Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos volt már, ha itt nem is, máshol szúrták be. Egyrészt kis fricska az MS 2009 -es sajtóközleményére (bár mindenki tudhatta, hogy nem a kanapé volt az egyetlen oka az exkluzivitásnak 😊 másrészt jópofa a Facebook oldal ilyen forma linkelése és nagy poén a Max Payne hivatkozás kiemelése is <#smile>#smile>
(OFF: Mr Dark, állítólag a box változatban is volt ott olvasható kód, de az az oldal - megint csak állítólag - már nem elérhetõ)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Meg az sem esett le egybõl, hogy mint anno Max Payne esetében, állásból egybõl kocogásba ugrott be Alan. SHFT pedig sprintelésre buzdította ... aztán megtaláltam, hogy CTRL nyomvatart a séta üzemmód, de mégis hiányzott az a finom szabályzás ahogy kontrollerrel mindíg játszottam, hogy a parás író óvatosan sétál a sötét erdõben 😊)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Legalábbis eddig mind amivel én játszottam megegyezett. Amúgy igen sok játékban ez egy érdekes dolog hogy billentyûzet ugye nem tud fokozatossan mûködni, csak vagy futsz vagy gyalogolsz.
De gondolom sima pc-s joy is analog müködik csak ismerje fel a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hidegen hagyott mert Konzol szutyoknak mihasznának tekintettem.
Használtam egy hétig utána éreztem a különbséget.
Nem kell pc kontroller elég a boxos csak kábeles legyen,ha nem az van egy usb protba illeszthetõ vevõ ami érzékeli a kontrolleredet ami vezeték nélküli Xbox esetében.
Bár én letudtam annyival, hogy biztos amiatt van mert én már túlságosan megszoktam kontrolleren ezt. Meg külön mozog a kamerától Alan (mintha az operatõr futna mögötte)
Az elején az a baj,hogy alapon nagyon magas HDR állít be,és Contrastot.
Lejeb véve sokkal szebb mint az alap.
Az elmosódás végleg eltûnik,és a fények szebbek erõteljesebbek.
Konzolon is erõsebb volt a HDR mint itt PC alapból.
Nem tudom milyen készüléked van amin nézed.
IPS kijelzõn kegyetlen a beállításommal.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itt is magas a beállítási faktor,de sokkal nagyobb,és HDR esebb a felületek amit természetesen lehet állítani.
lentebb linkeltem ugyan abban benne van,és csúszkával lehet állítani mekkora legyen a Kontraszt,blur,HDR,a három alap szín,fekete egyensúly,fehér,FXAA stb.
Igen a Kontrollerrel való mozgás ugyan olyan jó.
Minél elõrébb tolod a pöcköt annál gyorsabban megy.
Ki próbáltam egérrel,és billel,hát mit mondjak kegyetlen szar.
Nagyon gyorsan világit egyik helyrõl a másikra nem pásztázza szét a falat hanem hip itt a fény fordulsz hopp ott a fény😊
KB ilyen Kontroller nagyon el kél ehhez a játékhoz.
Sokszor tapasztalom,hogy a Kontroller olyan az ilyen stílusú játékhoz mint az autó versenyes játékhoz a kormány,és a pedál.
Jól irányítható,rezeg amikor kell ezzel növelve a robbanás és az érzelmi faktort,és sokkal kényelmesebb kézzel foghatóbb.
Ha van nagy TV sokkal kényelmesebb a fotelból tolni egy ilyen játékot a puha bõrtámasznak hátradõlve.
Persze az alap pc kiegészítõk sem rosszak,mert azt is lehet autó versenyeshez használni meg ehhez,de nem az igazi.
Ki kell próbálni kell egy kis idõ mire megszokja a vele való irányítást,és sokkal odabaszósabb lesz mint ahogy gondolta,és játszotta.
Mikor kipróbáltam nekem volt egy ilyen mappa (STEAM-es verzió ugye).
Next PC upgrade: 2022
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak nem bírom amikor egyik évben leköpi a pécés kölök az MS -t és a Remedy -t amiért nem kap nyáriszünetre újabb letöltenivalót és fórumokon a követelõzés után azt kívánják, hogy produkáljon rossz eladásokat. Mert ez volt! Aztán eltelik két év, kiadják a MUNKÁJUKAT a készítõk, aztán egybõl jön a bólogatás, hogy "úúúú azt írta a hülye újság, hogy visszahozta máris az árát, ez is mutatja, hogy a PC jobb piac" meg hogy "xboxon sokkal több volt biztos a warez" .. Egy fél év alatt lehet, de azt kéne megérteniük, hogy ez a kiadás egy jófejségbõl elkövetett próbálkozás, eleve nulla reklámmal és nulla nyersanyag befektetéssel (a dobozos késõbb érkezik). És ez nem véletlen! Itt nem nyomtak több százezer darabot megjelenésre, gyûjtõi dobozokkal, bónusz lemezekkel, könyvvel, tévés reklám spotokkal, plakátokkal. Majd fognak lemezt dobozolni, igen, de lefogadom, hogy a csúsztatás oka az, hogy a steam érdeklõdéssel (és warez adatokkal) belövik az elsõ legyártandó darabszámot is. Kevés eladás steam-en, kevés dobozos példány mert úgysem veszi meg az áráért senki ...
Ezekkel kéne tisztában lenni, mielõtt olyan nagy szavak repkednek, hogy Pécés "sikertörténet" és Xboxos "warez fórum". ÉN is örülök, KOMOLYAN örülök annak, hogy sokan srácok innen is megvásárolták és örülök azért is, mert ezzel is csak még valószínûbb, hogy hamarosan legyártják az Alan Wake II -t, mert egy fantasztikus történet és a közönség vevõ erre, nagy számban is, nem csak ez a hóbortos Mr. Dark és Én 😊
Visszatérve a PC -s verzióhoz - mostmár tényleg - majd hétvégén megint oda fogok jutni a Pécémhez és majd betweakelem, hogy fusson rendesebben, de az én 3-4 éves konfigomon nem egy nagy élvezet. Amúgy ha pc -re kontrollert teszel és azzal játszol akkor tudsz kölönbözõ iramban sétálni, lépkedni, futni? 'Analóg' módon mozog akkor?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ott lesz a 97% írás különleges író nélkül ami biosal módoltatják,és cirka +6e ft nál kezdõdik.
Balkánon meg ritka még mint a fehér holló.
Inkább a JTAG lemez+író+flasf verzió árából már ki jön,és fél évig,évig nincs gond.
De tudni kell a menürendszert használni,mert más a kezelés,és tudni kell melyik könyvtárba,milyen számozáson,hogyan kerestesd meg utána a boxal.
© mester1987
Há sokát ídes testvírem <#hehe>#hehe>
Na mennyen privibe inkább mert picsán szúr a módi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
OK.
Sajnos nem ezt tapasztaltam na mindegy legyen úgy<#pias>#pias>
a te szócska az elején megszólítás akart lenni, nem te vagy a falusi paraszt...nehogy félreértsd majd. 😄
Nehogy azt hidd hogy most 2012-ben ennyi analfabéta van, elhiheted nekem hogy ez nem egy nagy tudomány amiket a warezban kell tenni, akarat kérdése az egész.
Maradjunk annyiba hogy nem nagyon van biznisz ezen a piacon, max 1-2 tróger a haverjainak ledob 4-5 példányt de warezban is vannak ilyenek, az öcsémpöcse szól a jancsipistának hogy figy kicsi a netem és léccike dobd már árt a letöltött alan wake-et mert neked hamar lejön és ennyi. 😊
A módolt cuccal meg fõleg sokkal szebb lett a játék tõle,így kapósabb.
Olcsó lett a Konzol könnyen ki játszható,de költségesebb a fent tartása virágboltiban mint pécén,és kell egy kis ismeret is ha használja,és nem veszi.
Rengeteg helyen árulnak kassza alatt fõleg bontó,és xbox szervízekben ami nem a hivatalos ms féle.
Ismerõsöm kint a piacon csak ebbõl vett egy hatalmas családi házat,és kocsit.
Elképzelheted mekkora biznisz,de aki be vállalja az hajrá.
Én maradok törvény tisztelõ saját felhasznállásra használom a játékokat😊
1680x1050
Vsync ON
8x
HIGH
16x
HIGH
HIGH
HIGH
HIGH
HIGH
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Rá mentek az alacsonyabb felbontásra.
A hangra,és végre a Kontroller rezgésre bármi buhera nélkül:Ö
Ott kombinálni kellet az oszlopok alatt,és akkor hullottak mint a legyek😊
(Jelenleg honosításra várok, ezért nem próbáltam még ki.)
Amúgy jól kezdted, spórolj nagyon és akkor baromi jól elleszel a zúzós részeknél, és könnyebben átviszed.
Inkább halj meg vagy jobban edz hogy mikor mi a taktika.
Robbanós szarokat is használd, illetve a sok fényforrást. (lámpa, tüzijáték)
És ha lehet akkor FUSS el.
Most már kezd egyre trükkösebb lenni nem mindenki tudja ezt meg csinálni.
Sokat kell bújni a net sötét oldalait,de Pistike az ajtó kilincsel egybevágó ineligenciájának köszönhetõen úgysem fogja megérteni.
Meg olcsó egy 1000FT meg venni mint szemétbe dobni a lemezeket,mert nem tudja hogyan kell,vagy már nem futtatja le,mert friss az update.
mondjuk ez annak is köszönhetõ, hogy mindig minden játékban spúr köcsögként játszom, folyton a legkevesebb lõszerrel akarom megcsinálni az adott harcot, az erõsebb fegyvereket meg csak tartogatom. szinte pisztollyal mentem végig. a dlc-kben már direkt magamra erõltettem, hogy a shotival menjek alap esetben, ha volt vagy 10 lõszer.
egyébként ha használtam volna rendszeresen flashbanget, flare gunt, nem csak a sima flaret, akkor tényleg gyerekjáték lett volna normalon.
Per Aspera Ad Inferi.
Az nem tudja magának megirni a gémeket aki nem akarja. 😄
Aki meg nem ért hozzá eleve nem warezol inkább, ezt hidd el nekem. a másolt játékoknak nincs manapság biznisze, a PS2 korszak végén kihalt.
Nem hülyeség sokkal több a kalóz példány.
Jóval több a Konzol mint amennyi PC van.
Ott sorra adják el egy letöltött anyagból a lemezeket míg itt lent van nem kell a játék írással,íróval,programmal bíbelödni megy is fel.
Na tényleg a warez körülírást hagyjuk.
Próbáltad már a lentebbi módot amit linkeltem.
Iszonyatos durva graft lehet ki hozni a játékból.
Tiszta kép.
A napfény vakít,és a HDR kegyetlen,és testre szabható.
Nincs homályosítás,és a színeket is,setétség mélységét is lehet használni.
Ha kell segítség szólj,és át küldöm képen,hogy mit állíts át Pause gombal játék közben meg alap,és módolt között tudsz váltani folyamatos játék közben.
Kegyetlen jó ajánlom mindenkinek.
Így is sokat sikerült.
Lehet ha 1 géprõl többször letlti valaki, valami okból akkor azt annyiszor számolja el, nem értek hozzá, de hogy több mint 2x annyiszor leszedték, mindösszesen 1 hét alatt, mint a másikat 1.5 év alatt az azért nem annyira csekély, de ez csak 1 oldal, nemtudom kit mennyire izgat, mert engem kurvára nem én azzal szoktam törõdni hogy nekem mi kell, mire van pénzem és mi érdekel....minden más hidegen hagy.
Téma váltás.
Alan Wake PC ide Konzol másik topikba.
Warez meg a virág boltba.
Persze ez csak felületes le írás warez az jóformán akkor van teljesen jelen,ha le is írom milyen progi,író,és flash,jtag chip kell😊
Bár remélem az összes ilyen oldal értékeli az ilyen nyalánkságot,és megveszi legalább a 70%.
Ha nem akkor is legyen meg a nagy haszon a Remedynek,mert megérdemlik.
warez is meg ez nagyon-nagyon off már. 😛
Nem egyszerû csak sokan dobálóznak,hogy Konzol,és kint van és van warez.
Van lesz is,de ez az egész téma nem ide való hanem a Virágboltba 😊

A Warez volt,és lesz szégyen,és nem szégyen ez van én szégyenlem magam,és nem azért mert kénytelen voltam ki próbálni ezt,hanem azért mert ilyenek a fõnökeim,és hugyér szarért melózok robotolok mint sokan mások.
Nem mentség ki kell menni aki meg teheti mint ahogy majd én is,és lesz mind kettõ persze a minõség keményen meg válogatva.
Vagy ott van a JTAG nekem az van olcsó,és a vinyón is lehet tolni a játékot anélkül,hogy az olvasó fejet szarrá vágnám.
Ja és DLC,patch,fordítás is megy rajta csak kell egy kis hozzá értés,és +15e ft.
Ezzel a gar ugrik,és nem sokan vállalják ezt be.
A DL lemez sem olcsó,ha nem tudja honnan kell beszerezni.
Akkor az új lemez formátum miatt meg különleges DVD író kell amit úgy szintén módolni kell,és csak akkor írja ki a nagyobb mint 8.2GB a lemez 100%ra máskülönben mezeivel 97%,és az új update ami feltétlenül kell nem eszi meg a 97% lemezt.
Sokan warezolnak boxon nem kétség,de kint a hozzá nem értõk bármi gép fejlesztés nélkül normális jövedelemmel inkább játékot vesz.
ÉS a játék jóval olcsóbb egyes helyeken a fizetés meg 5x se még a takarítóknak is úgyhogy ezért kevés a warez boxon.
Rizikós ,garancia vesztéssel jár,sok pénz DL lemez+ különleges író,és tudni kell mivel frissíti és írja ki nem olyan hogy Dowload Crack mappa fö könyvtárban felül ír és Lula 3D.exe😊
A jelzõrakétákat mindig hagyd meg meg a flashbang-eket.
Nem okoz gondot a Nightmare, csak van néhány rész ahol halomra kell gyilkolni az ellenséget és az a pár fõellenfél ami sokáig fog tartani mert sokat kell világítanod.
Valamint kiemelném még a poltergeist-eket, amik pl a hídon iszonyat meg fognak szivatni, mert nincs hová bujni.
1 fontos szabály van, ha poltergeist jön akkor mindig keress egy függõleges póznát vagy rudat vagy lámpát vagy fát. És körülötte futkoss, hogy mindig a tereptárgy köztetek legyen és ettõl nem tudnak megdobni a szellemek.
Én lehet túl rutinos vagyok, de egyeltalán nem volt annyira nehéz mint hittem.
Viszont a The Signal-ban elég sok szivatós rész lesz, meg a The Writter-ben is meghalsz majd pár alkalommal.