Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kééész xD
Ahogy gondolod mindenki szabad döntésbõl hiszi el azt amit olvas,és tapasztal.
Bár nem itt a helye igyunk,és játszunk ez itt a lényeg .
A Box meg jó lesz a sarokban amíg nem jön holnap a következõ felvonás ami nem is folytatás,és nem is befejezés tiszta téboly<#fejvakaras>
Én hasonló távolságból toltam mint az Xboxot,sokkal kényelmesebb,így a Fovnak köszönhetõen a textúrák szépsége miatt csökkentettem,de volt mikor növeltem mert nem egy kellem amikor a hátamat nézem,és közben hátulról a kevés fov miatt hátba basznak baltával,vagy Pista bácsi kaszával gereblyével.
Még jó hogy szalonnával nem dobálóznak,mert akkor a rohamosztagos módot is be lehetne kapcsolni ha lenne olyan<#idiota>
DarkSector
Inkább ezekbe most ne menjünk bele szerintem.
Maradjunk annyiban hogy sok téves dolgot írtál. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaja a FOV nem egy rossz beállítás.
Meg én jobb kezes vagyok,így jobb oldalra teszem a kamerát.
Szerintem szokható a látvány,és a kamera nézet ha nem tetszik valakinek ott a Fov azzal lehet játszani,és a távolabbi karakter már nem nagyon zavarja melyik oldalon van a kamera látószög.
Ezt félre olvastad épp fordítva,de a homályosítás az mind két esetben jelen van ha a kijelzõd Natív felbontását el nem éri.
Ha 800x600ban textúrázzák a játékot,és 1920x1080 ban játszol akkor fel skálázza azt,de közben a pixelek szét húzza ezért van az minél távolabb kel nézni a kijelzõt.
A mosottas kép nem minden játékban jön elõ,bár a recésség az a HDMI DVI kábel sara.
Minden LCD kijelzõnek van saját élesség beállítása emiatt az eljárás miatt lesz recés a kép.
A D-Sub régi analóg kábelen nem lesz olyan éles a kép,mert nem visz annyi jelet át nagyobb felbontáson,és a monitor kép javító alkalmazása is háttérbe szorul ezért lesz az elsimítás szebb,mert vannak játékok amiket boxon 4x oldanak meg,de ellenben homályosabb mosottasabb lesz a kép.
Sajnos a boxokat a régi CRT monitorokra kompenzálták késõbb jött rá a HDMI kábel csatlakozási lehetõsége.
Sokat módoltam szereltem boxokat rengeteg hasznos helyet olvastam mi elõtt valaki benyögné honnan vettem ezt.
Jó lett, csak ahogy látom vagy szélsõ bal vagy szélsõ jobb oldalas a nézete. De meglehet szokni.
*mondjuk a sztori is teszi ki az atmoszférát, hogy kijavítsam magam.
Ja ja bár a sztori az maradt egy kicsivel több + al meghintve amit 2dlc ben kapunk meg.
Grafikára rá sem ismerek sokkal 180fokot fordult-
Atmoszférára rá tett egy kisebb lapáttal a szebb,élesebb több,és vizuálisabb élmény.
Én 100% ból ha azt a szar GTA 4 et 98 értékelték ami atom bugos fos port lett akkor nyugodtan ha nem is olyan jellegû nyitott terû játék én meg adom rá a 99% ot a jobb portolás miatt.
DarkSector
Jah hogy a HDMI kábel homályosabb mint a VGA csatlakozóval? oK.
Elmossa az LCD panel a képet??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sztori + grafika + atmoszféra 😄
THX.
Rengetegszer volt alkalmam végig tolni Boxon.
Grafika buzi vagyok,és a sztorié is,így ki merem jelenteni,hogy sokkal többet kaptunk PC látványban és ellátásban mint amit a Boxon lehetett elérn.
Felsõ kategóriás monitoron érezhetõ a különbség nem kicsit.
Aki meg CRT nyomja annak mindegy 800x600 vagy 1920x1200.
A legszarabb,hogy a boxon az LCD képjavítása véget még mosottasabb,és recésebb lesz a kép amit sima D-Sub al lehet orvosolni,de ott még jobban elmossa a képet akár árnyékolás ellenében zajos lesz a kép,de a recésség eltûnik valamennyire.
Grat. a regényért 😊))
Nem értem miért egy szaros yutyubos videó alapján döntitek el,hogy kevés eltérés van a kettõ között<#fejvakaras>
Sokkal élesebb ami Xbox legnagyobb rákfenéje,hogy a kevés vram miatt nem képesek akkora aniso/és elsimítást rá tenni a játékra.
A másik az effektek többsége jóval fejlettebb mint az Xboxon látottakon,és a karaktert is sokkal jobban ki dolgozták amit Xboxon elhanyagoltak,és sokan panaszkodtak rá.
A látó távolság a textúra,füst,növényzet,fizikából sokkal több van.
Engem a mosottas kinézete idegesített ami az alacsony felbontásnak tudható be.
Hát eléggé szar lett a youtube felvétel,mert az egyiket bizonyos távolságból a másikat meg közvetlen a pc bõl szedték ki ami megint egyfajta rossz megközelítés.
Ha valaki fél méterrõl boxozik el hányna magát a textúrák,és a mosottas,recés kép miatt.
Ott a bizonyos távolság segít elfogadhatóvá tenni a képminõséget.
Ez amolyan tedd a fotelodat amilyen beállításban szeretnéd játszani.
Közel Low két méterre med,és 4méterrõl High a látvány.
PC nél monitorát ,ha fejünkre húzzuk akkor is szép látványban lesz részünk,és low grafikán is sokkal szebb köszönhetõen a nagyobb textúra csomag végett.
Akinek van Xboxa az tudja mirõl van szó akinek nincs,és egy szaros yutyubos agyon konvertált szaron keresi a különbséget,és arról következtet megérdemli.
Nem vagyok a Konzolok ellensége félre értés ne essék szeretem,mert vannak jó,és megfelelõ mint írtam távolságól szép játékok is rajta,de minõségben,élességben,lát táv,elsimítás,+ effektek többségében ég és föld a kettõ.
Oooh, azok a beszólások benne és mekkora feelingje volt (DarkWorks respect+)

Bár nehezen szoktam meg annak idején az irányítást, de jó lett!
DarkSector
Még annyit hogy az Ubifos ebbõl nyomhatna egy folytatást.

Cold Fear (2?)

<#pias>
DarkSector
Persze jópofa. 😊
Nem az év számít a játékoknál.
Sõt lassan az lesz mint a boroknál ami régebbi az értékesebb. 😊

Persze, de az még 2006-os gém és ahhoz képest szép mai szemmel is + DX10-ben ;-)
DarkSector
Hát jah.
És a Juarez-ben nem is voltak ilyen effektek.
Crysis-ban is a Sandboxnál lehetett 8x8ezres-t is meg ilyenek.

DarkSector
A The Signal nekem úgy õszintén nem tetszett. A The Writter ellenben igen.
Amúgy igen nehezebbek mint a sima játék ugyanazon a fokozaton.
Részben a körülmények végett mert sokszor kis területen támadnak és nehéz kitérni elõlük.
Nightmare fokon is szivtam. Fõleg a The Signal-ban.

A Call of Juarez elsõ részében még állítható is volt egy térkép mérete menüpontban 1024 és 2048-as értékben. Bár lehet nem egyre gondolok.
DarkSector
Hát ha nem hangoztatták volna szerintem észre sem veszik.
Most ha csak azt veszem hogy a Rage milyen volt itt-ott. 😊
Vagy MW3. 😊

Minden tiszteletem ellenére.
Nem is foglalkozom vele amíg a játék maga játszás közben tetszik, addig nem izgatnak a paraméterek. 😊
Ez a milyen felbontás meg milyen élsimítás csak érdekességképpen szoktam megnézni.

tommygear
ez a 2 dlc inkább idegesítõ mint szórakoztató, a story alatt nem haltam meg ennyiszer mint ezekben...
Vágom az FULL HD-nál annyira még nem látszik pixelesnek.
DarkSector
Nem max hanem natív.

960x540 akkor a max felbontás? <#guluszem1>
DarkSector
Állítólag ez volt az ára hogy normál fps-el fusson a játék.

érdekes
DarkSector
Hogy az eredeti Alan felbontása 960x540 lett.
Ami úgymond nem átlagos.

Avassatok be, mi az a subhd? <#pias>
DarkSector
Hát mondasz valamit.
Mindegy majd a 2.részénél talán.
Nem mintha számítana, mert eddig se érdekelt a subhd. 😛

Mert akkor nem vettem volna meg.
Kíváncsi leszek holnap az Amcsira hogy az is subhd lesz-e. 😊

Attól énis <#vigyor4>
*effektek
Malakai
Lehetni mindig lehetne mit cserélni, sokkal részletesebbé tenni, de így részletesebb textúrákkal teljesen rendben van a grafika és ami dettó lényeges a gépigény is. Tehát minek, na meg akkor nem hozta volna be nemhogy 48 óra alatt az árát, de jó eséllyel soha. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A játék persze jó lett, csak annyi hsz után a Ubinak amit küldtem nem volt ereje kiadni egy patch-et, hogy 2 magos gépen is jól menjen illetve 4 magoson se váltakozzon 10-15 FPS-t ha köröznek vagy ha versenyzel. Nameg az a HDR-szerû effek ami dobott volna a látványon. Ennyi.
tommygear
elõre féleh a max payne 3 gépigénytõl
DarkSector
Fos Francisco az meg szerintem alapon a játék el lett cseszerintve.
Ott nem segített volna 1-2 plussz effekt. 😊

tommygear
inkább a rockstarnak, ubi játékoknak se olyan vészes a gépigénye
DarkSector
Jó tudom de most erõs jóindulattal akartam élni.
Én azt hittem hogy van mit lecserélniük de ehhez képest nem erõltették meg magukat.

Az, hogy baszik a Driver? San Francisco-ra...optimizálatlan és nincs benne egy effekt ami a konzolosban benne van, de ezt már kitárgyataltuk páran a fórumába. A többi játékával talán nincs gond.
Seth
Ne túlozz, Sub-HD az Xbox verza, 960x540 -as felbontással produkálja az amúgy szép látványt (37" alatt 😄)

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ubifossal mi volt a baj?

Jobb lett ez, szebb, élesebb és a gépigény se nagy, ezt kén követni mindenkinek (pl. Ubisoftnak kezdeni elõszõr)
DarkSector
Van valakinek mentés hogy el lehessen kezdeni Nightmare fokozaton?
Mert akkor töltse fel pls valaki. THX <#help>

DarkSector
Persze NÉMELYIK nagyobb én is tudom de nem minden.
Persze ha a tv elé állok akkor szarabb a képe.

DarkSector
Ne hülyíts már. 😊

Malakai
Te a képernyõ felbontást mondod többiek a textúrák felbontását, aminek a különbsége 720p-ben is látszik, nem kell ahhoz 1080p.
És én is élõben össze tudtam hasonlítani, de ez tök lényegtelen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
De a TV-d biztos nagyobb, beállítások biztos nem ugyanazok stb. stb. Tehát ez a video valósabb képet ad 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!