Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Alan Wake PC update due this week!

Remedy details schedule for improvements and fixes.

The belated PC port of Remedy's survival horror Alan Wake is due a patch later this week, the developer has announced.
As detailed on the game's official forums, the update will fix various bugs and add "unofficial support" for 640x480 and 800x600 resolutions.

Here's the full changelog:

-Fix problems of game not moving forward / triggering properly after videos. (Workaround: avoid pressing space or enter when those videos trigger, restarting the chapter helps)
-Nvidia tree flicker - if we manage to catch it. We are doing our best.
Unofficial support for 640x480 and 800x600 resolution through command line
-Fix that blur occasionally gets re-enabled even if -noblur specified
-Add "rigidcamera" command line option for those who are sensitive to our current mouse/camera controls
-Add possibility to bind mouse buttons 4 and 5
-Fix that the Developer Video Commentary volume is more sensible
-Fix that Localized cinematic audio volume is not too loud and adjustable
-Fix that going to menus during a cine skips the cinematic when you -return to game
-Fix that controller ruble works even without weird workarounds of enabling it with keyboard
-Prevent binding controller keys and thus preventing weird problems
-Real Traditional Chinese translation for added PC strings. Apologies for the current Simplified Chinese in menus
-Better CPU thread assignment for 3-Core AMD machines (smoother gameplay)

A second patch will follow next week, including the following changes:

-Fix crashes when using alt-tab during loading
-Solve "File IO Failure" issue when unable to write to My Documents
-Somehow offer Latin-American Localizations through Steam
-Hopefully add a free camera for those who want to explore the world
-We'll try to get SLI support in but can't promise that yet...
-Continue sorting out other problems users have been having

Finally, Remedy mentioned a number of other tweaks are also planned but it "hasn't been evaluated how much work these are, and we continue to prioritise based on feedback." These issues include:

-Solve Cursor Key / Numpad assignment issues
-Remember camera side preference (tab key)
-Improve Stereoscopic 3D
-Longer grass draw distance option
"Low Performance Mode" improvements

Next PC upgrade: 2022

Elég faja lehet ott is az intenzív sebesség.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Aha.
Seth
Jah. Pont azért forradalmi az IDTech5 konzolokon,mert azt a látványt 60 fps-sel produkálja. Kár hogy szar se használja ID-n meg Raven-en kívül

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Fifa, Top Spin, Rayman, DMC, Ninja Gaiden.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tényleg a RAGE X360-on? 60 FPS? 😛
Jaja TV-n máshogy adja vissza.
tommygear
a rage 60-al? ott akkor igencsak faragni kellett a látványból
Seth
Rage, Bayonetta, Burnout Paradise, Forza 4, Driver,HD Collection-ök,Street Fighter 4 meg úgy általában a bunyós anyagok, sok arcade cím. Hirtelen ennyi amik tuti 60 fps-sel mennek, még biztos van sok cím

PSN ID.: Beegabor

tommygear
25-30 már mindenen folyamatos
tommygear
nem, asszem max a call of duty megy 60-al mert az nem egy mai motor
Amúgy 403 mas a hiba kód amit fel töltöttél.
Gyakorlatilag csak pár FPS nyit.
Ott egészen más kontrollerrel játszani,és folyamatosnak tûnik.
X360-on 30 fölé nem is megy egy game sem?
zotya10002
Le is szedtem!Jó game!

Szépen megy full HD-ban

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

tommygear
és az nem elég egy single játékban? xboxon is fix 30 minden
Nálam bejön a kép, de nem teljes persze.
Mint írtam nem kell,és váltsunk témát Csataliszt nem érdekel.
Nincs mit!) Egyébként Abu elég jól ért a témához. Õ írta a cikket is. Csak felteszed ugyan úgy, mit a driver-t. Ha mégse lenne jó, akkor leszeded.(Star menü/vezélõpult/programok és szólgáltatások. Win 7-nél)
Hibás <#fejvakaras>
Nem csak arra.
Milyen VGA van a gépben?
NA végig toltad?
DarkSector
Én tudom. <#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak Crossfire-re jó, ha azt használsz.
😄
DarkSector
Megnéztem ezzel a profillal, 22-rõl felment az fps 22-re. Jó kis cucc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi Fox.
Itt van egy leírás róla: Link
DarkSector
Miért kell megköszönni és mit? Ezeket eddig is tudtam honnan kell letölteni. 😊
Az nem driver, amit írtál.
Nem voltam bunkó, de elég az alapdriver felesleges kombinálni.

Akit érdekel van Motion Blur Disabler.

ON
OFF
ON
OFF
És milyen az alaphoz képest,mennyit toltad eddig?
Amúgy le lehet törölni,mivel külön van a két driver,és nem fossa össze magát ha valaki ettõl fél.
A modert valaki próbálta már?
Te tudod.
Ez a Driveredhez ki adott javítás.
Ha két alap driver között vagy után érkezik egy játék a cap az egy köztes ami fél mb nagyságú bele rakják,és azzal javítva van a game.
A te 12.1es drivered nem támogatja úgy ahogyan kéne.
A hivatalos oldalon is fent van,és ha fel mész akármelyik topikba nagyon is ajánlják,mert ezzel duplázódik az FPS:
Nem kontárkodik bele az alap Driverbe ez egy kiegészítés amíg a következõ végleges alap Catalystbe bele nem kerül.
A Cap az nagyon fontos,ha szerepel az adott játékod alatta.
Mivel elõtte meg kaptad a végleges Drivert,és a teljesítmény nem olyan amennyire mennie kellet volna akkor azt a Cap driverrel orvosolják.
Ez nem kísérletezés,de ha nem akarod le tesztelni hát ez van.
Menny be egy szakmai topikba én rendszeresen bújom ezeket,és nagyon is ajánlják a feltételét!
Amúgy ha nem is köszönöd meg ne legyél bunkó kösz<#gonosz3>
DarkSector
Jah lassan asszem végére érek, vagy nemtudom. 😊

Macccy
Mr. Dark
Mindjárt én is nézem és töltöm is lefelé az American Nightmare -t! Ugye már fennvan LIVE! -on?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Enyhe SPOILER... Nightmare difficulty, Episode 6 ... közeledik a vége, immár 24 órán belül másodszor, mert nem lett meg minden kézirat lap és egyebek se ...
Van ez a rész, amikor futsz az erdõben és lehajít eléd cuccokat a forgószél ...
A ködbõl távol elõtûnik egy rozzant kajiba, mellette lámpa, de nem mûködik, be kell rántani az aggregátort. Futok odafelé, mögöttem susog az erdõ, reccsen az ág, jönnek a sötétek! Berántok egy fáklyát, hogy kis idõt nyerjek, lelassítja õket ha kerülniük kell is. Odaérek az aggregátorhoz. (😎 Activate ... (A) .... (A) ... forgatom - megjegyzem szerintem ez már alapból zseniális ötlet ... Nightmare difficulty miatt 4x (!) kell idõben megrántani ahhoz, hogy beugorjon. Épp a harmadikat rántottam be amikor odaért az egyik tahó a kezében sarló, kalapács!! ÍÍÍíííííííí ... Belassult a jelenet, mert a holtterembõl ugrott elõ ... fordul az aggregátor tárcsája ... közeledik a rozsdás penge ... mindjárt zöldbe ér ... (A) ... RRrrrööfffrRRRrrr Beindult és ahogy felvillant a lámpa szétkapta a sötét gecit!

Levert a víz, pedig én is kétszer játszottam végig a játékot plusz pár fejezetét újráztam is az achievement miatt. : ) De baszottjó ez még most is!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Az Application profiles az mire jó amúgy?
Több profilod lehet benne azt annyi?
DarkSector
Ja hát az kell a kutyafaszának.

DarkSector
Én felrakom azt amit kidob az én konfigomra és ennyi ettõl lesz gyorsabb ha a friset rakod fel.
Eleve 2 vga driver nem lehet egyazon idõben a gépeden, ezt nem is értem ....

Az nem driver! AMD Catalyst Application Profiles
Kettõ amúgy fenn se lehet, felülírja a 12.1-et a 12.2 vagy a 12.3.
DarkSector
Szerintem a töbieknek hagyd meg a legfrisebb verziót az egy dolog hogy te büvészkedsz a gépeden. 😊

Te dogod tégy egy próbát,és meglátod ha 12.1 Catalyst oldalon kiadott régi végleges változathoz felrakod nagy mértékben fog változni a teljesítményed,ha nem kupán vághatsz<#idiota>
DarkSector
Driverek itt vannak amúgy csak kiválasztod mid van:

AMD
Nvidia

12.2 Tesztelésre ki adott végleges változat amit javítanak benne azt majd a 12.3ba ültetik át vagy 12.2 Cap 1 formába.

Mert kell.
Ez egy köztes javítás amit külön az alá prezentált játékokhoz adják ki külön Singel,és CF alapú kártyákhoz.
Ennyi 😄
DarkSector
Lol pls ne írj már ilyeneket, miért kéne 2 drivernek fent lennie?
OMG.
Leszeded a legújabb drivert aztán jó8.

Vagyis az "esetleges" hibákat abban javítják ki és véglegesítik majd 12.2 véglegesre.