Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hiába, fosok attól a környéktõl, olyan kísérteties, meg az árnyemberek se valami barátságosak.
Megfogadtam hogy ezzel a gémmel csak éjszaka játszok, úgy hogy csak a monitor világít és persze egyedül vagyok a szobában.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
4 óra nem rossz ahhoz képest inkább nem vázolom fel újra amennyi Single kijátszással jönnek a játékok.
Remélem a második részt karácsonykor ki adják.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem itt már szebbre próbálgatták csiszolni a grafikát kicsit.
De attól félek hogy nem valami nagy szám lesz 3500ft-ért.
Csak gyõzzem ki várni az éjfélt utána nyomok is a Dowload-ra😊
Állítólag nem lesz olyan hosszú mint a mostani remélem azért az alap sztori minimum 70% a meglegyen.
Minõség,és a történet elmesélésére leszek nagyon kíváncsi,és arra mennyit változtattak a játék motorján.
Youtubol nehéz megállapítani,de mintha színesebb lenne az egész.
PSN ID: Lord_Mortanius
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tudom mi a helyzet, ahogy leírtam a #1086-ba.
MerlinW is ugyanazt írta utána, csak részletesebben, de elvileg nem nekem lett volna fontos mert én tudtam eddig is. 😊.
A többit önszorgalomból tessék kiguglizni.
Sajnos saját monitorom tapasztalom van CRT/LCD/kábel hegyek,így le van tesztelve tökéletesen 100% az az enyémre vonatkozóan amit leírt a csóka.
Bár azt írják LG monitorok szebb képet adnak konzol alatt,de leszarva a lényeg hogy PC tolhatjuk
Sok érdekesség van benne amit az illetõ össze gyûjtött.
Képélesség
Minél inkább elkülönülnek egymástól az egyes elemi képpontok, annál jobb élességrõl beszélhetünk. Alapvetõen a képpont mérettõl és képpont távolságtól is függ a képélesség (a kép részletessége), ezt a képfeldolgozó elektronika is nagyban befolyásolhatja.
Kijelzõknél a képélesség funkció segítségével a kontúrok kiemelhetõek, viszont gyakori hiba lehet a túlzott képélesítés, amely amellett, hogy a színeket torzítja, az összes képhibát is felerõsítheti.
Nálam monitor menüben Image Control ezen belûl Sharpness.
Itt minél kisebb annál homályosabb ennek a jelentõsége,hogy a képet minnél tû élesebbnek lássuk növelve az értéket élesebb képet kapunk,cserébe az el homályosított éleket ki élesítjük,így ezért lesz recés a kép egyes monitorok javító képeljárása miatt.
Persze amit le írtál lentebb tanulságos,és részletes aniso,elsimítás stb mire való.<#worship>#worship>
Monitor,és LCD tv között vajmi különbség van.
Nekem IPS monitorom van igaz nem natívon tolom,de azt most félre teszem mert köszönhetõen a technikának erre is ráfekszenek végre,hogy az LCD kijelzõnket is úgy használjuk bármi kép minõség veszteség nélkül ahogy akarjuk.
HDMI-n egyszerûen azért recésebb a képed, mert élesebb a kép, míg a D-SUB/SCAR, stb analóg jel adatot veszít, homályosabb, ezért nem tûnik annyira "recésnek". Tehát ez olyan, mint amikor rövidlátó vagy és minden homályos, majd mikor kapsz egy szemüveget, minden tû éles lesz. A videotechnikában pedig a tûélesség komplex téma, hiszen a görbéket voxel/texel/poligonok-kal jelenítik meg, ami különösen számolásigényes dolog. A rece az erõforrás spórolás eredménye.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Bár röhögtem volna az ott lévõ tárgyakra,és karakterekre hatott volna a fizika milyen szépen csúszott volna utánunk a bútor <#idiota>#idiota>
Bár igaz nem a kábel a ludas,de ha azt le cserélem sima analógra akkor nem engedi a monitor kép javító eljárását.
Másképpen,és élesebben jelenít meg mindent az LCD mint a CRT.
Az éleknél elmossa a CRT,így kevésbé látni ha valami recés,de az LCD ami éles képet ad a saját Natív fel bontásán ott már látszódnak ezek a jelenségek,így jobban észre lehet venni amit lentebb leírtak annak a hiányosságát.
Amúgy is Xbox már nagyon a határokat feszegeti,így hiányosságok mindig lesznek amit PC lehet orvosolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De nem csodálom a The Signal nekem valahogy egy kakukktojás, mert oké hogy a story része de ez a mindent világíts ki a lámpáddal a végére már unalmas lett.
Anisotrop a texturák felszínén dolgozik, ezzel élesebbé téve õket (sharpening)
Bi/Non/Trilinear filter pedig javítja a texturákat voxel/poligon átfedés, hiány esetén.
Mind matematikai algoritmus. Egyébként mielõtt kontárkodunk, "google it", vagy olvassunk pl. wiki-t, azért van. Minden le van írva bõven és részletesen.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PL 1 dolog a HDMI nem felelõs semmilyen homályosságért meg recéért. Ez nem hit hanem ez tény. 😊