Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synchronous
Használd a zseblámpát és egybõl melegség költözik a szívükbe... ennyi 😊

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

vérpocok
Én igen lassan haladok... nem kell a végigvitele után nehezebb fokozatra kapcsolni, mivel még mindig az elején járok. A legkisebb zajra is vonyítva futok vissza vagy 50 métert, utána 2-t elõre majd megint vissza. <#idiota>
Hiába, fosok attól a környéktõl, olyan kísérteties, meg az árnyemberek se valami barátságosak.
Megfogadtam hogy ezzel a gémmel csak éjszaka játszok, úgy hogy csak a monitor világít és persze egyedül vagyok a szobában.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tommygear
gec fejezzétek már be ezt a hd nem hd flémet, elég volt a kontroller flém <#csodalk>
DarkSector
Akinek van mentése a játékból hogy elinduljak Nightmare fokozaton az töltse fel pls nekem thx!!!! <#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem a legnagyobb félelmem hogy holnap csalódni fogok a játékban és még el sem kezdtem játszani de a 4 óra már most szíven szúrt, egyszerûen az lenne a legjobb ha havonta lenne egy-egy új része, és soha nem lenne vége annyira vittem volna tovább az elsõ részt és utána a többi dlc-t is, mert a The Writter után legalább még 1 3.dlc tervbe volt akkoriban csak lefújták....:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Reméljük igen,mert akkor még szebb lesz😊
4 óra nem rossz ahhoz képest inkább nem vázolom fel újra amennyi Single kijátszással jönnek a játékok.
Remélem a második részt karácsonykor ki adják.
Akarom <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
DarkSector
De ha eléri az 1280x720-at akkor már hD. eléri vagy nem? 😊

TDC Geronimo
Most se HD csak magasabb felbontású

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Jah már elsõ ránézésre látszik hogy a régi subhd-t kiküszöböltk.

TDC Geronimo
Sokkal több szín került bele és magasabb felbontásban fut, mint az elsõ rész. Illetve FXAAt is használ a játék és bekerült a HUD eltüntetés funkció is. Amúgy már van jópár review. Sok több pontot adott rá mint az alapra bár ez elég más élmény. Ez inkább akció, mint thriller. Azt írták, hogy fõstoryt nehéz követni. 4 órát írnak a singlere

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Dehogynem...sõtt lehet is tudni hogy mirõl fog szólni kb. Jah sé nem csak új fegyók lesznek hanem új ellenfelek is. 😊

Szerintem itt már szebbre próbálgatták csiszolni a grafikát kicsit.

tommygear
ennek sztem nem lesz sok
tommygear
annak van története 😊
DarkSector
Miért az alap Alan Wake nem öldöklõs?

tommygear
ez egy szimpla öldöklésnek néz ki új fegyverekkel, ennyi
DarkSector
Mármint hogy nem lesz 70%-a.

DarkSector
Hát biztos változtattak rajta mert szerintem is másabb jobban néz ki.
De attól félek hogy nem valami nagy szám lesz 3500ft-ért.

Hmm várós<#eljen><#worship>
Csak gyõzzem ki várni az éjfélt utána nyomok is a Dowload-ra😊
Állítólag nem lesz olyan hosszú mint a mostani remélem azért az alap sztori minimum 70% a meglegyen.
Minõség,és a történet elmesélésére leszek nagyon kíváncsi,és arra mennyit változtattak a játék motorján.
Youtubol nehéz megállapítani,de mintha színesebb lenne az egész.
DarkSector
Majd itt lesz: DOWNLOAD

DOWNLOAD <#idiota>
DarkSector
Nekem be van töltve az 1200 pont csak jelenjen már meg a DOWNLOAD felirat. 😊

<#eljen>
És holnap jön boxra az Alan Wake's American Nightmare. Kiváncsi leszek!

PSN ID: Lord_Mortanius

DarkSector
Igen. Most tõled hallom elsõnek ezt. 😊

Tatyla
basszus az elsõ dlc-t is végigvittem ez még durvább mint az alapjáték,ez a tipikus rémálom dolog nagyon ott van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Én nem ásom bele magam jobban.
Tudom mi a helyzet, ahogy leírtam a #1086-ba.
MerlinW is ugyanazt írta utána, csak részletesebben, de elvileg nem nekem lett volna fontos mert én tudtam eddig is. 😊.
A többit önszorgalomból tessék kiguglizni.

No mindegy adjunk teret a játéknak is a lényeg,hogy sok hely sok különbözõ infó nehéz követni melyikre igaz.
Sajnos saját monitorom tapasztalom van CRT/LCD/kábel hegyek,így le van tesztelve tökéletesen 100% az az enyémre vonatkozóan amit leírt a csóka.
Bár azt írják LG monitorok szebb képet adnak konzol alatt,de leszarva a lényeg hogy PC tolhatjuk
Kijelzõk mostani eljárása ami miatt aktívként tönkre teszik az éleket Konzolnál.
Sok érdekesség van benne amit az illetõ össze gyûjtött.

Képélesség

Minél inkább elkülönülnek egymástól az egyes elemi képpontok, annál jobb élességrõl beszélhetünk. Alapvetõen a képpont mérettõl és képpont távolságtól is függ a képélesség (a kép részletessége), ezt a képfeldolgozó elektronika is nagyban befolyásolhatja.
Kijelzõknél a képélesség funkció segítségével a kontúrok kiemelhetõek, viszont gyakori hiba lehet a túlzott képélesítés, amely amellett, hogy a színeket torzítja, az összes képhibát is felerõsítheti.

Nálam monitor menüben Image Control ezen belûl Sharpness.
Itt minél kisebb annál homályosabb ennek a jelentõsége,hogy a képet minnél tû élesebbnek lássuk növelve az értéket élesebb képet kapunk,cserébe az el homályosított éleket ki élesítjük,így ezért lesz recés a kép egyes monitorok javító képeljárása miatt.
Persze amit le írtál lentebb tanulságos,és részletes aniso,elsimítás stb mire való.<#worship>
Írja az LCD is 😊
Monitor,és LCD tv között vajmi különbség van.
Nekem IPS monitorom van igaz nem natívon tolom,de azt most félre teszem mert köszönhetõen a technikának erre is ráfekszenek végre,hogy az LCD kijelzõnket is úgy használjuk bármi kép minõség veszteség nélkül ahogy akarjuk.
MerlinW
Ez az utolsó linket nem értem, semmi köze a témához.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez igaz lehetett 2009-ben, de ma már nem kapsz TV-t ami ne kezelné rendesen a digitális jelet. Egyébként is monitorról volt szó, nem TV-rõl.

HDMI-n egyszerûen azért recésebb a képed, mert élesebb a kép, míg a D-SUB/SCAR, stb analóg jel adatot veszít, homályosabb, ezért nem tûnik annyira "recésnek". Tehát ez olyan, mint amikor rövidlátó vagy és minden homályos, majd mikor kapsz egy szemüveget, minden tû éles lesz. A videotechnikában pedig a tûélesség komplex téma, hiszen a görbéket voxel/texel/poligonok-kal jelenítik meg, ami különösen számolásigényes dolog. A rece az erõforrás spórolás eredménye.

[merlinw.org]

Akkor kezdem én.
Link.
Ok várom azt a leírást<#worship>
MerlinW
Orbitális baromság amit írsz. Dark-nak leírtam hogy van ez, ha akarja bemásolja ide, nekem most nincs türelmem hozzá.

[merlinw.org]

Nem volt rossz😊
Bár röhögtem volna az ott lévõ tárgyakra,és karakterekre hatott volna a fizika milyen szépen csúszott volna utánunk a bútor <#idiota>
Azt írtam a LCD kép javító eljárása,és a nagy sávszélességû DVI,és HDMI kábel sara együttvéve.
Bár igaz nem a kábel a ludas,de ha azt le cserélem sima analógra akkor nem engedi a monitor kép javító eljárását.
Másképpen,és élesebben jelenít meg mindent az LCD mint a CRT.
Az éleknél elmossa a CRT,így kevésbé látni ha valami recés,de az LCD ami éles képet ad a saját Natív fel bontásán ott már látszódnak ezek a jelenségek,így jobban észre lehet venni amit lentebb leírtak annak a hiányosságát.
Amúgy is Xbox már nagyon a határokat feszegeti,így hiányosságok mindig lesznek amit PC lehet orvosolni.
Shep
Szerintem meg az pont borzasztó volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
A The Signal elvileg alapban hozzá adták, kivéve itt magyarországon ahogy kiderült.
De nem csodálom a The Signal nekem valahogy egy kakukktojás, mert oké hogy a story része de ez a mindent világíts ki a lámpáddal a végére már unalmas lett.

MerlinW
Writer-ben az emlék-mókuskerék tetszett nagyon😊

[merlinw.org]

tommygear
a writer tényleg jobb
Mondjuk ahhoz képest, hogy csak egy blur ahhoz képest béhol a teljesítményt is zabálja. Bár lehet ésszerû.
Hmm...komoly.
MerlinW
Anti-aliasing egy szimpla blur filter - azaz végigszalad az "éleken" és homályosítja, ezzel szüntetve meg a "recéket". Ez az optikai megoldása, de használják audio körben is.

Anisotrop a texturák felszínén dolgozik, ezzel élesebbé téve õket (sharpening)

Bi/Non/Trilinear filter pedig javítja a texturákat voxel/poligon átfedés, hiány esetén.

Mind matematikai algoritmus. Egyébként mielõtt kontárkodunk, "google it", vagy olvassunk pl. wiki-t, azért van. Minden le van írva bõven és részletesen.

[merlinw.org]

Taníííts Mester 😊
MerlinW
Miért témáztok olyan dolgokról, amihez nem értetek?😊 Én csak olvasgatok fel a kollégáknak és mosolygunk sorra😊

[merlinw.org]

A Trilinear filter meg a hagyományos.
Az Antialising, az Aninosotropic Filter, pedig a simításért vagy mifenéért.
DarkSector
Az hogy a recéket például mi okozza az nem hit kérdése.
PL 1 dolog a HDMI nem felelõs semmilyen homályosságért meg recéért. Ez nem hit hanem ez tény. 😊