Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ráaádsul xboxra legalább annyi warez van, sõt... ott MINDEN EGYES JÁTÉKNÁL MÁR NAPOKKAL ELÕBB FENT VAN NETEN. MINDEGYIK!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Milyen már még játék közben ESC kontroller Vibration billel en/dis/en,és vissza utána Kontroller kézben rázkódás az égben <#idiota>#idiota>
Fixed problems of game not moving forward and gameplay not triggering properly after videos.
Fixed flickering trees on Nvidia
Real Traditional Chinese translation for added PC strings.
Fix that the Developer Video Commentary volume is more sensible
Fix that Localized cinematic audio volume is at correct volume and adjustable
Fix that controller vibration works (note that it's disabled by default)
Fix that blur occasionally got re-enabled even if -noblur command line option was specified
Added "-rigidcamera" command line option for those who are sensitive to the default mouse/camera controls.
Added possibility to bind mouse buttons 4 and 5
Unofficial support for running the game in lower resolutions than 1024x768 using command line options
Prevent binding controller keys to keyboard actions (prevents odd problems)
Better CPU thread assignment for 3-Core AMD machines (smoother gameplay)
Big thanks for the PC fans out there! We are constantly working on improving the game based on your feedback, please keep it coming!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[merlinw.org]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Kurva cuccok jól el lehetnek rejtve ember azt hinné mindenhova benézett de nem és hibádzik még csomó minden.
Én is nagyon várom a másodikat ami lesz 2014/15 PC re,ha rajta lesz a védjegy az MS fostol.<#rinya>#rinya><#gonosz3>#gonosz3>
A kék halál brigád for Windows<#banplz>#banplz>
Amúgy kár hogy nincs multi vagy coop. 😊
Mindig nehezebb a másodikat jobbra ki hozni.
Ha meg ugyanazt hozza akkor egyértelmûen kevesebbnek érezzük,mert már egyszer el durrantották ugyanaz.
Egy kicsit nagyobb változatosabb pályákat kellet volna gondolom bele rakni fasza átvezetõ HD videókkal újdonsággal,romantika,atmoszférával,egy sötét jó pár órával meghintve,és mindjárt jobban jött volna ki.
AH százalékolnád mondjuk ez amit a Gameszar értékelt nem mondjuk ki a nevén 93% ra ezt mennyire értékelnéd.
Énekem 96% volt PC 99% a változatosság,és a végre nem a prot érzések miatt.
Az a fasz aki elõtte el olvasta,és az alapján dönt,de még nem döntöttem mi a pálya,így tiszta lappal megyek neki😊
Gamerek vagyunk.
Ez nem foci,hogy Fradista vagy Újpesti<#gonosz3>#gonosz3>
Konzol = egységesre szabott PC kicsi dobozban.
Persze a Rage meg a fix FPS konzolról tényleg nem témába vágó,de ez a rinya,hogy fanboly meg Atis vagy Nvidia.
Ki nem szarja le Játékosok vagyunk azt kész.
Az elején meg lett írva,ha lesz akkor pr hsz ban megkapjuk a jövõ válaszát miképpen jöhet fel turbózva pécén.
Na akkor Alan Wake Play<#eljen>#eljen>
Na mindjárt neki állok csak közben a gépembe életet lehelek😊
Most is egy szó nem volt csak te kérdeztél rá, én meg válaszoltam ennyi. 😊
Amikor a vidit benyomta valaki akkor is írtam hogy többre számítottam, semmi egyebet nem írtam, mindjárt nekem írogattak hogy szebb pc-re, mikor én egy szóval nem állítottam ennek ellenkezõjét.
Szóval sg sok paranoiás tag van...de én megszoktam már.
Köze nem volt ahhoz hogy mi hol jobb. Bár sejtem hogy ez nem zavar téged jelen esetben. 😛
nekem olyan gondom van h most egy olyan résznél tartok ahol egy ford terepjáróval kell menni egy darabig közbe elötni a felbukkanó ellenfeleket... az út végén kiszállok a kocsiból és egy másik kocsinál egy ilyen riasztó pisztolyat fel kell venni azt felveszem és utálna amikor megyek alan-el egyszer csak a pisztoly az a zseblámpa leragad és alan sem megy tovább csak forogni tudok vele.
ez kicsit fúrcsán hangzik de aki járt így az tudja mirõl beszélek!
mit csináljak vele crack hibás lehet? skidrowos verzióm van
kössz hello!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd olvasd el. 😊
KONZOLOKON FIX 30, míg PC-n 17-25 között ugrál maxon....
De mindegy hol ugrál mert PC-n az ingadozás végett a minimum FPS-t kell néznem és az 17-20 szokott lenni, az egy cseppikén darabos.