2387
-
google: rage engine és láss csodát -
Ja így oké, csak ez a fura egybeesés miatt volt félreértés. -
Összefoglalva, MP3-mat a GTA4-nél használt motor fogja hajtani. Nem az id-é. -
Ba+ ne idegesíts, de minek nézzek utána ha nem tudom a létezését?
Te utánajársz annak amit nem tudsz hogy létezik?
Pl hogy keresed meg azt amit nem tudsz hogy mit keresel?
A Rage játék engine-ét meg nem is néztem meg mert IDtech azt csuklóból tudtam hogy nem lesz köze a rockstar játékához...:) -
mester1987 #1461 EZAZ -
Nem tudok valamiről, akkor előbb utánanézek és utána nyilatkozok. -
anyi=annyi -
mester1987 #1458 Ezt kurvára nem értem most. Írtok itt mindenfélét :D -
Jah a GTA4 emberkék ismerhették, de én nem.
GTA4-el anyi kontaktom volt hogy 2 órát furikáztam ide-oda a városban és ennyi. :D -
Azt kellett volna írni, hogy ez nem hülyeség. :P -
mester1987 #1455 Van RAGE engine is, az a Rockstar motorja...csak ugye a GTA IV-el jól megismerhettük . -
mester1987 #1454 Nem is kell!!! -
Hát mivel nem tudtam róla a Rage mint játékot ismertem ezért joggal írhattam hogy az IDTech nem fog ebben részt venni.
Meg a képek a játékból sem azt tükrözték, vagyis abban a helyzetben még logikusnak tűnt a kételkedésem, mivel nem tudtam róla, hogy valamiről nem tudok. :) -
De akkor meg ne tegyél könnyelmű kijelentést! :) -
Hülyeségeden nem tudunk segíteni. -
Jó játékot is kívánt ne legyél már ...! -
Ez nem magyarázkodás, a Rage egy játék, a faxom tudta hogy van Rage nevű engine. :D -
Kit érdekel? -
Ezt már nem magyarázod ki, irány a pincébe kötélért :D -
mester1987 #1446 OK, akkor már most tudom hogy el sem indítom a programot. :)
A többieknek viszont jó játékot. -
Jah én meg úgy értettem hogy a Rage játék engine...:D -
A piac ámerikában van. Kelet az csak aprópénz:) Hiába veszik sokan európában a játékot, hiába néz sok ember egy filmet/sorozatot, ha az államokban nem jók a számok, akkor kuka. Ez ilyen. -
Ugyanaz lesz. -
Ha ugyanaz lesz mint a GTA4-ben,akkor az a Rage engine. Nem keverendő az IDTech5-tel
Amúgy meg baromira mindegy,minden a művészeken múlik -
Hát akkor készítheted a kötelet. :) -
Kötve hiszem. -
mester1987 #1439 RAGE engine lesz a Max Payne 3-ban is? :( -
kasa85 #1438 Remélem is,hogy ezek is kiemelkedőek lesznek,de sok esélyt nem adok.
Lehet hibás döntéseket hozok,de a Far Cry 2-vel le szerepeltek nállam.
Max Payne 3-meg érdekes lesz nehéz lesz az első rész túl teljesíteni,de remélem könnyesre sírom a szemem ha valóban sikerülni fog.
Látványos fizika,és motor lesz alatta amit a GTA 4 is használ,de majd meglátjuk.
Különösebb újítás Technológiailag nem nagyon lesz mindegyik egy dedikált motort használ ami nem túl szép 2012ben bár amint láthattuk van rá esély egy kis turbósításra amit itt is tapasztalhattunk.
Amúgy Mex eléggé írritál azzal a gusztustalan zsír disznó kopasz fejével.
Jó lett volna ha be bozontosították volna mint a Splinter Cell Conviction-ban a fő csókát.
Egy borotválkozás,és egy jó fodrász után egy két ránccal,és összes hajjal,érezhetnénk a régi önmagát.
Remélem változtatnak a külsején mert az első,hogy módoltatni fogom,vagy oda ragasztok egy papír cetlit ahol megjeleníti RTS módban a karakteremet,
-
mester1987 #1437 Hát ebben az évben a stílusban a Far Cry 3-nak és a Max Payne 3-nak és a BioShock: Infinite-nek adok esélyt. Nomeg esetleg a Sniper: Ghost Warrior 2-nek, ami még jó a stílusban és új motorral jön + Ghost Recon: Future Soldier meg mondjuk ez a Colonial Marines se lesz rossz nameg ott van még a Hitman: Absolution így pár év után. A többiről nem nyilatkozom. -
kasa85 #1436 Sajnos játékból sem,de ezzel megtört a jég.
Sajnos ahogy elnézem megint egy pár év cső fps,agyhalott zombik,és null történetes százszor lerágott csontok fognak érkezni.
Élvezem ezt ameddig lehet,de előbb utóbb kéne jönnie egy folytatásnak
Sajnos ez van Konzolon sem találni már értelmes játékot talán PS3,de arra jelenleg nincs kess.
-
Hja, de mint mondottam ez mind pénz. Kockázatos befektetés felénk adni, tudod mi miatt ...
De aki meg ért hozzá, érdekli, az úgyis látta.
Bár amit lentebb írtam easter egg -ek, azok már tényleg ritkaságok és sajnos régiófüggők. -
Lehet, hogy az USA-ban vagy máshol így volt, de világviszonylatban is lehetett volna ezekkel a videókkal promózni a játékot, nemcsak a sima gameplay meg trailer videókkal. Vagy jobban ráfeküdni ezekre, mert én pl még sosem láttam: táncoló Mr Scratch, az Alan Wake-es videóklip stb. -
mester1987 #1433 -é -
mester1987 #1432 Én sem tudom mikor láttam kiemelkedő filémet, mert 2011-ben bizony semmit se a Rohanás-on kívül :) -
kasa85 #1431 Tetszenek szép kis vidik 
Azért egy hasonló sztori alapú sőt kimondottan Alan Wake filmet várnák a közel jövőbe,de ilyen igényes film még egy jó darabig nem fog jönni.
CSak a zombik,és a százszor lerágott 0 történetes szarokat kapjuk majd
-
Ez meg itt a dejólenne kategória:
-
Faszák ezek a kis animációk, de van benne kis igazság nem? :) -
De kéééééész 
hehehe ... :D
-
Ba+. 
-
Kivéve azt amiben Mr Scratch táncol az beszarás. :) Mikor először megláttam....:D