2387
  • kasa85
    Ja abban én is megmurdeltam egy kevés szer:(
    Ott kombinálni kellet az oszlopok alatt,és akkor hullottak mint a legyek:)
  • DarkSector
    Egyrészt nem hülyék az emberek, aki belemegy a warezba az tudja mit tesz és mivel jár előtte utánajár, amire pénz adnak az max a flesselés, ha van is 1-2 ilyen balek, nem 2x annyi mint akik maguknak irnak.
  • mester1987
    Frissítéssel kinél mennyire lett jobb a játék?
    (Jelenleg honosításra várok, ezért nem próbáltam még ki.)
  • DarkSector
    Én is ilyen vagyok, de én minden fokozaton és minden játékban. :)
    Amúgy jól kezdted, spórolj nagyon és akkor baromi jól elleszel a zúzós részeknél, és könnyebben átviszed.
    Inkább halj meg vagy jobban edz hogy mikor mi a taktika.
    Robbanós szarokat is használd, illetve a sok fényforrást. (lámpa, tüzijáték)
    És ha lehet akkor FUSS el.
  • kasa85
    Pl Pistikének a szomszédba,mert szegény olyan hülye hogy az alatta lakót kell felhívnia,hogy megtalálja mivel lehet a Konzolt bekapcsolni.
    Most már kezd egyre trükkösebb lenni nem mindenki tudja ezt meg csinálni.
    Sokat kell bújni a net sötét oldalait,de Pistike az ajtó kilincsel egybevágó ineligenciájának köszönhetően úgysem fogja megérteni.
    Meg olcsó egy 1000FT meg venni mint szemétbe dobni a lemezeket,mert nem tudja hogyan kell,vagy már nem futtatja le,mert friss az update.
  • RatBaG #1300
    a 2 dlc tényleg keményebb volt, meghaltam párszor.
    mondjuk ez annak is köszönhető, hogy mindig minden játékban spúr köcsögként játszom, folyton a legkevesebb lőszerrel akarom megcsinálni az adott harcot, az erősebb fegyvereket meg csak tartogatom. szinte pisztollyal mentem végig. a dlc-kben már direkt magamra erőltettem, hogy a shotival menjek alap esetben, ha volt vagy 10 lőszer.
    egyébként ha használtam volna rendszeresen flashbanget, flare gunt, nem csak a sima flaret, akkor tényleg gyerekjáték lett volna normalon.
  • DarkSector
    Kinek adnak el? 4-5 baleknak?
    Az nem tudja magának megirni a gémeket aki nem akarja. :D
    Aki meg nem ért hozzá eleve nem warezol inkább, ezt hidd el nekem. a másolt játékoknak nincs manapság biznisze, a PS2 korszak végén kihalt.
  • kasa85
    A konzolon rossz adatokat mérnek.
    Nem hülyeség sokkal több a kalóz példány.
    Jóval több a Konzol mint amennyi PC van.
    Ott sorra adják el egy letöltött anyagból a lemezeket míg itt lent van nem kell a játék írással,íróval,programmal bíbelödni megy is fel.
    Na tényleg a warez körülírást hagyjuk.
    Próbáltad már a lentebbi módot amit linkeltem.
    Iszonyatos durva graft lehet ki hozni a játékból.
    Tiszta kép.
    A napfény vakít,és a HDR kegyetlen,és testre szabható.
    Nincs homályosítás,és a színeket is,setétség mélységét is lehet használni.
    Ha kell segítség szólj,és át küldöm képen,hogy mit állíts át Pause gombal játék közben meg alap,és módolt között tudsz váltani folyamatos játék közben.
    Kegyetlen jó ajánlom mindenkinek.
  • DarkSector
    Ja hogy amit leírtál az még nem minden? Omg. :D
    Így is sokat sikerült.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megérdemlik, meg nem tudom a számláló hogyan mér.
    Lehet ha 1 gépről többször letlti valaki, valami okból akkor azt annyiszor számolja el, nem értek hozzá, de hogy több mint 2x annyiszor leszedték, mindösszesen 1 hét alatt, mint a másikat 1.5 év alatt az azért nem annyira csekély, de ez csak 1 oldal, nemtudom kit mennyire izgat, mert engem kurvára nem én azzal szoktam törődni hogy nekem mi kell, mire van pénzem és mi érdekel....minden más hidegen hagy.
  • kasa85
    Csak reagáltam a lentebbire,de tökéletesen egyetértek.
    Téma váltás.
    Alan Wake PC ide Konzol másik topikba.
    Warez meg a virág boltba.
    Persze ez csak felületes le írás warez az jóformán akkor van teljesen jelen,ha le is írom milyen progi,író,és flash,jtag chip kell:)
  • kasa85
    Az szép
    Bár remélem az összes ilyen oldal értékeli az ilyen nyalánkságot,és megveszi legalább a 70%.
    Ha nem akkor is legyen meg a nagy haszon a Remedynek,mert megérdemlik.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát eddig is tudtam, az a kis "wtf+omg-" arra utal hogy ez már picit sok azért. :P
    warez is meg ez nagyon-nagyon off már. :P
  • kasa85
    Kemény mi
    Nem egyszerű csak sokan dobálóznak,hogy Konzol,és kint van és van warez.
    Van lesz is,de ez az egész téma nem ide való hanem a Virágboltba :)
  • DarkSector
    Nem kell továbbgörgetni a story-t, csak érdekességképpen egy oldal adatai, ebből meg mindenki vonja le a tanulságokat. Mondjuk ienekkel soha nem szoktam foglalkozni én is most néztem meg először ezeket az adatokat. Hozzáteszem ez csak 1 oldal nem általánositásnak venni!

• DarkSector
    wtf+omg-
  • kasa85
    Azt mondom ami megéri mint ez,és ha van olyan ami értékes ne sajnáljuk rá a pénzt.
    A Warez volt,és lesz szégyen,és nem szégyen ez van én szégyenlem magam,és nem azért mert kénytelen voltam ki próbálni ezt,hanem azért mert ilyenek a főnökeim,és hugyér szarért melózok robotolok mint sokan mások.
    Nem mentség ki kell menni aki meg teheti mint ahogy majd én is,és lesz mind kettő persze a minőség keményen meg válogatva.

• kasa85
    Csak az a gond itt minden új cím új flasht takar,így havonta megjelenő Live frissítések miatt flasheltetni kell a gépet ami havi +5e ft kiadás.
    Vagy ott van a JTAG nekem az van olcsó,és a vinyón is lehet tolni a játékot anélkül,hogy az olvasó fejet szarrá vágnám.
    Ja és DLC,patch,fordítás is megy rajta csak kell egy kis hozzá értés,és +15e ft.
    Ezzel a gar ugrik,és nem sokan vállalják ezt be.
    A DL lemez sem olcsó,ha nem tudja honnan kell beszerezni.
    Akkor az új lemez formátum miatt meg különleges DVD író kell amit úgy szintén módolni kell,és csak akkor írja ki a nagyobb mint 8.2GB a lemez 100%ra máskülönben mezeivel 97%,és az új update ami feltétlenül kell nem eszi meg a 97% lemezt.
    Sokan warezolnak boxon nem kétség,de kint a hozzá nem értők bármi gép fejlesztés nélkül normális jövedelemmel inkább játékot vesz.
    ÉS a játék jóval olcsóbb egyes helyeken a fizetés meg 5x se még a takarítóknak is úgyhogy ezért kevés a warez boxon.
    Rizikós ,garancia vesztéssel jár,sok pénz DL lemez+ különleges író,és tudni kell mivel frissíti és írja ki nem olyan hogy Dowload Crack mappa fö könyvtárban felül ír és Lula 3D.exe:)
  • DarkSector
    Ha megegyezik az eredeti verzióval akkor annyit mondanék, hogy spórolni kell.
    A jelzőrakétákat mindig hagyd meg meg a flashbang-eket.

Nem okoz gondot a Nightmare, csak van néhány rész ahol halomra kell gyilkolni az ellenséget és az a pár főellenfél ami sokáig fog tartani mert sokat kell világítanod.

Valamint kiemelném még a poltergeist-eket, amik pl a hídon iszonyat meg fognak szivatni, mert nincs hová bujni.

1 fontos szabály van, ha poltergeist jön akkor mindig keress egy függőleges póznát vagy rudat vagy lámpát vagy fát. És körülötte futkoss, hogy mindig a tereptárgy köztetek legyen és ettől nem tudnak megdobni a szellemek.
    Én lehet túl rutinos vagyok, de egyeltalán nem volt annyira nehéz mint hittem.
    Viszont a The Signal-ban elég sok szivatós rész lesz, meg a The Writter-ben is meghalsz majd pár alkalommal.
  • RatBaG #1286
    a legnehezebb fokozatot próbálta már valaki?
    milyen típusú a nehezítés, erősebb ellenfelek vagy kevesebb felszedhető lőszer?
  • Fpocok
    Hát igen, erre nincs bizonyíték. Nincs adat erről, de ez a kiadóknak így jó.
  • Seth
    Az, hogy szerinted konzolon több a warez csak azért,mert hamarabb fent van minden
  • Fpocok
    Melyik része a mondatomnak nem igaz? Az, hogy nem tartottak pisztolyt a fejéhez? Vagy az nem igaz, hogy nincs fen minden boxos játék napokkal korábban?
  • Callisto
    Attól még 100% iagaza van, ellentétben veled.
  • grebber
    Azt nem lehet valahol megnézni a játékon belül,hogy egy adott pályaszakaszon mennyi eldugott tárgy van?
  • Totti5
    Abból még nem származik semmi rossz hogy fent van.
  • Shep
    Megvetted 12-ért. És akkor most mi van. Úgy érezted jó játék hát megvetted. Itt is megvették már páran és páran megfogják még a dobozost is, valamint még páran megvárják míg lemegy az ára és szintén megfogják venni. Nem kell itt a köpködés!
  • Tatyla
    basszus most értem a második dlc végére wtf,omg mi durva volt ez ááááááááááááááááááááá
  • DarkSector
    oks, többesszámban írtam...:D nekem aztán 8 engem nem zavar de sok keselyűt idevonzana a téma
    :D
  • Fpocok
    sry. Nem én kezdtem. Csak utálom, ha valaki más szemében a fogpiszkálót, de...
  • DarkSector
    fent van csak nem szedik annyian, de már milliószor ki lett vesézve ne kezdjétek megint. :P
  • Fpocok
    Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez.
    Ráaádsul xboxra legalább annyi warez van, sőt... ott MINDEN EGYES JÁTÉKNÁL MÁR NAPOKKAL ELŐBB FENT VAN NETEN. MINDEGYIK!
  • Macccy
    Ezeken én is beszarok, olyan viccesek. Csak amíg én két évvel ezelőtt vettem egy boxot, megvettem 12 ropiért a gyűjtőit, végigtoltam kétszer, majd ősszel a Writer DLC-t is, hogy teljes legyen, addig a sok warezmátyás (tisztelet a kivételnek) itt henceg a steames "sikersztorival" ami töredék költségen összejött, de nem ám miatta, mert egy marék gubát nem adott még a játékért csak nagy a pofája!
  • Amiga
    Nagyon örülök, hogy a PC-s kiadás egy sikersztori lett!
  • kasa85
    Na végre a Kontrollert állítólag javítják benne.
    Milyen már még játék közben ESC kontroller Vibration billel en/dis/en,és vissza utána Kontroller kézben rázkódás az égben
  • grebber
    Kijött az 1.02 Update (Steam telepítette)

Fixed problems of game not moving forward and gameplay not triggering properly after videos.
     Fixed flickering trees on Nvidia
     Real Traditional Chinese translation for added PC strings.
     Fix that the Developer Video Commentary volume is more sensible
     Fix that Localized cinematic audio volume is at correct volume and adjustable
     Fix that controller vibration works (note that it's disabled by default)
     Fix that blur occasionally got re-enabled even if -noblur command line option was specified
     Added "-rigidcamera" command line option for those who are sensitive to the default mouse/camera controls.
     Added possibility to bind mouse buttons 4 and 5
     Unofficial support for running the game in lower resolutions than 1024x768 using command line options
     Prevent binding controller keys to keyboard actions (prevents odd problems)
     Better CPU thread assignment for 3-Core AMD machines (smoother gameplay)
     Big thanks for the PC fans out there! We are constantly working on improving the game based on your feedback, please keep it coming!
  • DarkSector
    Jah hogy be kell pippantani ezt-azt thx.
  • MerlinW
    Fent "keresés a fórumban" és ott bepipálod a "gumi és saját topikok" opciót.
  • Seth
    Ó Humor Herold, maga annyira vicces....
  • DarkSector
    Mivel saját topik, ésn sem tudom máig ezekre hogy kell rákeresni de mindig be szokták linkelni...