2387
  • Evin
    Ez eddig a legdurvább, nem igaz pletyka, ami eddig elhangzott a fordítással kapcsolatba. Honnan szeditek ezeket a -már elnézés- baromságokat?! Érthetetlen.
  • MerlinW
    Baromságokat írsz..

- Ingyenes lesz
    - Nem csak steam-es játékkal fog menni és nem csak eredetivel

• kemencebalázs
    Viszont a magyarítás nem lesz ingyenes(megsúgom), 300+áfa sms lesz a díj!
    De ez teljesen normális,hisz megérdemli mert sok munka van benne!!
    Ja és csak a steam-es eredeti játékkal fog menni!!
    Én várom nekem eredeti a game!!
  • kasa85
    Lehet jót is írni rossz helyet,és ahogy látom nincs pihenés új Patch,és mindjárt itt a honosítás:)
    Van már fent nyíl mentések ?
    Jó ha nem akad el senki,és nem panaszkodnak oldalakon keresztűl,hogy mekkora szar lett,de érdekes volt,hogy nagyon állt a topik remélem 29én be indul-
    Amúgy Cheat topik egyértelműen van másutt is ,de jó látni amikor az első oldalon van a nagyokkal ez a játék,és nem oldalakkal visszább ami már két éves lemez.
    Csak tudnám hogy a fenébe tudta a régebben linkelt videóban körbe járni a várost.
    Szakadjon meg az ilyen,ha fel tölti és baszik oda biggyeszteni a cheat kódot,vagy módot.
    Keresem már napok óta,de azóta egy helyen sem találtam semmit:(

Jó játékot.

mester1987
    Azt már én is nagyon várom.
    Biztos az éjszaka nem lesz akkor alvás:)
  • mester1987
    Egy OFF ehhez (Update v1.02.16.4261);
    Ugyebár frissítésre került a hangerőszabályozás vagy valami ilyesmi is a kommentárban, de a SKIDROW verzióban nincs is benne a kommentár.
    Akkor hogy is van ez? Nekem a THETA-s van meg.
    Repesve várom/várjuk a honosítást!
  • Jakuza001
    *Update v1.02.16.4261*
  • DarkSector
    Ezt úgy utálom mindenhol, ne is haragudj, a topik nem csevegésre van, nem msn hogy egész nap csevegjünk, hanem elvileg a játékkal kapcsolatos dolgokra, ami akkor jó ha kevés mert azt jelenti elvileg hogy mindenki tud már mindent, nem akadt el, s szépen játszik.
    Így is sokat offoltunk, szerintem nem feltétlen gáz ha 1 nap szünet van. :P
  • Evoluti0N
    há mer jáccunk
  • kasa85
    Hinnyemá,de beállt ez a topik
  • mester1987
    Ezért a műért megéri, én talán most a Far Cry 2-vel vagyok így...:D
  • DarkSector
    :D
  • kasa85
    Hogy a májuk szakadjon le.

The service is unavailable.
  • kasa85
    Mindegy regeltem,de a fasz email címemre nem tudok bejelnkezni fehér a kép be jelenteket már utána hiba azt írja ki a kurva annyát :
  • DarkSector
    Bazd regelni én is tudnék ha ilyen regelős oldalakról akarnék mentést nem kérnék tőletek csak lusta vagyok keresni.
    Goolge-val találok én is így de nekem könnyebb út kell a mentéshez.
    Azért thx a fáradozást. :)
  • kasa85
    És azt hiszem meg találtam mindjárt teszt.
    A mentés mappában lévő dolgokat mentsd azért el előtte .
  • kasa85
    Ilyet is találtam hátha a hiányzó dolgokat le lehet róla szedni.
  • kasa85
    Eléréséhez sajnos Xbox,de PC re is jó.

Még keresek majd valami hasznosabbat hátha lesz.
    Tényleg nem könnyű találni szerintem nem sokat tudták még teljesíteni.
  • kasa85
    Sajna nincs mentésem amit lentebb írtál majd keresek hátha találok a mód topikokban,de várj,mert ha jól emlékszem lentebb linkeltem oldalt ahol vannak módok bár már nem tudom melyik az meglesem.
  • kasa85
    Az érdekel mivel játszok így napi szinten.
    Most semmivel a gépet állítgatom befelé.
    Ha kész vagyok akkor Xboxon nyomom az újabb játékokat,és várom a Mass Effect 3 mat,és a hunosítást:)
  • DarkSector
    Azt jol értetted már megvana fonál vége, a másik fele nincs még összerakva. :)
  • kasa85
    Nyitva volt az ablak az alig láttam mit írtál ezért néztem be amit oda biggyesztettél:)

Értem,és meg értem a döntésed.
    Én majd Magyar felirattal tolom végig a lentebbi belinkelt mód beálíltás alapján.
    Én mindent csutkára toltam a beállításokban a monitor világítást levettem ,mert azon is kell hangolni,és mindjárt brutál szép lett.
    Nem csinálok képet,mert mozgásban üt kurva nagyot,és youtube videó sem adja vissza,mert akkor több gigát kéne átkonvertálás nélkül feltöltenem pl Fraps-al.
  • kasa85
    Hagyjuk félre értettem egy kicsit amit írtál.
    (Mit tólsz így napi szinten? :P)
    Én meg pont ezt értettem félre,hogy mit szívsz:)
    Arra írtam,hogy gyere és adok belőle:)
    Na itt értettem félre a kalandot sorry:(
  • DarkSector
    Jah most már leesett az első rész, de a második nem, én nem azt írtam hogy nem viszem végig az Alan-t hanem hogy mindjárt NM-en akarom.
  • DarkSector
    Te nem vágom miket írsz.
    Mit adsz és mit nem viszek végig?
  • kasa85
    Kérsz belőle adok
    Őrültnek kell lenni,hogy a jelenlegi helyzetet túl élhessük a csótányok is ilyenek
    Na tényleg a baromságot félre rakva,akkor végig sem vitted szégyen
    Legyél beteg ,és lesz időd én nekem most pont emiatt van időm ki játszani,és szarrá módolni a játékot milyen érdekes egybe esés mi
  • kasa85
    Ne Launcher.exe vel indíts,hanem csinálj egy Parancs ikont a az AlanWake.exe-ről az Asztalra azon nyomsz egy jobb egér gombot,és elindítod rendszergazdaként!
    Ez fontos mert máskülönben nem engedi az alkalmazást futtatni a módal ami külön fájl,és nem nyúl bele a játék cfg tartományába.
    Ahhoz hogy a kettő együtt fusson rendszergazdaként indítva álíltsd be milyen minőségben szeretnéd használni.
    Ez itán save kilép játék AanWake jobb egér gomb Indítás rendszergazdaként.
    Már amikor elindul a Pause gombal tudod ki be kapcsolni az opciót.
    észre fogod venni,hogy tompább fakóbb alapon a szín,ha módolt akkor erősebb és fényesebb lesz a menü is.
    Csakis azt a beállítást használd vagy vedd lejjebb a HDR,és a contrastot,mert a mód az elején szarúl alapra állítja be.
    Lentebb azért is panaszkodtam,mert nem tetszet mert a magas ,és a nagy hdr miatt tejfölös,és vakító volt a fény.
    Én lejjebb vettem,és gyönyörű lett.
  • grebber
    Az a mod nálam nem működik exe hibával elszáll a game!
  • DarkSector
    Igazából én eddigis meg most is várok egy alap mentésre mert Nightmare-en szeretném végigvinni, de nem töltött fel senki save-et....:D
  • DarkSector
    1szer kezdtem el, de a melo miatt nem vagyok még a végén.
    Konzolon 4-5x asszem.
  • DarkSector
    Bazz te kész vagy haver. Mit tólsz így napi szinten? :P
  • kasa85
    Pc hányszor nyomtad ?
  • DarkSector
    Egyetértek sokszor lenyomtam én is, csak egyhuzamban nem kicsit kellett hagynom közte pihit.
  • kasa85
    Látom te sem unod meg:)
    Játszd végig akkor alacson/közép/és magas beállításokon is a játékot,hogy változatos legyen
    Én egyszer toltam ki PC.
    Ajánlom a lentebbi módot amit belinkeltem akkor lesz az 5x i végig játszás is.
    A lényeg,hogy finomhangolni kell.
    KB 10 perc.
    Ha nem jön be fent játék közben miközben mész Alanal meg nyomod a Pause Break gombot,és ki kapcsolhatod.
    Iszonyat szép amikor a fény Crysis szinten megtörik a vízen,ha jó a beállítás.
    A kép nem lesz zizis 20km re lévő objektumok is tű élesek lesznek semmi konzolos blur nem lesz ha akarod,de van több fajta beállítás.
    Lentebb képen átküldtem a beállításokat ott LCD mindenkinek jól kéne muzsikálnia.
    HA magas a HDR akkor balra még egy rublikával lejjebb kell venni,és a Contrast beállítást is ami kevésbé tejfölösíti a képet,és igazi szép feketét kaphatunk.
    Érdekes a Konzolossal össze hasonlítottam,és arra a következtetésre jutottam,hogy ott egy kicsivel magasabb HDR kapott.
    Mikor a Setét Pista bácsit kilőjük,és elillan vakító fényt követve PC sokkal haloványabb.
    A kocsik tetején meg csillanó HDR is sokkal alacsonyabb pc mint boxon.
    Ellenben a blur,és az elmosottság kegyetlen magas értékű az alacsony textúrázás,és a gép igény miatt boxon.
  • grebber
    Lehet ez van :D De ha már megvettem kiélvezem és szeretném 100%-ra teljesíteni ami nem olyan egyszerű mint gondoltam!
  • mester1987
    Jó gamet!
  • mester1987
  • tommygear
    te beteg vagy :D
  • MerlinW
    Warez mentés:
    c:\Users\neved\AppData\Local\SKIDROW\108710

Steam mentés:
    \Steam\userdata\xxxxxxxx\108710 (de ezt úgysem innen, hanem a felhőből szippantja le)
  • Macccy
    a Nordic Walking -ot is sűrűn említik mint egészséges kikapcsolódás ...
    Igazából mindegyik Taken azt morogja neked, ami az ő foglalkozása lehetett azelőt, hogy a Darkness megbutította, pl. az öreg Carl Stucky ... sokat fecseg némelyik
  • Metalmilitiakid
    Nekem a kedvencem a: A modern kempingfelszerelés fő előnye, hogy könnyű! :D (valami hasonló)