta, vagy hogy jöttek nálad a képbe? Nekem is tetszett a zenéjük már akkor, de szégyen szemre 'csak' az Alan Wake -el figyeltem fel rájuk komolyabban ... szánom bánom -
#1418 #1410 -> 2. vidi. :) -
#1417 roflofghlolqwerty!!4'
Mi bajod? A játék az ugyanaz. Nyugodj le ... Ejh -
#1416 Jah, jó banda, 7 éve hallgatom őket:) Az összes albumuk zseniális, ajánlom szeretettel. -
#1415 Nah így az igazi.
-
#1414 Ennyi. A Poets of the Fall ez egy rakás kibaszott zseni állat ... a Remedy csapatával együtt!
baszki, felköltözök Finnországba
-
gosumofo #1413 gtfo konzolos zenével!!!4 -
#1412 Ezt maga a tv-ben lévő videóval lenne fasza megnézni akkor ütne mindenkinek, így aki nem játszott a játékban annak nem jön át a poén. :) -
#1411 Ez az új american nigthmare egyik OSTje. Odabaszós :p
-
-
#1409 A sima Wake zenés OST korongot már 'karcosra' hallgattam a kocsiban, a 'Poet and the Muse' c. számot megtanultam! Az a lemez csodálatos. Ez meg áállat! Így ahogy Shep mondja! ... nnamégegyszer ... -
#1408 Hé! Ezek az "ezek" beszéltek éppen a honorálásról, ha figyeltél. A letöltőkből éhen is halna.
Természetesen nem ezért csinálja és ez becsülendő ... Én sem ezért csinálnám, hanem fun -ból, mert ez a játék megérdemli! -
#1407 Állat ez a zene, pedig nem az én műfajom, de már harmadjára hallgatom :) -
#1406 Jó zene de alap soundtrack sokkal jobb volt.
Legalábbis nálam a sima Wake zenéket nem veri...:) -
kasa85 #1405 Csakis RGH,és Flash alapú gépekre megy majd fel.
Isoba be írja magát ki kell írni,és mehet a magyar felirattal a játék.
Vagy kibontani isoból felül írni a fájlt,újra isót alkotni DL ki írni,és kész.
Sajnos Boxon csak varezal fog menni,mivel nem tölthető le DLC ként az MS oldaláról pedig nem lenne akkor rossz,ha valamilyen módon meg oldanák.
-
mester1987 #1404 Ne foglalkozz ezekkel, további jó munkát. A honorálás viszont mindenkinek jól jön. De majd eldöntik a letöltők ill. ha lesz ilyen opció egyáltalán. -
#1403 Boxon csak a warez játékokat lehetett honositani, legalábbis mikor még volt boxom igy volt. -
#1402 na azzal kicseszne velem ...
Lehet hülyeséget kérdezek, de XBOX-ra hogyan cserél magyar feliratot?
ON: Ezt hallgassátok meg! Baszottjó ... baszki ez a kocsiba is kell!
Old Gods of Asgard - Balance Slays the Demon -
#1401 A 27-re mondta, hogy ez sem igaz, igy a 29.-e nem esett ki a pixisbol. :D
De meg az is meglehet hogy kicseszik veled es kiadja a boxos verziot 28.an es csak kesobb a PC-s verziot, mivel ugyebar az xboxos-t kezdte eloszor forditani. -
#1400 Hmm ... akkor haa nem 25. -én és nem 27, 29 ... akkor ... te jó ég! Vagy holnap kiadja Evin, vagy 28. -án ...!
-
#1399 Ebben a hónapban. -
#1398 Tényleg, mikor lesz elérhető a magyarítás? -
#1397 Csak szólok, hogy ez is kamu. -
#1396 Nem tudtam, nem követtem ... Kár, pedig ezt a játékot már majd' kívülről fújom, nagyon jól meg vannak írva a szövegek. Élvezet olvasni/fordítani. -
#1395 Én 29-ről tudok de majd Evin pontosit. -
#1394 Sorry 27-én. -
#1393 Kicsit elkéstél ha minden jól megy 29-én már kiadja a teljes forditást. -
#1392 Ismered azt hogy "akinek nem inge ..."
Amúgy ha Te csinálod a fordítást, akkor két mondandóm van neked:
- fasza, csak így tovább!
- beszállnék fordítással, hogy kicsit segítsek.
Keveset dolgoztam a GTAIV -en is, bár akkoriban nem nagyon volt időm, fordítottam odaát az xbox AW topicba is egy cutscene -t. Ha küldesz át angol szöveg anyagokat, boldogan lefordítom és visszaküldöm.
(mail címet csakis privátba küldök, ha oké) -
#1391 Szerintem nem :) -
#1390 Sracok egyaltalan tudjak, hogy te csinalod ? :DDD -
#1389 Akkor rajta, nevezd meg az illetőket! -
#1388 Huh, de tele lett pár gatya, hogy fizetni kéne valamiért -
#1387 1 van, az is a végén. Meg rengeteg felkiáltójel. -
#1386 A szmájlik gondolom nem disznek vannak ott...