2387
  • mester1987
    Igen; már csak 1 nap van, ami más mint a többi
  • grebber
    Nos meglett a 3. végigjátszás is. Az egyik acsinál kissé idegbeteg lettem mivel nem sikerült :(

Egy elég hosszú szakasz kell megtenni úgy hogy semmi lőfegyver használat csak flashbang és flairs. Már kb a pálya 80%-ánál voltam (semmi nehézség nincs amúgy benne) eljutottam oda amikor sinen kell tologatni a cuccokat.Tolom tolom ugye egérkattintással ekkor rámtamadtak a varjak Alan meg elengedte a kocsit én meg későn észleltem lenyomtam egérgombot és lőtt egyet a levegőbe.És ennyi elég is volt hogy báj báj acsi kezdhetem majd megint el ezt a szakaszt.
    Fáking varjak!
  • hiper KOCKA
    Akkor holnapra kész a magyarítás? Már tűkön ülve várom. 1 hete megvan a játék és nem akartam hozzákezdeni, pont emiatt hogy magyarul tolhassam... nagyon idegölő volt, remélem Evin véget vet a szenvedésnek és előrukkol már valamivel holnap. :)
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem meg időközben töröltek, mert egy fura kinyílvánítást tettem nCORE-on a Staff részére, hehe

Egy köcsög torrentoldallal kevesebb, ahol csak a WARN-t osztják ha hozzá mersz szólni a torrentekhez vagy esetleg egy félreértelmezhető kritikát írsz valamiről :)

Ezt muszály volt most leírnom, bocsesz mindenkitől :D
  • DarkSector
    Nem 1-ről beszélünk most. mind1. :)
  • kasa85
    Persze ez világos,de Xboxra kezdték el a Magyarosítások,hu szerint fordítani ezért is lett ilyen hamar kész.
    A fordítás meg egyezik a PC lévőkkel,így a nagy részét Xbox 360-ból emelik át.
    Ebbe nem megyek bele,majd javítanak ha nem így van,de ott a DLC letöltés formában érkezett,és ezért is érdekelt,hogy az is be lesz e fejezve amire megkaptuk a választ,hogy YES!!:)
    És örömtáncot járok.
  • DarkSector
    OMG.
    Most arról beszélek hogy pc-n egyazon játék nem dlc-ként van forgalmazva, vagyis elméletileg egybe van gyúrva az alappal, tehát ha egy fordító nekiáll, akkor az egész szöveget fordítja...:Dlolmá. :)
  • kasa85

Igen Pc,és a fordítás java része ugyan az,így boxról pórtólják át PC -re,javítsatok ki ha nem így van.
  • DarkSector
    OMG. :)
  • Axl Rose
    Upsz, rossz topic :-) Bocsika
  • Axl Rose
    A párommal érkeztem és az ikrekkel :-D
  • DarkSector
    Oks de ez pc, külön téma...:)
  • mester1987
    Csak azért kérdezem, mert fasza kis munkákat csináltatok...de gondolom időhiány miatt nem folytatjátok a GameHunter TEAM féle honosításokat.
  • kasa85
    Köszi.:)

DarkSector
    Jogos ,de úgy tudom Xbox 360 kezdték el ott meg letöltés formájában lehetett hozzá jutni a DLC tartalomhoz nem volt az alappal egybe építve.
  • mester1987
    És te még foglalkozol honosításokkal, mert látom tőled is van pár mű úgy 5-7 év alatt anno a GameHUNTER TEAM jóvoltából. :P
  • DarkSector
    Értelemszerűen mivel pc-n egyben van. :)
  • Solid Snake
    A válasz :)
  • Evin
    +1
  • kasa85
    Ok mester tényleg nem ide való béke,és hagyjuk a csába ezt mert csak az off megy.
    Gond van priviben megbeszéljük.
    Amúgy egy kérdés.
    Az Alan Wake DLC-hez lesz fordítás
  • kasa85
    Jogos felőlem abba hagyva,és csakis a játékkal foglalkozzunk
    ha probléma van,és hibás a megállapítás akkor lehet rá értelmesen hozzá szólni nem csak kritizálni.
    Minden kérdésre van válasz is.
    Hibás válaszokra,meg logikus magyarázat is.
    OFF VÉGE....
  • MerlinW
    Ahogy írtam, magyarázok, kérdezz, stb. Csak ne itt. Itt nem fogok belemenni semmibe, mert ez egy játék topikja.
  • DarkSector
    Crysis nemgáz.
    Spoilerbe tette + OFF. Teljessen korrekt volt. :)
  • kasa85
    Ezért van a butaságra magyarázat,és nem csak kritika.
    Képzeld mi lenne,ha mindenki csak kritizálna.
  • grebber
    Na mostmár valóban kellene ide házigazda.Nem is értem mi köze az Alan Wakenek a cryisishoz meh a DX 11hez, de jólenne ezt itt befejezni. Ha fontos a dolog menjetek chatre.
  • mester1987
    Teljesen jogos.
  • MerlinW
    Előfordulhat, hogy valaki így látja, ilyen képet alakít ki rólam, de nekem elég az a tudat, hogy messze nem én vagyok a legrosszindulatúbb
    fórumozó az SG-n:) Illetve az is, hogy okoskodni valamiben amihez ért az ember, nem olyan nagy bűn.

Az pedig más kérdés, hogy melyik a rosszabb; leszólni valakit a butaságok miatt, vagy hagyni butaságokkal együtt élni és hagyni terjeszteni azokat?
  • kasa85
    Ez logikus,de ezt már tudtuk köszönöm a felvilágosítást
    Na béke pajti,és tényleg hagyjuk a fenébe,mert felesleges hsz-ek jönnek majd.
    Ha írok hülyeséget akkor írj rá egy logikus magyarázatot,és ne csak a kritikát.
    Az a baj,hogy ebben az Országban mindenki csak kritizál,de választ soha nem kapunk.
    Amúgy nem kritizálom ezzel,hogy van némi Informatikai tudásod,de évek folyamán nekem is lett.
    Ha többet tudsz akkor Mester okíts,de ne kritizálj,és ne szóviccet linkelj be milyen a föld,mert abban az időben még te is elhitted volna.
    Vagy krumpli formára programoztad volna
  • mester1987
    Mondjuk azért voltak hibás írásaid kasa85, biztos azért írta MerlinW.

De tényleg erről többet nem nyilatkozom. További jó fórumozgatást mindenkinek a mai hátralévő időben. Astala Vista Peoples :)
  • MerlinW
    Óó én évek óta megosztom, csak én a megfelelő helyeken teszem. Hardware, Felhasználói programok fórumokban.
  • mester1987
    Kérdezni emberi dolog, okoskodni meg okoskodhat bárki, engem nem izgat, csak ne felvágósan. Téma lezárva.
  • kasa85
    Ahogy gondolod mondtam nem vitázom ezen,csak jó lenne a fene nagy informatikai tudásodat meg osztani,és nem csak kritizálni hátha logikusabbat írsz le,és azt mondom tévedtem.

Mese világ vagy sem a vélemény nyilvánítás akkor sem szabható meg.
    Legfeljebb kirúgnak vagy mész tovább ennyi,ha rossz fele szeged meg :)
    Bár van benne igazság ha az Országot vesszük figyelembe,de van ennél rosszabb helyek is ahol megszabják mit ehetsz,és mit viselhetsz csak.
  • mester1987
    Nem csak ő felette okoskodsz néha meg szeméyleskedsz, csak nézz vissza pár topikot (Driver San Francisco vagy a RAGE...) de ezzel nem őt védem, csak fura ;-)
  • MerlinW
    Persze, hogy szólásszabadság van, ami rám is vonatkozik.

"Nem hülyeségeket írok,hanem magán vélemény" - áhá. Tehát a föld lapos. Ez nem hülyeség, csak a magánvéleményem. A automotorban négy hörcsög tekeri a kerekeket. Nem hülyeség, csak magánvélemény. Remélem érzed a témát:)

Végszóként - én befejeztem - nem, nem a kor számít. Hogy okosabbnak hiszem magamat? Ebben a témában mindenképpen. Mármint ebből élek elég régóta. Sőt, másokat is etetek. Ahogy már írtam nem téged hülyéztelek le, mint embert, hanem a témához való hozzászólásaidat. Nem sértegettelek viszont, ha az igazság fáj.. nos.. az élet kegyetlen.
  • Metalmilitiakid
    Te mesevilágban élsz ? Nem, hogy az SG-n Magyarországon sincs szólásszabadság.
  • MerlinW
    - Az "ego"-m pedig teljesen jogosan nagy ebben a témában, így nem tervezem visszafogni.
    - Nem személyeskedem, nem téged hülyéztelek le, hanem a kommentjeidet. Persze ha ez is annak számít, akkor vállalom.
    - Azért nem privátban írom, mert nem csak az a gáz, hogy balgaságokat írsz, hanem hogy ezekkel félrevezeted a többi laikus fórumtársat. A hülyeség pedig gyorsan terjed, mint tudjuk.
  • kasa85
    Ahogy gondolod uram.
    Amúgy itt nem a kor számít,de ha okosabbnak hiszed magad akkor legyen nem állok utadban,de azért nem kéne le hülyézni,és sértegetni.
    Nem hülyeségeket írok,hanem magán vélemény tudtommal a szólás szabadság van,vagy mégsem.
    A vörös csillag lekerült a Parlament tetejéről.
  • MerlinW
    Hidd el én informálódom eleget, hiszen 15 éve ebből élek, rád viszont egyik sem igaz. De tudod mit? Hagylak együtt élni a hülyeségeiddel, csak vidd magaddal őket a "felhasználói programok" fórumba.
  • kasa85
    Persze jogos az off nem ide való váltsunk a játékhoz hozzá fűződött témára
  • mester1987
    Jól leoltottad. :S

Amúgy mi van a DX11-el? Szerintem semmi. Nálam tökéletesen ment a HD Textures is, igaz 20-al, de ment.

Mi ebben a turpisság?!
  • kasa85
    Szerintem akkor neked is kéne informálódnod pár helyen,mert amit le írtam az szín tiszta valóság.
    Ott a google ami a barátod írd be azt megkapod a választ.
    Ha meg személyeskedsz akkor ne itt hanem privátba kéne ezt megbeszélni.
    Egódat meg tartsd vissza a napi feszültségedet jobb lenne ha máson vezetnéd le.
    Köszönöm.
    Amúgy ha annyira a témában vagy akkor kérlek mesélj,és ne kritizálj.