2387
-
kasa85 #1585 Én is . -
#1584 kasa: kérlek vonulj félre és kezdj el utánaolvasni az egész informatika témának - ha ennyire érdekel -, mert napok óta orbitális baromságokat hordasz össze. Orbitálisakat. Eleinte mosolyogtam rajta, de már kezd komolyan fájdalmas lenni...
Írogatsz minden hülyeséget, részletinformációkat amit hallottál, olvastál, érteni véltél, de hidd el, fogalmad sincs a témáról.
A másik hogy nagyon OFF topik minden, tehát máshol folytassátok. -
kasa85 #1583 Persze jogos,de fel ne tedd a DX11 pakkot,mert szívrohamot kapsz:)
Persze HD6950 CF el megvan a +30FPS,de akkor is sok az sok inkább ne adták volna ki,de miután ki derült a turpisság javították volna,de erre már nem telet.
Na tényleg válltsunk ,mert sosem lesz ennek vége:)
-
#1582 3 éve ugyanaz a gépem és minden jól megy, a hardver piac meg igencsak pang a konzolok miatt, mindenki alig várja az új generációt mert akkor a PC-k megint gyengébbek lesznek 1-2 évig és kell majd az új proci, új kártya stb. De mint már írtam ez nem az a topic szóval né be is fejeztem. -
mester1987 #1581 Küldtem pm-et, tudsz esetleg róla valamit? -
kasa85 #1580 Nem vagyok egyik párti sem,így nem kezdek el semmit amit le írtam maga a Marketing fogásukat írtam le amiben le írtam mi volt,és mi lett,és persze miért változott volna,ha egyszer az egy is látványos volt Core 2 Duo procikon,és Ati vga kártyákon:)
Én sosem a VGA gyártókat okolom,mert nem ők fejlesztik a játékot,hanem maga a játék fejlesztőket,hogy hajlandóak fele árért mesterségesen butítani,vagy terhelni a pécéket ezzel a haladást vissza szorítva,és mások pénzbeni meg károsítását.
Nem kötelező,de sokakat rá szoktattak mint a cigire,ha drágább lesz kénytelen vagy meg venni,mert úgy érzet igazinak az életet.
A hardver gyártóknak meg igazuk van mert eböl élnek meg,de többségében a játék fejlesztőknél kel,vagy maga a inkább a cég fejesénél kel keresni a ludasokat.
Amd Radeon + Nvidia
-
#1579 PC sima
PC maximum
X360 sima.... -
mester1987 #1578 Így van. -
#1577 Ne kezdjük már megint az NVIDIA konspirációt. Ez nem az a topic. Fizika meg az egyik legjobb. -
kasa85 #1576 Tud csak ki hagyták ahogy a DX11is.
Nvidia kezelte volna a fizikát,de a lefizetésük csak a dubla tesztelállt felületre jutotta ami jó volt a GTX580 tulajok számára.
HD6970 akkori csúcs ati 20fps átlag.
Nvidia jobb DX11 számítási kapacitása miatt +30FPS.
A sok ígérgetés,a kamu gép igény,és a marketing fogásos vegyél visztát,mert azon van DX10,és azzal fogsz megvakulni ha a napba nézel,és a lombkoronákon tűz át a nap sugár leszerepeltek.
A fizikáztatásra emlékszem írd be a yutyuba,és kapsz még egy tech demos változatot mikor mutogatták New York-ba milyen amikor a szikla rá esik a kocsira,és sorolhatnám.
Minimális fizikája van,de nem értettem ezt az Nvidia egy magra butítom a procit szart.Az egyben is kurva jó volt a fizika,és csak 2 magot használt a prociból.Na ennyit a lefekszem mindenkivel aki fizet Crytech társaságból.
A játékot ,és a technológiájukat szeretem de mint fejlesztőket/céget utállom mint a szart.Akik anyagilag meg károsítanak szenvedély betegeket mint én,hogy fejlesszen,és ennyire azok jobb is ha eltakarodnak.Legalább ingyenes lett a engine,és 40db játék fog jönni Cry engine 3 al. -
#1575 Van azért rombolhatóság de kétségtelen ,hogy még mindig nem az igazi, ahogy a BF3-é sem. -
mester1987 #1574 Hiányoltam a rombolhatóságot. Kíjavítom magam. -
#1573 Csak tudnám miről beszélsz? Cry2-ben igencsak jó a fizika. Mondok 1 példát. Jött felém a tag lelőttem ráesett az üveg korlátra, a korlát széttört és a tag lezúgott mindez tök élethűen. Kocsikba belerúgsz teljesen hihetően mozognak, robbanáskor előre gurulnak a lökéshullámtól, a tárgyaknak súlya van, nem csak pattognak össze vissza. Persze bugok előfordulnak de hát az benne van. -
kasa85 #1572 Szét esik a kép,remeg minden a fák textúrák gyorsan meg fordulva el tűnek stb.
Ja és csíkozódik a kép mintha Vram hibás lenne a kártya.
Emlékszem egy idióta pont emiatt cseréltetett valakivel kártyát,mert vram hibás infót adott szerencsétlen srácnak ő meg vitte is a garnciáztatóhoz.
Bár én is benéztem az elején,de tudtam nincs gond a vga val,mert teszteltem.
Yutyubon meg láttam róla feltöltve.
Na mindegy mennyünk privibe bár sok mást nem tudok,mert ennyi az infó kapacitásom többet nem is foglalkoztam a játékkal pedig máig imádom.
De amekkora bugos lett a 2db HD6950 kártyán nagyon gyorsba le is töröltem.
Na off vége Alan return.
-
mester1987 #1571 Én mondjuk a CryENGINE 3-ban a Crysis 2-ben nem nagyon láttam fizikát (sőt szinte semmit), de biztos tud az engine ez nem kizárt. -
kasa85 #1570 Ezt javítottam nem 64 bittes XP-én bár azon nem teszteltem.
Amikor megjött a Game For Windows Wista volt,bár XP is elérhető volt,de a ficsőrt DX10 személyében amit egy két szaki Xp is megoldotta :)
Kimondottan Wistát hajszolták a kamu DX10 es effektek aktiválásával amiből nagy botrány lett,és Xp re megoldották pár módosított parancsal
Végül is nem új ,mert ugyan ezt elkövették a Crysis 2 DX 11 el ami nem is a a kamu tesztelállásról szól mint az egy esetében,hanem a kétszeres tesztelállásról amit direktbe hagytak mesterséges gép igényként.
Crytech már akkor le szerepelt most végleg.
Technológiailag fölényben van,de ezt elkúrták a szemét marketing meg mozdulásukkal. -
mester1987 #1569 Csak 1.0-n megy x64 ben is. De ott még sok bug ill. kiegyenlítetlenség van benne. -
kasa85 #1568 Windows 7 X64 felejtős -
kasa85 #1567 Wista alatt nem tudom,hogy megy azt egy hétig teszteltem utána lemez ketté tör,és kuka.
Szerintem ha meg is csinálták,mivel valóban van 64bittes exe crack az csakis Wista X64 fog menni Windows X64 felejtős eddig ahol néztem,és elég sok helyen néztem nem találtak rá megoldást.
Újra kéne törni a játékot,és talán akkor,de mivel olcsó,és a kutya sem veszi elő nagy többségében ezeket a játékokat,így nem fordítanak rá időt.
Bár jó lenne tudni eredeti exe fájlal,hogyan menne Windows 7 en. -
mester1987 #1566 DETTO -
kasa85 #1565 Persze gyorsabb is,de Winfos 7 X64 felejtős.
Ezen teszteltem vagy hónapokon keresztül,de hiába szedtem le ezer fajta 64bittes exe Crack fájlt a fekete képernyőig eljutott azt levágott az asztalra. -
mester1987 #1564 De már 2007-es...na mind1...gyorsabb sokkal úgysem lenne. -
kasa85 #1563 Nem fog menni ezt említik is rengeteg helyen.
Ha elindul akkor ki fagy vagyis szar az egész crack.
32 bitt alatt tökéletesen megy amúgy olcsó a gém,ha mindenféleképpen 64bitten szeretné futtatni.
Törés csak 32bittes exével megy 64 felejtős :( -
kasa85 #1562 -
mester1987 #1561 3x??? minek annyiszor??? :DDD
STEAM-en kereskedsz mi??? :P -
#1560 Hát akkor játsz a 32-essel. :)
Mondjuk a multi engem sem, mégis megvan eredetiben 3x. :) -
mester1987 #1559 Majd lehet. De egy 64 bitért nem veszem meg, a multija meg nem izgat, de azért kössz a tippet. -
#1558 De vedd meg tök olcsó, és ott meg tuti fog menni a 64bites exe.
én úgy emlékeztem hogy alapon mind2 exe tört változata volt a razor1911-ben de lehet tévedtem.
De eredetiben megy az bizti. -
mester1987 #1557 Igen, de van egy autocrack, az csak a 32 bitest írja felül, a másikat nem tudja. Failed-et ír ki. Mind1, jól fut az a lényeg. -
#1556 Crysis az egyetlen amihez van. -
#1555 ilyen baromságot még nem hallottam, ilyen nincs hogy 64 meg 32 bites crack -
mester1987 #1554 Mind1 nem fontos, csak azt hittem eddig, hogy jobban fut. -
#1553 De ő 64bites rendszeren szeretné a 64bites exe-vel indítani. -
#1552 64 bites crack mivan?
64 bites rendszer kompatibilis a 32 bites programokkal semmi 64 bites crack nem kell -
mester1987 #1551 Körülbelül ennyi van nekem is -
kasa85 #1550 Aztán nézd meg a betartottakat -
kasa85 #1549 Jaja,de abba sokszor bele építik.
Ati,és Nvidia friss drivereibe bele pakolják a frissebbeket.
Ha gond van akkor mindet legyalulom bele megyek a C:AMD mappába ki keresem a.
VC10RTx86
VC10RTx64
Fel rakom a mappából,és Winfos Update biztonsági frissítés talál,és letölt utána gép restart ez után játék tesztel.
Csak azután teszem fel ha kéri,mert több ilyen alkalmazás egy szarul programozott játéknál könnyen gebasz lehet bár szerencsére ez nagyon ritka. -
kasa85 #1548 Jobban is teszi,ha nem lesz gond vele,mert több esetben ami a netről jön le az jóval frissebb mint ami a játék mappában van,és vissza fele kompatibilis,bár láttam össze akadni a sok letöltött ilyen jellegű programot.:( -
mester1987 #1547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF: Most szereztem be egy 2 magos után egy 3 magost és tesztelném a Crysis-t. nincs 64 bites crack gamecopyworld-on, tud valaki segíteni? -
#1546 Jah ez igaz, de azt egy sima szoftver is szokta magának kérni nem csak játék. :)