Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az hegyes völgyes erdõs rész tök királyra sikerült, eszement hangulatos, fõleg a végig jelenlevõ köd, ami rátesz a parafaktorra egy lapáttal.
azt az erdõs részt mintha egy az egyben a Twin Peaks-bõl szedtél volna ki... abban volt ilyen erdõ.
Egyébként annyiban hasonlít a Cryostasisra hogy míg itt a fénnyel lehet harcolni a sötétség ellen, abban meg a hõvel a hideg, és a fagyasztott zombik ellen.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fordítás kiadása, PC/X360: 2012.02.29.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bár félek megint egy év lesz a türelmi idõ,és ezt be is tartja a Remendy gazdasági okokból.
Elõbb megnézik mennyire siker a kiegészítése a Sztorinak,kess megszámol azt mehet a port.
Na meg a PC verzió sikerességét vizsgálják ki ami megint csak egy kis idõbe telik.
Dicséretes,hogy saját pénzébõl finanszíroztatta,és ki adta PC re.
Két játékot egymás után nem érné meg ki adni,mert sokaknak úgy is csak egyre telik,de reménykedem a Mass Effect 3 mellet ezt is megveszik.
Én ki húztam a listámról,és inkább ezt veszem meg amíg az nem lesz olcsóbb,és nem készül el a fordítás hozzá.
Szemét dolgot csináltak,hogy ki adnak két részt nekünk aki az angol még nem annyira megy,és a befejezõ sztorit meg basszák le fordítani rasszista nép számlálós módon,mert ahol nincs 16 milka ember oda nem éri meg lefordítani a programot.
A másik amit nem értek,hogy akkor miért nem adják olcsóbban,és miért drágább itt minden,ha már egyszer a Honosított felirat nincs benne.
Egyszer volt egy olyan,hogy kötelezõvé teszik azon játékok fordítását ahol ki adják a játékukat bele értve itt is.
Lehet ez csak felvetés volt,de teljesen jogos lett volna.
Illõ egy nyelvet tudni,de nem kötelezõ.
Ha már egyszer ki adnak egy sztori alapú játékot akkor illõ lenne a fordítást is ki adni.
A másik,hogy különbözõ programmal lehet a fordítást megoldani,és van olyan eset amit nem lehet fordítás alá venni,mert nem hozzáértõen mondva olyan védelem van benne,hogy ezt nem teszi lehetõvé.
legalább akkor csinálnának egy bevált rendszert amit tudna minden Nemzet a saját anyanyelvére fordítani.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
alan dolgozószobájában a polcon ott van max dupla berettája, aranyozott kivitelbe. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak amióta kijött a game percenként kérdezgetik kb ami irritál már.
Meglett mondva valamikor a hónap végén lesz kész.Akkor minek kérdezgetni nem értem!
Én is nagyon várom,de ahogy készül úgy készül.
A lényeg minõségi legyen ami természetesen az is lesz.
Hajrá skacok,és kitartás<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Komolyan már engem idegesít ez a kérdés,akkor képzelem Evin-t mit élhet át.
Azért a csõ játékot ne hozzuk fel,mert nem éppen egy folyosón kell végig hentelni.
Van szép nagy bejárható területek irományokkal,skulókkal,rádió,és videókkal benne mûsorral.
Szerintem technikailag sokkal pofásabb mint akármelyik hasonló felépítésû játék.
Hihetetlen mekkora terület jelenik meg,és az FPS számláló ezek láttán alig ingadozik más játékok esetében.
Az tetszik még nagyon,hogy amikor fel robban valami,vagy szét török szépen ott marad,és nem esik át a talajon,így a fizika érzését keltve.
Van benne skript rendesen,de ahhoz képest sokkal kevesebb mint a legtöbb játékban.
A hegyek elég nyomasztó,és festõi képet alkotnak ami még egyedibbé ezt a gyöngyszemet.
Gondolom fog menni a Magyarítás steam verzióval is,bár elképzelhetõ a bannolás lehetõsége.
Én megvárom a dobozos gyûjtõi változatot szeretem,ha fizikai kontaktust tudok felvenni megvett játékommal(nem röhög)<#idiota>#idiota>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De nyogodtan definiáld meg mit jelent számodra az interaktív film, a Heavy Rain és a Fahrenheit tükrében.
Érdekelne, persze nem muszáj, le is ugathatsz...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Legjobb szerintem a szellemváros volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És az tetszett a játékban hogy ha 30 kilómétert mész és MEGFORDULSZ látod hogy hol voltál, vagyis nem tûnik el a ködben a magadmögött hagyott ház.
De ugyanígy elõre is ha a hegyrõl mész le egy farm-ra akkor a hegy tetejérõl már látható a ház meg minden, vagyis nem csak 10 méternyit dob a pofánk elé a gép.
Persze nem egyedi mert biztos van még játék így de szerintem eléggé ritka.
Az Alan Wake nem technikailag az egyik legszebb játék hanem az egyedi összhatás miatt legalábbis részemrõl.
Pont ez a 2 dolog maga a játék, nem ezek viszik el a hátukon, mert eleve errõl szól a játék.
Nem olyan játék amiben az a lényeg hogy hány féle fegyvered van meg hány fajta monster.
Csak sok játékos ezt nem érti meg. 😊
Maga a harc csak körítés.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx