2387
  • DarkSector
    Pontos oprendszered mi is?
  • DarkSector
    Ja nem thx.
    Csak azt hittem valami civil életben vett ismerős vagy. :)
  • snake200
    Személyesem nem :) valamikor nagyon régen volt egy kis trécselés assasins credd témában, de gondoltam megtisztelek azzal hogy köszönök és ki írom a neved, mert ebből nem sok van ezen a fórumon :D lehet idíóta vagyok :)

Igen aszem olvastam angol vagy kínai fórum ezt is de sajna ez sem hozott sikert :(
  • DarkSector
    Üdv, ismerjük egymást? :)

Amúgy sejtettem hogy játékon bellül, most ez nem olyan gond, csináld azt hogy a grafikai beállításoknál kapcsold ki az SSAO-t és ha OFF-oltad próbáld még1x és írj ha nem megy.
  • mester1987
    Mitől lehet ez, ez engem is érdekel, nehogy bekapjak majd.
  • snake200
    Szia Darksector! játékom belül a Head for lovers Peak nevű pályán vagy részen.
  • DarkSector
    Figy ez indításkor jön ki ez a hibaüzenet? vagy a játékon bellül?
  • snake200
    No Victory :( részletes leírás itt Ty.
  • scomcomputers
    Volt régebben az a video,amivel az elzárt területre ment be egy gyerek,azt hogy,mivel,milyek cheatel??
    Meg a kép minőség javító, az müxik a patch után is?
    Köszönöm a segitségeteket!
  • kasa85
    Persze de mi előtt gond van egy alkalmazással a szoftvereket tegyük rendbe.
    Olyan friss tartalmakat használ a C++,hogy nekem is voltak hasonló gondok,és szükséges a játék futtatásához.
    Ha ez után is fent áll akkor rossz nem mondjuk ki a nevét használ,vagy ha nem is ez akkor szemetes a Windows.
    Majd várjuk ki mi lesz .

Majd jelezd mire jutottál,és nincs mit :)
  • DarkSector
    Hibát akkor is dobhat ha látszólag minden oké.
  • kasa85
    A thirdparty mappát a játék fő könyvtárában találod meg,és azokban az almappákban vannak a lentebbi leírtak.
    Sorry ez kimaradt.
  • snake200
    Köszönöm a segítséged Uram! nekilátok :)
  • kasa85
    A thirdparty mappából tedd fel a Direct X-et,és hozzá a C++.
    DirectX mappa benne a DX.
    Studio_Redistributable mappából meg a vcredist_x86.
    A játékhoz nagyon fontos a vcredist_x86 mivel tartalmaz a műkédéshez szükséges fájlokat.
    Ez után gép újra indít,és ha nem új Catalyst van fent,vagy Nvidia driver azt is cseréld ez után próbáld ki.
    Ha minden megvan ahogy le van írva akkor nem lenne szabad hibát dobnia.
    A C++ felrakása után azért egy Windows Update csinálnák,és le szedetnem a friss biztonsági javításokat ezekhez,mert sok esetben csökkenti a hibafaktorok számát.
  • snake200
    Üdv! tudom tudom :) de ebben tudna nekem valaki esetleg itt segíteni?
  • mester1987
    Igaz.
  • kasa85
    Én is,de nekem van egy jó tippem.
    Mindig állj hozzá úgy,hogy kételkedve,mert jobb a meglepetés mint a csalódottság.
    Egy pár játék után amik hatalmas címek lehettek volna,és elkúrták ezért inkább először negatívan állítom be.
    Csak így tudom átvészelni,hogy ne vágjam ki a jó drága gépemet az ablakon,mert amikor meglátom mire fejlesztettem síró görcsöt kapok.
    Arról nem is beszélve,hogy mekkora bughalomal,és mesterséges gépigénnyel érkeznek Xbox szintű grafikai szinten felbontások kicsi felpofozásával,és egy kevés elsimítás,aniso szűréssel.
  • DarkSector
    Tudom hogy csak jót akarsz, de ne túl gyakran nem akarok a terhedre lenni. :P
  • mester1987
    Én reménykedem.
  • kasa85
    Euphoria Tech+RAGE engine.
    Első a valós fizikáért amit a GTa 4 ben is láthattunk.
    A második meg a motor ami a megjelenítésért lesz majd felelős.

Link,
  • Shep
    Na végre. Figyelj a te érdekedben piszkállak még ha ez úgy is tűnik ,hogy csak szívózom.
  • mester1987
  • DarkSector
    Oks megértettem legközelebb majd visszakérdezek előtte. :)
  • Shep
    Fel lehet fogni de ti is felfoghatnátok végre én miről próbálok pofázni. Nem tudok valamiről nem szólok bele, ennyire egyszerű.
  • DarkSector
    "Meg igazából a kutyát nem érdekli, hogy milyen motor fut egy játék alatt." ezzel én is így vagyok.

Ne hányjam el magam a grafikai bugoktól és ennyi.
  • mester1987
    Csak mivel PC-n egyetlen játéknak a motorja a RAGE Engine, így nem tudni milyen lesz. De Június 1-jén jelenik meg késve, szóval még jól is sülhet el.
  • mester1987
    Így van.
  • Evin
    Igazából nem értem miért nem lehet felfogni a dolgot. Mondok egy példát, hátha fényt hozok az életedbe: egy afrikai bennszülött nem fog havat keresni, mivel az sem tudja, hogy olyan létezik.

Megjegyzem elsőre nekem is a játék ugrott be a Rage szó alapján. Meg igazából a kutyát nem érdekli, hogy milyen motor fut egy játék alatt. Legyen szép, legyen gyors, meg jól optimalizált.
  • DarkSector
    De minek néztem volna utána ha van egy játék hogy Rage és annak van egy engine és én azt hittem ara írja, mivel nem volt tudomásom szó szerint rage nevű játékmotorról, értem?
    vagyis utánanézek ha nem lenne Rage nevű játék, és annak egy új motorja, ami akkor még logikus feltételezésnek tűnt. :)

Ha azt mondja hogy Tökönszúrommagam engine, akkor nem írtam volna mert akkor egyértelmű a Tökönszúrom magam játék nem létezése. :)
    Másképpen nem tudom már leírni.

Most szerintem egyeltalán nem írtam érthetetlen dolgot. De mindegy már megoldódott.
  • mester1987
    Figyu tévedni emberi dolog és meg is cáfolható ha nem igaz. Emberek vagyunk. :)
  • MerlinW
    Komolyan.. mint az óvodások..:)
  • Shep
    Egyedül az sg oldala töltődik be neki, értem. Így már világos. Ez esetben elnézést kérek.
  • Shep
    De ha nem tudok valamiről nem pofázok bele, ennyi. Te meg ez felfogod. Ja de rage engine, mivel a kolléga erre kérdezett be tudta volna írni.
  • Metalmilitiakid
    Leírom neked emberi nyelven. Nem tudta hogy létezik olyan motor aminek az a neve, hogy Rage. Így még ha akarta se tudott volna rákeresni mivel nem tudja beírni a google ba, hogy Rage mert nem tudja, hogy az a neve. Remélem most már felfogod.
  • mester1987
    Nem tud mindig mindenki utánaolvasni...ezzel nem őt védem feltétlen.
  • Shep
    Na de van a játékban még másik két nehézségi fokozat is :)
  • Shep
    Ne is de most amúgy marhára nincs igazad. Nem tudsz valamiről nem szólsz bele, vagy előtte utánanézel. Az ,hogy valamiről nem hallottál nem kifogás. Senki nem úgy születik ,hogy mindent tud. Vannak módszerek mellyel lehet a tudásunkat gyarapítani.
  • mester1987
    Nincs sok értelme más miatt...
  • Metalmilitiakid
    Nekem Easy n sose volt ilyen lámpás bajon, sztem ha az egész játék alatt összesen beletettem 20 elemet már sokat mondok :D
  • DarkSector
    Nah jólvan nem hagyom magam ma felidegesíteni. :P